KERESÉS search-close

támadás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "támadás"

Háborús feszültség az öbölben

Irán követte el a két kereskedelmi hajó elleni csütörtöki támadást a Perzsa-öbölben - állítja az amerikai külügy. Ennek bizonyításául közzétettek egy videót, amelyen szerintük az látszik, amint iráni katonák eltávolítanak egy fel nem robbant aknát az egyik sérült hajó oldaláról. Irán szerint viszont a rossz minőségű felvételen nem nagyon látszik semmi, Washington csupán háborút akar provokálni.

CÁPATÁMADÁSOK: Az ember jellemzően nincs a cápák étlapján

Felvételt készítettek egy, a part közelében úszkáló cápáról Makarska közelében, múlt pénteken. A videóból nehéz megállapítani, de valószínűleg egy makócápát kaphattak lencsevégre. Az állat gyaníthatóan a bőségesebb táplálék reményében merészkedett ilyen közel a szárazföldhöz.

Varjak miatt zártak le egy budapesti játszóteret

Sorozatos varjútámadások miatt zártak le egy játszóteret Budapest 8. kerületében. Az  itt élőket két hete tartják rettegésben a fiókáikat védő madarak. A madártani egyesület szakembere szerint csak a türelem segít, ki kell várni azt a két hetet, amíg a fiókák felcseperednek, akkor ugyanis a varjak felhagynak a támadással.

Így fogták el a kommandósok azt a lőfegyveres férfit, aki élettársára támadt

Kommandósok fogtak el egy férfit Győrben, miután valószínűleg alkohol és gyógyszerek hatása alatt élettársára támadt, majd bezárkózott a lakásába. Azért a terrorelhárítókat riasztották, mert a férfinak több lőfegyvere is volt. A kommandósok végül kihozták, és zavart állapota miatt mentő vitte el. Az engedéllyel tartott fegyvereit lefoglalták.

Folytatódik a szíriai horror


szerző:
2019.05.29. 18:41
Folytatódik a szíriai horror

Már több mint 700 ezer ember vált földönfutóvá a szíriai Idlib környékén, miután a kormányerők orosz támogatással megindították végső támadásukat a felkelők utolsó területe ellen. Legalább 3 millióan rekedtek az ostromgyűrűben, a támadók pedig nem kímélik a civileket.

Késekkel támadt a gyerekekre

Gyilkos támadás kisiskolások ellen a japán fővárostól nem messze. Két késsel rontott rá egy buszmegállóban várakozó gyerekcsoportra és a rájuk vigyázó felnőttekre egy 50-es éveiben járó férfi Kavaszaki városában. Egy gyerek és egy felnőtt meghalt, 17-en kórházba kerültek, többen súlyos állapotban. A férfi végül nyakon szúrta magát, nem sokkal később meghalt.

Sárközi Ákos Zének: „Annyira támadó vagy!”

Zé szerint Ákos túlságosan érzelmi szemmel, apaként értékelte a csapata tányérját. Emiatt össze is különböztek Ákossal.

Átvágták az arcát


szerző:
2019.05.20. 18:05
Átvágták az arcát

Egy életet tettek tönkre - ezt mondta Híradónknak az a férfi, akinek az öccsét szombat hajnalban arcon szúrták Miskolc egyik sétálóutcájában. A 24 éves fiatal épp hazafelé tartott, amikor három férfi belekötött…

ARCON SZÚRT FÉRFI: Bátyja mesélt az esetről

A megsérült fiatalember bátyja a támadás helyszínén mesélt Híradónknak. Azt mondta, öccse sem tudja pontosan, mi történt…

ÁMOKFUTÁS: Kommandósokra támadt a rab

Őrjöngött a cellájában, majd a kommandósokra támadt egy rab az állampusztai börtönben. A feldühödött férfi elbarikádozta magát a zárkájában: nem akarta, hogy elvigyék egy tárgyalásra. Fenyegetőzött is, végül a kommandósok törték rá az ajtót. Egyiküket egy éles fémdarabbal próbálta megszúrni, amit a csaptelepből tört le. Nem sérültek meg. A rab ámokfutását több kamera is rögzítette. Forrás: BVOP

BRUTÁLIS: Biztonsági kamera rögzítette a támadást

Egy csapással leütötték, majd kirabolták a hajléktalant tavaly júliusban, Tatabányán. Világos ruhában a 67 éves hajléktalan, szemben vele támadója, akinek hirtelen lendül a keze, és ököllel arcon vágja ittas áldozatát. A férfi eszméletlenül zuhan a kőre. A tatabányai irodaépület biztonsági kamerájának tavaly júliusi felvételét az ügyészség most hozta nyilvánosságra. A támadó nem volt egyedül, 28 éves élettársával és egy 37 éves férfival együtt rontottak rá a hajléktalanra.

