KERESÉS search-close

szemtanú

84 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szemtanú"

Megérkeztek a koreai hozzátartozók

Öt embert vett észre a vízben, de három már csak élettelenül lebegett - ezt mondta Híradónknak az a hajós, aki élve mentett ki két dél-koreai nőt a tragédia estéjén. Közben túlélők is megszólaltak az egyik dél-koreai lapnak. Azt mondták, sírva figyelték, ahogy elmerülnek az utastársaik. Délutánra megérkezett Budapestre az áldozatok családtagjainak első csoportja.

Súlyos balesetet szenvedtek VV Zsuzsiék

Súlyos autóbalesetben sérült meg a Való Világ egykori játékosa. Zsuzsiék autója felborult és egy fának csapódott Kiskunmajsánál. Állítólag a gyermeke is a kocsiban volt, akit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitt kórházba. Egy szemtanú meséli el, mi történt.

Szemtanúkat keres a motoros pár

Most is fájdalmai vannak, és nehezen tud mozogni a motoros, aki barátnőjével szenvedett balesetet a Veszprém megyei Litér határában, egy hete. Azt állítják: azért hajtottak az árokba, mert a szemből érkező traktort előzni kezdte egy busz, és másképp nem tudták elkerülni az ütközést. Szerintük a traktor és a busz sem állt meg, pedig – mint mondák – látniuk kellett a balesetet. A pár teljes beszámolója megnézhető: ITT!

TRAGÉDIA: Kiesett a kislány az ablakon

Mezőtúron történt a baleset egy emeletes házban. A négy éves kislány állítólag egyedül volt a lakásban, kihajolt az ablakon és kiesett a harmadik emeletről. Az egyik szomszéd néni mesélte el nekünk, mit látott.

Felmentették a felesége maradványait szétszóró hentest

Elsírta magát a tárgyaláson a hentes, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte és feldarabolta a feleségét. Már az elejétől ártatlannak vallja magát, pedig több bizonyíték is szól ellene, sőt egy szemtanú állítólag azt is látta, ahogyan szétszórja a felesége maradványait egy réten. A bíró is mindenben egyetértett a váddal, a hentest most mégis felmentették.

KOLLÉGIUMTŰZ: „kijöttünk és semmit nem lehetett látni”

Csaknem 80 diáknak kellett elhagynia a Markusovszky téren lévő református kollégiumot, amikor szerdán este tűz ütött ki az épületben. A szemközti házban lakó Mester Márton Tamás azt mesélte, hogy hirtelen azt hitték, saját lakásukban van tűz, ezért a füst ellen vizes ronggyal takarták be kislányuk arcát.

Zavartnak látták az ámokfutó karambolozót

Ámokfutó autós két kocsit is összetört néhány percen belül Szombathelyen. Egy szemtanú azt állítja: a második karambol után centiken múlt, hogy nem gázolta el a sofőr. Arról is beszélt, hogy az ámokfutó zavartan viselkedett. A rendőrség nem nyilatkozott az ügyben.

SZEMTANÚ: Helyszíni beszámoló Sartiról

Telefonon értük el a görögországi Sartiban élő hölgyet, aki kislányával menekült el a tűz elől. Elmesélte nekünk, mi történt a népszerű nyaralóhelyen.

Orvos bántalmazhatta a nővért

Nyilvánosan megalázta, bántalmazta beosztottját az orvos egy ajkai véradáson – ezt állítja egy szemtanú, akit ez annyira felháborított, hogy felajánlotta, tanúskodik a nővér mellett, ha kell. Egy munkahelyi véradáson történt az eset szombaton. Az orvos az RTL Híradónak azt mondta, dühös volt a kollégájára, de már nagyon röstelli, hogy nem tudott uralkodni magán.
A szemtanúval készült interjút ide kattintva hosszabban is megnézheti.

 

Motoros baleset: térdből leszakadt a lába

Megrázó történet!

Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba azt a motorost, aki csütörtökön délután szenvedett balesetet a Baranya megyei Kozármisleny közelében. A férfinak térdből leszakadt a lába, rengeteg vért vesztett. Többen is segítségére siettek, köztük egy helyi polgárőr, aki elmesélte, mit látott.

Nem kapott hitelt, ezért lőtt

Úgy megijedt a pisztolylövés hangjától, hogy elájult. Csak az RTL Híradónak nyilatkozott a balatonfőkajári lövöldözés szemtanúja. Még pénteken egy részeg férfi lépett be a település takarékszövetkezetébe. Hitelt akart kérni, de elutasították, ekkor kezdett lövöldözni. A férfit már letartóztatták. Az elájult asszony ma azt mondta, rettegett amikor meglátta, hogy a támadó felé fordította a fegyvert.

SZEMTANÚ: „Láttam egy pisztolyt az oldalánál”

Annyira megijedt a pisztoly dörrenésétől, hogy elájult- ezt mondta Híradónknak a balatonfőkajári lövöldözés szemtanúja. Péntek délelőtt két alkalmazott és két ügyfél volt a fiókban, amikor egyikük - egy 52 éves férfi - lövöldözni kezdett. Az dühítette fel, hogy nem kapott hitelt. A rendőrök percek alatt elkapták, ma 30 napra letartóztatták.

Szemtanúból elítélt


szerző:
2018.07.11. 18:20
Szemtanúból elítélt

Hamis vád miatt három hónapra börtönbe kell mennie egy Pest megyei férfinak. Három éve Turán egy rendőri intézkedést látott. Úgy vélte, hogy az egyenruhások szokatlanul keményen bánnak a gyanúsítottal, aki másnap meghalt. A rendőrök ellen vizsgálat indult, de megszüntették. Ellene azonban hamis vád miatt indult eljárás. Mivel nem tudta bizonyítani, hogy a rendőrök bántalmazták az elfogott férfit, elítélték.

SZÁGULDOZOTT: kidöntötte a villanyoszlopot, rommá törte autóját

Oszlopokat tarolt le egy autós Győrben. Valószínűleg részegen. A szemtanú elmondja, hogyan száguldozott az autós a balesetveszélyes útszakaszon.

Rossz napja volt, kidobta a TV-t

Rossz hírt kapott és ivott is előtte, ezért dobta utcára a tévéjét a harmadikról. Ezt mondta a férfi, aki egy fővárosi lakás erkélyéről hajította ki a készüléket csütörtök délután. Csak a szerencsének köszönhető, hogy az egyébként forgalmas környéken senki nem sérült meg. A készülék egy fiatal mellett landolt a járdán és alig került el egy parkoló autót.

Leadkép: Greff András

KIDOBOTT TV: 1,5 méteren múlt az élete

Tegnap délután az utcára dobta a tévéjét a harmadik emeleti lakásából Budapesten egy férfi. Szerencse, hogy a délutáni forgalomban senkit nem talált el. Az egyik szemtanú azt mondja: a készülék tőle körülbelül másfél méterre csapódott a járdára.

Leadkép: Greff András

Sírba szállt Zámbó Jimmy titka?

Négy évvel ezelőtt mutattuk be azt a riportot, mely arról szólt, hogy sírba vitte a titkát Hulé Éva. A nő, aki szemtanúja volt Zámbó Jimmy halálának, elhunyt, így talán sosem tudjuk meg, mi történt pontosan 2001 januárjában.

Ki a felelős az ötven éves játékvezető haláláért?

Miért kellett meghalnia, ki a felelős az ötven éves játékvezető haláláért? A Fókuszban megszólal a futballbíró lánya, és az egyik szemtanú, aki ott volt, amikor a férfi összeesett. Szerinte más történt, mint amit az MLSZ állít.

#EXTRA: Durva felvételek a baleset után!

Egy szemtanú videózta le, ahogy a virágboltba rohant kukásautó füstölög. Mindenki attól félt, hogy egyszercsak felrobban...

Soha nem látott felvételek a kukásautó balesetéről

A kukásautó belehajtott a virágüzletbe, és ledózerolt mindent. Az egyik szemtanú videózta a történteket. Mutatjuk az exkluzív felvételeket!

