KERESÉS search-close

tábor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tábor"

A felhőtlen nyár minden gyereknek jár!

Egykori állami gondozottak dolgoznak a Sorsod a Sorsom Alapítványnál, akiknek legfőbb küldetése, hogy megkönnyítsék a jelenleg állami gondozásban élő gyerekek, vagy a rászoruló családok életét. Ezeknek a gyerekeknek is járna ugyanis a felhőtlen nyár. Deák András, a Sorsod a Sorsom Alapítvány elnöke és Varga Endre, programkoordinátor meséltek a táborról.

 

Megszűnik a zánkai szakiskola

Kétségbeesett diákok, aggódó szülők. 140 tanuló csütörtökön, a március 15-i ünnepség előtt tudta meg, hogy jövő évtől megszűnik az iskolája. A Zánkai Erzsébet-tábor területén lévő Egry József Szakgimnáziumot ugyanis bezárják, a diákok információi szerint azért, mert 2020-ra már az üdülőtábor része lesz.

X-Faktor Tábor: A hatalmas a feszültség és az óriási a tét mindenkit próbára tesz

A legkeményebb megmérettetéshez érkezett az X-Faktor, ami próbára teszi a versenyzőket, de mentorok számára is izgalmas, hiszen itt tudják meg, milyen kategóriáért lesznek felelősek 2018-ban. Idén több mint 100 produkció jutott be a táborba. A Fókusz a versenyzőkkel együtt töltötte a tábor hetét, akik eleinte még jókedvűen várták, hogy végre kiderüljön, kikkel együtt és milyen dalokkal kell teljesíteniük a csoportos feladatokat, a feszültség csak később jött ki rajtuk.

Az X-Faktor továbbjutói a tábor kapujában

A mentorok és a reménységek most már a táborra készülnek, ahol sokak sorsa eldől majd. Megkérdeztük a versenyzőket, mitől félnek a legjobban?

X-Faktor: izgalmas pillanatok, és drámai jelenetek!

A helycserés válogatás nagyon idegtépő volt az X-Faktor táborban két évvel ezelőtt. Az utolsó pillanatban is volt, akinek fel kellett állni a biztosnak érzett helyről. Sőt egyikük már másodszor került ilyen helyzetbe, így ki is akadt mindenki: Gáspár Laci, a lány szülei, az énekes, és a többi mentor is.

Vita az X-Faktor válogatón!

Pontosan egy évvel ezelőtt az X-Faktor mentorai már a tábor előtt elárulták a Fókusz stábjának, hogy melyik versenyzőket szeretnék csapatukba. Hogy mennyire jöttek össze számításaik? Kiderült az összefoglalóból!

„Táborunk még mindig nincs...” -  Harmadik napja nagy a fejetlenség az Agilában

A lilák a hajóroncsból próbáltak alvóhelyet építeni maguknak, a közelgő vihar pedig még sürgette is őket, azonban a végeredmény nem éppen olyan lett, mint amit elképzeltek.

Tábor szervre váró és már transzplantáción átesett gyerekeknek

A tábor ideje alatt is jöhet a riadó, hogy találtak szervet és azonnal indulni kell a kórházba. Szervre váró és már transzplantáción átesett gyerekeknek és szüleiknek szervezett tábort idén is a Transzplantációs Alapítvány a Balaton parton. Az RTL Híradónak nyilatkozott egy család, ahol a testvérpár mindkét tagja májbeteg. Az egyik kisfiú már kapott szervet, a másik jelenleg sürgősségi várólistán van.

 

Túljelentkezés a táborokba

Bár csak most kezdődött a nyári szünet, több táborszervezőnek máris pót-turnusokat kellett indítania, annyira nagy az érdeklődés. Az Erzsébet Táborok egyhetes turnusai is megkezdődtek vasárnap. Egy héten csaknem 2700 gyerek táborozhat Zánkán és Fonyódligeten ezer forintért.

Áció, káció, akáció, vakáció!

Véget ért a tanév, kezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció több mint egymillió diáknak. Az iskolák egy részében már ma megtartották a ballagást. Aki tud, családi nyaralást szervez, vagy amíg a szülők dolgoznak, táborba küldik a gyerekeket vagy a nagyszülőknél töltik az időt.

Istenes Bence körbevezette a Reggelit a Survivor táborban

Istenes Bence már jó ideje forgat a Fülöp-szigeteken. Most viszont küldött a Reggelinek egy kisvideót, amiben a táborban is körbe vezet minket. Nézzük meg, hogy érzi magát, illetve hol és hogyan telnek Bence mindennapjai.