Egyre többször és durvábban támadják a kalauzokat

Egyre veszélyesebb a vonatozás, de nem az utasoknak, hanem a kalauzoknak. A legtöbb támadás Budapest-Vác-Szob; a Budapest-Cegléd-Szolnok és a Budapest-Sülysáp-Szolnok vasútvonalakon történik. Annak jártunk utána, hogy miért támadják meg őket az utasok és hogyan tudnak védekezni.

Hogyan védekezzünk a darazsak ellen?

Itt a tavasz, jönnek a darazsak. Irtani most még nem lehet őket. Azt viszont könnyen megakadályozhatjuk, hogy pont a mi otthonunkat szúrják ki maguknak. Hogyan tarthatjuk távol őket? Megmutatjuk a csípések és a beköltözés elleni praktikák.

MEGTÁMADTÁK: „Nem mondott semmit, csak ököllel ütni kezdett”

Összeverte az eladólányt, majd kirabolta a nyírmihálydi dohányboltot egy 23 éves fiatal. A lány azt mondta, aznap többször járt nála a férfi. Szerinte kivárta, hogy senki ne legyen a közelbenAz eladó azt mesélte stábunknak, hogy a férfi nem mondott semmit, hanem ököllel ütni kezdte a fejét. A lány karja több helyen is zúzódott, és egy foga is letört. Nagyon megviselték a történtek, lehet, hogy nem csak a munkahelyére nem jön vissza dologzni, de az egész vendéglátással is felhagy.

Többször is elsírta magát a tárgyaláson az a férfi, aki megtámadta Makai Viktóriát

Mindent beismer és lemond a tárgyalásról is az a férfi, aki ősszel megtámadta Makai Viktória ultramaraton futót edzés közben és meg akarta erőszakolni. Viktóriát a férje mentetette meg, a szörnyű élmény azóta is a hétköznapjaik része. A futónő azt mondja kemény munka, hogy meg tudjon bocsátani támadójának. Ha arra kíváncsi, hogy mit tehet egy nő, ha megtámadják azt ITT nézheti meg!

Manfred Weber: „Elfogyott a türelem Orbán Viktorral és a Fidesszel szemben!”

Elfogyott a türelem Orbán Viktorral és a Fidesszel szemben a legutóbbi plakátkampány után - ezt mondta Manfred Weber budapesti tárgyalásai után egy német televíziónak. Az Európai Néppárt frakcióvezetője szerint, ha Orbán Viktor nem enged a CEU ügyében, akkor kizárják a néppártból, és azt is elvárják, hogy hosszú távon változtasson a politikáján. Bár a felek szerint jó hangulatú volt a találkozó, a kormányközeli médiumokban élesen támadták Webert.

Elfogták a terepfutó támadóját

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint még február 22-én rátámadt egy futóra a Hármashatár-hegyen.

Megvédte magát a terepfutó

Nincs benne félelem, és sötétedés után is bátran elindul futni – ezt mondta Híradónknak az a válogatott terepfutó, akire néhány napja támadt rá valaki futás közben az erdőben, a Hármashatár-hegyen. Gázspray-vel lefújta, és egy 5 kilós vasrúddal próbálta ütni Kiss Miklóst. Ő azonban dulakodni kezdett támadójával, végül sikerült elmenekülnie. Támadóját azóta sem találják a rendőrök.

FUTÓ TÁMADÁS: “Azon voltam, hogy sérülés nélkül ússzam meg a konfliktust”

Újabb futót támadtak meg. Ezúttal Kiss Miklós válogatott terepfutót érte atrocitás a Hármashatár-hegyen. A sportoló a Határnyeregnél futott péntek este 6 körül, amikor hirtelen feltűnt mellette egy alak, aki gázpsray-vel és egy nagy vasdoronggal akart neki rontani. A futó végül sérülés nélkül megúszta a konfliktust, nincs benne félelem érzet, de mindenkit óvatosságra int.

Térfigyelő kamerák rögzítették a támadást

Nőnapon raboltak ki egy nőt tavaly Pécsen, a támadást térfigyelő kamerák rögzítették. Az asszony éppen munkába tartott, amikor kirabolták. Mivel nem engedte, hogy támadója elvegye a táskáját, a rabló métereken át vonszolta őt a járdán. A 28 éves férfi ellen rablás és súlyos testi sértés miatt most emelt vádat az ügyészség.

BRUTÁLIS: Földre vitte és ököllel ütötte az eladót a rabló

Brutális támadást rögzített egy óbudai kisbolt biztonsági kamerája még múlt hét szerdán. Egy férfi belépett az üzletbe, kezdetben úgy tűnt, csak vásárolni akar, de amikor az eladó már a visszajárót adná oda neki, a rabló a földre rántja és megüti az alkalmazottat, majd kifosztja a kasszát.