Biztonsági őr vert meg egy utast

Megrázó felvételeket készített egy utas az egyik budapesti villamoson szombat hajnalban. A BKK egyik biztonsági őre ököllel ütött, majd amikor a földre esett, lábbal taposott egy férfit. A történtekről egy szemtanú készített felvételt.

 

BRUTÁLIS: Végig kellett néznie, ahogy kivégzik a párját

Kocsmai vita után kocsiba ültették áldozatukat, és annak párját. A nőnek végig kellett néznie, ahogy útközben kivégezték a társát, majd a holttestét elrejtették. A nő Híradónknak elmesélte, min ment keresztül. A nő nyugtatókat szed, emiatt szinte érzelemmentesen mesélte arról a brutális kegyetlenségről, amit végig kellett néznie.

Villám csapott a repülőgépükbe

Villám csapott a Wizzair barcelonai járatába nem sokkal azután, hogy felszállt a spanyol nagyváros repteréről. A repülő egyik utasa azt mondta Híradónknak: egy hatalmas robbanást hallottak, azt hitték, a hajtómű ment tönkre. Pánik nem volt a gépen.

A férfival készült beszélgetést ide kattintva nézheti meg hosszabban.

 

 Gyilkossággal ért véget a szerelmi dráma

Agyonlőtte volt élettársa barátját, a nőt életveszélyesen megsebesítette majd öngyilkos lett egy férfi éjjel Budapesten. A lövöldözésnél egy két és fél éves gyerek is jelen volt. A gyilkos a XVII. kerület egyik lakásában rontott rá a fiatal párra.

 

Folytatódik a botrány!


szerző:
2017.11.15. 16:15
Folytatódik a botrány!

Kerényi Miklós Gábor egykori tanítványa és kollégája elmondja, mikor hallott először a zaklatási ügyekről!

Nem segítettek a balesetnél

Hiába integetett segítségért, egy autós sem állt meg - ezt állítja az a biciklis, aki egy hármas autóbaleset szemtanúja volt vasárnap este, a 41-es úton, Vaja közelében. A kerékpáros szerint nyolc kocsi is megállás nélkül húzott el mellette. Pedig a balesetben mindhárom autó sofőrje megsérült, az egyikük életveszélyesen. Őket végül a mentők kórházba vitték. Aki nem segített, akár két év börtönre is ítélhetik.

Fókusz 2017-08-18


szerző:
2017.08.18. 19:00
MAGYAR SZEMTANÚ: Az iroda ablakából látta a menekülő tömeget

A Híradónak nyilatkozó Bozsó Beáta a Placa de Catalunya környékén dolgozik, egy irodaházban. Azt mondja, kollégáival az iroda ablakából figyelték, ahogy rohanni kezd az utcán a tömeg, mindenki fejvesztve menekült, hogy biztonságos helyre jusson.

Rendőri igazoltatás közben halt meg – panaszt tesz a család

Panaszt tesz az ügyészségen annak a férfinak a családja, aki rendőri igazoltatás közben halt meg Újpesten. A szemtanú, aki végig mellette volt, az RTL Híradónak azt mondta: indokolatlanul megrúgták a barátját, aki ettől elesett, beverte a fejét, elájult, majd meghalt. Az áldozat fia pedig arról beszélt: látta, amint a járőrök tanakodnak: hogyan élesszék újra a férfit. Az ügyészség nem nyomoz, mert szerintük nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Hat halottja van a londoni tűznek


szerző:
2017.06.14. 14:01
Hat halottja van a londoni tűznek

Hatalmas lángokban állt egy huszonhét emeletes toronyház a brit fővárosban. A város nyugati részén lévő társasház szerda hajnalban gyulladt ki, eddig ismeretlen okokból. A 120 lakásos épületben rekedt  lakókat jelenleg is 200 tűzoltó próbálja kiszabadítani.

SZEMTANÚ: látta, mikor a férfi bántotta a gyereket

Kameránknak mondta el az egyik szemtanú fiú, hogy az ablakból látta, ahogy egy férfi ütötte barátját.

