KERESÉS search-close

személyi kölcsön

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "személyi kölcsön"

Egyre többen adósodnak el

A jegybank friss adatai alapján harmadával több lakáshitelt és csaknem másfélszer annyi személyi kölcsönt vesznek fel a magyarok, mint egy éve. A Nemzeti Bank igazgatója Híradónknak azt mondta, nincs miért aggódni, mert sokkal kevesebb az eladósodott család nálunk, mint az Európai Unió többi tagállamában átlagosan.

Egyre több a személyi kölcsön

Tíz éve nem vettek fel annyi személyi kölcsönt, mint az idei év első 7 hónapjában. A Bankráció felméréséből kiderül, ez majdnem 260 milliárd forintot jelent, és másfélszeres növekedés tavalyhoz képest.

A karácsonyi hitelek veszélyei

Nem csak a karácsonyi fények és az ünnepi zenék jelzik, hogy kezdődik a karácsonyi szezon: a boltok akciókkal, a vásárlók pedig a várható költségek számolgatásával készülnek az ünnepekre. Ebben időszakban megnő a kecsegtető személyi kölcsönt és az áruhiteleket felvevő száma, a buktatókkal azonban kevesen vannak tisztában. Hitelszakértőnkkel, Gergely Péterrel jártunk utána a buktatóknak.

Örültek a vásárlók a nyitott üzleteknek

Bár még nincs advent, tele voltak a nyitva tartó üzletek. Jövő vasárnaptól pedig mindenki kinyithat. Sokan már az ajándékokat is elkezdték beszerezni, idén is sokan keresnek okostelefont és a tévét. A boltok külön karácsonyi akciókat és kedvezményes hiteleket hirdetnek, az állami hírügynökség szerint az ünnepek előtt személyi kölcsönt is többen vesznek fel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való