KERESÉS search-close

túlélés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "túlélés"

Kígyók és kajmánok között keresztülfutotta Perut

A világ egyik legnehezebb ultrafutó versenye, a dzsungel ultra Peruban. Az őserdő mélyén, folyókon átkelve, sziklákra kapaszkodva kell lefutniuk a versenyzőknek 230 km-t. Jaguárok, kígyók és kajmánok között izzadva, 100 százalékos páratartalomban, 5 napon keresztül kell futni, ami már nem is a futásról szólt, hanem inkább a túlélésről.

Róbert nem csak az arcán és a kezein viseli a baleset nyomait, hanem a lelkében is

1980. február 28-a. A nap, amely Ducza Róbert életét örökre megváltoztatta. Másfél éves volt, amikor felrobbant mellette egy olajkályha, a baleset nyomait pedig nem csak az arcán és a kezein viseli, hanem a lelkében is. Ameddig nem néz tükörbe, olyan embernek képzelheti magát, aki lehetett volna, csakhogy túl sok a tükör. Mindenki az, aki az utcán szembejön vele.

A Villalakók nagy kihívással néztek szembe!

A játékosok egy igazi túlélőtáborban mutathatták meg, hogy mire is képesek. Az egyik feladatnál azonban szinte mindenki megtorpant.

Erőss Zsolt özvegye talpra állt és gyerekeknek segít!

Férje halála után hat évvel újra találkoztunk Erőss Zsolt fiatal özvegyével. A két pici gyerekkel egyedül maradt anyuka lehengerlő energiával, hittel és erővel válaszolt minden kérdésünkre. Minden tekintetben kész arra és képes is, hogy férje örökségét tovább vigye. Az özveggyel készült interjút, ami Erőss Zsolt eltűnése után készült megnézheti: ITT!

Celebek mondják: megbánások és kulisszatitkok

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábjának meséltek azok a hírességek, akik visszatértek a Celeb vagyok, ments ki innen! játékból. Volt, aki sok mindent megbánt, de akadt olyan celeb is, aki önvizsgálatként tekintett a játékra. Így élte meg a dzsungeltúrát Anger Zsolt, Herczeg Zoli.

Mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a Survivort?

A Survivor egy embert próbáló kihívás. A "Nap kérdése" vendégei arra válaszolnak, hogy szerintük mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a játékot.

Szerelem a Survivor szigetén?

Egy évvel ezelőtt pontosan 38 napot töltöttek együtt a szigeten: együtt éheztek, szenvedtek és küzdöttek a Survivorben. Hogyan alakult Gergő és Anita szerelme? Kiderül a Fókusz 2017-es riportjából!

Durvul a játék, de egyedül vagy csapatban nehezebb?

A Survivor csupa meglepetés, ezt hétfőn este ismét bebizonyította. Balázs feladta a játékot, ezért Robit visszahozták a műsorba. Bence pedig bejelentette, hogy véget ért a törzsek háborúja.

A Survivor játékosai így találkoztak a családtagjaikkal!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz kamerája ott volt a játék egyik legmeghatóbb pillanatánál, amikor a játékosok 42 nap után találkozhattak először szeretteikkel.

Így párbajozott a Survivor játékosa!

Egy évvel ezelőtt Klaudia átkerült a Holtak szigetére, ahol párbajoznia kellett a döntőbe jutásért. A Fókusz pedig beszámolt az eseményről.

Készülj Istenes Bencével a hétfőn kezdődő Survivor-re!

A műsorvezető igyekezett minél jobban körbejárni a kérdést: vajon mi kell ahhoz, hogy az ember túlélje egy lakatlan szigeten. Nemcsak magát, az ex-versenyzőket is próbára tette, meg azért pihent is egy kicsit.

Mi kell ahhoz, hogy valaki túlélje a Survivort?