Felszólalt több kormányellenes tüntetésen - támadja a kormányközeli sajtó

Állítólagos rossz jegyei és hiányzásai miatt támadja a kormányközeli sajtó azt a kiskunfélegyházi diáklányt, aki indulatosan szólalt fel több kormányellenes tüntetésen az elmúlt hetekben. Azt írták Nagy Blankáról, hogy több tárgyból bukásra áll és csak a gimnáziuma jóindulatán múlik, hogy leérettségizhet-e. A lány azt mondja, ebből egy szó sem igaz, csak a politikai véleménye miatt indult lejáratókampány ellene, ezért perre készül.
Blankával készült interjút itt hosszabban is megnézheti.

Őrjöngött, majd a presszó egyik vendégre támadt egy szombathelyi férfi

Őrjöngött és verekedett a presszóban – a készenléti rendőrség fogta el azt a férfit Szombathelyen, aki vasárnap délután az egyik szórakozóhelyen veszekedett a felszolgálóval, majd a segítségére siető vendégre támadt. A rendőrség garázdaság miatt büntetőeljárást indított ellene.

EXKLUZÍV: Így támadták Erát a villalakók

A tegnapi összefoglalóból kiderült, hogy Erának villatársai kommentjeire kellett választ adnia, mely mély érzelmeket hozott a felszínre. A lányt nagyon megviselte a többi lakó őszinte hozzászólása, melyeket könnyeivel küszködve tudott csak megválaszolni. Íme az adásból kimaradt teljes változat!

Húszezres miatt gyilkolhatott a munkanélküli közgazdász

Gyilkolt is az a férfi, akit hétfőn még csak késelésért helyeztek előzetesbe Nyíregyházán. A negyvenkét éves közgazdász végzettségű férfinak már egy ideje nem volt munkája, felélte a családi vagyont és valószínűleg rablással próbált pénzhez jutni. A csomagtartójában talált halott fiatalasszonyt is valószínűleg a nála látott húszezres miatt támadta meg.

Megtámadták a tüntető házaspárt

Megtámadtak egy házaspárt azért, mert az oktatás szabadságáért szervezett tüntetésre tartottak. A négyes metrón az egyik utas ordítozott velük, amikor meglátta a tiltakozásra készített táblát. Az esetről felvétel is készül, ezt a 444.hu közölte. Ferge Zsuzsa társadalomkutató szerint ez az eset is mutatja, hogy hatékonyan működik a gyűlöletpolitika.

Kutyafalka terrorizálja a lakótelepen élőket Várpalotán

Néhány napja egy 10 éves kisfiút támadott meg egy kutya az utcán, korábban pedig egy csivavát mart meg egy elszökött eb. A várpalotaiak félnek az utcán sétálni, azt mondták többször előfordult már, hogy a kiszökött kutyák agresszíven viselkedtek

Beismerő vallomást tett a futónő támadója

Beismerte tettét Makai Viktória futónő támadója. Erről a Bors írt először, a férfi ügyvédje ma Híradónknak is megerősítette a hírt. Kiderült, hogy a támadás után a férfi a ruháit a helyszínen hagyta, így meztelenül kerékpározott haza. Ott fogták el a rendőrök. A férfi aznap este egy céges rendezvényen volt, ahol nagyon berúgott, ügyvédje szerint akár felmerülhet a kóros ittasság lehetősége is, de ezt szakértők vizsgálják majd.

Nyíltan mesélt megtámadásáról az ultrafutónő

Pár héttel ezelőtt az esti edzése közben megtámadtak és meg akartak erőszakolni egy ultrafutónőt. Makai Viktória elképesztő nyíltsággal mesélte el történetét. Arról is beszélt, hogy mi járt a fejében, amíg a férje rá nem talált, és meg nem mentette.

 

Kampányt indít a futás közben megtámadott áldozatokért Makai Viktória

Az egész országot megdöbbentette a hír, hogy a hétszeres magyar bajnok ultrafutónőt Makai Viktóriát edzés közben valaki megtámadta és meg akarta erőszakolni. A sportolónőt férje az utolsó pillanatban megmentette. Viktória most kampányt indított azokkal a fotókkal, amelyek a támadás után készültek.

Trump dicsőítette az újságíró elleni támadást

„Kedvemre való fickó” - ezekkel a szavakkal méltatott Donald Trump egy amerikai képviselőt, aki földhöz vágott egy újságírót. Bár az amerikai elnök híresen rosszban van a sajtóval, most először dicsőített nyilvánosan egy újságíró elleni erőszakos cselekedetet.

Az idős nő orrát törte el a támadó

2900 forintot zsákmányolt, ezért törte el az orrát egy 74 éves asszonynak. A 23 éves fiú a ceglédi vasútállomás aluljárójában, a lépcsőn támadt a nőre. Az asszony olyan szerencsétlenül esett, hogy súlyos sérülésekkel került kórházba.

Futás közben támadták meg az ultrafutó bajnoknőt

Edzés közben támadt rá egy férfi Makai Viktória ultrafutónőre és hétszeres magyar bajnokra. A sportoló kedd reggel osztotta meg történetét a Facebookon.