Előző rész (2017. június 09.)

Az Alizék esküvője körülötti hazugságspirál egyre kaotikusabb formákat ölt. Vajon hogy sikerül Bandi szembesítése a szemtanúval? Natasát zaklatni kezdi egy vendég a KisSzékben. Zsófi és Tóbiás Gigi nyomába ered.

Roland:

Roland, aki véletlenül szemtanúja volt, hogy Bori kifizette a tartozását Letturánénak, hamar összerakja magában a képet, és megzsarolja Borit: ha nem akarja, hogy a dolog Karola tudomására jusson, segítenie kell abban, hogy elválassza egymástól Grétit és Danit.

MEGSZÓLAL: A szemtanú másképp emlékszik

Nagy Vivient sokkolta a hír, hogy szabadon van az a férfi, aki hétfő este őt és párját fel akarta gyújtani a váci vasútállomáson. A rendőrségtől azt szerettük volna tudni, hogy a szemtanúkkal ellentétben, miért állítják azt, hogy a férfi elment az állomásról. Valamint miért van szabadlábon, ha már egyszer elfogták, illetve mulasztott-e valaki a rendőrségen? Ma mindössze annyit írtak, hogy a nyomozásról jelenleg nem áll módjukban bővebb tájékoztatást adni.

Fókusz 2016-12-21


szerző:
2016.12.21. 19:00

Gyorsan, profin dolgoztak


szerző:
2016.12.21. 18:05
Gyorsan, profin dolgoztak

Sokkot kapott, ezért került kórházba egy magyar nő, aki szintén ott volt a terrortámadás idején, a berlini karácsonyi vásárban. A Híradónak azt nyilatkozta, amíg vizsgálták, lelki segítő is jött hozzá, hogy fel tudja dolgozni a történteket. A Berlinben élő Guba Ágnes szerint gyorsan, szakszerűen és nagyon emberségesen bántak a sérültekkel a németek.

TERROR TESTKÖZELBŐL:

"Nem félünk tőletek!"- ezt nyilatkozta Guba Ágnes a Fókusznak, akinek perceken múlott az élete a berlini terrortámadás idején. A nőt még mindig sokkolják az események, szerinte azért választották a merénylők ezt a módját a terrorcselekménynek, mert tele volt rendőrökkel a karácsonyi vásár. Ágnes szerint a berliniek karácsonyra már újra kimerészkednek majd az utcákra, ezzel fejezik ki összetartásukat, jelképesen mutatják meg a merénylőknek erejüket, bátorságukat.

Végignézte a tragédiát


szerző:
2016.12.20. 18:37
Végignézte a tragédiát

Egy Berlinben élő magyar végignézte, ahogy a tömegbe hajt a kamion Berlinben. Hargita Dávid azt mesélte, bármerre nézett, halottakat és sebesülteket látott, és szinte megbénította a félelem. Megrendítő beszámoló következik!

BERLINI TÁMADÁS: Igyekeztem azzal hitegetni magam, hogy baleset történt

Az általunk megkérdezett magyarok többsége távol volt a tragédia helyszínétől, de még így is sokkoló volt értesülni a történtektől. Baktay Anna Réka is Berlinben volt a támadástól nem messze.

 

ÍGY LÁTJA BERLINT A TÁMADÁS UTÁN:

A helyszínről küldött videókon és fotókon látszik, csendes a város, félárbocra eresztették a nemzeti zászlót, virágok vannak a tragédia helyszínén, de ugyanúgy zajlik minden a városban, mint korábban. Szikra Csaba szerint Berlin lakói meglepően nyugodtak, mindenki olyan, mint bármikor máskor. Talán még egy picivel is udvariasabbak is.

 

BERLINI SZEMTANÚ:

Éppen hazafelé tartott Hargita Dávid, amikor 100 méterre tőle a kamion belehajtott a karácsonyi vásárba. 12 ember meghalt és 48-an megsebesültek, amikor kamion hajtott egy karácsonyi vásárba a német fővárosban hétfőn este.