Rubint Réka és Kustánczi Lia elhagyták az országot

A barátnők nemrég érkeztek haza a zanzibári alakreform táborból, ahol nem mindennapi élményekkel gazdagodtak. Sőt, még egy szafari túrán is részt vettek, és több száz éves teknősökkel szelfiztek!

A lányok kiközösítették a fiúkat!

Klaudia, Babett, Alexa és Cicciolina úgy döntöttek, hogy egy piros szalaggal választják le a fiúkat a táborról. Vajon mit szóltak ehhez Kabáték?

Megvan a dzsungelharc első kiesője

Rami és Peti bementek a táborba, hogy elmondják a celebeknek, ki az, aki nem maradhat tovább a dzsungelben. Aki a legkevesebb szavazatot kapta a nézőktől, annak bizony pakolnia kellett. Sorra mondták a neveket, végül már csak Zsolt és Zoli maradtak, vajon melyikük hagyta maga mögött a tábort?

Aureliónak szembesülnie kellett saját hibáival

Három évvel ezelőtt, a dzsungelben a játékosoknak egy döntést kellett hozniuk arról, hogy ki az a celeb, aki legkevésbé hasznos az afrikai „társadalomban”. Végül Aurelióra esett a választás, akit társai száműztek a táborból.

Fókusz 2017-10-02


szerző:
2017.10.02. 17:20
X-Faktor tábor Kiss Ramónával

A legkeményebb fordulójához érkezett az X-Faktor, ami immár hagyományosan próbára teszi nemcsak a versenyzőket, hanem a négy mentort is, akik ebben az évben a válogatókból 130 indulót juttattak tovább a táborba. A Fókusz a versenyzőkkel együtt töltötte a tábor hetét. A helyszínt Kiss Ramóna segítségével fedezzük fel!

A teljes adást ITT nézheti meg!

X-Faktor: bánat és eufória

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a tehetségkutató válogatója a táborozás állomásnál járt. A Fókusz kamerái nyomon követte az akkori eseményeket, ahol összeborulás, könnyek és csalódottság fogatta a stábot a művelődési ház előtt.

Elfoglalták új szigetüket a Mandirigmák

Nézd meg, hogyan foglalta el új táborhelyét a legerősebb kilenc játékos, és ki hogyan kezdte meg a szövetségek újraformálását!

Luxusvillából a rászorulókhoz

Napi 110 ezer forintért bérelhető luxusvillában lakott több mint egy hónapon át a rászoruló gyerekeknek táborokat szervező alapítvány főtitkára. A 24.hu tudta meg, hogy Hornyák Tibor a zánkai táborhoz közeli Monoszlón vett ki egy 220 négyzetméteres, 4 hálószobás luxusapartmant. A főtitkár elismerte, hogy 35 napra kivette a villát és onnan járt dolgozni, de azt mondja, a bérleti díjat a saját pénzéből fizette. A DK szerint le kell mondania.

Hőség: változtatnak a programokon a napközikben

Nehezebb, de nem megoldhatatlan, hogy a legnagyobb hőségben is jól érezzék magukat a gyerekek a napközis táborokban és a bölcsődékben. A nevelők szerint ehhez néha változtatni kell a programok sorrendjén vagy a helyszínen. És arra is figyelni kell, hogy a gyerekek eleget igyanak még akkor is, ha belefeledkeznek a játékba.

Két barátság, több száz mosoly!

A MikulásGyár és a Lurdy Lurkó egymásra találása után, számos hátrányos helyzetű gyerek álma vált valóra: a közös táborozás alkalmával egy visegrádi buszút és a Csodák Palotája is mosolyra húzza a lurkók száját.  

Radics Gigi nem tudta megállni nevetés nélkül Laci trollkodását

Az énekesnő egykettőre megtalálta a közös hangot mentortársaival, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tréfás videó, amit nemrég posztoltak az Instára.

Táborozz Puskás Petivel!


szerző:
2017.07.10. 09:19
Táborozz Puskás Petivel!

Az Összpróba Tábor Balatonbogláron várja a fiatalokat, akik idén is életre szóló élményekkel gazdagodhatnak, ha úgy döntenek, hogy részt vesznek a közel egy hétig tartó rendezvényen. A Reggeli vendége Molnár Karesz, szervező, és Puskás Peti, aki az idei tábor egyik kiemelt sztárvendége.

