KERESÉS search-close

tálalás

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tálalás"

Kulisszatitok: Zé megleste Sárközi Ákost tálalás közben!

A versenyzők minden séffőzés után kóstoló tányérokat is kapnak. Zével megnéztük, hogyan készítette el ezeket a mai főzése után Ákos. Virágos ravioli steak-kel és rizottóval jöhet?

Zé megelégelte a séfek fine dining tálalását!

Forási Ákos étele lenyűgözte a zsűrit… az ízeivel, a tálalás azonban eltérő érzéseket váltott ki mentorából és Fördős Zéből.

Sárközi Ákos: „Kezdjünk el tálalni!”

Pár perccel a főzés vége előtt a séf végig szaladt a versenyzők pultjai között, hogy megnézze, mik hiányoznak még a tányérjaikról. Hihetetlen tempóban diktálta a feladatokat.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő összeszólalkoztak kóstolás közben

Miközben Ákos újra tálalta versenyzője, Patrik ételét éles szócsata alakult ki közte és zsűritársa között...

A séfek mindenkit pörgettek - ilyen volt a rapid tálalás

Mielőtt bárki elkészült volna az ételével, a séfek még futottak egy gyors kört a pultoknál, hogy kiadhassák az utolsó utasításaikat is.

Kiderült, milyen üres tányérral a zsűri elé állni?

Ragány Zoltán olyan sokat foglalkozott a vadmadara felbontásával, hogy szinte semmi másra nem maradt ideje. Vajon mit tudott kitálalni  a zsűrinek?

Lesd meg velünk, milyen gasztro fogások lesznek a Story Gálán!

Barna Zsanett és Krasznai Norbert közösen meéltek róla, milyen desszertekkel készülnek az eseményre. Sőt, még egy gyors bemutatót is tartottak!

Csocsesz lecsúszott mentora segítségéről?

Csocsesz az előnyével megkapta Sárközi Ákos segítéségét, akivel közösen tervezhették meg az étele tálalását. Azonban amikor eljött az ideje, még nem volt készen az elemekkel...

A séf megmutatta versenyzőinek, hogy kell éttermi szinten tálalni

Sárközi Ákos igyekezett minden versenyzőjéből a legjobbat kihozni. Nemcsak a készülő ételeikről kérdezte őket, de segített megálmodni a tálalást is.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő szavak nélkül is megértik egymást!

Sosem volt még arra példa, hogy a két séf együttes erővel tálaljon. Most ez a nap is elérkezett, és szemmel láthatóan nagy az összhang közöttük. Nézd meg itt, hogyan főzött Sárközi Ákos a konyhában!

Gergő megnyerte a Séf tálalását

Miután az első feladatban Gergő volt a legjobb, az őzpisztolyos ételénél az utolsó tíz percben odaugrott hozzá a Séf, hogy elmondja neki, hogyan kellene tálalnia. Gergő próbált minél jobban előkészülni a Séf érkezéséig.

Minden átalakul, ha a Séf hozzáér! Ilyen volt a kóstolás!

Az első feladatban egy ismeretlen húsfajtával dolgoztak a versenyzők: a muflonnal. Nagy volt a kapkodás és az ötletelés, a kóstoláson pedig eldőlt, jól bántak-e a húsokkal, és persze az is, hogy a Séf elégedett volt-e a tálalásaikkal.

Adj dinnyét a Séfnek, megmondja mit készíthetsz belőle

Miután a zsűri sokkolta a versenyzőket - a dinnyés főétel gondolatával - a Séf gyorsan a pulthoz hívta a hírességeket, hiszen most sem hagyta őket magukra: mutatott pár hihetetlen dinnyés ötletet nekik.

A kóstoláson még a Séf is áttálalta az egyik ételt!

Az első feladatban egy egész nyulat kellett kicsontoznia a versenyzőknek. A középdöntő kapujában pedig még nagyobb lett az izgalom a konyhában. Az ételek láttán több minden is a zsűribe eszébe jutott.

Valkó Eszter ledermedt, mozdulatlanul tálalt

Eszter aggódott, nehogy nyers legyen a tésztája, ami azonban ennél is nagyobb problémát okozott, az a tálalás volt. Pláne, amikor a Séf is odaszólt neki emiatt.

A Séf már megint sokkolta a gyerekeket!

Vadas csak egy kicsit másképp? Sárközi Ákos ismét bemutatót tartott a junioroknak: a színekkel és a formákkal játszva álmodta újra a klasszikus vadast!

Nem hiszed el! A Séf lemezlejátszón tálalta ki az ételét!

Sárközi Ákosról már tudjuk: ha ő egyszer újragondol egy klasszikust, akkor leesik az állunk. Most is ez volt a helyszet a káposztás cvekedlivel. Az biztos, hogy így még sosem tálalt senki a konyhában!

A Séf izgalmas citrus-tálalással nyűgözte le a döntősöket

A második feladatban egy citrus pult fogadta a versenyzőket. Sárközi Ákos mesélt egy kicsit a sosem látott alapanyagokról, sőt spontán összedobott egy citrusos tálat is.

Zita:

Zita megpróbálta sléhen vágni a kacsamellet, aztán elkezdett tálalni. Mindent oda akart adni Pierre úrnak, Bencének pedig nagyon tetszett, hogy így hívja Pierre-t. Végül mindhárman jó étvágyat kívántak Pierre úrnak, és elküldték neki az ételt.

Czutor Zoliból a szárcsa láttán előtörtek a gyerekkori emlékei!

