KERESÉS search-close

táncos

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "táncos"

Íme testközelből a hip-hop királynője!

Egy évvel ezelőtt Budapesten adott interjút Siew Kim, a háromszoros hip-hop világbajnok és Amerika leghíresebb tánccsapatának tagja, akit már láthattunk Jennifer Lopez és Justin Bieber klipjeiben is.

Így ünnepelte első házassági évfordulóját Molnár Andi

Az első házassági évfordulóját ünnepelte nemrég Molnár Andi és férje. Az esküvő is különleges volt, így az évforduló is nagyon romantikusan telt Andiéknál.

Gondolták volna, hogy a Fal című műsorral csajozni is lehet?

A hétfői adás furcsa testvérpárjának: a revütáncos Kristófnak és a sakkedző Árminnak nem csak a bankszámlája lett több 7.722.420 forinttal, hanem hölgy ismerőseiknek száma is szépen megszaporodott az adás alatt.

XXI. század 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 23:30
Tamás bajba kerül Katalin unokahúga miatt

Az özvegy az unokahúgát, osztja be Bécyékhez, Janka így kóstoljon bele az üzleti életbe. De a gömbölyded lány a fejébe vette, hogy táncosnő lesz, amit Bécy mindenáron meg akar akadályozni. A felelősséget pedig teljes mértékben Tamásra hárítja.

Olívia, Peti, Eszter és Zsolti lettek a Kicsi Óriások kategória-győztesei!

Vasárnap este elérkezett a Kicsi Óriások fináléja, amelyben kiderült, hogy kik lettek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – egyéni győztesei. A zsűri döntése alapján az énekesek kategóriáját Peti, a táncosokét Eszter és Zsolti, míg a kis tehetségekét Olívia nyerte meg.

Hogyan lesz valakiből férfi sztripper?

Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy a hétvégén Budapesten gyűltek össze a világ legszexisebb‎ pasijai, de legalábbis a legbevállalósabbak, már ami a táncot illeti.A férfi revü tánc világbajnokság döntője zajlott több napon keresztül itt a fővárosban, és mi is ott voltunk. A Hot Men Dance formációt, a Hungary’s Got Talent versenyzőit is kifaggattuk, hogy mégis hogyan lesz valakiből férfi sztripper.

Gomez nem bírta tovább nőként

Nem ő az első, aki a nyilvánosság előtt is vállalja különleges sorsát, aki nemet váltott, nőből férfivá operáltatta magát, hogy végre békében élhessen a világban. Gomez talán abban különbözik az eddig bemutatott transzszexuális emberektől, hogy az ő tánctudását, előadói tehetségét, már akkor is megismerhette az ország, amikor még egy másik testben élt.         

Rihanna táncosai Budapesten is megmutatták, hogy mit tudnak!

Dekoratív, polgárpukkasztó és a világ legjobban kereső celebjei között szerepel, méghozzá a 13. helyen 75 millió dolláros éves fizetésével. A 28 éves barbadosi énekesnő, Rihanna a Szigeten lép fel, és biztos, hogy teltház lesz ugyanis a jegyeket mind elkapkodták. A világsztár táncosai viszont már egy nappal a fellépése előtt Budapestre érkeztek, ugyanis egy workshopot tartottak a rajongóknak. 

Molnár Andi a tanítványába szeretett bele

A Celeb vagyok, ments ki innen! győztesének az év elején ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata, ám nemrégiben ismét rátalált a szerelem.

Magyarok az amerikai Got Talentben!

Úgy tűnik, a magyar táncosok elvarázsolják a világot. Most a Freelusion csapat kápráztatta el teljesen az America’s Got Talent zsűrijét, és gondolkodás nélkül továbbjuttatták a formációt. Hogy kik is ők pontosan és mivel, valamint hogyan dolgoznak, a csapat tagjai elárulták.