Indul a bohóctábor!


szerző:
2017.07.07. 08:56
Indul a bohóctábor!

Méhes Csaba és Greifenstein János a bohóc szakmáról meséltek a Reggeli pénteki adásában, ahol számos kérdést megválaszoltak a bohóckodásról és a hamarosan kezdődő bohóctáborról.

Széchenyi leszármazottai a Reggeliben!

A minap a Széchenyi Lánchídnál pózolt Eva Mendes, de Széchenyi nevéhez még sok minden más is fűződik: a magyar gazdaság, közlekedés, külpolitika és a sport területén végrehajtott reformok. Mindezt a családja szeretné folytatni!

Táborozz nomád körülmények között

A művésztábor mellett más érdekes táborozási lehetőségekkel is találkozhatunk, ilyena Nomád Tábor is, ahol nomád körülmények között kell boldogulniuk a gyerekeknek.

Éld ki a kreativitásodat a nyáron!

Ha beindul a nyár, sokan kezdenek el izgalmas táborok után kutatni, ahol a gyerekek kreatívan és aktívan tölthetik a szünidejüket. Ilyen a Művésztábor is, ami egy 10 napos összművészeti elvonulás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Független vizsgálatot követelnek a melegjogi aktivisták

Melegjogi aktivistákat tartóztattak le Moszkvában, mert petíciót akartak átadni az orosz legfőbb ügyésznek. A dokumentum - amelyet az aktivisták szerint 2 millióan írtak alá - független vizsgálatot követel a csecsen homoszexuálisokat ért brutális kínzások ügyében. Egy orosz lap még április elején írt arról, hogy az Oroszországhoz tartozó kaukázusi köztársaságban táborokba gyűjtik, és bántalmazzák a melegeket. Csecsenföld vezetése nemcsak ezt, hanem azt is tagadja, hogy egyáltalán homoszexuálisok élnének ott.

Pénzbe kerül a bezárt tábor

A kormánynak 121 millió forint uniós támogatást kellett  visszafizetnie, mert néhány hónappal a felújítás után bezárták a debreceni menekülttábort. Az épületeket most egyrészt raktárnak használják, és ott zajlik a határvadászok kiképzése is. A Bevándorlási Hivatal összesen 11 embert foglalkoztat a területen. A bérük és az épületek állagmegóvása havi bruttó 3 és fél millióba kerül. Az MSZP szerint a politikai cirkuszért a kormánynak semmi sem drága.

Hideg sátrak a körmendi táborban

Embertelen körülmények között, hideg sátrakban kénytelenek élni a Magyar Helsinki Bizottság szerint a menekültek a körmendi táborban. A szervezet jogásza azt mondta az RTL Híradónak, hogy más táborokban, ahol jobbak a körülmények, sok üres hely van, de hiába kérték a bevándorlási hivatalt, nem szállítják át Körmendről az embereket. Hollik István a KDNP képviselője azt mondta, a magyar táborok minden előírásnak megfelelnek.

X-Faktor Tábor: a döntés, ami kiverte a biztosítékot

A legnehezebb dolga Puskás Petinek volt a Mentorház előtt. Legalábbis ő így érezte. Mi nézőként azt láttuk csak, hogy egyik jelöltet ülteti le a másik után, majd állítja fel egy még ügyesebb miatt. Kiderült, hogy őt jobban megviselte ez a taktika, mint a versenyzőit.

Fókusz 2016-10-24


szerző:
2016.10.24. 17:25
Ilyen hangulatban telt a tábor első napja!

Az X-Faktor válogatóinak továbbjutói nagy kihívás előtt állnak ismét. Most elárulják, hogyan fogadták a rájuk váró feladatokat.

Olyan történt az X-Faktor Táborában, ami eddig még soha

Az X-Faktor Táborozói között lehetnek olyanok, akik akkor születtek mikor a sorozat indult. Azt biztos nem gondolták, hogy mi mindent kell átélniük életük talán legnagyobb lehetőségének kapujában. A Tábor egy hetében olyan is történt, ami a tehetségkutató eddigi szériáiban eddig még soha.

Fókusz Plusz 2016-10-22


szerző:
2016.10.22. 18:50

Story Extra 2016-10-21


szerző:
2016.10.21. 16:55
Mindenki örült, mikor Tünde otthagyta a tábort

Eljött a pillanat, az énekesnőt küldték haza a nézők, aminek a táborlakók kifejezetten örültek. Két éve ezen a napon történt mindez, mint az is, mikor Bódi Sylvinek és a többieknek rappelniük kellett. A hangulat a tetőfokra hágott.

