KERESÉS search-close

térfigyelő

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "térfigyelő"

Ki akarta fosztani, pedig semmije sem volt

Balek tolvajt fogtak a rendőrök Budapesten. Ki akart fosztani egy buszmegállóban alvó férfit, de nem talált semmit nála. A buszmegállóban rajtuk kívül nem volt senki, de a kísérletet a térfigyelő kamera videóra vette. A tolvajt negyedórán belül elkapták. Előzetes letartóztatásba helyezték.

A rendőrséggel szemben rabolt

Térfigyelő kamera rögzítette egy táskatolvaj akcióját Budapesten. A férfi a múlt hétvégén földre rántott egy nőt, majd táskáját a benne lévő pénzzel, és mobiltelefonnal együtt elvette. Az sem zavarta, hogy mindez a IX. kerületi rendőrség egyik épületével szemben történt, ahol térfigyelő kamera is működik.

Nem zavarták a kamerák a tolvajt

Amatőr tolvajt fogtak a rendőrök Budapesten. A férfi a térfigyelő kamera előtt tört fel egy autót, majd elvitt belőle egy laptopot. A kamera mindent felvett, a rendőrök így napokon belül elkapták. Kiderült: a tolvaj az elmúlt egy hónapban 10 kocsit is kifosztott a belvárosban. A kár többmilliós lehet.

TÖRTEK-ZÚZTAK: Térfigyelő kamerák rögzítették a rongálást

Nekifutásból ront a szürkenadrágos fiú a kerámia kaspónak, ami eldől és azonnal kettétörik. A fiú közben elszalad, de később visszamegy az étteremhez. Ezúttal a társa borít fel egy másik kaspót. Teljes testtel nekifeszül, a kerámia pedig felborul. A térfigyelő kamera június elején készítette a felvételeket egy pécsi étterem előtt.

Pillanatok alatt lopták el a Porschét

Pillanatok alatt kinyitották a luxusterepjárót a tolvajok Budapesten. Egyikük beszállt és elhajtott a több tízmilliót érő Porschéval a VI. kerületből. Azzal viszont nem számoltak, hogy több térfigyelő kamera is rögzíti a lopást. A rendőrök a felvételek alapján keresik a két férfit. A videót megmutattuk egy szakértőnek, aki azt gyanítja, a tolvajok már hamarabb kifigyelhették a luxusterepjárót.

Felvette a kamera a bénázó tolvajt

Esetlen zászlótolvajról és önmaguktól is megijedő kandeláber-rongálókról készített látványos felvételeket a Vas megyei Nárai térfigyelő rendszere. Két éve működik, de most februárban rögzített először szabálysértést az osztrák határ mellett fekvő településen.

Halált okozhat az okostelefon-mánia

Újabb végzetes baleset, amit az okostelefon iránti szenvedély okozott. Kínában egy térfigyelő kamera vette fel, amint a mobiljába merülve belezuhan egy folyóba egy 28 éves nő. Holtteste csak másnap került elő.

Előzetes: Tilosba hajtott és nekiment egy munkásnak az autós

Esztergomban térfigyelő kamera rögzítette, ahogy az autó behajt egy építési területre. A munkások egy szűk kis utcában dolgoztak, és már épp befejezték a felújítást, amikor találkoztak a türelmetlen autóssal. A felvételt megmutatjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Felvette a kamera a verekedést


szerző:
2015.04.01. 18:05
Felvette a kamera a verekedést

Vérző orral vitték el a mentők azt a férfit Baja belvárosából, akire három ismerőse támadt rá és többször megütötték. Nyilatkozott az RTL Híradónak az egyik támadó, azt mondta, kés volt a férfinál, ők csak védték magunkat.

Térfigyelők és hangszórók


szerző:
2015.03.31. 18:10
Térfigyelők és hangszórók

Szerdától több tucat vadonatúj kamerával figyeli a rendőrség az újpesti utcákat. A kamerák éjszaka is jól látnak, a központból akár egy rendszámot is le lehet olvasni velük. A kamerák mellé hangszórókat is telepítettek, így a rendőrök oda is tudnak szólni, ha látnak valamit.