Leolvadtak a kilók a Szombat Esti Láz sztárjairól

Véghajrájába érkezett az idei Szombat Esti Láz – hírességeink és profi táncospárjaik 7. alkalommal léptek a parkettre és már csak egy hajszál választja el őket attól, hogy kiderüljön, ki lesz az idei széria győztese.

SZEL: Izgalom és rituálé a fellépés előtt

Alig negyed óra választ el bennünket a Szombat Esti Láz utolsó előtti fordulójától, a jövő héten már a döntőre készülnek a sztárpárok.

Rutinos versenyzőpáros a SZEL színpadán!

Szabó Győző – a második esély. Az idei Szombat Esti Láznak lehetne ez akár az alcíme is. A színész ugyanis a második évadban már szerepelt. Profi táncpartnerével, Pap Veronikával azonban elsőként estek ki. Szambájukkal nem jutottak tovább.

Reflektor 14-02-28


szerző:
2014.03.01. 00:10
Reflektor 14-02-28

Reflektor: Tóth Gabi megbízik a szerelmében. Az X-Faktor mentora, Tóth Gabi és táncos párja, Markó Robi még csak most ismerkednek igazán, ugyanis az elmúlt csaknem egy évben távkapcsolatban éltek. Fábián Juli őszintén vall a betegségéről. Csaknem két évvel ezelőtt, 2012 májusában az énekesnő a sikerei csúcsán bejelentette, hogy egy időre visszavonul.

Budapesten ropták a legjobb hiphoposok

A hip-hop tánc koronázatlan belga királyai Bruce Blanchard és a még csak 20 éves Junbox Belgiumból érkezett Budapestre, hogy megmutassa milyen is az igazi street dance.

Vastag Csaba beváltotta ígéretét

Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó – ezúttal a Szombat Esti Láz legutóbbi győztesét érte utol a végzet. Csaba táncpartnere, Tücsi meghívására érkezett a próbájára. Amikor meglátja kameránkat, már sejtette, hogy valami turpisság van a történetben.

Páratlan karrier Hollywoodból


szerző:
2013.04.12. 19:00
Páratlan karrier Hollywoodból

Blake McGrath tíz évesen már heti negyven órát táncolt, tanárai azt mondták róla, hogy képességei végtelenek. A táncosok közt ő akkora sztár, mint az énekesek között Beyonce vagy Lady Gaga.

Szombat Esti Láz: A döntősök már készen állnak!

A Szombat Esti Láz profi táncosait és sztárpárjaik mindennapjait az elmúlt hónapokban a végtelen hosszúságúnak tűnő próbák és az izgalmakkal teli szombati megmérettetések foglalták le. Most azonban vészesen közeleg a mindent eldöntő finálé pillanata!

Fókusz 13-03-22


szerző:
2013.03.22. 19:50
Fókusz 13-03-22

Fókusz: A csend beszél tovább - Ezrek búcsúztatták Cipőt. A család és a rajongók között mi is elköszöntünk a legendától. Időzített bomba - Félrekezelték, és hónapokig még járni sem tudott a Szombat Esti Láz egyik versenyzője. Vajon meddig bírja a show-t? Vérlázító bírságok - Óránként harmincan kanyarodnak szabálytalanul az egyik budapesti kereszteződésben. Napokon belül megkapják az 50 ezres csekket.

Bálint Antónia és Keleti Andrea visszaült az iskolapadba

A Szombat Esti Láz sztárjainak életében több a közös pont, mint gondolnánk. Egy napon születtek, egy iskolába jártak, mindketten férfiszabónak készültek. Toncsit és Andreát a Reflektor stábja elkísérte egy kis időutazásra.

Vicces, extrém táncvideókat készítettek a SZEL táncosai

A Szombat Esti Láz versenyzői táncvideókat csináltak magukról. Volt, aki a táncos filmeket szereti, volt, akinek az extrém helyen táncolás a kedvence, és aki csak további szavazatokat gyűjtene a videóval, de olyan is, akinek csak a bárány jutott.

