KERESÉS search-close

szentgyörgyvölgyi péter

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szentgyörgyvölgyi péter"

Visszaadja a lakását Szentgyörgyvölgyi

Visszaadja a kedvezményesen és kamatmentesen vásárolt lakását Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi fideszes polgármester. A szakértők által 40 milliósra becsült lakást még korábban 19 millió forintért vehette meg a kerületben, amiért hónapok óta támadja az ellenzék.
 

Rogán Antal nem válaszolt az RTL Híradónak

Azt kérdeztük az V. kerületi polgármestertől, hogyan juthatott egy belvárosi lakás bérleti jogához a város vagyonkezelőjének korábbi igazgatója, Szentgyörgyvölgyi Péter.
 

Kedvező hitel a fideszes polgármester-jelöltnek

Az árfolyamváltozás és a kamatemelkedés miatt sem kell aggódnia Szentgyörgyvölgyi Péternek, ugyanis kamatmentes és költségmentes hitelt kapott a lakásvásárlásához saját önkormányzatától.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való