A színpadon támadtak rá a Limp Bizkit énekesére

A banda frontemberét, Fred Durstöt, a koncert közben próbálta meg fejbe rúgni egy a színpadra felrohanó férfi.

Riasztópisztollyal védekezett az eladó

Megtámadták az eladót, aki riasztópisztollyal védekezett egy budapesti üzletben. Háromszor is rálőtt a támadóra, aki könnyebben megsérült. A vita abból alakult ki szombat este, hogy egy járókelő szóvá tette, hogy az eladó a járdán parkol a motorjával.

Egyre abszurdabb a kémtörténet

Mégiscsak kémek lehettek, nem turisták. Egyre több dokumentum cáfolja a nagy-britanniai novicsokos mérgezéssel gyanúsított két orosz férfi állítását, miszerint ők csak a katedrális kedvéért utaztak Salisburybe. Egyikőjükről semmilyen adat nincs az orosz központi nyilvántartásban 2009 előttről, csak egy telefonszám, ami viszont a moszkvai védelmi minisztériumba vezet.

Több komoly bírálatot kapott a magyar kormány az Európai Unióból

Günther Oettinger, költségvetésért felelős uniós biztos szerint például, Magyarországnak és több tagállamnak az Európai Unió gyengítése vagy lerombolása a célja. A német kereszténydemokrata politikus mellett a francia külügyminiszter pedig arról beszélt, országa nem akarja a populista Európát támogatni, és Lengyelországtól és Magyarországtól el kell vonni az úniós támogatásokat. A Fidesz szerint csak a kormány bevándorláspolitikája miatt támadják az országot.

Két orosz férfit vádolnak a támadással

Két orosz férfit vádolnak a brit hatóságok a Szergej Szkripal egykori brit-orosz kettős ügynök elleni novicsokos támadással. A térfigyelő kamerák felvételein egész útjuk végigkövethető a reptértől az ex-kém Salisbury-i házáig, majd vissza. Az orosz külügyminisztérium szerint sem a két gyanúsítotthoz, sem a katonai idegméreghez nincs semmi közük.

 

Felvételen: a gimnázium udvarára mászott be a medve

Egy csíkszeredai gimnázium udvarára mászott be egy medve, ahol a helyi vadász lelőtte. Az állat még reggel az egyik portán megölt egy kecskét, aztán elaludt. Ébredés után pedig összezúzta a kerítést és megkergette a csendőröket is. Romániában egyébként mindennaposak a medvetámadások, legutóbb Tusnádfürdőn azt a medvét lőtték ki, amelyik kirámolta az egyik gyermekotthon hűtőszekrényét.

 

Teó lánykérés közben támadt rá Joe-ra

Joe romantikus estét szervezett, ahol megkérte Tamara kezét, de a meghitt pillanat tragédiába fordult, amikor Teó megjelent…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Medúzák miatt intenzíven az úszó

Kritikus állapotban van Mányoki Attila, hosszútávúszó. A zalaegerszegi sportolót óriási oroszlánmedúzák támadták meg, ezért tegnap úgy mentették ki a Skóciát és Írországot elválasztó tengerszorosból. Először nem akarta feladni, és tovább úszott. Végül az őt kísérő hajó személyzete mentette ki a vízből. Korábbi riportjainkat vele, megnézhetik ITT, ITT és ITT.

Késsel támadt a troli sofőrjére

Letartóztatták azt a férfit, aki a gyanú szerint megszúrt egy trolivezetőt a fővárosban. A sofőr megpróbálta leszállítani a férfit a járatról, mert az rágyújtott. Veszekedni kezdtek, a gyanúsított ekkor rántott elő egy kést, amivel megvágta a sofőr karját, ezután elmenekült…

Lövöldözés Torontóban

Hárman, köztük a támadó halt meg, 12-en pedig megsérültek a kanadai lövöldözésben. A lövöldözőről videó is készült, ezen látszik, hogy gondolkodás nélkül tüzelni kezd. Egyelőre úgy tűnik, nem terrortámadás történt.

Így húzódott el több mint 5 évig a lúggal leöntött nő ügye

5 év és számtalan tárgyalás után Renner Erika életében csütörtökön lezárult egy korszak. A Kúria 11 év börtönbüntetésre ítélte támadóját. A lúgos támadással vádolt 5 gyermekes családapát, B. Krisztiánt korábban már háromszor elítélték, de most már a döntés jogerős, fellebbezésnek helye nincs .

 

Hogyan tudja magát megvédeni egy nő, ha rátámadnak?

Magyarországon évről évre egyre több nőt erőszakolnak meg. A legfrissebb elérhető adatok szerint 2016-ban 306-an váltak szexuális erőszak áldozatává. Többek között az a 17 éves lány, akit itt a Bikás Parknál erőszakolt meg egy 19 éves fiú. A férfit első fokon a napokban 8 év börtönbüntetésre ítélték, de jó magaviseletért, akár hat év múlva szabadulhat.