X-Faktor: Irány a Tábor!


szerző:
2016.10.17. 17:25
X-Faktor: Irány a Tábor!

Ezúttal a mentorokra is nagyobb izgalom várt, mint az elmúlt három válogató alkalmával, hiszen ez volt az utolsó lehetőségük, hogy megtalálják azokat az énekeseket, akiket magukkal vihetnek a táborba, és ez által akár az élő adásba is.

 

Szabó Zsófiból parancsnokként előtört a diktátor

Négy éve történt ezen a napon, mikor Aurelio és Szabó Zsófi igen csúnyán összevesztek. A fiatal lány kapta meg a tábor főnök szerepét, és nem engedett abból, hogy a fiúnak el kell fogadnia, bizony neki kell kipucolnia a mellékhelyiséget, ha törik, ha szakad.

Fókusz 2016-08-02


szerző:
2016.08.02. 18:55
X-Faktor tábor a mentorok szemszögéből!

Véget ért a tábor. Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti  6 napon keresztül, reggeltől estig, kamerák kereszttűzében hozott nehezebbnél nehezebb döntéseket. Lássuk, hogyan viselték a válogatást!

Nem egyszerű a mentorok élete


szerző:
2016.07.21. 11:00
Nem egyszerű a mentorok élete

Az X-Faktor tábora már javában zajlik. Ez nem egyszerű feladat kedvenc sztárjainknak sem, hiszen az egész napi forgatáson kívül komoly lelki erőnlétet is igényel. Na de, hogy bírják a mentorok? Lássuk!

Életükben először táboroznak

A legtöbben életükben először nyaralnak Hejcén, sokan azt sem tudták korábban, milyen egy nyári tábor. Halmozottan hátrányos helyzetű, miskolci gyerekeknek szerveztek tábort. Két turnusban összesen százharminc gyerek üdülhet, de a szervezők szerint ennek többszörösére lenne igény. A 10-15 éves diákok egy héten át sportolnak, kirándulnak, és egymással ismerkednek.

Fókusz Plusz 2016-04-23


szerző:
2016.04.23. 18:50
40 ezerért is van őszi gyerektábor

Több tízezer forintba is kerülhet, de legalább változatos - ezért viszi sok szülő táborba a gyerekét az őszi szünetben. És egyre nagyobb a kínálat is, a kézműves és az erdei táborokon kívül van már például programozó tábor is. És bár kötelező az iskoláknak ügyeletet tartani az őszi szüneti munkanapokon, nem minden szülő számol a lehetőséggel.

Egyre több az átutazó menekült


szerző:
2015.09.13. 18:35
Egyre több az átutazó menekült

Győr-Moson-Sopron és Vas megyéből vasárnap is folyamatosan mehettek a menekültek Ausztriába. Ismét megtelt a Vámosszabadiban működő befogadó állomás. A falu polgármestere járványveszélytől tart, mert továbbra sem gondoskodik senki a menekültek ellátásáról a tábor környékén.

Buszok elé feküdtek a menekültek

Buszok elé ültek és feküdtek menekültek péntek este Röszkénél. Ezzel tüntettek a regisztráció ellen. Egyből Németországba akartak menni. A rendőröknek végül órákkal később sikerült meggyőzni őket, hogy menjenek a táborokba és működjenek együtt. Szombat délelőtt már fegyveres katonák is megjelentek Röszkénél.

Képriport: kitörtek a menekültek Röszkénél

Szerda délelőtt egy kisebb csoport kitört a röszkei táborból az autópálya felé. Ott megállították őket a rendőrök, és egy másik útra terelték őket. Enni, inni adtak nekik, a menekültek pedig nyugodtan várták a buszok érkezését.

PATTHELYZET: Pattanásig feszült a helyzet Röszkénél

Szabadságot, skandálják a menekültek és tovább akarnak nyomulni, a rendőrök azonban ezt nem engedik. Azonnal hatalmas kavarodás alakul ki a körforgalomnál. A rendőrök egymásba karolnak, csak így tudják megakadályozni, hogy a menekültek áttörjenek közöttük a sztráda felé.
 

