KERESÉS search-close

túlélte

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "túlélte"

Túlélte saját halálugrását és új esélyt kapott

Berényi Anita nem akart tovább élni, kiugrott a nyolcadikról. Lehet csoda, sors vagy akár szerencse, ami vele történt. Ugyanis már az ugrás közben megbánta, de onnan már nem volt visszaút. Túlélte és most már újra jár…

Kirepült a kocsiból, így élte túl a balesetet

Kirepült a kocsiból, de ez volt a szerencséje annak a sofőrnek, aki autójával figyelmetlenül hajtott ki egy másik kocsi elé a 6-os főúton Pécsvárad közelében kedden délután. A 20 éves férfi kéztöréssel megúszta a balesetet, pedig súlyosabb sérülést is szenvedhetett volna. Nem volt bekötve, de a szakértő szerint esete a szabályt erősítő kivétel: minden más balesetnél az jár jobban, aki bekapcsolja az övet.

Felvételen: elütötték a kislányt, túlélte

Egészen hihetetlen az a felvétel, ahol egy kislány játszik az udvaron, majd amikor menne be a házba, a semmiből felbukkan egy autó és teljes sebességgel elüti a gyereket. A baleset Amerikában történt néhány nappal ezelőtt. A 9 éves LaDerihanna Holmes csodával határos módon túlélte a balesetet.

Metrószerelvény alá esett, de túlélte

Metró alá esett egy ember kedden este Budapesten. A hatvan év körüli férfi súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte. A szerelvény ugyanis nem gázolta el. A négyes metró egyik állomásán a sínpár között egy kisebb mélyedés van, ebbe esett bele, így a teste nem érte el a metrókocsi alját. Az eséstől szenvedett súlyos sérüléseket, kórházba vitték. A mentésről videófelvétel készült, amit ide kattintva nézhet meg.

STROKE-OT KAPOTT: „Egy idő után semmit nem éreztem”

12 évesen kapott agyvérzést egy játszótér padján egy albertirsai kislány, Pintye Alexandra. Egy rendőr mentette meg az életét, aki mentőt hívott hozzá. A kislány 5 hónap alatt épült fel, azóta teljes életét él. Azt mesélte, először a feje fájt, majd nem érezte végtagjait, nem bírt állni, aztán már ülni sem.

Csoda, de túlélte a görögországi tűzvészt

Csodálatos megmenekülés a rettenetes görögországi tűzvész után. A július 23-án pusztító tűz romjai közt kutató emberek élve találtak egy kutyát, Mati városában.

Halottnak hitték, élve kiásták

Hét órán át volt élve eltemetve egy újszülött kislány Brazíliában. 15 éves anyja a szülés után azt hitte, hogy gyereke meghalt, ezért két családtagjával együtt elásta. Egy névtelen telefonáló tett bejelentést a rendőrségen, ezután mentek ki a házhoz, és sikerült megmenteni az újszülöttet. Figyelem, megrázó felvételek következnek

 

„Szerencsés vagyok, túléltem!”

Nagyon szerencsések, hogy túlélték a gyilkossági kísérletet - ezt mondta Julia Szkripal, aki apjával, egy egykori orosz-brit kettősügynökkel együtt idegméreg-támadás áldozata lett Angliában március elején. A 33 éves nő először nyilatkozott azóta, hogy kiengedték a kórházból. Nem nevezte meg, hogy szerinte ki áll a támadás mögött, és azt mondta: szeretne majd hazatérni Oroszországba.

