KERESÉS search-close

szilveszteri különkiadás

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szilveszteri különkiadás"

Újra hódítanak a retró játékok

A karácsonyi játékkínálatból idén a retrojátékoknak volt a legnagyobb sikere. A Gazdálkodj okosan! társasjáték is úgy néz ki, mint évtizedekkel ezelőtt. Egyedül a szerencsekerék kártyái alkalmazkodtak a kor szelleméhez. Izgalmas fordulat lehet, ha a kártyán az áll, hogy „Migránsok eldobtak egy szendvicset, elpusztultak a disznóid – két körből kimaradsz!”

Vesszen a spanyolnátha, éljen a nemzeti influenza!

Egy kereszténydemokrata képviselő nemzeti módosító indítványt nyújtott be a Parlamentnek. A képviselő felháborítónak tartja, hogy újra felütötte fejét hazánkban a spanyolnátha, ezért javasolja, hogy eztán ezt a rettegett betegséget nemzeti influenzának hívják. Majd hozzátette: nemzeti defibrillátorokra is szükség van a magyarság megtartása érdekében.

Keresztnevét és testét nem vállalva nyilatkozott nekünk a kismama bolti rablásról

December 15-én kiraboltak egy kisboltot Hejőkomárban. Az RTL Klub Híradójának nyilatkozott a kisbolt eladója. Egy kismama, Tallenbakterfischteinné is a közelben volt, aki látta az esetet, és nyilatkozott híradónknak. Kérésére testét nem mutathatjuk, és keresztnevét sem írhatjuk ki.

Szórványos hőmérsékeltek és gomolyok

Pataki Zita, aki néha Véber István, elárulta nekünk, milyen idő várható 2019 első napján.

Elképesztő összefüggéseket tárt fel a számmisztikus

Így az év utolsó napján a Híradó felkereste Löbl Alexandrát, aki a számmisztika nagy ismerője. A Vágó István-díjjal kitüntetett Alexandrát a Reggeliben faggattuk.

Ezt a szót használtuk legtöbbet 2018-ban

A CEU befejezte utolsó magyarországi kutatását arról, hogy melyik szavunkat használtuk a legtöbbször 2018-ban a közéletben. Hogy mire jutottak, megmutatjuk.

Soros bepoloskázta az országot


szerző:
2018.12.31. 18:45
Soros bepoloskázta az országot

A magyar hatóságok megerősítették, hogy az ország nyári bepoloskázásáért nem az orosz elnök, Vlagyimir Putyin a felelős, hanem Soros György, aki rovarok millióit telepítette be Európába.

Soros György megfúrta a 3-as metrót

További fontos hírek Soros Györgyről.

ÍGY KÉSZÜLT: Megmutatjuk, hogyan alakult át Gálvölgyi Erős Antóniává!

Már hagyomány, hogy az év utolsó napján különleges szilveszteri híradót láthatnak. A holnapi különkiadást Gálvölgyi János vezeti, aki egyszemélyben játssza majd el mindkét híradós műsorvezetőt. De hogyan lett belőle Erős Antónia, és mit szólt az átalakuláshoz Szellő István?

Szilveszteri híradó Gálvölgyi Jánossal

Idén is különleges lesz a szilveszteri RTL Híradó. Már hagyomány, hogy az év utolsó napján részben vendégek vezetik a hírműsort.  Idén Gálvölgyi János ül a műsorvezetői székbe. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színészt nemcsak a stúdióban láthatják, de ő alakítja majd a riportok szereplőit is. Még több kulisszatitok és a legviccesebb forgatási jelenetek: ITT.

HÍRCSÁRDA: Minden rendben


szerző:
2017.01.01. 16:57
HÍRCSÁRDA: Minden rendben

Minden rendben van mindennel - áll a Századvég Intézet legújabb tanulmányában.  A kétmilliárd forintért végzett kutatás telefonos és kérdőíves módszerrel készült, a válaszadó mind a 377 esetben Lázár János volt. A Századvég mostantól beszünteti a kutatást, hiszen ennél jobb már nem is lehetne - áll az intézet által kiadott sajtóközleményben.

HÍRCSÁRDA: Mindenkit kitiltottak

Mindenkit kitiltott a Parlamentből Kövér László házelnök. A fideszes politikus  azzal indokolta a lépést, hogy így sokkal egyszerűbb dolgoznia, ráadásul a törvényalkotást és az alkotmánymódosításokat nem akadályozzák felesleges szavazások. A döntésről szerettünk volna bárkit megkérdezni, de stábunkat csak az Állatkertbe engedték be.

HÍRCSÁRDA Könyves sikerlista


szerző:
2017.01.01. 16:56
HÍRCSÁRDA Könyves sikerlista

Idén is elkészült a könyvkiadók évvégi összesített sikerlistája. Az eddigi trendekkel ellentétben idén nem a lektűrök, kalandregények és gyerekkönyvek végeztek az élen. A dobogóról éppen lecsúszva idén 4. Erdősi Lászlóné: “A kopasz ötven árnyalata, avagy egy népszavazó titkos mappája” című könyve. Az összesített éves lista 3. helyén az MSZP elnökének kötete áll. Molnár Gyula: “Őőőő” című könyve az MSZP elnökének legjobb nyilatkozatait tartalmazza puha kötésben. A 2. helyen Orbán Ráhel: “A férjem is az én lábamon áll” Gyerekversek egy ifjú anyuka tollából című műve végzett. A első Semjén Zsolt: “Az én vasárnapi boltzáram” című könyve lett. A kötet egy erotikus thriller egy politikusról, aki vasárnap zárva tartja a kapuit a kedvese előtt.
 

HÍRCSÁRDA: Kisvasút Budapestig


szerző:
2017.01.01. 16:56
HÍRCSÁRDA: Kisvasút Budapestig

Bicske helyett Budapestig hosszabbítják meg a felcsúti kisvasutat. Erről utolsó idei ülésén döntött a kormány. Az is kiderült, hogy a hármas metró régóta esedékes felújítása egyelőre technikai okok miatt csúszik, mivel a tervezőmérnökök nem merik megközelíteni a folyton kigyulladó szerelvényeket. A folyamatos meghibásodások miatt a hármas metró kocsijait januártól a felcsúti kisvasút vagonjaire cserélik. Bár ezek a szerelvények nem tudnak naponta több százezer utast szállítani, de az ülések bőrborítása, a légkondicionálás és a VIP kabinok élménnyé teszik az utazást azoknak, akik felférnek rá.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való