Fejelt, csapott az aligátor

Kiütött egy vadállatbefogót egy aligátor Floridában. A férfi pár másodpercre elvesztette az eszméletét a kétméteres állat csapásától, de komoly baja nem lett.

 

Emberekre támadnak a varjak

Szárnyaikkal csapkodnak, sőt még neki is repülnek az emberek fejének a vérmes madarak. Varjak terrorizálják a járókelőket Ferencváros egyik utcájában. Az akár horrorfilmbe illő jelenetről videó is készült. A madarak a járda fölött néhány méterrel várakoznak, és aki arra jár, azonnal lecsapnak rá. A Magyar Madártani Egyesület szerint a varjak csak a fiókáikat védik, ugyanis most van a költési időszak.

VARJAK: Ezt kell tenni, ha ránk támad

Május végén, június elején egyre gyakrabban fordul elő, hogy a fiókáikat védő varjak emberekre támadnak. A szakértő szerint ilyenkor a legrosszabb, amit tehetünk, hogy megijedünk, ez ugyanis csak még jobban feltüzeli madarat. Tárjuk szét a karunkat, hogy nagyobbnak tűnjünk, majd táskánkkal, vagy a kezünkkel hessegessük el őket.

Ismét kalauzokra támadtak

Három napon belül kétszer támadtak meg kalauzokat. Legutóbb ököllel ütöttek szájon egy jegyvizsgálót az egyik vonaton. Csütörtökön pedig Tárnokon vertek meg egy kalauzt. A MÁV-nál azt ígérik, még idén bevezetik a kalauzoknál a testkamerákat.

Késelés lett a pofonból


szerző:
2018.05.16. 18:19
Késelés lett a pofonból

Késelés lett a pofon vége. Most emeltek vádat két férfi ellen. 2016 augusztusában egyikük viperával, másik pedig késsel támadt egy férfira Budapesten. A viperás verekedő ellen garázdaság, a késelő ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat.

 

Előzetesbe került az ózdi szurkáló

Nem adtak neki dohányt, ezért szurkálhatta meg ismerőseit egy férfi. A gyanú szerint vasárnap két ismerősét támadta meg.

Mit tehetek, ha megtámadják a kutyámat?

Korom Gáborral, a Tükör módszer alapítójával ma arról beszélgettek a Reggeli műsorvezetői, hogy hogyan kerülhetjük el a kutyatámadásokat, illetve hogy mit tehetünk, ha megtörtént a baj.

Előzetesbe került egy ütés miatt

Előzetesbe helyezte a bíróság azt a 19 éves tatabányai fiatalt, aki egy veszekedést követően leütötte nagybátyját még áprilisban. A férfi elesett és beütötte fejét. Egy héttel később, csütörtökön a kórházban meghalt.

Szulejmán: Ibrahim pasa megvédte Szulejmánt

Öt évvel ezelőtt a híres török sorozat egy igen izgalmas pillanathoz ért: az egyik imádság alatt a szultánt megpróbálták megölni, csakhogy a pasa még időben vette észre a támadót. Ibrahim pedig egyáltalán nem gondolkodott azon, hogy a tőr elé ugorjon, vagy sem…

Újra lecsaphatnak


2018.04.15. 18:35
Újra lecsaphatnak

Csőre töltve várja az Egyesült Államok, hogy a szíriai rezsim be mer-e vetni újabb vegyifegyvert a harcokban. Ezt Donald Trump üzente azután, hogy két szövetségesével együtt az Egyesült Államok légicsapást mért a közel-keleti országban vegyifegyvereket előállító és tároló létesítményei ellen.

 

Karóval verte a házaspárt

Álmukban támadtak rá egy házaspárra, egy helybeli férfi az éjszaka közepén rontott be a házukba. A férjet egy karóval ütötte verte, majd elmenekült.

Trump visszakozott


szerző:
2018.04.12. 18:52
Trump visszakozott

Az amerikai elnök visszakozott. Tegnap még azt üzente a Washington szerint vegyifegyvert bevető szír csapatokat támogató Oroszországnak: álljon készen, mert - ahogy fogalmazott - "szép, új és okos rakétákat" küld Szíriába. Ma már azt írta, "lehet, hogy nagyon hamar, de az is lehet, hogy egyáltalán nem hamarosan" támadják meg Szíriát.

Szabadlábon a rabbi támadója

Szabadlábon védekezhet az a férfi, aki egy hete egy bevásárlóközpontban rátámadt egy rabbira. Az ortodox zsidó vallási vezető Kanadából érkezett Budapestre. Családjával egy üzletben vásárolt, amikor egy fekete ruhás férfi mögé lépett és leverte a fejéről a kipát.