Gyanúsított lett a szemtanúból

Szemtanúból gyanúsított. Egy turai férfi azt állítja, látta, ahogy tavaly nyáron a rendőrök elkaptak és megvertek egy férfit. Az elfogott férfi másnap meghalt. Az intézkedő rendőrök ellen vizsgálat indult, de megszüntették ellenük az eljárást. A szemtanút pedig feljelentették. Most hamis vád miatt nyomoznak ellene.

TÖRÖK PUCCSKÍSÉRLET A LEVEGŐBEN:

A török tengerpartok biztonságosak, a városlátogatás viszont fokozott biztonsági kockázattal jár - közölte a Külügyminisztérium. Rédei Daniella Japánból, egy üzleti útról tartott hazafelé. Isztambulban kellett volna átszállnia a budapesti gépre. A műholdas tévéből tudták meg, hogy amíg ők a levegőben voltak, a földön épp puccskísérlet zajlott. Végül gond nélkül landoltak a másik reptéren.

Hogyan beszéljünk kényes témákról a bíróság előtt?

Egy fa tetejéről szedtek le egy szatírt a rendőrök a Margitszigeten. A férfi kedd délután mászott fel a fára, majd önkielégítést végzett, miközben egy napozó nőt bámult a futópálya mellett. Táskájában távcsövet és fényképezőt is találtak, a férfi a bíróságon azt mondta, előfordult, hogy nőket fotózott a szigeten. A bíróságon egy szemtanú mesélte el, mit látott a szatír ténykedéséből.

Vérző, összeégett embereket láttak

Vérző és égési sérült emberek, óvodában rekedt gyerekek, állandó szirénák. Híradónknak több Brüsszelben lévő magyar is nyilatkozott. Volt, aki azt mondta órákig nem tudott hazajutni, és attól tartott, hogy egy harmadik robbanás is lesz. A Magyar Vöröskereszt elnöke eredetileg konferenciára utazott ki, elsők között ért oda a metrórobbantás helyszínére, és segített a sérültek ellátásban.  Híradónknak nyilatkozott egy nő, aki egy szállodában rekedt a robbantások után, éppen jött volna haza, egyelőre nem tudni elindul-e a gépe.

Előző rész (2016. január 21.)

Nóra addig menekül Miklós elől, amíg Schneider nem lesz belőle. László titkos küldetésre kéri Tóbiást. Nikol szemtanúja lesz, amikor Krisztián és Aliz majdnem megcsókolják egymást.

Következő rész (2016. január 21.)

Nóra addig menekül Miklós elől, amíg Schneider nem lesz belőle. László titkos küldetésre kéri Tóbiást. Nikol szemtanúja lesz, amikor Krisztián és Aliz majdnem megcsókolják egymást.
 
 

Frontális ütközés, két súlyos sérült

Előzni akart, utasával együtt kórházba került. Frontálisan ütközött szombat reggel két autó a Várpalotát Téssel összekötő úton Veszprém megyében. A balesetben ketten súlyosan, egy ember pedig könnyebben sérült. Szemtanúk szerint az egyik kocsi egy buszt akart megelőzni, ekkor ütközött a másik autóval.

Magyarok Párizsban


szerző:
2015.11.14. 20:00
Magyarok Párizsban

A legtöbb áldozatot követelő támadás helyszínén, a Bataclan színháztermében két magyar is ott volt. Kövér Zsuzsa és barátja éppen hogy megmenekült, mert a férfi dolgozott már ott, így ismerte a helyet.
 

Vándorlások a zöldhatáron, vadászok és kerítések között a múlt században

Több menekülthullám volt Magyarországon. Beszélhetnénk a trianoni döntés elől menekülők vagonlakásairól, a Tanácsköztársaság bukása miatt menekülőkről is, vagy, hogy kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk, ám a ki- és bevándorlási hullámok közül most azokra emlékezünk, melyek csak pár nemzedéknyi ideje történtek. Melyekre még emlékeznek szemtanúk, áldozatok, vagy épp az ő gyermekeik. Így is bőven válogathatunk…

Szemtanúkat keresnek a driftversenyről

Szemtanúkat keres a rendőrség egy miskolci, illegális autóstalálkozó ügyében. Az egyik hipermarket parkolójában még májusban szerveztek engedély nélküli driftversenyt. Centiméterekre a nézőktől mutattak be veszélyes manővereket, pályabiztosítás vagy kordon nélkül. A rendőrség közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást az ügyben.