Túlélte, de súlyosan megsérült

Kamionnak, majd szalagkorlátnak ütődött egy kisbusz Szegednél az M43-as autópályán reggel, a sofőr súlyosan megsérült. Makó felé tartott a magyar kamion, amikor hátulról beleszaladt a kisbusz. A kocsi ezután a kamion elé került, leszakadt mindkét oldala, a sofőr túlélte a balesetet – súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Brutális ütközés: újjászületett a sofőr

Telibe találta az autót a vonat egy vasúti átjáróban. A csodával határos módon a kocsi vezetője túlélte a balesetet. Úgy tudjuk, a kocsit vezető asszony fékezés nélkül hajtott a sínekre…

Romok alól húzták ki a bácsit

Robbanás Szentesen: csak a gerendák maradtak meg az udvari házból. Szomszédai mentették ki a romok alól azt a 70 éves férfit, akinek a háza délelőtt felrobbant Szentesen. Az épület megsemmisült, a tűzoltók több gázpalackot találtak.

SZERENCSÉS VÉGE: így mentették ki a kutyát a jég fogságából

A tűzoltók búvárszolgálata mentett ki egy kutyát a Naplás tóból, az állat alatt beszakadt az alig egy centis jég. Az állatot végül a tűzoltók egy speciális mentőpárnával húzták partra, akinek az ijedtségen kívül más baja nem esett.

 

Mentőre zuhant a miniszter gépe

Lezuhant a mexikói belügyminisztert szállító helikopter. A politikus az ország déli részén a földrengés okozta károkat mérte fel, amikor a gépe a földbe csapódott. Ketten meghaltak, de a miniszter nem sérült meg. A 7 egész 2 tizedes erősségű földmozgásnak nincsenek halálos áldozatai.

 

Perceken múlott az élete

Megnyílt a fal, én meg rohantam a halál elől – ezt mondta annak a háznak a tulajdonosa, amelyikre több száz tonna tufakő szakadt hétfőn késő este Egerben. A férfi éppen készült lefeküdni, amikor meghallotta a robajt, és még épp időben sikerült kimenekülnie a házból.

Csak a kislány élte túl a katasztrófát

A kisrepülő leszállás közben csapódott egy erdőbe, a hároméves gyereken kívül hatan voltak a fedélzeten, mindannyian meghaltak. A helyi katasztrófavédelem szerint a kislány egy kétgyerekes tanárnőnek köszönheti az életét: ő a testével védte meg a gyereket a becsapódástól.

 

VILLÁMCSAPÁS:

12 kilót fogyott, még mindig fájdalmai vannak és alig tud aludni – ezt mondta Híradónknak az a szentesi nő, akit július végén ért villámcsapás a csongrádi strandon. Barátnőjével már kifelé jöttek a vízből, amikor a kettéágazó villám elérte őket. Leállt a szívük, de sikerült újraéleszteni őket. Földi Katalin most Híradónkkal tért vissza a villámcsapás helyszínére. Elmondta, hogy mire emlékszik.

Véletlenül szíven lőtte magát szögbelövővel, de túlélte

Véletlenül szíven lőtte magát szögbelövővel egy wisconsini férfi. Házában egy kandallón dolgozott, amikor a baleset történt. Annyi lélekjelenléte volt, hogy beült a kocsijába és elvezetett a tíz percre lévő baleseti sebészetre. Orvosai szerint nagy szerencséje volt, mert a szög csak milliméterekre volt a fő artériától.

LONDONI SZEMTANÚ: Nem tudtam, hogy élnek-e még a kollégáim!

Nyilatkozott az RTL Híradónak annak az étteremnek a magyar dolgozója, ahol szintén megtámadták a vendégeket. Kovács Judit az exkluzív interjúban azt mondta: amikor meglátták a késes terroristákat, egy hátsó helyiségbe zárkóztak be. Később a rendőrök engedték ki őket és azt mondták nekik, fussanak és 10 percig meg se álljanak.

Londoni szemtanú: „Véres bárdokkal jöttek”

Nyilatkozott az RTL Híradónak annak az étteremnek a magyar dolgozója, ahol szintén megtámadták a vendégeket. Kovács Judit az exkluzív interjúban azt mondta: amikor meglátták a késes terroristákat, egy hátsó helyiségbe zárkóztak be. Később a rendőrök engedték ki őket és azt mondták nekik, fussanak és 10 percig meg se álljanak.