Tábor szívbeteg gyerekeknek


szerző:
2015.08.19. 18:20
Tábor szívbeteg gyerekeknek

Szívbetegséggel született gyerekeknek szerveztek tábort Zalában, hogy feledtessék velük a fájdalmas orvosi beavatkozásokat és a kórházban töltött hónapokat. Magyarországon ez az első ilyen tábor, ráadásul teljesen ingyenes.

Fenyegetik a menekültek segítőit

Olyan is volt már, hogy kést dobtak közéjük - ezt állítják a menekülteket segítő önkéntesek Debrecenben. Ennek ellenére azt mondják, nem hátrálnak meg, és segítenek, ahol csak tudnak.

Mennyire tartósak a tábori szerelmek?

A nyári, vagy tábori szerelmek, még ha sokszor kérészéletűek is, de azért mégis nyomot hagynak az emberben és az évek múlták mosolyogva gondolunk vissza rájuk. Ez hozzátartozik a gyerek- majd később a kamaszkorhoz. Hogy volt ezzel Molnár Andi és Varnus Xavér?

Hozzánk menekültek!

Nem Magyarországra indultak, de egyelőre itt rekedtek. Hogy, hogyan tovább, nem tudják. Videónkban bemutatjuk a menekültek mindennapjait.

Megrázó: Megerőszakolják a menekülő nőket és gyerekeket

Gyakran megerőszakolják a menekülő nőket illetve a gyerekeket is útjuk során, illetve a táborokban is, a Világ orvosai nevű szervezet szerint. Adataik szerint egyre többen használják ki a menekülteket, és a segítségért cserébe szexuális bűncselekményeket követnek el ellenük.

Félnek a háborútól a kárpátaljai gyerekek

A háború sújtotta Ukrajna magyarlakta településeiről táboroznak gyerekek Zalában. Azért hívták meg őket, mert a diákok többsége egyébként nem jutna el nyaralni. Az RTL Híradónak azt mondták, hogy a harcok tőlük ezer kilométerre zajlanak, de a hatását ők is érzik.

Gyerekek festik az omladozó iskolát

A diákok egy egyesület táborában vesznek részt, az egyik foglalkozás pedig az, hogy különleges rajzokkal díszítik a pécsi intézményt. Az igazgató örül a programnak, mert, mint mondja, másképp valószínűleg nem újulhatna meg ilyen gyorsan az 50 éves épület.

Egy éve tartja rettegésben a világot az Iszlám Állam

Merényletek, terrorcselekmények, kivégzések, robbantások – a felsorolás hallatán mindenkinek ugyanaz jut az eszébe világszerte. AZ ISIS vagy más néven az Iszlám Állam terrorszervezet egy éve jelentette be, hogy világuralomra tör és létrehozza a kalifátust. Több mint 3100 ember végeztek ki azóta, óriási gazdasági és kulturális pusztítást okoztak és egyelőre úgy tűnik, nem sikerül őket megállítani. Hubai Antal riportja.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

Sztárjaink meséltek gyermekkori nyári élményeikről. Kocsis Dénes egy múlt heti színházi próbán eszméletét vesztette, Gubik Petrával számoltak be a történtekről. De Szabó Krisztián autóversenyző is vendégünk volt, aki különleges meglepetéssel lepte meg párját. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Sztárok nyári táboros élményei

A nyári táborokról mindenkinek eszébe jut legalább egy kínos, vicces vagy emlékezetes sztori. Beleznay Endrét és Csobot Adélt faggattuk a táboros, és osztálykirándulásos élményeiről.

Előzetes: Újabb súlyos buszbaleset Baranyában

Táborozó diákokkal teli autóbusz ütközött egy kamionnal hétfőn késő délután az 57-es úton. A balesetben a buszvezető életveszélyesen, négy gyermek és egy tanár könnyebben sérült. Az RTL Híradónak nyilatkozott a buszon utazó táborszervező. Azt mondta: esélyük sem volt elkerülni az ütközést, a buszvezető azon volt, hogy a gyerekekkel teli jármű nehogy felboruljon.

Így feledtetik velük a sok kórházi kezelést

Lovagolnak, trambulinon ugrálnak, lézerharcot vívnak és nagyon vidámak. Rákból gyógyuló gyerekeket táboroztat zalai birtokán egy házaspár – jótékonyságból. Idén már ötödször szervezték meg a programot, elsősorban azért, hogy feledtessék a gyerekekkel a betegségüket és a kórházban töltött hónapokat.

Utcára kerül több száz gyerek?

