KERESÉS search-close

szomorúság

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szomorúság"

Miért morog Zsuzsu?

Látszólag nagyon bántja valami Zsuzsu szívét, amit a lány már nem tudott tovább magában tartani. Adrinak mindent bevallott. 

 

Mi történt Csokival?

A Kiválasztott teljesen magába fordult, és úgy érzi, a Párbajt is el fogja veszíteni. Era és Reni is próbálta nyugtatgatni, de nem sok sikerrel...

Angéla teljesen összetört...

Ezt már a legidősebb Erdész lány sem tudta könnyek nélkül átvészelni...

Jani nem bír Karola közelében lenni

A fiú attól fél, hogy édesanyja észreveszi, hogy előre gyászolja, de Hajnal nem hagyja, hogy emiatt eltávoladjon Jani Karolától.

A teljes adásért kattints IDE!

Váratlan meglepetés érte a könnyeivel küszködő Pirost

A legfiatalabb Erdész lány a budapesti fények árnyékában szomorkodott magányosan, amikor hirtelen egy vakító reflektorral találta szemben magát...

Joe:

Amikor Joe megérkezik a műhelybe, Barbi szíve majd megszakad, de végleg lezárja a kapcsolatukat. Joe összetörik, de elengedi szerelmét, abban bízva, hogy idővel majd visszatalál hozzá.

Barbi:

Barbi végre rászánta magát, hogy beszéljen Joe-val, ezért elment a műhelybe, és könnyek közt vetett véget a házasságának...

Következő rész (2017. június 19.)

Milán bevallja, hogy ő Hajniba, Karesz pedig Mesibe szerelmes. Barbi az ultrahangon meglátja a kisbabáját. Karola kénytelen szembenézni a múltjával, és alkoholba fojtja bánatát.

Barbi nemcsak Mírát, de Joe-t is elveszíti?

Joe belátja, hogy Barbinak igaza van, és bár megszakad a szíve, muszáj elbúcsúznia Mírától. Joe nem tudja, hogy képes-e megbocsátani Barbi akcióját, és lelép az összepakolt cuccaival az éjszakába.

Robi eldobta a gyűrűjét:

A férj a tantrában bízott, hogy közelebb hozza feleségéhez. Ám sajnos ez a módszer sem úgy sült el, ahogy szerette volna. Kinga elutasítása az utolsó csepp volt a pohárban.

Zoli:

A mézes napok élményeit nem bírták magukban tartani a házasok, hazatérésük után családtagjaknak meséltek a történtekről. Mindezek ellenére azonban Zoli még mindig reménykedik, és úgy tűnik, Rita is felszabadult.

Evelin titokban bosszút esküszik Grétiék ellen

Evelin visszaért Pestre, de a testvérén kívül mindenki ellenszenvesen viselkedett vele. Amikor Gréti és Roland azzal álltak elő, hogy neki kell kifizetnie az összes adósságot, Evi teljesen kiborult...

Milán nem képes örülni Karesz eltűnésének

Miközben a kétségek közt gyötrődő Milán győzködi magát, hogy jobb ez így, Karesz Lizához menekül, hogy egy pár napig nála húzza meg magát.

Bori italba fojtja bánatát

A lány, hogy bírja a klubban a stresszt az italhoz nyúl. Tamás feltárja Bori alkoholproblémáját a kollégái előtt, megtiltja a pultosoknak, hogy alkoholt adjanak neki, mire Bori felháborodottan tagad és elmenekül.

Krisztián nem találja a helyét a Villában?

Az elmúlt napokat Mici nélkül töltötte Krisztián. Lássuk, hogy bírja a magányt!

Könnyekben úszott a Villa: családtagok érkeztek a játékosokhoz

Elsőként Dávidhoz érkezett meg a "nyereménye", aki nem más volt, mint az anyukája. Dávid az első pillanattól kezdve pityergett, és nagyon megnyugodott, hogy odakint minden rendben van. Krisztiánhoz az édesapja érkezett, aki elárulta, hogy minden nap nézik az összefoglalókat, és sokan szurkolnak neki kintről.

Vivi teljesen összezuhant Zsolti kiesésétől

A Párbajról Dávid tért vissza győztesen, Vivi pedig teljesen összeomlott. A lány a sok sírástól még el is hányta magát, Soma pedig megígérte neki, hogy bármi legyen, rá mindig számíthat!

Karesz úgy érzi, nincs értelme az életének!