 

6 emelet magasból zuhant le, most pert indít

Pert indít a túlélő: kártérítést szeretne az a munkás, aki még tavaly nyáron 6 emelet magasból zuhant le egy panelházból, Budapesten. Életveszélyesen megsérült – azóta sem tud dolgozni. Éppen az ablakkeretet cserélte egy lakásban, amikor kizuhant. Híradónknak azt mondta: nem volt heveder a felszerelésükben. Elhitte a kollégáinak, hogy nem kell biztosítókötél, mert úgy gyorsabban haladnak. A rendőrség nyomoz; a cégnél pedig cáfolják, hogy hibáztak volna.

 

A Duna-parti kövekre zuhant

Tíz méter magasból zuhant a Duna partra egy fiatal Budapesten péntek délután. A rakpart támfalán lévő létrán akart lemászni a folyóhoz. Úgy tudjuk: részeg volt, valószínűleg elszédült és megcsúszott. A tűzoltóknak először egy kötélpályát kellett kiépíteniük, amihez egy speciális hordágyat csatlakoztattak. Így hozták fel a fiatalt, aki súlyos sérülésekkel került kórházba.

 Összefogás: azért küzdenek, hogy a kislány kimehessen a levegőre

Hétfőn ünnepli születésnapját az a kilencéves kislány, akit három évvel ezelőtt anyja kilökött az emeletről, majd ő is utána ugrott. Johanna csodával határos módon túlélte a zuhanást, édesapja neveli, a nagymama állandó segítségével. Egy pocakos férfiakból álló rocker baráti kör állt nemrég melléjük, látva a család hatalmas kitartását és hitét. A hat jótevő most azért küzd, hogy a kislánynak rámpát építsen a nagymamája házába, hogy kerekesszékkel is ki tudjon menni a levegőre.

Túlélte a balesetet a csodababa

Karcolások nélkül élt túl egy autóbalesetet egy nyolchónapos kislány. A család autója egy kamionnal ütközött Arkansasban, a kislány kirepült az ablakon egyenesen bele az árokba. Az anyja percekig kereste, de a kislány még csak nem is sírt.

Vonat alá esett, de túlélte

Elgázolta egy vonat, de csodával határos módon túlélte. A 28 éves férfi tiltott helyen akart átmenni a síneken. Feltehetően részeg volt és megbotlott. Megpróbált felállni, de már csak azt látta, hogy jön a vonat. A mozdonyvezető fékezett, de nem tudott időben megállni, elsodorta a férfit, aki a szerelvény alá szorult. Végig magánál volt, a szomszédok húzták ki a vonat alól.

Három napot maradt a kocsironcsban

Napokig feküdt autójának roncsában, súlyos sérülten egy amerikai férfi, miután balesetet szenvedett barátnőjével Indiana államban. Kocsijuk harminc métert zuhant, a lány azonnal meghalt. A férfi három nap után kapott erőre, és mászott ki, majd órákon át kúszott felfelé, mire kijutott az útra, ahol végül egy autós észrevette.

Túlélte a balesetet, de börtönbe mehet

Vádat emelt az ügyészség azzal a csongrádi fiatalemberrel szemben, aki tavaly májusban vezetni engedte a jogosítvány nélküli részeg barátját. Egy háromfős társaság indult útnak egy születésnapi buli után, de nem jutottak messzire, egy fának csapódtak. A kocsi kigyulladt, ketten bent égtek. A balesetet csak a most megvádolt fiatal élte túl. Akár 5 év börtönt is kaphat.

Meghalt az apukája, segítségért ment a kislány

Apa ott van a kocsiban. Információink szerint ezekkel a szavakkal kért segítséget egy 8 éves kislány szerda éjjel Mosonmagyaróvár közelében, miután autójukkal az út melletti erdőbe csapódtak. Az apa a helyszínen meghalt, a gyerek azonban csodával határos módon szinte sértetlenül szállt ki a kocsiból.

