KERESÉS search-close

tömegbe hajtott

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tömegbe hajtott"

RTL II: Tömegbe hajtott egy autó New Yorkban

Gyalogosok közé hajtott egy autó New York központjában, a Times Square-en. A kocsi oldara billent, és fennakadt a járda szélén lévő egyik oszlopon. A tűzoltóság közlése szerint egy halott van, legkevesebb 12-en megsebesültek. A rendőrség este  azt közölte, hogy nem terrortámadásként kezelik az ügyet. Egy sérült viszont azt állította, hogy a sofőr szándékosan hajtott a tömegbe. Az autó vezetőjét a helyszínen őrizetbe vették. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a bordó kocsi a forgalommal szemben, nagy sebességgel jött, mielőtt a gyalogosok közé csapódott.

Járművekkel támadnak


szerző:
2017.03.23. 18:07
Járművekkel támadnak

Kés és autó. Bárki által beszerezhető eszközökkel hajtotta végre akcióját a londoni merénylő szerdán, és ezzel próbálkozott csütörtökön az Antwerpenben elfogott férfi is. Az utóbbi hónapok jelentősebb terrorakcióit szintén járművekkel hajtották végre Nizzában és Berlinben. Az Iszlám Állam és az Al-Kaida terrorszervezetek kifejezetten ezt is kérik követőiktől.

Fókusz 2016-12-21


szerző:
2016.12.21. 19:00

Fókusz 2016-12-20


szerző:
2016.12.20. 19:00

Fókusz 2016-07-15


szerző:
2016.07.15. 18:55

Videón a gázolás pillanata


szerző:
2016.07.15. 11:10
Videón a gázolás pillanata

Egy erkélyről vette fel a tömegbe hajtó teherautót ez a szemtanú – látszik, hogy miközben százak menekülnek a gázoló elől, rendőrök is futnak a teherautó mögött és megpróbálják megállítani. 

„Barbár és gyáva terrortámadás”

Terrortámadásnak minősítette a nizzai, több, mint 80 halálos áldozatot követelő támadást François Hollande francia elnök után az Egyesült Államok elnöke is. 

Terror Nizzában: könnyebben sérült meg a magyar nő

Könnyebben sérült meg az a magyar nő, aki Nizzában nézte a tűzijátékot, mikor egy teherautó hajtott a tömegbe – ezt mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium szóvivője a köztévén. Menczer Tamás úgy tudja, a sérült nő a szállásáról hívta édesanyját, ott várja a segítséget. 

Ámokfutó hajtott a tömegbe, hárman meghaltak

Autós ámokfutó ölt meg legalább három embert és vagy harmincat megsebesített Grazban, szombat délután. A második legnagyobb osztrák városban a sofőr a sétáló tömegbe hajtott. Ezután kiszállt a terepjáróból, és késsel támadt az emberekre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való