Felvette a térfigyelő kamera, ahogy tönkreteszik

Két fiatal a vezetéknél fogva egyszerűen leszakította a szerkezetet Szombathelyen. Mivel a kamerát figyelő személyzet élőben látta az esetet, pár perccel később már a rendőrök igazoltatták a garázda fiatalokat.

KAMERA: Mindent lát és mindent felvesz

Egy szombathelyi aluljáróban gördeszkázott két 20 év körüli fiatal. Egyikük felmászott a falra erősített kukára és a kamera vezetékébe kapaszkodott. Mivel a kamerát figyelő személyzet élőben látta az esetet, pár perccel később már a rendőrök igazoltatták a garázda fiatalokat. Ugyanazon az estén, amikor az aluljáróban leszakították a kamerát, a szombathelyi Fő téren részegek lökdösték egymást.

Felismeri a kamera a bűncselekményt

Okosítják a térfigyelő kamerákat Miskolcon, egy új, magyar szoftver segítségével. A program kiszűri a közlekedési szabálytalanságokat, és például a lopásokról is riasztást ad. A szoftvertől azt várják az önkormányzati rendészetnél, hogy akár sikerül megelőzniük is lopásokat, ha pedig már megtörtént a baj, akkor a felvételek segíthetnek a bizonyításban.

TÉRFIGYELŐ: Fiatalok estek egymásnak az utcán

Utcai verekedést rögzített a térfigyelő kamera Miskolcon. Két fiatal esett egymásnak a főutcán. Társaik ugyan szétválasztották őket, a felvételek alapján a rendőrség mégis eljárást indít ellenük.
 

Kétszer is kifosztották a részeg férfit

Védekezésre képtelen állapotban feküdt a kocsma előtt, elvitték biciklijét, pénztárcáját, mobiltelefonját.

Követségi épületekről loptak a réztolvajok

A 35 éves férfi és a 48 éves nő szakszerűen szerelte a táblákat, de a térfigyelő kamerák lebuktatták őket.

Térfigyelő kamera „köpte be” a biciklirablót

A nyíregyházi buszállomáson erővágóval esett neki egy lelakatolt kerékpárnak egy férfi.

Padláson rejtőzött a több éve körözött nő

Autófeltörők buktatták azt a nőt, akit évek óta keresett a rendőrség.

Beszélő térfigyelők Ózdon


szerző:
2011.03.02. 14:44
Beszélő térfigyelők Ózdon

Hangszórókkal egészítették ki az Ózdon működő térfigyelő kamerákat, így az ügyeletes rendőr akár rá is tud szólni a szabálysértőkre.

Hangszóróból „bírálnak” a rendőrök

Hangszórókat szerelnek fel a térfigyelő kamerák mellé Ózdon, hogy rá tudjanak szólni a szabálytalankodókra.

Lopott pisztollyal lőtték lábon magukat

A két fiú megijedt, azért vallotta azt, hogy egy ismeretlen támadt rájuk Kecskeméten.

Fiatal rablók garázdálkodtak a belvárosban

15 és 19 éves fiú rabolt Budapest belvárosában.

Elfogták a nápolyi videós gyilkost

A gyilkosságot egy térfigyelő kamera felvette, a rendőrség pedig nyilvánosságra hozta a megrázó képsort.

Kamerákkal a lopások ellen


szerző:
2009.11.01. 15:43
Kamerákkal a lopások ellen

Térfigyelőkre pályáznak a Baranya megyei falvak. Ahol már van, ott visszaesett a bűnözés.

Térfigyelő rögzítette a verést

Nyilvánosságra hozták a józsefvárosi diák megtámadásáról készült felvételeket.

Tettenérték a gyorsbüfében a betörőket

Felvette a térfigyelő kamera, amint két férfi betör egy szerencsi gyorsétterembe.

Órák alatt elfogták a trükkös tolvajokat

A banda 16 éves tagját négy hasonló lopás miatt körözte a rendőrség.

Szentendre lesz az első nőbarát város

Heteken belül átadják az első női parkolóhelyeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való