Már nincs életveszélyben a megégett fiú

Jobban van és már enni, beszélni is tud az a 8 éves kisfiú, aki súlyosan megégett még tavasszal. Házuk mellett egy bokor gyulladt ki, Dominik pedig megpróbálta eloltani, de lángra kapott a ruhája. Teste 80 százaléka megégett, sokáig az sem volt biztos, hogy túléli. Nemrég kiengedték a miskolci kórház intenzív osztályról, de még hosszú kezelés vár rá. Legnagyobb vágya most egy TV, hogy tudja nézni a kedvenc mesefilmjeit.

Kiesett és a kocsi alá szorult

Az ütközés erejétől kiesett az autóból majd a kocsi alá szorult és meghalt az a 28 éves sofőr, aki hajnalban szenvedett balesetet a Csongrád megyei Pitvaroson. A kocsi négy utasát a mentők kórházba vitték. Egy másik autó sofőrjét pedig egy busz sodorta el az M5-ös autópályán. A férfi túlélte a balesetet, kórházban ápolják.

A fióka 7 méteres zuhanást élt túl

Anyja kidobta a fészekből, ezért emberek nevelnek egy gólyafiókát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mályiban, az ottani Madármentő Állomáson. A fióka 7 méteres zuhanást élt túl, zúzódásait kell kezelni. A Madármentő Állomás felvételei szerint egyre jobban van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hatalmas étvágya.

DRÁMAI MENTÉS: Égő autó alól húzták ki a férfit

Égő autója alól húzták ki Alaszkában, azt a férfit, akinek a keze a baleset következtében beszorult. A felborult autó már füstölt és néhányan álltak is körülötte, amikor egy rendőr megérkezett a helyszínre. A mentés az elején nehezen ment. Végül az utolsó pillanatban, a már lángra kapott roncs alól sikerült kiszedni a férfit. A szerencsés túlélő karcolás nélkül megúszta a balesetet. A rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette a drámai mentést.

Gazdája azt hitte, hogy örökre elvesztette

A hónap csodás megmenekülése. Öt héttel azután, hogy észrevétlenül beleesett a Csendes-óceánba gazdája kishajójáról, élve került elő egy kutya. A német juhászt amerikai haditengerészek mentették ki, és vitték vissza a tulajdonoshoz. Senki nem tudja, hogyan élte túl az óceánt.

Lebénult, majd videóra vette újjászületését!

Az is kész csoda, hogy túlélte a huszonegy méteres repülést. Pál története motorbalesetével kezdődik, amelyben vétlen volt, és amely után nem tudott lábra állni. Úgy tűnt akkor - soha nem is fog,- lábai lebénultak. A negyvennyolc éves férfi szerintünk az akaraterő bajnoka, jó, hogy bölcs tudását gyerekekkel is megosztja.

Óvodást temetett maga alá a busz


szerző:
2016.01.18. 19:15
Óvodást temetett maga alá a busz

Országszerte sokkolt minden szülőt az a 7 évvel ezelőtti baleset, amikor nem adott elsőbbséget egy terepjáró egy kisbusznak. Síoktatásra szállított óvodásokat a busz, amikor elsodorták. A 10 gyerek közül négyen könnyű sérüléseket szenvedtek, egyiküket viszont maga alá temette a jármű.

Csodával határos módon maradt életben

Országszerte sokkolt minden szülőt az a 7 évvel ezelőtti baleset, amikor nem adott elsőbbséget egy terepjáró egy kisbusznak. Síoktatásra szállított óvodásokat a busz, amikor elsodorták. A 10 gyerek közül négyen könnyű sérüléseket szenvedtek, egyiküket viszont maga alá temette a jármű.
 

Megszólal a tűzből kimentett kisfiú édesapja

A péntek este Nyíregyházán kigyulladt lakásból egy asszony karjában az unokaöccsével csak az ablakon át tudott menekülni. A nő meghalt, a kisfiú túlélte, azóta mélyaltatásban van. Édesapja, aki az asszony testvére, most először szólalt meg. Polyák Alexandra riportja.

