KERESÉS search-close

szolgáltatók

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szolgáltatók"

Országosan egységes vízdíjat vezetne be a kormány

Erről a nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter beszélt csütörtökön egy konferencián. Azt mondta, hogy ehhez először centralizálni kell a különböző víziközmű cégeket. Jelenleg 40 ilyen szolgáltató van, és mindegyik más áron biztosítja az ivóvizet. Két és félszeres különbségek is vannak az országban. Aki a Balatonnál él, sokkal többet fizet, mint aki Szegeden.

 

Drágább lesz külföldről SMS-ezni

Drágulhat a külföldi SMS-ezés a roamingdíjak eltörlésével. Egyelőre legfeljebb 23 forintot kérhetnek a szolgáltatók egy európai uniós országból hazaküldött szöveges üzenetért, kevesebbet, mint a belföldi tarifák többsége, amelyeket június közepétől az egész Unióban egységesen kell majd alkalmazniuk. A mobilinternetezés viszont lényegesen olcsóbb lesz az itthoni árak kiterjesztése után. A hatóság szerint érdemes alaposan tájékozódni utazás előtt.

Olcsóbb a gáz, de nem a fogyasztóknak

Legalább 5 százalékkal olcsóbban kapják 1-jétől a földgázt a szolgáltatók, a fogyasztóknak viszont továbbra is ugyanannyiba kerül. Inkább a cégeknek kedvezett a Fejlesztési Minisztérium, hogy csaknem 50 százalékkal emelhessék az árrést, amellyel dolgoznak. Az energiaügyi államtitkár szerint erre a fenntartható rezsicsökkentés miatt van szükség.  Az MSZP szerint azonban egy átlagos ügyfélnek 20 százalékkal kellett volna, hogy csökkenjen a számlája a világpiaci árak zuhanása miatt.

Több mint 100 millió forintnyi áramot, vizet és gázt lophatott el Lagzi Lajcsi

A szolgáltatók már összesítették az adatokat, így jött ki az elmúlt tíz év után a hatalmas összeg. A zenész egyelőre tagad, és nem tett vallomást, állítása szerint egy telefonos vicc miatt került börtönbe, feleségével és beosztottjával együtt. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár nyolc év börtönt is kaphat. Galambos Lajos a székesfehérvári börtönben kezdte meg előzetes letartóztatását, ahol napi háromszor étkezhet, és a későbbiekben látogatókat is fogadhat.

Égbe szökő gázárak


szerző:
2010.04.01. 23:56
Égbe szökő gázárak

Emelték az árat, és megszüntetik a támogatást: nagyot nőnek hamarosan a gázszámlák.

Alig van különbség az új gázárakban

Szinte forintra pontosan ugyanolyan árat határoztak meg a szolgáltatók a piacnyitás után.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való