Zoli úgy érezte, hogy mindent az irányítása alatt tart, ráadásul egy igazi tájkép rajzolódott ki a fejében, amit a tálalásában is megakart jeleníteni. Gyerekkori peca képek a tányéron!

Czutor Zoli tervezett, a tálalás mégis kifogott rajta

Zolit a Séf is figyelmeztette, hogy időben találja ki, hogyan is szeretne tálalni, ezt a zenész meg is tette, azonban az eszközök összeesküdtek a koncepciója ellen.

Sárközi Ákos bemutatta, hogy a gasztronómia is művészet!

A Konyhafőnök és a Borkonyha séfje egy különleges felkérést kapott: a Nemzeti Galériában mesélt egy kicsit a gasztronómia és a kortárs művészetek párhuzamáról. Persze, nemcsak szavakkal, de egy hihetetlen performansszal is sikerült lenyűgöznie a látogatókat! A Michelin-csillagos séf megmutatta, milyen kreatív folyamat is a tálalás!

Sárközi Ákos: „Ugyanaz az étel, csak picit más köntösben”

A séf úgy döntött, hogy megmutatja Beának, milyen lehetett volna a tányérja, ha egy picit máshogy tálal. Íme, a funkcionális tálalás!

Gáspár Bea megijedt a séf tálalás-elvárásaitól!

Annak ellenére, hogy Bea félt a szálkázástól, a séf megnyugtatta, hogy rutinosan csinálja. Azonban mielőtt elköszönt volna tőle, odavetette: a tálalás jó legyen, mert külön figyelni fogja!

Gorbunov Dmitrij mellett elszaladt az idő! Nem tudott kitálalni!

Az énekes házi tésztával készült, azonban annyira elcsúszott az idővel, hogy az utolsó öt percben még csak a tésztát nyújtotta... nem tudta feltenni a tányérra.

Peti most sem kapkodta el a tálalást

Peti nem hazudtolta meg önmagát, és csak azokat a salátákat tette a buciba, amik jól néztek ki. Eközben az egyik hambihús szétesett, így Peti kénytelen volt azt belerakni a hamburgerbe.

Márk meglepő kelléket használt a tálaláshoz

Márknak eddig még sosem kellett olyan ételt készítenie, amiben zöldség volt a főelem, ezért meggyűlt a baja a feladattal. Végül a tálalásnál is megpróbált villantani: olyan eszközt használt hozzá, amire senki sem gondolt volna.

A piros csapat bemutatta, milyen is egy igazi gravitációs tálalás!

Tomi és László munkatempója teljesen különböző volt az első feladat alatt: miközben Tomi akár a maratont is lefutotta volna (annyira túlpörgött), Laci nyugalmával irányította a csapattársát. Végül még arra is maradt idejük, hogy különleges "plecsnit" alkossanak a tányérjukra.

Helga hatalmasat vágódott a véghajrában

Az utolsó egy percben Helga mindent megtett, hogy valamit sikerüljön a tányérokra tenni. A nagy rohanás közepette el is esett, és saját elmondása szerint úgy nézett ki, mint akit lehánytak.

Annuska szerint Tamás főztje egy nagy...

Tamás mindent megtett az utolsó 20 másodpercben, hogy legalább a tálalás kinézzen valahogy, de Annuska biztatás helyett teljesen lehordta fia mesterművét.

Elképesztő tálalás a fináléban

Ahogy az idő telt Mózesen is úrrá lett a versenydrukk. A tálalás elején még az egyes fogások hozzávalóit is összekeverte. Dominak pedig a túrógombócokkal gyűlt meg a baja.

Felcserélt köretek

A mai nap a magyaros ételek jegyében telt, az első feladatban pedig szakácsvizsga tételeket kellett készítenie a versenyzőknek. Mózesék súlyos hibát vétettek a tálalásnál.

Székelykáposzta - Gelb Tatyana

A szifon Tatyanának is okozott nehézséget, főleg, hogy korábban sosem dolgozott vele. Ennek ellenére neki sikerült befejeznie a tálalást.

Kijevi csirke - Müller Tamás

Tamás burgonyapürével és tökmagos sütőtökpürével készítette a kijevi csirkemellett. A tálalásra ezúttal sem maradt elég ideje.

Kacsageometriák burgonyakrémmel és hagymalekvárral

Zoli egy különleges tálalási technikával készült. Ezzel szerette volna levenni a zsűrit a lábáról. 

Lazacpisztráng kéksajtos-kapros gombamártással és sütőtökpürével

Zsolti az utolsó pillanatban tudta befejezni a tálalást. Vajon mit szólt a zsűri a második feladatához?

Tatár kevert salátával, citromos vinaigrettel és hasábburgonyával - Breus Ljubov Sergejevna

Ljubov nagyon izgul élete első tatárja miatt. Ugyanis túl hamar keverte be, és ettől a hús azonnal elszíneződött. Ezt a hibát a tálalással igyekezett elfedni.

Resztelt máj - Pongrácz Bettina

Betti nagyon tartott a zsűri kritikájától, mert nem sikerült szépen megformáznia a burgonyákat. Így a tálalása sem úgy sikerült, ahogy szerette volna. Mit szól ehhez a zsűri?

Rókagombás risotto szűzérmével és barackos mártással

Lippai Zsolt kedvenc ételénél Bernáth József elsősorban a tálalást kritizálta. De vajon hogy sikerült Zsolti risottója, ami eddig sosem volt tökéletes senkinek sem A Konyhafőnök történetében?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való