Két napig gyalogolt az erdőben


szerző:
2015.07.15. 18:45
Két napig gyalogolt az erdőben

Csaknem két napig sétált a sűrű erdőben egy tinilány, miután lezuhant egy kisrepülővel Washington államban. A lány a rokonaival kirándult, rajta kívül mindenki meghalt a katasztrófában. Szerencséje volt, mert rátalált egy ösvényre, ami a főútig vezetett, ahol felvette őt egy autós.

25 méteres kútból mentették ki a kutyát

Óriási szerencséje volt annak a kutyának, ami egy 25 méter mély kútba esett a hétvégén, Miskolcon. Az állatot a speciális mentők segítségével tudták a felszínre hozni. Kiderült: karcolások nélkül megúszta a kalandot.

Majdnem megfagyott a kisgyerek


szerző:
2015.02.13. 18:20
Majdnem megfagyott a kisgyerek

Orvosi csoda Krakkóban! Egy kétéves lengyel kisfiút úgy találtak meg egy erdős területen még tavaly novemberben, hogy alig volt szívverése és a vérkeringése is leállt. Ádámot rögtön kórházba vitték: több hétig kómában volt, majd amikor felébredt, újra kellett tanulnia járni. Most vihették haza szülei az ismét teljesen egészséges kisfiút.

Úgy érzi, újjászületett


szerző:
2015.01.27. 18:02
Úgy érzi, újjászületett

Amikor pedig hazament az volt az első, hogy megölelte 6 éves kisfiát. Ezt mondta Híradónknak az a 35 éves doktornő, aki túlélte a tegnap esti szörnyű karambolt Nyíradonynál. Munkából tartott hazafelé, amikor egy szemből érkező autó áttért a sávjába és frontálisan ütköztek.

Előzetes: Úgy érzi, újjászületett

Ezt mondta Híradónknak az a nő, aki túlélte az esti frontális ütközést Nyíradonynál. A gyermekorvosként dolgozó asszony munkából tartott hazafelé, amikor egy szembe jövő autó áttért az ő sávjába és összeütköztek. A másik kocsiban ülő 55 éves férfi a helyszínen meghalt. A doktornő maga is próbált segíteni a sofőrnek, akit látásból ismert is. 6-kor az RTL Híradóban hallhatják, mit élt át az asszony a tragikus baleset utáni pillanatokban.

Túlélte a 25 ezer voltos áramcsapást

25 ezer voltos feszültség érte Dani testét, aki a sikeres érettségit, felvételit és nyelvvizsgát ünnepelte születésnapja után pár nappal 2008 nyarán. A mulatozás azonban keserű véget ért.

Babakocsija mentette meg az életét

Óriási szerencse Sydney-ben. Az ausztrál nagyvárosban egy hajszálon múlott, hogy nem torkollott tragédiába egy baleset.

Egy hétig bolyongott elveszve a hegyekben

A hegyimentők szerint csodával határos Sarolta megmenekülése. A nő annak köszönheti életét, hogy tapasztalt túrázó, és hogy a felszerelése is megfelelő volt.

Átment a kislány fölött a vonat

Hihetetlen szerencse. Vonat hajtott át egy másfél éves kislány felett Sopron külterületén.

Túlélte a robbanást a tűzszerész - VIDEÓ

Megdöbbentő képeket mutattak be Thaiföldön egy szerencsés túlélő-tűzszerészről.

Túlélte a 3000 m-es zuhanást


szerző:
2009.08.16. 13:25
Túlélte a 3000 m-es zuhanást

A brit ejtőernyője nem nyílt ki rendesen. A férfi egy hangár fémtetőjébe csapódott.

Túlélte a villámcsapást


szerző:
2009.07.17. 18:28
Túlélte a villámcsapást

Vihar közben biciklizett haza a férfi, épp zenét hallgatott, amikor belecsapott a villám.

Nyolcemeletnyi zuhanást élt túl

A felügyelet nélül hagyott ukrán kislány a szúnyoghálónak támaszkodott, ami átszakadt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való