A Szombat Esti Láz kulisszatitkai

A táncos showműsor második élő show-ja is hihetetlen izgalmakkal zajlott le, amely Dundika és a párja, Mészáros Máté kiesésével zárult. Stábunk már órákkal a műsor kezdete előtt ott volt a kulisszák mögött.

Ismét felrobbant a Szombat Esti Láz parkettje

A Szombat Esti Láz 2. fordulójában Tóth Gabit már a legendás Josephine Bakerhez hasonlította a zsűri táncos-koreográfusa, Tihanyi Ákos. Amíg Gabiék és Istenes Bencéék szinte felrobbantották a táncparkettet, addig Vastag Csabáék romantikus keringőt lejtettek.

Szombat Esti Lázban ég az ország!

A tánctanárok szerint híres partnereik minden korábbi versenyzőnél szorgalmasabban és szívósabban gyötörték magukat. Sérülések, kék-zöld foltok nehezítették az edzéseiket, de mostanra mindenki annyit változott, hogy garantáltan alig fogunk rájuk ismerni.

A zsűri is lázasan várja az élő show-t

A Szombat Esti Láz zsűrijében ezúttal az örök fiatal energiabomba, Esztergályos Cecília is helyet kapott. A neves koreográfus, az RTL tehetségkutatóinak szakmai felügyelője, Tihanyi Ákos, és Szirtes Tamás mellett Keleti Andrea is pontozótáblát kapott.

Keleti Andrea újra Szombat Esti Lázban ég

A táncosnő nosztalgiával emlékezik vissza arra az időszakra, amikor még ő tanította a csetlő-botló sztárokat.

Szombat Esti Nosztalgia


szerző:
2013.03.08. 19:00
Szombat Esti Nosztalgia

Újra itt a Szombat Esti Láz! A Fókusz belesett a próbákra, és kemény számonkérés elé állította az egykori győzteseket is: megmutatjuk, ennyi idő távlatából ki mire emlékszik a régi koreográfiákból!

Tóth Gabi csak a táncnak él


szerző:
2013.02.26. 19:00
Tóth Gabi csak a táncnak él

Markó Robinak idén van a legkönnyebb dolga. Tóth Gabinál felszabadultabb embert keresve sem találna. A pörgések, forgások ma már könnyedén mennek az énekesnőnek, a kezdet azonban nem volt ilyen egyszerű.

Sztárok a táncparketten


szerző:
2013.02.22. 08:15
Sztárok a táncparketten

Már csak két hét és elkezdődik a Szombat Esti Láz legújabb szériája, amelyen nyolc mindenre elszánt híresség küzd majd meg egymással a táncparketten.

Rózsa György nehéz időszakot vészelt át

A népszerű műsorvezető sebei a felesége tragikusan fiatalon bekövetkezett halála óta nem gyógyultak be, az elmúlt években ráadásul súlyosabbnál súlyosabb betegségekkel is meg kellett küzdenie. Mindeközben a lánya, Csilla állt mellette.

Újra dübörög a Szombat Esti Láz

Március 9-től újra kezdődik a tánc az RTL II képernyőjén. A legnagyobb titokban készült a bemutatkozásra a legnépszerűbb táncos showműsor 2013-as csapata.

Reggeli - Csak csajok 12-04-23

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Karsai Zita DJ Bobo oldalán lép fel

A Dubaiból néhány hónapja hazaköltözött táncosnőre hamarosan fontos esemény vár, egy igazi szakmai kihívás, amelynek köszönhetően talán elindulhat a világhírnév felé vezető úton.

Kuplerájt füleltek le Budapesten


szerző:
2011.09.12. 15:58
Kuplerájt füleltek le Budapesten

Egy XI. kerületi night clubban és a gyanúsítottak lakásain tartottak házkutatást a nyomozók.