Szeptember 24-én jön a túlélőshow következő évada, a Reggeliben pedig az előző széria versenyzőit, Szandit és Benedeket faggatták a műsorvezetők: mi is a túlélés nagy titka!

A Barátok közt színészeinek saját magukat kellett legyőzniük!

Mezei Léda és Kiss Péter Balázs vállalkozott arra, hogy végigcsinálja a Survivor kegyetlen akadálypályáját. Az eredmény pedig magáért beszél…

Két motoros halt meg Heves megyében

Két motoros is meghalt nem egészen egy nap alatt Heves megyében, mindketten frontálisan rohantak a szemből jövő autónak, esélyük sem volt a túlélésre. Egyikük csütörtökön egy kanyarban sodródott át a másik sávba, a másik pénteken délelőtt őzek miatt lassító kocsit előzött, ez után karambolozott. Éjjel Vácnál volt halálos karambol, ott két személykocsi ütközött frontálisan.

Hőségriadó: így éld túl!


szerző:
2018.07.30. 19:35
Hőségriadó: így éld túl!

Már két napja vörös kód van érvényben. A Fókusz stábja összegyűjtött néhány olyan tanácsot, amelyet érdemes betartani a hőségben, de az emberek csak ritkábban hallanak az orvosoktól.

 

Ilyen volt Istenes Bence meglepi bulija!

A műsorvezető idén is a trópusokon ünnepelte a születésnapját, de nem maradt ajándékok nélkül, hiszen a stáb most is gondolt rá. De vajon milyen az élet a Survivor forgatásán?

Két hétig hitte az anyuka, hogy meghalt újszülött gyermeke

Anikó 26 évvel ezelőtt egészséges kisbabát várt, mégis kisfia, Tamás nyitott gerinccel jött a világra. Az orvosok 6 hónapot sem jósoltak neki. Valószínűleg ez lehetett az oka, hogy az anyukának azt hazudták, gyermeke nem élte túl a szülést. De a harcot egyikük sem adta fel. A ma 26 éves fiú Európa-bajnokságra készül parafekvenyomásban. Stadler Tamás, háromszoros magyar bajnok fekvenyomó és édesanyja, Stadlerné Végh Anikó volt a Reggeli vendége.

Lemaradtál? Most rajtad a sor! Jelentkezz a Survivorbe!

Survivor 2018-ban is! Ha úgy gondolod, hogy te jobb lennél a tavalyi versenyzőknél, kattints ide és jelentkezz, hogy te lehess a következő túlélő!

Újra az RTL Klubon a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja!

A Survivor a világ egyik legsikeresebb reality-je, a valóságshow-k királya, amelyről pont egy évvel ezelőtt számoltunk be. A műsor készítői január 31-ig várták a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését. Nem volt kérdés, mindenképpen érdemes volt belevágni a játékba, hiszen a jelentkezők nemcsak jó adag önismeretre tehettek szert, hanem a győztes húszmillió forinttal is gazdagodhatott.

Story Extra 2017-11-24


szerző:
2017.11.24. 15:40
Bódi Sylvi: „Aurelio és Laci együtt túl sok”

A Celeb vagyok, ments ki innen! véghajrájában Zsófi volt az egyik, akinek távoznia kellett. Az Afrikában maradt celebeknek viszont megoszlott a véleményük arról, hogy ennek most örülni kell, vagy sem. Gáspár Laci mindazonáltal szívesen tisztázott volna még Zsófival pár dolgot.

Fókusz 2017-09-05


szerző:
2017.09.05. 17:20

Survivor - 6. rész (2017-09-04)


szerző:
2017.09.04. 19:00

Survivor - 5. rész (2017-09-01)


szerző:
2017.09.01. 19:00

Survivor - 4. rész (2017-08-31)


szerző:
2017.08.31. 19:00

Fókusz 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 17:20

Survivor - 3. rész (2017-08-30)


szerző:
2017.08.30. 19:00

Fókusz 2017-08-30


szerző:
2017.08.30. 17:20

Survivor - 2. rész (2017-08-29)


szerző:
2017.08.29. 19:00
Fehér Tibi:

Minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon látható a világ legnépszerűbb és legkeményebb reality-je, a Survivor! Most egy exkluzív kimaradt jelenet mellett, láthatod azt is, hogyan birkózna meg Anikó és Tibi néhány extrém helyzettel!