5. évad, 19. rész - A tolószékes szemtanú

Castle térdtörése miatt átmenetileg tolószékbe kényszerül. Nehezen viseli a kényszerű szobafogságot, amely során odáig jut, hogy kínjában kémkedni kezd a szomszédok után. Az ártatlan unaloműzés váratlan és vérfagyasztó fordulatot vesz, amikor a szemben lévő lakásban meggyilkolnak egy nőt Castle szeme láttára.

Bombát találhattak a turistabuszon

Több szemtanú is megerősítette az RTL Híradó információit, hogy a szombaton, az M0-áson félreállított turistabuszon nagy erejű bombát találtak egy táskában. A busz bolgár utasai adtak interjút. A magyar rendőrség továbbra is hallgat az esetről.

Előzetes: Késes fenyegető Budapesten

Élettársa torkának szegezett kést egy férfi egy belvárosi kisboltban. A boltosok azonnal riasztották a rendőröket, akik sokáig győzködték a támadót. Sikerült is rávenniük, hogy jöjjön ki velük a bolt elé, ám ekkor még mindig a nő torkához tartotta a kést. Az esetnek több szemtanúja is volt, hogy mit mondtak az RTL Híradónak, megmutatjuk este hatkor.

Leteperte a késelőt, és hívta a rendőröket

Ráugrott a késelőre és leszorította a csuklóját. Így tette ártalmatlanná a zuglói gyilkost a tragédia szemtanúja. Ezt saját maga mesélte el az RTL Híradónak. Megrázó felvétel!

SZEMTANÚ: „Segíteni kell, mert egy embertársunk életéről van szó”

Ráugrott a késelőre és leszorította a csuklóját. Így tette ártalmatlanná a zuglói gyilkost a tragédia szemtanúja. Varga Gábor azt mondja: minden nagyon gyorsan történt, ideje sem volt átgondolni azt, hogy megsérülhet. A késelőt azóta már kihallgatták. Hogy miért szúrt, még pontosan nem tudni. Emberöléssel gyanúsítják. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását. 

Előzetes: Ráugrott a késelőre


szerző:
2015.03.15. 15:21
Előzetes: Ráugrott a késelőre

Ártalmatlanná tette a zuglói támadót egy szemtanú. Szombat hajnalban a Bosnyák téren egy buszmegállóban halálra késeltek egy férfit. A támadást látta egy fiatalember, aki épp barátnőjével buszozott hazafelé. Megállította a buszt, leugrott róla, majd rávetette magát a késelőre. Azt mondja, ideje sem volt gondolkodni, minden percek alatt történt. Hogy pontosan mit tett, azt ő mondja el hat órakor az RTL Híradóban.

SZEMTANÚ: Üdítős flakonokkal próbálta megvédeni magát

Fegyverrel raboltak ki egy élelmiszerüzletet Hajdúszoboszlón, kedden este. Zárás előtt lépett a boltba a támadó. A biztonsági kamera felvételén jól látszik, ahogy a kapucnis férfi egyenesen a pénztárhoz megy, és benyúl a kasszába. A gyanútlan eladó ekkor lép elő a polcok mögül. Az asszony elmesélte, hogy történt a rablás.

Megszólal a szörnyű baleset szemtanúja

Lehetséges, hogy mégis használta a megkülönböztető fényjelzést az a két szerencsétlenül járt rendőr, akik múlt hét szombaton halálos balesetet szenvedtek az Üllői úton. Most előkerült egy szemtanú, aki mindössze 20 másodperccel a történtek után érkezett meg a baleset helyszínére.