Botrány lett a jól fizető szexmunkákból

A Való Világ Gigijét múlt héten, azóta pedig több mint 100 lányt hallgatott ki a Nemzeti Nyomozó Iroda úgynevezett „dubajozás miatt.” Úgy tudni, hogy ismert címlaplányok, fotómodellek és volt szépségkirálynők is megfordultak a rendőrségen.

Nyáron is formában a táncostalpú csillagok

Elképesztő mutatványaikban hétről- hétre gyönyörködhettünk. A szaltókkal, és szabadesésekkel szemben a zsűri is tehetetlen volt: az Appril Projectet nem lehetett megállítani. Kíváncsiak voltunk, milyen csúcsok meghódítására készülnek, mióta szombat esténként nem látjuk őket.

Péntek 13. nem hozott szerencsét az Appril Projectnek

Baleset történt a Csillag Születik főpróbáján péntek délután. Az Appril Project legfiatalabb táncosát kórházba kellett vinni, azután hogy társa egy szerencsétlenül sikerült mozdulatsor végén fejbe rúgta.

Portré 11-05-01


szerző:
2011.05.02. 01:50
Portré 11-05-01

Portré: Papp Timi táncos, koreográfus egészen kicsi kora óta táncol. Segédkezett a Szombat esti lázban, a Csillag születikben és az X-Faktorban. Most Wolf Katival készül az énekesnő nagy megmérettetésére az Eurovíziós Dalfesztiválon.

„Táncolni olyan érzés, mintha meztelenre vetkőznél”

Papp Timi táncos, koreográfus egészen kicsi kora óta táncol. Most Wolf Katival készül az énekesnő nagy megmérettetésére az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A fiatalokért égtek a mécsesek Jászberényben

Hozzátartozók, barátok virrasztottak Jászberényben péntek este a csütörtöki, fővárosi balesetben elhunyt fiatalok emlékére.

Izzadó testek és ringó csipők az X-Faktorban

Az X-Faktor táncosainak válogatásán is szigorú a zsűri. Az ország legjobb táncosait válogatták ki, aki nem tudta követni az utasításokat, elvérzett. A befutók a közelgő élő show-ban debütálnak majd.

Bármikor, bárhol „lecsaphatnak” a bohócok

Óriási falfestmény készül a Nyugati téri felüljáró lábaira, csendautomata áll majd a Moszkva téren.

Portré 10-06-20


szerző:
2010.06.21. 00:55
Portré 10-06-20

Született tehetségnek nevezte Szirtes Tamás, a Csillag születik zsűritagja Csikó Szabolcsot. A 17 éves táncossal Barabás Éva beszélgetett.

Reggeli 10-06-15


szerző:
2010.06.15. 07:51
Reggeli 10-06-15

A magyar száguldó cirkusz kedden ünnepli 24. születésnapját, ennek kapcsán exkluzív felvételeket is láthatnak. Csikó Szabit arról faggattuk, hogy igaz-e a hír, miszerint szakított kedvesével. Marót Viki pedig megmutatta a kisbabájáról készült első ultrahangos képet.

Csak csajok 10-04-26


szerző:
2010.04.26. 09:55
Karsai Zita eszményi karrierje Dubaiban

A szexi táncos máris nagy kedvenc az arab világban. A Fókusznak megmutatta, hol élnek férjével, és egy fellépésére is elkísértük.

Michael Jackson táncosai Magyarországon

A pop királyának helyén egy 28 éves férfi áll, aki Amerikában megnyert egy imitátor-versenyt.

Brazil lány a legjobb rúdtáncos


szerző:
2009.10.22. 06:56
Brazil lány a legjobb rúdtáncos

A 24 éves brazil Rafaela Montenero nyerte Latin-Amerika első rúdtánc-versenyét.

Kiválasztották Jacko táncosait


szerző:
2009.05.20. 11:21
Kiválasztották Jacko táncosait

5000 jelentkezőből csak a 12 legjobb lehet a pop királya mellett Londonban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való