KERESÉS search-close

támogatások

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "támogatások"

Kormánybarát szervezet döntene a civil támogatásokól

A nyíltan kormánypárti Civil Összefogás Fórum elnöke vezette testületre bízná a kormány annak az eldöntését, hogy melyik civil szervezeteket támogassák állami pénzből. Erről először az ATV.hu írt. Kerestük a kormányt, hogy mi a törvénymódosítás célja és miért pont a Nemzeti Együttműködési Alapot bízták meg a pályáztatással, de nem kaptunk választ. Az LMP szerint a kormány csak a saját civiljeit akarja támogatni.

Lázár: Senki nem marad ki a támogatásból

Megfontolja a kormány, hogy milyen támogatást kaphat az a 300 kistelepülés, amely eddig kimaradt a 12 ezer forintos egyszeri rezsitámogatásból, mert nincs bevezetve a gáz és távfűtés sincs. Ezt Lázár János mondta a Kormányinfón. Azoknak viszont egyelőre semmit sem tudott ígérni, akik olyan társasházban laknak ahol házközponti fűtés van, ők ugyanis házaként maximum 120 ezer forintot kaphatnak, amely nagyobb társasházakban lakásonként akár egy-két ezer forintos támogatást jelenthet csak.

A magyarok támogatása is csökkenhet

Alacsonyabb családi pótlék és befagyasztott bérkiegészítő támogatások a Nagy-Britanniában munkát vállaló uniós állampolgároknak. Megszavazták a tagállamok vezetői az angolok követeléseit az uniós csúcson. Ezentúl az otthon maradt gyerekek után kevesebb családi pótlék jár az újonnan munkát vállaló magyaroknak, négy év múlva pedig a már ott élők támogatása is csökken.

Még a tél előtt társaik után indulnának

Nincs elég pénz, ezért romlanak a viszonyok a közel-keleti menekülttáborokban. Emiatt az ott élő szírek közül sokan még a tél előtt útnak indulnának társaik után Európába. A támogatások hiánya miatt a segélyszervezetek is panaszkodnak, hogy nem tudják ellátni feladataikat.

Fideszes vezetésű klubok jártak jól

Három fideszes vezetésű klub kapta a sportegyesületeknek kiosztott minisztériumi pénzek kétharmadát az első félévben - derült ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának közzétett adataiból. A sportszövetségek közül a focisták kapták a legtöbbet, háromszor annyit, mint a jóval eredményesebb vívók.

Áramsegély: a kormány elveszítette a fonalat

A szociális tárca sem tudja, pontosan milyen módszerrel osztják ki az árampénzeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való