Fókusz 15-02-12


szerző:
2015.02.12. 19:20
Fókusz 15-02-12

Fókusz: Áldott állapotban - Anyai örömök elé néz az Éjjel-nappal Budapest Anikója. Fiút vagy lányt várnak, és mit szóltak a sorozat szereplői? Miért szeretik? - Erőskezű politikus, kemény sportember és sztárok barátja. Minden, amit Putyinról tudni kell. Nem lett színész - 10 éve forgott a Sorstalanság. Mi történt azóta a főszereplővel? Miért nem tudott szakítani a filmezéssel?

„Villogott a fény, majd megszűnt”

Villogott a rendőrautó tetején a piros és kék fény majd kialudt a jelzés- ezt állítja Híradónknak egy hölgy, aki szemtanúja volt a szombat hajnali Üllői úti halálos rendőr balesetnek a fővárosban. A nő mindezt az ügyészségen is elmondta, mert azt szeretné, hogy mihamarabb kiderüljön a tragédia pontos oka.

Újabb fordulat az Üllői úti balesetben

Lehetséges, hogy mégis használta a megkülönböztető fényjelzést az a két szerencsétlenül járt rendőr, akik múlt hét szombaton halálos balesetet szenvedtek az Üllői úton. Most előkerült egy szemtanú, aki mindössze 20 másodperccel a történtek után érkezett meg a baleset helyszínére. Újvári Mihály riportja.

Előzetes: Szemtanú a halálos rendőrbalesetnél

Látta, hogy egy ideig villog a rendőrautó tetején a piros és kék fény, majd ez megszűnt - ezt mondta híradónknak egy szemtanú, aki szemtanúja volt a szombat hajnali Üllői úti halálos rendőr balesetnek a fővárosban. A rendőrkocsi nem használt megkülönböztető jelzést és a megengedettnél gyorsabban hajtott. Ma hiába kerestük az ügyészséget, nem akartak reagálni a szemtanú állítására. Részletek 6 órakor.

Megszólalt a taxisbunyó szemtanúja

Egy taxisofőr verte meg az Omega két zenészét, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet. A mai napig nem egyértelmű, hogy ki kezdte a dulakodást. Az egyik szemtanú azonban elmondta, mi is történt pontosan azon a bizonyos estén.

Forró nyomon 13-05-22


szerző:
2013.05.22. 21:30
Forró nyomon 13-05-22

Forró nyomon: Stábunk olyan civileket talált a Poór-ügy kapcsán, akik teljesen másképp emlékeznek a rendőrgázolásra. Aztán utánajárunk, hogy a rengeteg legálisan működő alapítvány közül hogyan válasszunk. Végül kiderítjük, ki menti meg a megkínzott teheneket és az éhező kutyákat.

Fókusz 12-11-09


szerző:
2012.11.09. 20:50
Fókusz 12-11-09

Fókusz: Sikergyárosok - Ki felel Zámbó Krisztián, Csobot Adél, vagy Oláh Gergő torkáért? Az énektanárok állandó készültségben pszichológusok is! Letaglózva - Gáspár Győző most fogta fel: akár börtönbe is juthat. Az interjú alatt Beával is összeveszett. Vigyázat, Tankcsapda!- A zenekar klippremiert ígért, végül élő koncertet is adott. A meglepetés sokkolta a szemtanúkat!

Fókusz 12-11-05


szerző:
2012.11.05. 20:50
Fókusz 12-11-05

Fókusz: Megszólal a szemtanú! - Aki tetten érte Szita Bence gyilkosait. A férfi az erdőben vonta kérdőre a gyanús társaságot. Az idegek harca - Mi történt a mentorok veszekedése után a színfalak mögött? És az X-Faktor, Ördög Nóra szemszögéből… Megfenyegették - Verekedésbe torkollt leleplező riportunk után kamera elé áll a gyepmester, akinek elkobozták a kutyáit.

Fegyveres rablás egy takarékszövetkezetben

Fegyverrel fenyegetőzve raboltak ki egy székesfehérvári takarékszövetkezetet hétfő délután.

