KERESÉS search-close

sztárügyvéd

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sztárügyvéd"

DARNÓZSELI GYILKOSSÁG: sztárügyvéddel harcol a család a bűnösség kimondásáért!

Május 27-én lesz öt éve, hogy meghalt az az asszony, akit a vád szerint az egykor hentesként dolgozó férje gyilkolhatott meg. Az asszony öccse szerint a fájdalmuk azóta sem szűnik. A volt hentest eddig kétszer mentette fel a bíróság, mert nem tudták bizonytani, hogy ő gyilkolt. Az áldozat családja viszont biztos ebben. Most új ügyvédet fogadtak - ő képviselte a lúgos támadás áldozatát is

Kizárták a sztárügyvédet

Immár jogerősen is kizárták Ruttner Györgyöt az ügyvédi kamarából. A sztárügyvéd egy 14 évvel ezelőtti eset miatt nem dolgozhat ügyvédként. Egy külföldi örökség második részletét nem juttatta el az arra jogosulthoz, hanem megtartotta magának. Ő azt mondta, munkadíjnak gondolta a pénzt. A többek között Stohl Andrást és Damu Rolandot is védő ügyvéd ellen két éve is nyomozott az ügyészség, sikkasztás miatt, házi őrizetben is volt, de bűncselekmény hiányában megszűntették a nyomozást.

Ők keresnek Magyarországon a legjobban

Hogyan kereshet valaki tisztességes, becsületes munkával egymillió forintot egy hónapban, vagy akár több milliót? Mit kell tudnia, mennyit kell dolgoznia, mekkora áldozatot, felelősséget kell vállalnia az irigyelt álomfizetésért? Azoknak a szakmáknak a képviselőit bírtuk szóra, amelyek Magyarországon a legjobban fizetnek. Igaz-e hogy a pénz ott fial, ahol már van belőle? Megmutatjuk mit csinálnak azok, akik nem átlagbérhez szoktak , sőt, sokak éves jövedelmét teszik zsebre egy hónap alatt.

Mit gondolnak a helyiek a sztárügyvédről?

Nem megerősített hírek szerint lakhelyelhagyási tilalom van ellene érvényben, mindeközben testőrök vigyáznak rá. Elmentünk a sok százmilliót érő családi birtokára.

Fókusz 14-03-06


szerző:
2014.03.06. 18:30
Fókusz 14-03-06

Fókusz: Bilincsben a sztárügyvéd - Stohlt, Damut és Oláh Ibolyát védte az ismert jogász, nagy értékű sikkasztással gyanúsítják. Indul a Szombat Esti Láz! - Eszményi Viktória és Heilig Gábor egymás ellen küzdenek majd a parketten.

Őrizetben a sztárügyvéd


szerző:
2014.03.06. 17:30
Őrizetben a sztárügyvéd

A sztárügyvéd, aki Stohl Andrást, Damu Rolandot és Kovács Lázárt is védte, tavaly maga került a vádlottak padjára. Két ügyfele jelentette fel, akik 60 millió forintot helyeztek el nála ügyvédi letétben, ám az összeggel nem tudott elszámolni.

Fókusz 12-12-03


szerző:
2012.12.03. 20:55
Fókusz 12-12-03

Fókusz: „Xínpadláz!” - Mindenki másként dolgozza fel a feszültséget, Oláh Gergő ugrálással, Stone pedig angolszótárral. Puzsér visszavág - A csípős nyelvű kritikus olyat tesz, amit sohasem, bocsánatot kér Kiszel Tündétől. Uzsoracsapda - Ruttner György megelégelte az uzsorások követeléseit. Vajon miért ment bele az előnytelen üzletbe?

Százmilliókkal kisemmizték az uzsorások a sztárügyvédet?

Ruttner György sikeresen védte Kovács Lázárt, Damu Rolandot, Oláh Ibolyát és Stohl Andrást is. Mindenki azt hitte, őt nem lehet megtéveszteni, sérthetetlen. Kiderült, uzsorások semmizték ki.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való