Danit késes támadó sebesítette meg

Dani elkezdett lakást keresni magának és a babának, amit Lili félreértett. Ő azt gondolta, hogy hármuk számára keres új otthont a férfi.  Miután beszélt Mesivel, Lili úgy érezte, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és elment Bécy kisebb klubjába, ahol Dani aznap beugrós volt. Dani azonban épp akkor került összetűzésbe az egyik vendéggel, amikor Ő odaért. Danit leszúrták, Lili pedig nem mondta el az igazat a nagy kavarodás miatt.

Danit veszélyes sérülésekkel szállították kórházba!

Tamara lerészegedett. Dani új lakást keresett. Lalinál megjelent a testvére.

Parkolóőrökre lőtt egy autós Pécsen

Parkolóőrökre lőtt egy ideges autós Pécsen. Tegnap délután kapta elő a fegyverét, miután az őrök ellenőrizni akarták a parkolójegyét. Az autósnak nem volt szelvénye, de az őrök azt mondták, nem büntetik meg, ha azonnal vesz egyet. A megváltott jegyet le akarták fotózni, amikor a férfi leütötte az egyik ellenőrt, egy nőt.

Súlyosabb büntetés a támadóknak

Mankós fiút raboltak ki, súlyosabb büntetést kaptak másodfokon. Még 2016 májusában rabolt ki két 16 éves fiú egy mankóval közlekedő 17 évest Szegeden, ezt az egyik támadó akkor 15 éves barátnője is végignézte. Első fokon megrovást kaptak, ezen változtatott a Szegedi Törvényszék.

Mozgalmat indítana


szerző:
2018.03.19. 16:50
Mozgalmat indítana

Az utcán megkéselték és jelenleg is kórházban ápolják Elizabeth Hurley unokaöccsét - a színésznő Instagramján tájékoztatta rajongóit a fejleményekről. 21 éves rokonát, Miley-t és barátját a londoni éjszakában támadták meg, csak pár centin múlt, hogy a szúrás nem érintett létfontosságú szervet. Hurley kiemelte, hogy húga csodálatos anya, és segít unokaöccse felépülésében.

Bevándorlókra akartak támadni?

Bevándorlókra akartak támadni, ezért egy kisebb hadseregnek is elegendő fegyverarzenált rejtettek el a Magyar Nemzeti Arcvonal tagjai. Az ügyészség a szélsőséges szervezet nyolc tagja ellen hétfőn emelt vádat.

Ritka idegméreggel támadtak az egykori kémre

Nagyon ritka idegmérget használtak azok, akik egy egykori orosz kémre és lányára támadtak a dél-nyugat angliai Salisburyben hétfőn - ezt a brit belügyminiszter mondta. Amber Rudd arról is beszélt, hogy bár állapota súlyos, magához tért az a rendőr, aki elsőként ért az eszméletlen és azóta is kómában fekvő áldozatokhoz vasárnap.

 

Életlen volt a balta, túlélte

Négy év öt hónap fegyházra ítélte a bíróság azt a zombai férfit, aki a vád szerint tavaly márciusban baltával támadt élettársa lányára. Az eset előzménye az volt, hogy a nőt meg akarta erőszakolni, de mivel ellenkezett, baltával többször fejbe ütötte.

„Nem szóltak, csak ütöttek”

Nem ismerte fel támadóit, pedig még aznap este találkoztak a kórházban. A rendőrök őrizetbe vettek egy testvérpárt, akik a gyanú szerint még tavaly novemberben otthonában megtámadtak egy létavértesi férfit. Úgy összeverték, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Kampányfilm őrjöngő betegekről

Székek, ágytálak, evőeszközök - ezek a leggyakoribb tárgyak, amelyekkel az egészségügyi dolgozókat szokták megtámadni egy Melbourne-i kórházban. Az utóbbi időben méghozzá egyre gyakrabban, csak a tavalyi évben több mint 7 és fél ezerszer.

Üveggel ütötte meg az aktivistát - vádemelés

Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki tavaly üveggel leütötte az LMP egyik aktivistáját. A párt az olimpiaellenes népszavazás kiírásáért gyűjtött aláírásokat, amikor a támadó az egyik standjuknál rájuk rontott. Egy üveggel ütötte meg az aktivistát, aki a fején sérült meg súlyosan.

 

Kóbor kutyától rettegnek


szerző:
2018.02.12. 18:15
Kóbor kutyától rettegnek

Kóbor kutya tartja rettegésben a Halmajugrán élőket. A helyiek arról panaszkodnak, hogy az állat átjut a kerítéseken, rátámad emberekre és udvarokon lévő kutyákra, volt, amit meg is sebesített.

Rendőrök mentették meg a lányt

Hiába fújták le gázspray-vel elmenekült az erőszakoskodó, aki tegnap hajnalban egy tinédzserre támadt Győrben. Meg akarta erőszakolni a 15 éves lányt.

MEGMENTETTÉK: „Velőtrázó sikoltást hallottunk”

Verekedéshez riasztották a rendőröket és a polgárőröket tegnap hajnalban egy győri diszkóhoz. Épp a társaság három tagját bilincselték meg, amikor kétségbeesett kiáltozást hallottak.  A 27 éves férfi hátulról rontott rá a lányra. A tinédzser épp abból a diszkóból tartott hazafelé, ahol a rendőrök intézkedtek. Információink szerint a támadó orális szexre akarta kényszeríteni.