Csepeli borzalom: vallott egy újabb túlélő

Nemrég egy újabb szemtanút hallgattak ki, aki azt állította, hogy őt is megpróbálták élve eltemetni.

„Azt kiabálta, hogy mindannyiunkat meg fog ölni”

Az RTL Híradónak nyilatkozott a támadás egyik sebesült túlélője.

Kétszer is célba vette az ámokfutó, de túlélte

Az Utoya-szigeten történt mészárlás túlélője beszélt az RTL Híradónak az átélt borzalmakról.

Fókusz 11-07-22


szerző:
2011.07.22. 20:20
Fókusz 11-07-22

Fókusz: Vera nevében - Tóth Gabi türelmet kér a rajongóktól és elmondja, nővére min megy most keresztül. Nem gyorsított felvétel! - Rekordsebességgel várat építenek, majd szétrombolják. Jönnek a világ leggyorsabb pohárzsonglőrei! Terrortámadás - Bomba robbant Oslóban, megszólalnak a szem- és fültanúk.

Látta, ahogy rárontanak kedvesére

Egy kínai fiatalember szemtanúja volt, hogy megtámadják barátnőjét.

Egyre tökéletesebb az arcfelismerés

A szemtanúk leírásai alapján készített fantomképeket összevetve választja ki a gyanúsított képmását az új szoftver.

Fókusz 11-01-18


szerző:
2011.01.18. 20:45
Fókusz 11-01-18

Fókusz: Időzített bomba - Egyre többen mesélik el, mit éltek át a diszkótragédia éjszakáján. A szülők összefogtak. A Király nyomában - Norbit nehéz utolérni, mi megpróbáltuk! Egy napig követtük őt mindenhová. Bűnös Villalakók - Egymás után szegik meg a show szabályait, egyre keményebb büntetést kapnak. De mi jöhet még? Jönnek a szigorodó Villatörvények!

Fókusz 11-01-17


szerző:
2011.01.17. 20:45
Fókusz 11-01-17

Fókusz: Diszkóbaleset - Megtörtént, pedig elkerülhető lehetett volna a szombat esti tragédia. Szemtanúk és szakértők mondják el, mi vezetett a katasztrófához. X-Faktor láz - Négy fergeteges, teltházas koncert Debrecenben és Miskolcon. Őrjítő kaland a versenyzőkkel! Párbaj - Mit szólt Ildi a kieséséhez, és hogyan várták haza Tordason? Élet a Villa után.

Buszbaleset a szemtanúk szemszögéből

Az RTL Híradója úgy tudja, már jobban vannak a pénteki algyői buszbaleset sérültjei.

Alsóörs: Sok a tisztázatlan kérdés

Tagadta a rendőrgyilkosság egyik szemtanúja, hogy egy fekete terepjárót látott volna a gyilkosság helyszínén.

Fókusz 10-07-26


szerző:
2010.07.26. 20:45
Fókusz 10-07-26

Fókusz: Lázár morbid receptje az egyéjszakás kalandról. Rejtett kamerával egy bérlethamisítónál. Megszólalt a tragikus Loveparade magyar szemtanúja. A rendőrgázoló vallomása. Elkészült Zámbó Krisztián klipje.

Szemtanúkat keres a rendőrség!


szerző:
2010.03.17. 17:33
Szemtanúkat keres a rendőrség!

Egy 144-es busz utasait és a buszra várakozók jelentkezését várja a rendőrség a szerda reggeli, XVI. kerületi gyilkosság ügyében.

Kiraboltak egy takarékszövetkezetet

A jászfelsőszentgyörgyi takarékszövetkezet rablói a szemtanúk szerint kocsival menekültek el.

Pszichológus segít a mészárlás szemtanúinak

Akik látták a „macsétás” gyilkosságot, olyan traumát éltek át, amelyet egyedül nagyon nehéz feldolgozni.

Halálra szúrta a szemtanút a bíróságon

A férfi másokat is megsebesített, mielőtt a többiek a földre gyűrték és ártalmatlanná tették.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való