KERESÉS search-close

szivatás

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szivatás"

Ki tud jobban beszólni a másiknak: Greg vagy Reni?

Greg és Reni úgy szeretgették egymást, hogy megpróbáltak minél kreatívabban beszólni a másiknak.

Király Peti nem bírta tovább… otthagyta az interjút!

Kabát Peti és Kovács Dóri imádják ugratni csapattársukat, aki egy ponton már végleg megelégelte a dolgot…

Milán és Győző csúnyán megviccelték Kareszt

Karesz babaőrrel kémkedett barátai után, akik megleckéztették őt a bizalmatlanságért…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A csajok csípős paprikát tettek az egyik srác tusfürdőjébe!

VV Reni, VV Zsuzsu és VV Ginu erős paprikával töltötték meg az egyik fiú tusfürdőjét. Vajon melyik srác fog pórul járni a legközelebbi zuhanyzás során? Kiderül 22 órakor a ValóVilág9 powered by Big Brother esti összefoglalójából!

Joe: „Nem akarom, hogy Orsi elinduljon a lejtőn…”

Orsi eltűnt az albérletből. Tamás kiszolgáltatott helyzetben volt a balesete után. Tamara egy napra befogadott egy kiskutyát.

Kareszt csomagtartóba zárva akarták bezúzni a roncstelepen

Gábor megakarta leckéztetni Kareszt, ezért bezárta egy csomagtartóba. Arra azonban nem számított, hogy mire visszatér, hogy kiengedje Kareszt, a kocsit már elviszik a roncstelepre…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Petra az egész iskola előtt megalázta Lilit

Petra bosszút esküdött Lili ellen... és be is tartotta. Miután hashajtót tett az italába, élő stream-en mutatta be, hogyan szalad a wc-re a kiközösített osztálytársa... Szilárd pedig már hiába lépett közbe.

Borit késes támadók fenyegették meg

Rolandot és Borit támadás érte. Evelin hazudott Daninak. Milán és Guszti újabb kihívást kapnak.

Ivett újra megpróbálta megalázni Orsit

Orsi az iskola előtt megtudta, hogy nyílt hét van az egyik menő tánciskolában, ezért barátaival meglátogatták a helyet. A tánciskolába sajnos Ivett is eljött, és minden eszközt megragadott arra, hogy megalázza Orsit, ám ő a tudásával mindenkit lenyűgözött! Később Ivett és Nati ellopták Orsi és Zita ruháit, így a két lány kénytelen volt kölcsönruhákban hazamenni. Később egy kis szerencsével Orsinak sikerült bosszút állnia Ivetten és megakadályozta, hogy újra megalázzák. Este aztán Orsi tervei veszélybe kerültek, a Tamara miatt feldúlt Joe-nak ugyanis nem tetszett az ötlet, hogy kifizesse a lány táncóráit.

Lalit befenyítették Orsi osztálytársai

Lali teljesen bepörgött, amikor reggel megtudta, hogy Orsinak egy írót, és egy könyvet kell bemutatnia az iskolába. A lány beleegyezése nélkül megjelent, és sikerült őt leégetnie. Amikor Orsi egy osztálytársa provokálni kezdte, Lali azon volt, hogy kínos helyzetbe hozza a srácot. A végén azonban minden fordítva sül el, és Orsi kiosztotta Lalit, amiért megjelent az iskolában. Laliról ráadásul kikerült egy felvétel a netre, amitől ő teljesen kikészült.

Kálmán Olga: „Ez szuper-giga szivatás volt!”

A kék csapat nemcsak egy hasznos előnnyel gazdagodott az első feladat után, de kioszthatták az egyik legnehezebb hátrányt is: valamelyik duó egyetlen villát használhatott csak a végtelen mennyiségű tojáshabok felveréséhez.

Soma ágya alrébb vándorolt! Na, de hol lehet?

Tivy úgy döntött, hogy miközben a barátja a nappaliban tanult, eldugják az ágyát. A sötétben Soma meglepetten nézett körül, sehol se találta a helyét. Végül mindenki röhögésben tört ki, még ő is.

Ha Dávid üvöltve ébreszt, akkor a kulcsát keresi

Miután eltűnt a kulcsuk, Dávid reggel üvöltve ébresztette Somáékat, hogy adják vissza. Majd egy széket is hozzábilincselt. Amikor végül megkerült a kulcs, Dávid színt vallott a bosszú-szivatásairól.

Mici bosszút áll Somán?

Soma mandátuma lejárt, így a nézők szavazata alapján Mici veszi át a villamesteri kötelezettségeket. A levél felolvasása, és a szőke srác értékelése után le is osztotta a feladatokat, ami természetesen nem ment zökkenőmentesen.

Mennyire ismeri egymást Dina és Lóri?

Lóri és Dina bebizonyíthatták, hogy mennyire jól megismerték egymást az eddig együtt töltött idő alatt. A kvíz azonban elég csúf véget ért.

Vivien:

Az elvonási tünetekkel küzdő lány hangot adott vágyainak. Az áldozata pedig ezúttal valaki olyan lett, akit hivatalosan is a rabszolgájává tett.

A fiúk felfrissítették Dina forró vérét

Tivy, Soma és Zsolti megviccelték Dinát, aki imádja, ha a középpontban lehet, még ha csuromvizesen és lisztesen is...

Döbbenet! Nézd meg mit tettek Tivyvel a többiek!

Amíg Tivy aludt az udvaron, Viki és Dávid úgy döntöttek, kihasználják a helyzetet, és kicsit szórakoznak a sráccal. A szájába cigit dugtak, a kezébe felest adtak, alvótársként pedig egy partvist is kapott.  

Lóri és Soma jelesre vizsgázott szívatásból

Ha egy kis csibészkedésről van szó, a ValóVilág powered by Big Brother játékosaira egyből lehet számítani... Lássuk, kik és mivel tréfálták meg társaikat!

Al-Gharati Magyed különös kapcsolatba került egy székkel

Részlet a 17. évad 1. részéből:

Ha egyszer valakit rajtakapnak, hogy furcsa dolgokat művel egy székkel, akkor azt sosem mossa le magáról. Magyed is így járt, ráadásul a jófej lakótársa azóta folyamatosan az orra alá dörgöli a nem éppen mindennapi szék-kapcsolatát.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Attila Laciból is Cristofelt csinált

Emlékeztek arra, amikor Aureliot szívatta Attila? Hát most Laci került sorra, a többiek nagy örömére.

Aki a bulin elalszik, ketchuppal a fején ébred

Dani a nagy partizás közben kótyagosan elszunyókált. Öreg hiba. A többiek azonnal kihasználták a helyzetet és mindenfélét az arcára kentek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való