Már Izrael is bombázza Szíriát

Izrael katonai célpontokat bombázott Szíriában, miután egy iráni drón behatolt az izraeli légtérbe. A szíriai légvédelem egy izraeli vadászgépet lelőtt. Ezzel egy időben az ország északi részén a kurdok kilőttek egy őket támadó török helikoptert, a szír kormánycsapatok pedig Damaszkusz felkelők kezén lévő részét bombázták.

Roland megverte a klub egyik vendégét

Roland tovább szenvedett Bori megtámadásától. Guszti átverte Milánt. Evi rájött, hogy mit is tett.

Roland teljesen leblokkolt, amikor Bori életveszélybe került

Roland feladatot kapott Bécy-től, ki kellett pakolnia egy italszállítmányt. Bori azonban meglepte őt munka közben, és elcsábította Rolit. Mivel megzavarták őket, inkább elhajtottak a teherautóval egy elhagyott útra, ahol kirabolták őket. A bűnözők késsel fenyegették Borit, Roland pedig teljesen lefagyott és úgy érezte, hogy nem volt elég férfi megvédeni a barátnőjét.

Borit késes támadók fenyegették meg

Rolandot és Borit támadás érte. Evelin hazudott Daninak. Milán és Guszti újabb kihívást kapnak.

Piros megmentette Lili életét

András bosszúja majdnem Herczegné életébe került, de szerencsére Piros nem hallgatott Lehelre, és besétált a villába. Amikor meglátta, hogy a férfi mire készül, tudta, hogy mit kell tennie.

A teljes adásért kattints IDE!

Megindultak a török hadsereg tankjai a szíriai kurdok ellen

Ankara szerint a török hadsereg egy 30 kilométeres biztonsági sávot akar felállítani a határvidéken. A kurdok azt állítják, visszaverték a támadást, amelyben már eddig is sokan haltak meg. Az amerikaiak és az oroszok egyelőre nem avatkoztak be a térség újabb háborújába.

A törökök megtámadták a kurdokat

A török hadsereg megtámadta a szíriai kurdokat, ezzel új háborús front nyílt a térségben. Erdogan elnök korábban már többször is elmondta, hogy nem fog megtűrni egy kurd uralom alatt álló övezetet a török határ mentén

RTLII Híradó 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 21:30
Késelés egy letört visszapillantó miatt

Egy autós támadt rá egy másik kocsi utasaira Budapesten, miután egy kereszteződésben letörték a tükrét. Vitázni kezdtek, és végül előkerült egy tapétavágó kés, amivel az támadó többször megszúrta a kocsit vezető nő élettársát.

Micsoda? Éjjel-Nappal Budapest Szandikát feljelentették?

Négy évvel ezelőtt egy igen megrázó riportot készített a Fókusz a híres sorozat egyik szereplőjével, aki a szörnyű kutyatámadás óta először szólalt meg.

Rendőrökre támadtak a falunapon

Rendőrökre támadtak, most elítélte őket a bíróság. Az utcán végezték a dolgukat, ez indította el a vitát még szeptember elején a romanapon a Somogy megyei Kutason. Most öt embert ítélt el a bíróság hivatalos személy elleni erőszak, testi sértés és zaklatás miatt.

Sötétben támadt a futóra


szerző:
2017.11.05. 18:15
Sötétben támadt a futóra

Hatalmas fadarabbal támadtak egy futóra a Margitszigeten még csütörtökön este. A férfi hirtelen tűnt fel a pályán, majd lesújtott a fiatalra. A támadót elfogták.

 

TÁMADÁS A MARGITSZIGETEN: A sötétben úgy tűnt, kard van nála

Csorba Gábor csütörtök este is a szokásos köreit rótta a Margitszigeten. Már a harmadik körnél tartott, amikor feltűnt előtte egy alak.

TERROR: ez történt New Yorkban


szerző:
2017.11.01. 20:21
TERROR: ez történt New Yorkban

Kedd délután biciklizők és gyalogosok közé hajtott egy 29 éves üzbég férfi Manhattenben. Nyolcan vesztették életüket, több mint 10-en megsérültek. A merénylő el akart menekülni a helyszínről, de egy iskolabusszal karambolozott. Végül elkapták a rendőrök.

Késsel támadt a műsorvezetőre

Mesterséges kómában tartják, de nincs életveszélyben az az orosz rádiós műsorvezető, akit az Echo Moszkvi nevű rádió szerkesztőségében késelt meg hétfőn egy férfi. A támadó a késelés után azzal magyarázta tettét, hogy a nő telepatikus képességekkel rendelkezik, és évek óta zaklatja őt, az utóbbi időben szexuálisan is. A férfit letartóztatták.