Kitört a nyári szünet, a szülőknek 1,2 millió iskolás elfoglaltságáról kell gondoskodniuk. A táborok sokak számára megfizethetetlenek, az állami és az önkormányzatok által biztosított napközbeni ellátásban kevés a hely. Mit lehet tenni? – erről kérdeztük a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének elnökét.

Fókusz Plusz 15-05-30


szerző:
2015.05.30. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-30

Fókusz Plusz: Gyerekek, akik egyik pillanatról a másikra kerültek a játszótérről a kórházi ágyra. Akikkel igazságtalan volt az élet, és akiknek fel kell venniük a harcot a legsúlyosabb, olykor leküzdhetetlen betegségekkel, cukorbajjal, daganattal, leukémiával. De hogyan szerezhetnek élményeket, ki ápolja a lelküket, miközben az orvosok a testüket gyógyítják?

Egyre többen választják a luxustáborokat

Paleo életforma és jogi tábor gyerekeknek. Egy hónap van még a vakációig, addig lehet válogatni a több száz fajta gyereküdülési lehetőség közül. Egy táborokat összesítő weboldal vezetője szerint egyre több szülő fizeti be külföldi luxustáborba a gyerekét. Az általunk megkérdezett pszichológus szerint attól, hogy drága egy ilyen üdülés, még nem biztos, hogy a gyerek jól is fogja érezni magát.

Élményekkel a gyógyulásért


szerző:
2015.04.05. 18:17
Élményekkel a gyógyulásért

Mesefiguráknak öltözött önkéntesek, rengeteg játék és bátorságpróba várta a súlyosan beteg gyerekeket és családjukat a Bátor Tábor nyílt napján szombaton. A több mint tíz éve működő speciális táborokban élményekkel segítik a főleg daganatos beteg gyermekek gyógyulását.

A fogkefét a vécébe, Fannit pedig a szaunába száműzték

Fanni és Laci már egyre nehezebben bír szót érteni a másikkal, egy apró kézmozdulat, egy rossz szó is elég ahhoz, hogy bepöccenjenek. A facér száműzte az édibédit, aki Edina fogkeféjén állt bosszút. A többiek figyelmét elvonta a nagy rejtély: vajon mit fürkésznek a fürkészek?

70 éve szabadult fel Auschwitz


szerző:
2015.01.27. 18:26
70 éve szabadult fel Auschwitz

70 éve, hogy a sztálini Vörös Hadsereg felszabadította a lengyelországi Auschwitzot. Az Osztrák–Magyar Monarchia jelentéktelen kaszárnyájából nácik építették ki az iparszerű népirtás legnagyobb komplexumát, ahol csaknem másfél millió embert, főleg zsidót gyilkoltak meg. 10 éve az ENSZ közgyűlése január 27-ét Nemzetközi Holokauszt Emléknappá nyilvánította.

A Villalakók két táborra oszlottak

A színháború középpontjában a Zsu-ellenesség állt, hiszen a többség inkább volt ellene, mint mellette. Így született meg a fekete és fehér pólósok tábora. A kettősségből rögtön kirobbant a taktikázás: Laci, Ádám és Dani el is merültek a lehetséges párbajok latolgatásában.

Cooky lett a

A műsorvezető tizenhét napot töltött a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában, és negyedik helyezettként éppen csak, de lecsúszott a dobogóról. Ettől függetlenül egyedüli férfiként így is ő lett a dzsungel királya.

Rendőr molesztálhatott gyerekeket éveken át

Öt éven át molesztálhatott lányokat egy Tolna megyei rendőr. Az alezredes előadásokat tartott, táborokat szervezett általános- és középiskolásoknak. Azokon azonban szexuális tartalmú feladatokat is adott a gyerekeknek.
 

Benji és Andi az X-Faktorhoz fűzött reményeikről

Hétvégén ért véget Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának tábora. A 8:08 – Minden reggel stúdiójában két mentorházba jutott versenyzőt láttunk vendégül, Cseh Andit és Benjit, akik a versenyben eddig nyújtott teljesítményükről meséltek, és azt is megosztották műsorvezetőinkkel, hogy mit várnak az X-Faktortól.

Felkorbácsolt érzelmek: akik bejutottak a Mentorházba

Drámai könnyek, elkeseredett énekesek, gondterhelt mentorok – hétfőn bemutattuk a Tábor egyik arcát. Most pedig jöjjön a 24 legjobb énekes, akik önfeledten ünnepeltek rokonaikkal a döntés után. És megmutatjuk hogyan készítette fel őket a mentoruk a következő fordulóra.
 

