KERESÉS search-close

túlélő show

84 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "túlélő show"

Survivor Dávid: „Szétrobbanok belülről, üvöltenék!”

A 2018-as túlélők viadalának győztese a Fókusz kameráinak árulta el először, mit érzett akkor, mikor Istenes Bence kimondta a nevét, illetve azt is megsúgta, mire fogja költeni a nyereményt.

Elindult a jelentkezés a 2019-es Survivorbe!

Ha úgy érzed, hogy elég kemény, kitartó és ravasz vagy ahhoz, hogy végigcsináld minden idők legkeményebb valóságshow-ját, ahol csak magadra számíthatsz, méghozzá úgy, hogy megküzdesz a természet kegyetlenségeivel és a játékostársaiddal, akkor jelentkezz!

2019-ben újra Survivor!


szerző:
2018.11.09. 19:00
2019-ben újra Survivor!

Ha úgy érzed, hogy elég kemény, kitartó és ravasz vagy ahhoz, hogy végigcsináld minden idők legkeményebb valóságshow-ját, ahol csak magadra számíthatsz, méghozzá úgy, hogy megküzdesz a természet kegyetlenségeivel és a játékostársaiddal, akkor jelentkezz!

Mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a Survivort?

A Survivor egy embert próbáló kihívás. A "Nap kérdése" vendégei arra válaszolnak, hogy szerintük mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a játékot.

Újra egymásra találtak a Survivor miatt

Anitát és Esztert sok év után a Survivor hozta újra össze. Mit és mennyit kell még kibírniuk a túlélő show versenyzőinek a szigeten?

Survivor: játékosok, akik megjárták a poklot!

Nem hiába mondják, hogy a világ egyik legizgalmasabb túlélő show-ja egy igen kockázatos kihívás, ugyanis a játékosokra rengeteg veszély leselkedik: trauma, betegség, baleset, vagy csípések. Ezért a Fülöp-szigeteken folyamatos orvosi felügyelet alatt vannak a játékosok.

Készülj Istenes Bencével a hétfőn kezdődő Survivor-re!

A műsorvezető igyekezett minél jobban körbejárni a kérdést: vajon mi kell ahhoz, hogy az ember túlélje egy lakatlan szigeten. Nemcsak magát, az ex-versenyzőket is próbára tette, meg azért pihent is egy kicsit.

Mi kell ahhoz, hogy valaki túlélje a Survivort?

Szeptember 24-én jön a túlélőshow következő évada, a Reggeliben pedig az előző széria versenyzőit, Szandit és Benedeket faggatták a műsorvezetők: mi is a túlélés nagy titka!

Ezért olyan izgalmas a Survivor!

Egy évvel ezelőtt már javában zajlott Magyarország legizgalmasabb túlélő-show-ja, ugyanis két nap alatt két ember adta fel a játékot. Az éhezés és a rengeteg rovarcsípés egyre jobban megviseli a szereplőket. Feri új törzsével nem vehetett részt hétfőn az első védettségi játékon, azonnal kórházba kellett szállítani. Ezért úgy volt, hogy az akarata ellenére sem folytathatja tovább a Survivort.

Survivor válogatás!


szerző:
2018.02.09. 16:20
Survivor válogatás!

Keresik az utódokat. Még mindig lehet jelentkezni a Survivor 2018-as szériájába!

 

Survivor: idén még többen jelentkeztek a műsorba

Volt, aki családdal, baráttal vagy éppen kutyával érkezett az első fordulóra, hogy bebizonyítsák, igenis ott a helyük a túlélő showban. A tavalyi Survivor sikere után idén még többen jelentkeztek a műsorba, aminek az első rostája a hatalmas érdeklődés miatt akár még hetekig is eltarthat.

Mi történt Survivor Ferivel?


szerző:
2018.01.30. 07:35
Mi történt Survivor Ferivel?

A mai Reggeli túlélő vendége Feri volt, aki a tavalyi Survivorben második lett. Most pedig felelevenítették, hogy mi vár azokra, akik jelentkeznek az idei show-ba. Anna és Miki a Fülöp-szigeteki élményeiről kérdezték, illetve arról, hogy mi történt vele a műsor óta. 

Survivor - 7. rész (2017-09-05)


szerző:
2017.09.05. 19:00

Survivor - 6. rész (2017-09-04)


szerző:
2017.09.04. 19:00

Survivor - 5. rész (2017-09-01)


szerző:
2017.09.01. 19:00

Survivor - 4. rész (2017-08-31)


szerző:
2017.08.31. 19:00

Survivor - 3. rész (2017-08-30)


szerző:
2017.08.30. 19:00

Survivor - 2. rész (2017-08-29)


szerző:
2017.08.29. 19:00

Survivor - 1. rész (2017-08-28)


szerző:
2017.08.28. 19:00
Indul a show: a Survivor kulisszatitkai a Fülöp-szigetekről

A következő hetekben 16 vakmerő embert ismerhetnek meg esténként. Mind vállalták, hogy a Föld egyik legegzotikusabb részén küzdenek meg a környezetükkel, egymással és saját határaikkal. A Survivor a világ egyik legkeményebb túlélőshow-ja. Nemcsak azért, mert a mindennapi falatokért is meg kell harcolni, vagy mert semmije sincs a játékosoknak, amit a civilizált életükben megszokhattak. Hanem főleg azért, mert itt fáradtan, idegesen, éhesen, szomjasan is versenyben kell maradni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Survivor: Fókuszban a játékosok

A Survivor a világ legnagyobb túlélő showja, több mint 50 országot hódított már meg. Augusztus 28-án 16 szereplővel az RTL Klubon is kezdetét veszi a küzdelem. A játékosok közül most négyet kicsit közelebbről is megismerhetünk!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Survivor - A játék ismertetése


szerző:
2017.08.22. 11:30
Survivor - A játék ismertetése

A Survivor egy valóságshow, ezen belül túlélő show. A műsorban a résztvevők elszigetelten élnek egy lakatlan szigeten. A fődíj 20 millió forint. A formátum az amerikai „valóságshow világ" bölcsőjének számít, hisz ez volt az első, rendkívül magas nézettségű és profitálható tv show az Egyesült Államokban. A műsor magyar változata augusztus 28-tól az RTL Klubonlátható.

Augusztus 28-tól Survivor az RTL Klubon!

Már csak néhány hét és kezdetét veszi a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja, a Survivor, ahol hősök születnek.

Istenes Bence bejelentkezett a Survivor forgatási helyszínéről!

A műsorvezető hamar beilleszkedett az egzotikus ország mindennapjaiba. Most megtudhatjátok számára mi a legnehezebb, de azt is, hogy például a munka mellett mivel tölti egy napját!

Magabiztosak, bevállalósak, akik készen állnak életük legnagyobb kalandjára! Amit még Te is átélhetsz! Jelentkezz ide kattintva a világ legnépszerűbb túlélő-showjába!

2017-ben Survivor az RTL Klubon! – Vérbeli túlélők jelentkezését várják

Minden idők egyik legsikeresebb realityje hamarosan ismét az RTL Klubon lesz látható. A jelentkezés megkezdődött a túlélő-showra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való