A fiú már egy halvány reménysugarat sem látott a horizonton, amikor Milán azt tanácsolta neki, vessen már véget a nyomorúságának és kezdje újra. Karesz ekkor már tudta, mit kell tennie...

Barbi megtudja, hogy az albérlet lakói tudtak a megcsalásról

Miután a lány anyja, Ildikó sajnos elszólja magát, hogy nemcsak ő, de Paula és Gábor is tudtak Joe félrelépéséről, Barbi kiborul, és csalódottságában jelenetet rendez…

Soma: „Minden este az Evelinnel álmodom”

Úgy látszik, a fiú nehezen tudja megemészteni Evelin távozását, és fájdalmát Tivyvel osztja meg. A lelkizés közepette rádöbbentek, hogy szinte csak egymásnak maradtak, nincs senki már mellettük. Egyedül maradtak ebben a nagy csatában...

Mi történik? – Nóri féltékeny lenne?

Van két ember a Mátyás király téren, akiket egyszerűen nem tudunk egymás nélkül elképzelni. Miki és Nóra az örök álompár! Hiába vannak épp külön, mintha most is lenne valami a levegőben, és az ügyvédnő titkolni sem tudja az érzéseit.

Megható üzenetekkel búcsúznak a sztárok Bud Spencertől

Igen, sajnos most valóban igaz a hír, gyerekkorunk egyik hőse örök álomra szenderült. Az olasz színésztől egy világ köszönt el: megrázó, szívszorító és megható memoárokkal árasztották el az internetet.

Véget ért egy szép korszak a Mátyás király téren

Már négy éve annak, hogy a Barátok közt egykori Kertész Gézája kilépett a sorozatból. Németh Kristóf a Fókusznak mesélt távozásának okairól, és féltve őrzött titkairól.

Tóbiást megdöbbentő dolog várja otthon

Tóbiás az üres lakásba érkezik, Zsófit sehol sem találja. Egy búcsúlevél várja őt, amiből kiderül, hova tűnt az anyuka.

Szulejmán nagyot csalódik Ibrahimban

Az uralkodó kezébe kerül Ibrahim egyik példabeszéde, ami váratlan eseményekhez vezet.

Fókusz 15-08-12


szerző:
2015.08.12. 19:25
Fókusz 15-08-12

Fókusz: Vége mindennek! - Ezt mondja a férfi, aki egyszerre vesztette el feleségét és imádott kislányát a majosházi motorbalesetben. Vágyaink és álmaink - Mire vágyik a férfi és mire a nő? És mi alapján választunk párt magunknak a városban és vidéken? Magassági rekord - Bence 5300 méter magasságban sétált át két tibeti hegycsúcs között. De mit élt át, miközben világrekordot döntött?

Julia Roberts édesanyja elhunyt


szerző:
2015.03.14. 00:00
Julia Roberts édesanyja elhunyt

A nyolcvanéves Betty Lou Bredemus tüdőrákban halt meg.

Könnyek tengere árasztotta el a Villát

A ValóVilágok történetének legdrámaibb Párbajáról Laci térhetett vissza, de ennyire keserűen még senki sem fogadta a győzelmet. A facér zokogva érkezett meg és a sírás nemhogy abba maradt volna, még Robinra is átragadt.

Edina képe könnyek közt került fel a falra

Bár egyikük sem szerette volna magát viszont látni az alsó sorban, Lacinak most mégis oda kellett feltennie Edina képét.

Férfikönnyek potyogtak a Villában!

Legutóbb Maci elvesztésénél láttuk Dennist ennyire szomorúnak. De vajon most mi történhetett? Miért sírt a Villa komisza? Az esti Összefoglalóban ez is kiderül!

Fanni szomorkodott, majd eluralkodott rajta a boldogság

Vajon mi okozhatta a hirtelen hangulatváltozást Fanninál? A sírás és az ujjongás oka kiderül az esti összefoglalóból!

A szerelem rabjai 12-03-09

A szerelem rabjai, 88. rész - Gino nagyon boldog, mert Pasculli mesél az anyjának a kapcsolatukról és lehet, hogy bemutatja neki. Alicia majdnem elmondja Victoriának, hogy ki neki Tatiana. Carolina szakít Alejandróval és belemegy a DNS-tesztbe. Tatiana kertészetének nyitásán Juan és Paz arról beszélgetnek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, mert szeretik egymást. Ezt Tatu is meghallja és szomorú lesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való