A legjobb 24: örömkönnyek és izgalom a Mentorház előtt

Drámai könnyek, elkeseredett énekesek, gondterhelt mentorok – hétfőn bemutattuk a Tábor egyik arcát. Most pedig jöjjön a 24 legjobb énekes, akik önfeledten ünnepeltek rokonaikkal a döntés után. És megmutatjuk hogyan készítette fel őket a mentoruk a következő fordulóra.
 

Az X-Faktor Táborában jártunk


szerző:
2014.10.06. 18:17
Az X-Faktor Táborában jártunk

 A hétvégén kiderült, hogy a válogatókról továbbjutott százhúsz versenyző közül kik lehetnek majd ott a Mentorok Házában. Az idei, több szempontból is rendhagyó Tábor számtalan drámai pillanatot produkált, ami olykor nemcsak a versenyzők, de a mentorok idegeit is próbára tette.
 

Könnyek, dráma, örömmámor az X-Faktor Táborában

Fájdalmas könnyek az egyik oldalán. Sokan már ott ültek az egyik széken, aztán a mentoruk mégis úgy döntött, hogy menniük kell. És hatalmas öröm a másik oldalon. Dráma és izgalom az utolsó pillanatokig.

TÁBOR: „Ide nem elég a tehetség”

A mentorok szerint az X-Faktor legizgalmasabb része a Tábor. Itt derül ki igazán, hogy ki képes stressz alatt is jól teljesíteni, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy később az élő show-ban is megállja a helyét.
 

Hatalmas drámák az X-Faktor Táborában

Fájdalmas könnyek az egyik oldalán. Sokan már ott ültek az egyik széken, aztán a mentoruk mégis úgy döntött, hogy menniük kell.  És hatalmas öröm a másik oldalon. Dráma és izgalom az utolsó pillanatokig – a Táborban senki sem érezhette magát biztonságban egészen az utolsó éneklésig.

Szikora Robinak volt a legtöbb gondja a Táborban

A lányok mezőnye annyira erős volt, hogy Robi szíve szerint akár kétszer annyi énekest is továbbjuttatott volna a Mentorházba, mint a lehetséges létszám, de végül mégis meghozta a döntését, így pedig kialakult a 2014-es X-Faktor legjobb 24-es mezőnye.

Összeállt Little G Mentorházas csapata

Újdonság az X-Faktor Táborában, hogy a mentorok választhatják ki, hogy melyik kategóriával szeretnének foglalkozni, a kategóriák mezőnyéről pedig már a Tábor második körétől kizárólag egy-egy mentor dönt.

X-FAKTOR: Egy szétszakított csapat boldogsága

A Bluebirds Band Miskolc tagjai meséltek X-Faktoros kalandjukról és társuk, Bogi sikeréről. Az énekesek között nagy az összetartás, és pont ezért is támogatják mindenben a Táborba jutott lányt.

A hisztié volt a főszerep az X-Faktorban

A mentorok nem kímélték Barbarita produkcióját. A lány hisztizni kezdett és faképnél hagyta az egész stábot. A tét emelkedik: indul a tábor, ahol az új játékszabályok még inkább kikezdik majd a versenyzők és a mentorok idegeit.

A hisztié volt a főszerep az X-Faktorban

A mentorok nem kímélték Barbarita produkcióját. A lány hisztizni kezdett és faképnél hagyta az egész stábot. A tét emelkedik: indul a tábor, ahol az új játékszabályok még inkább kikezdik majd a versenyzők és a mentorok idegeit.

Gwen és Ricsi vitatott produkciója

Az X-Faktor két továbbjutott versenyzőjével beszélgettünk a színpadon megélt élményeikről. Gwendolin szinte sokkot kapott éneklés közben, Ricsi viszont túl magabiztosnak tűnt. Két szélsőséges eset, mégis mindkettőt a félelem vezérelte. A fiatalok a 8:08 - Minden reggel műsorvezetőinek meséltek jövőbeli terveikről.

Reflektor 14-09-30


szerző:
2014.10.01. 00:25
Reflektor 14-09-30

Reflektor: Zsófika kemény férfit farag Aurelióból. Akik bejutottak a Táborba.