Megbánásnak nyoma sem volt

Súlyosabb ítéletet kapott az a férfi, aki a vád szerint tavaly októberben megtámadott egy fiatal lányt Debrecenben, és meg akarta erőszakolni, majd elvette a pénzét és elmenekült. Korábban híradónknak is beismerte a támadást, még bocsánatot is kért áldozatától, ma az ítélethirdetés előtt azonban már mindent tagadott. A Törvényszék végül 10 év fegyházra súlyosbította az elsőfokú ítéletet.

Viperával támadt osztálytársára

Krémeket és pénzt rabolt egy szoláriumból, osztálytársától pedig a mobilját vette el. Egy 16 éves fiú fegyverekkel felszerelkezve követte el a bűncselekményeket még tavaly, késsel és viperával támadt áldozataira. Osztálytársát meg is ütötte, ő súlyosan megsérült. Most készült el a vádirat, akár hét és fél évre is ítélhetik.

Egyelőre aktákat tologat a járőr

Egyelőre adminisztratív munkakört láthat csak el az a rendőr, aki megvert egy fekete bőrű autóst egy hete az Egyesült Államokban. Az esetről a járőrkocsi fedélzeti kamerája készített felvételt.

Három késelés három országban

Néhány órán belül három késes támadás történt három különböző helyen: Finnországban, Németországban és Oroszországban. A finn akciót terrortámadásként kezelik a hatóságok, az orosz támadást az Iszlám Állam vállalta magára, a németországi szurkálásnak viszont nincs köze szélsőségesekhez.

A világ elítéli a merényletet

Áder János köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László házelnök is táviratban fejezte ki részvétét a barcelonai áldozatok hozzátartozóinak. A terrortámadást valamennyi politikai párt elítélte. Más országok államfői és politikusai is sorra küldik részvét-üzeneteiket a spanyoloknak és a város lakóinak.

Több merényletet is túléltek

Ott volt a 22 halottat követelő manchesteri terrortámadásnál és most a Ramblán is egy brit férfi. Egy ausztrál lány pedig néhány hónapon belül három európai merénylet helyszínén is ott volt, Barcelona előtt Londonban és Párizsban is. Most azt mondta az egyik rádiónak, hogy az életéért futott.

13 halott, 130 sebesült


szerző:
2017.08.18. 18:01
13 halott, 130 sebesült

13 halálos áldozata és több mint száz sebesültje van a barcelonai terrortámadásnak. Csütörtök délután a katalán város híres sétálóutcáján, a Ramblán egy kisteherautó hajtott nagy sebességgel a járókelők közé. A támadó elmenekült, a rendőrség hajtóvadászatot indított ellene. A merénylettel egy fiatalkorú marokkói származású, szélsőséges iszlamista férfit gyanúsítanak.

MAGYAR SZEMTANÚ: Az iroda ablakából látta a menekülő tömeget

A Híradónak nyilatkozó Bozsó Beáta a Placa de Catalunya környékén dolgozik, egy irodaházban. Azt mondja, kollégáival az iroda ablakából figyelték, ahogy rohanni kezd az utcán a tömeg, mindenki fejvesztve menekült, hogy biztonságos helyre jusson.

Medvetámadásoktól rettegnek Erdélyben

Romániában egyre több a medvetámadás az állatok túlszaporodása óta. A Reggeli vendége volt Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, aki mesélt a problémához vezető útról és a lehetséges megoldásokról.

Életet mentett a Balaton Sound mentőszolgálata

Egy 60 év körüli férfi lett rosszul a fesztiválhoz közeli szabadstrandon, a Sound egyik mentőse élesztette újra. A fesztiválon eddig több mint 350 sérültet láttak el, csütörtök este például olyanokat, akiket paprikasprével fújtak le ismeretlenek. A támadók több embert kifosztottak, a rendőrség nyomoz.

 

Vásáry Andrét majomtámadás érte!

A Reggeli Kifőzde rovatának csütörtöki vendége Vásáry André volt, aki paleo tápiókapudingot készített, közben pedig elmesélte legutóbbi utazós élményeit.

Karola leüti Raját, hogy megmentse Szilárdot

Karola este visszamegy Szilárdhoz, hogy lebeszélje a fiút az újabb bosszúról, de a helyzet elfajul. Alkalom nyílik arra, hogy megverjék Raját, és amikor a férfi megtámadja Szilárdot, Karolának gyorsan kell döntenie...

Elítélték a szamarak gazdáját

Felfüggesztett börtönt kapott jogerősen az a férfi, akinek a szamarai szétmarcangoltak egy nyugdíjas férfit még 2015-ben Magyarszecsődön. A bíróság 1 év hat hónapra ítélte a szamarak gazdáját, amiért állatait nem megfelelően zárta el. A 65 éves áldozat arra motorozott, amikor a két szamár megtámadta: az viszont nem derült ki a perben, hogy a szamarak hogy jutottak ki a karámból. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való