KERESÉS search-close

tömegkarambol

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tömegkarambol"

Tömegkarambol Kecskemétnél

Szabálytalankodó kamionos okozott balesetet tegnap este az ötös főúton. A bolgár rendszámú teherautó a záróvonal ellenére akart lekanyarodni az útról. Emiatt egy szabályosan közlekedő kisbusz és egy autó sem tudott időben megállni - összeütköztek.

Ittas sofőr okozhatott balesetet

Tömegkarambol az M3-as kivezető szakaszán. Öt autó ütközött össze Budapesten. Ketten a roncsokba szorultak, úgy kellett kivágni őket az autójukból. A mentők végül három sérültet vittek kórházba. Úgy tudni, a baleset egy ittas sofőr miatt történt.

Részeg teherautósofőr ámokfutása

Egy embert megölt, ötöt megsebesített, hat kocsit pedig összetört egy részeg teherautósofőr Mexikóban. Elvesztette uralmát a volán fölött és tömegkarambolt okozott. A térfigyelő kamerák felvették a balesetet, majd azt is, ahogy a sofőr ezután megpróbált elhajtani a helyszínről, és még több autót összetört. A rendőrök csak hosszas hajsza után tudták letartóztatni.

Fékeztek és becsapódott a busz

Azért élte túl a balesetet, mert a kisbusz jobb oldalán ült - ezt mondja a szerdai tömegkarambol egyik túlélője. Úgy emlékszik, éppen lassítottak a köd miatt a román határ előtt, amikor hátulról beléjük rohant egy busz. A szerdai balesetben 4-en haltak meg, 15-en sérültek meg az M43-ason. Hárman, köztük egy kismama a babájával tegnap már hazamehetett.

BALESET: Tömegkarambol és halálos baleset is történt szombat éjjel

Tegnap éjjel 5 autó ütközött össze a Váci úton. Még dolgoztak a tömegbaleset helyszínén, amikor két kocsi rohant egymásba Budán a Flórián térnél. Itt egy ember meghalt. Alig lehet felismerni a roncsot, annyira szét kellett vágniuk a tűzoltóknak. Csak így tudták kiszabadítani a sérülteket. A kocsiban négyen ültek, köztük egy terhes asszony.

Magyar is sérült a szlovén tömegbalesetben

15 magyar is részese volt egy szlovéniai tömegkarambolnak. Több mint hetven autó rohant egymásba a sűrű ködben szombat délután a tengerpartra vezető autópályán. Négyen meghaltak, több mint harmincan megsérültek. Egy magyar sérült meg, őt a mentők kórházba vitték, de ma már hazaindulhatott.

TÖMEGKARAMBOL: 10 kocsi ütközött össze az M1-esen

Egymás hegyén - hátán az autók az M1-es autópályán Lébény közelében. Van, amelyiknek az eleje tört össze, másiknak a hátulja, vagy épp mind a kettő. A sofőr látta, hogy hirtelen lassítanak előtte és még időben fékezett, de hátulról belerohantak.

Előzetes: 14 autó rohant egymásba az M1-es autópályán

A tömegbalesetben öten sérültek meg könnyebben. Előbb 10 kocsi ütközött össze, majd két kilométerrel arrébb, a feltorlódó kocsisorban újabb négy autó rohant egymásba. Sokan már nem tudtak időben megállni, amikor látták, hogy előttük történik valami. A rendőrség vizsgálja, kik nem tartották be a féktávolságot. A sztrádán több kilométeres volt a torlódás. Részletek este hatkor a híradóban.

Egymást érték a balesetek M1-esen

Pénteken késő délután Páty térségében ütközött össze 5 autó, két embert a mentők vittek kórházba. Győr közelében pedig ugyanekkor három baleset is történt, összesen 9 autó ütközött, négyen szenvedtek könnyű sérüléseket. A szakemberek szerint a Nyugat-Európából szabadságra hazautazó vendégmunkások miatt volt pénteken óriási a forgalom a sztrádán.

TÖMEGKARAMBOL:  500 méteren belül három baleset is történt az M1-esen

A belső sávban haladt a három Volkswagen, amikor – valószínűleg a Pátynál történt baleset miatt - hirtelen fékezni kellett mindenkinek, de a piros kisbusz nem tudott megállni. Így az előtte lévő kocsiba rohant, az pedig ebbe az autóba csapódott.

Egy ember meghalt a négyes karambolban

Négyes karambol követelt halálos áldozatot Ceglédbercelnél szombaton. Egy autó szemből ment bele három másikba. Egy ember meghalt. A balesetet okozó sofőr azt mondta: elaludhatott. Az áldozat a sofőr nevelőapja volt. Megsérült az édesanyja is, őt a baleseti intézetben ápolják.  

Tragikus tömegkarambol Németországban

Homokvihar okozott tömeg- szerencsétlenséget egy német autópályán.

Tömegkarambol az M1-esen


szerző:
2011.04.08. 19:42
Tömegkarambol az M1-esen

Az elsődleges adatok szerint 11 jármű ütközött egymásnak a sztráda 32-es kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon.

Tömegkarambol az M5-ös autópályán

Négy kamion és egy mikrobusz karambolozott az M5-ös autópályán Kisteleknél.

Tömegkarambol az M3-ason


szerző:
2010.05.09. 19:00
Tömegkarambol az M3-ason

Négyen megsérültek - köztük két gyerek - mikor vasárnap délután két helyen is autók karamboloztak az M3-ason.

Tömegkarambol a ködben


szerző:
2010.02.19. 12:13
Tömegkarambol a ködben

Hét kocsi, köztük egy mentő ütközött a ködben péntek délelőtt a virányosi vasúti átjárónál. A balesetekben hárman sérültek meg.

Sorozatos tömegkarambolok


szerző:
2010.02.15. 15:06
Sorozatos tömegkarambolok

Az amerikai Missuri állam autópályáin egymást követően több tömegkarambol is történt.

Tömegkarambol az M7-esen


szerző:
2010.01.08. 07:28

Káosz a korai hó miatt


szerző:
2009.10.13. 18:00
Káosz a korai hó miatt

Németországban és Boszniában a több centis hó miatt az utakon több tömegkarambol is volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való