KERESÉS search-close

törvények

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "törvények"

És ím, megkoronázták első Lacikát

A koronázási szertartás után – ahol elrepült a királyi ékszer – a kancellár ismertette a törvényeket a Villa népével.

Törvénymódosítás a devizahitelesek megsegítésére?

Törvénymódosítást kezdeményez az LMP és az MSZP a devizahitelesek megsegítésére. A módosítást támogatja a január közepén megalakult adóskamara is, akik újabb demonstrációt is terveznek. A Fidesz és a kormány szerint nincs szükség törvénymódosításra, de folyamatosan vizsgálják az adósok helyzetét.

 

Egyeztet a kormány a CEU-ról?

Már egyeztet kormányon belül Orbán Viktor miniszterelnök a felsőoktatási- és a civileket érintő törvényekről. Legalábbis ezt mondta a kormányfő az atv.hu-nak. Szijjártó Péter pedig úgy fogalmazott: csak jóindulat és jó szándék kérdése és biztosan sikerül mindenben megegyezni a CEU ügyében. A oktatási államtitkár egy külföldi újságban viszont élesen támadta a CEU rektorát. Az LMP szerint ez a kettős beszéd elfogadhatatlan.

Az amerikai demokrácia


szerző:
2017.02.07. 19:00
Az amerikai demokrácia

Világszerte tüntetnek ellene, világcégek és világsztárok tiltakoznak és tartják nagyon távol magukat Donald Trump intézkedéseitől. Az új amerikai elnök bevándorlási rendelkezései hihetetlen tiltakozási hullámot váltottak ki. De, nem feltétlenül ezek miatt fordulhat elő, hogy a jogszabályokat felfüggesztik. Az amerikai demokrácia több szempontból is másként működik, mint például a miénk. Ott például egy kerületi, vagy állami bíró is dönthet úgy, felülbírálja az elnöki rendeletet.

RTL II: Államadósságokra költenék a földpénzt

Az államadósságot csökkentené a kormány a földárveréseken befolyt nagyjából 300 milliárd forintból - ezt Lázár János jelentette be. Mivel a mostani törvények szerint a bevételt csak földvásárlásra és birtokpolitikai célokra költhetnék, ezért új törvényt hoznak majd ősszel. Az Alkotmánybíróság tavaly decemberben már kimondta, hogy a Földalapról szóló sarkalatos törvény miatt csak földvásárlásra költheti a kormány az eladásokból befolyó milliárdokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való