Survivor - 1. rész (2017-08-28)


szerző:
2017.08.28. 19:00

Fókusz 2017-08-28


szerző:
2017.08.28. 17:20

Story Extra 2017-08-28


szerző:
2017.08.28. 16:50

Fókusz 2017-08-25


szerző:
2017.08.25. 19:00
Napi jó hír: Margit-sziget nagyságú aszteroida zúzott el a Föld mellett

Az óriás hot-dog meghozta a napi jó hírt, ami nem más, mint az, hogy tegnap egy óriási aszteroida haladt el a Föld mellett, de túléltük! Anna és Mikike végiggondolták, mi lenne, ha becsapódott volna, Mikike pedig elmondta, mit tenne, ha tudná, hogy fél óra múlva itt a világ vége.
 

A világ legsikeresebb reality-je ismét az RTL Klubon

A Survivor a világ egyik legsikeresebb reality-je, a valóságshow-k királya hamarosan ismét látható lesz az RTL Klubon. A műsor készítői január 31-ig várják a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését. Nem kérdés, mindenképpen érdemes belevágni a játékba, hiszen a jelentkezők nemcsak jó adag önismeretre tehetnek szert, hanem a győztes húszmillió forinttal is gazdagodhat.

Színházban a hajléktalanságról

Színházi társasjáték a hajléktalanságról, ahol a néző kipróbálhatja, milyen érzés lehet az utcán állni egy Fedél nélkül-lel a kézben, bízva az emberek jóindulatában. Két színész, egy hajléktalan aktivista és egy szociális munkás segít a nézőknek, hogy játékosként megélhessék, milyen túlélni fél évet otthon nélkül.

Fiatal özvegyek: a túlélés titkai

Két kisgyerekes anyuka vállalta, hogy kameránk előtt mesél élete legfájdalmasabb szakaszáról. Bernadett kisfia két hónapos, Szilvié három éves volt, amikor váratlanul meghalt az édesapjuk, a szeretett férj. A két fiatalasszony egyedül maradt gyerekkel, bánattal, fájdalommal, gyásszal. 

Berényi Miki az életéért küzd?!

Öt évvel ezelőtt egy igen szörnyű eseménnyel indult a Barátok közt őszi évada. Miklós és fia egy beszakadt pincében találták magukat, ahol  az életükért küzdöttek. Ilyen akciódús jelenetet nemigen láthattunk eddig a sorozatban. A felrobbantott épületet imitáló stúdiótól még a színészek is meglepődtek.

A mindennapi túlélésért küzdenek

Orvosnak készül, de saját súlyos betegségei miatt egyelőre a mindennapi túlélésért küzd egy budapesti fiú. Édesanyjával él egy rossz állapotú, fűtés nélküli lakásban, de ott is csak szívességből maradhatnak - legfeljebb néhány hétig. Az asszony az egyik veséjét is odaadta a fiának, de a szerv négy év után kilökődött. A fiú most hetente háromszor dialízisre jár.

Venezuela: Egy ország, ahol a túlélésért harcolnak

2012-ben még rendben volt minden Venezuelában. Szárnyalt az olajár, felére csökkent a szegénység és százezres nagyságrendben építették a lakásokat. Ma az ott élő magyarok szerint csak jól időzítve és sok pénzért kapható a boltokban valami, amit aztán szerencsésen haza is kell vinnie annak, aki megvette. Egy tanárt, egy venezuelai magyart és egy Magyarországon élő venezuelait kérdezett a Fókusz stábja a válságról. Arról, hogy megy a harc a túlélésért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való