Akik bejutottak a Táborba


szerző:
2014.09.30. 18:23
Akik bejutottak a Táborba

Az X-Faktor válogatásán továbbjutott versenyzőknek szombaton és vasárnap a Táborban kell majd bizonyítaniuk, és az már most látszik, hogy sem nekik, sem a mentoroknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen a mezőny talán soha nem volt még ennyire erős.

 

Kállai Kiss Zsófi négy év után ismét a mentorok elé állt

Kállai Kiss Zsófi a szombati X Faktor válogatón lenyűgözte a zsűrit, és tovább jutott a táborba. Zsófi és a tavalyi győztes Danics Dóra egy nyaraláson kerültek közel egymáshoz, és lassan két éve barátnők már. Az X Faktor olyan közös szál az életükben, ami még közelebb hozta őket egymáshoz. Dóra mindenben támogatja barátnőjét, és reméli hasonló eredményeket fog elérni, mint ő a tavalyi évben.

 

Egy tábor, ahol a mosoly az összetartó erő

Bátor Tábor. Így hívják a világ talán legvidámabb, legkülönlegesebb, ám egyben a legmegrendítőbb gyermektáborát. Daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint egyéb súlyos betegségekkel kezelt kicsik és nem túl kicsik nyaralásába kukkantottunk be Hatvanban.

Egy hely, ahol a gyerekek újra mosolyoghatnak

Több ezer súlyosan beteg gyermek volt már a világ egyik legvidámabb, ám egyben a legkülönlegesebb táborának, a Bátor Tábornak lakója. Őket látogattuk most meg Hatvanban. Ahol sokszor a maguk élet-halál harcát vívó gyerekek a mosolyt és az életbe vetett hitüket kapják vissza.

Megrázó pillanatok az X-Faktor Táborában

A hétvégén a mentorok kiválasztották azt a huszonöt tehetséget, aki folyathatja a versenyt, a többieknek pedig végleg búcsút intettek. A távozni kényszerülők között volt, akit nagyon lesújtott a kiesése ténye, a továbbjutók pedig szinte a fellegekben jártak.

Bánat és eufória az X-Faktor Táborban

Összeborulás, könnyek és csalódottság a művelődési ház előtt. A kiesettek lehajtott fejjel húzzák bőröndjeiket hazafelé. Eközben néhány méterrel arrébb a legtöbben ugráltak és mutogattak, vagy szintén könnyeikkel küszködtek, csak épp örömükben.

X-mámor: Örömkönnyek, kétségbeesés és szobatitkok

A Fókusz ott volt a versenyzőkkel a Táborban. Ébresztettük őket a hotelben, és megmutatjuk azokat a drámai pillanatokat, amik kimaradtak az adásokból.

Fókusz 12-09-24


szerző:
2012.09.24. 20:50
Fókusz 12-09-24

Fókusz: Végetért a válogató, irány a tábor. Jöjjenek a szombat esti X -Faktor legújabb hősei! Puzsér bekérdez -És Oliver Stone válaszol. A kritikus a világ egyik leghíresebb rendezőjét sem kímélte. Kik azok a minglik? - Szeretik egymást, de nem költöznek össze? A legújabb divat, amiről mindenkinek megvan a véleménye.

Fókusz 12-04-16


szerző:
2012.04.16. 20:50
Fókusz 12-04-16

Fókusz: A legjobb 12! - Dráma és örömkönnyek a Csillag Születik táborában. Ott voltunk az ítélethirdetés után. Feró elrepült - A Magna Cum Laude meghódította Londont. De miért vitte magával Nagy Ferót? Süllyedő földrész - Milliárdosok búvóhelye végveszélyben. Exkluzív interjú a Maldív-szigetekről.

CSISZ: Megvan a 12 – indulhat a verseny!

Szabadszájú rapper, énekesek, hiphop és modern táncosok, operaénekes és egy stand-upos is helyet kapott a legjobb 12 között a Csillag Születikben. A Fókusz kamerája ott volt a színfalak mögött!

Mentor-faktor: sorsfordító döntések a színfalak mögül

A versenyzők egyik része előtt becsukódott egy ajtó, amely eddig a csúcs felé vezető útra nézett. A csapat másik része azonban a mentorok házában nemhogy átlépett rajta, de máris ott van álmai előszobájában.

Terjed a "Foglaljuk el" mozgalom


szerző:
2011.10.08. 18:52
Terjed a

A szervezők azt mondják, az üzleti világ kapzsisága és a növekvő egyenlőtlenségek miatt kezdtek bele a mozgalomba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való