KERESÉS search-close

személyi jövedelemadó

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "személyi jövedelemadó"

FIGYELEMFELHÍVÓ DAL: „Adom az egyet, időben adom!”

Linczényi Márkó rappel abban a videóklipben, ami a magyar civil szervezetek összefogásával készült. A dal arra hívja fel a figyelmet, hogy közeleg az adóbevallás május végi határideje, amikor a befizetett személyi jövedelemadónk egy százalékának felajánlásával segíthetjük a számunkra szimpatikus közhasznú szervezetek munkáját.

Közös kampány az 1%-okért

Közös kampányba kezdenek magyarországi civil szervezetek a személyi jövedelemadó egy százalékáért. Az egyik ötletgazda az RTL Híradónak azt mondta: amióta az adóhivatal készíti el az adóbevallásokat, sokan egyszerűen megfeledkeznek arról, hogy rendelkezzenek az adójuk egy százalékáról. A felajánlások összege tavaly több, mint nyolcmilliárd forint volt, de az adózok több mint fele senkit sem támogatott.

Három gyerek, nulla SZJA?


szerző:
2018.10.03. 18:39
Három gyerek, nulla SZJA?

Egész életükre mentesülhetnének a személyi jövedelemadó megfizetése alól azok a nők, akiknek legalább három gyerekük van.

Varga Mihály: tartható a hiány

Egyszámjegyű személyi jövedelemadó kulcsot ígért Varga Mihály keddi parlamenti meghallgatásán, de nem mondta meg mikortól. Biztos nem lesz viszont általános áfacsökkentés az új kormány pénzügyminiszter-jelöltje szerint. Azt mondta, cél, hogy a ciklus végére hiány nélküli költségvetést tervezhessenek.

 

Késsel rabolták ki a fiút - Reggeli Híradó 17-05-22

Késsel raboltak ki egy 14 éves fiút, Budapesten. Az áldozat egy buszról szállt le, amikor a három rabló megszólította, majd elvették a pénzét. | Ma jár le a személyi jövedelemadó-bevallás határideje. Az idén először a NAV mindenkinek elkészítette a bevallás tervezetét, amit utoljára még ma lehet ellenőrizni és kiegészíteni. | 50 helyett 9 millió forintot költöttek az 56-os emlékév himnuszára. Ez azután derült ki, hogy az Index kiperelte a XXI. századi intézettől a szerződéseket.

Fontos változás jön a Cafetériánál jövőre

Idén év elején nagymértékben módosultak a cafetéria-szolgáltatások adóterhei. Annak ellenére, hogy 2016-ban hasonló mértékű változásra nem kell számítani, mégis örülhetnek majd a munkavállalók, mert a személyi jövedelemadó csökkenése mindenkit érinteni fog, ami hatással lesz a cafeteriára is. Hogy hogyan hat ez a pénztárcánkra, azt Fata László, Cafeteria szakértőtől megtudtuk.
 

Külföldi munka után hol és milyen járulékot, adót kell befizetni?

Felmérések szerint évente több mint harmincezer magyar vállal munkát huzamosabb időre, külföldön. Azzal viszont a legtöbben nincsenek tisztában, hogy az adót és járulékot mikor és hol kell megfizessék.

Mi lesz az adónk egy százalékával?

A személyi jövedelemadó bevallással egy időben minden adózónak lehetősége van arra, hogy adója 1 %-át felajánlja egy arra érdemesnek tartott szervezet számára. De mi lesz a fel nem ajánlott 1%-okkal és pontosan milyen összegről dönthetünk ilyenkor?

Milliónyi ember tartozik az államnak

A több mint egymillió magánszemély összesen 170 milliárd forint hátralékot halmozott fel.

SZJA: Nyakunkon a határidő


szerző:
2011.05.18. 12:22
SZJA: Nyakunkon a határidő

Pénteken éjfélig lehet benyújtani a 2010-es évről szóló személyi jövedelemadó bevallásokat.

10 milliárd jutott tavaly a civil szervezeteknek

Az SZJA egy százalékából a legtöbb felajánlást tavaly a beteg gyerekeket támogató civil szervezetek kapták.

Új adórendszer január 1-től


szerző:
2011.01.01. 14:55
Új adórendszer január 1-től

Egységesen 16 %-ra csökken az szja kulcsa, és kedvezményeket kapnak a gyermeket nevelők.

Kampány az "egy" százalékért


szerző:
2010.09.14. 18:55
Kampány az

Az APEH szerint alig nőtt tavalyhoz képest a felajánlók száma, pedig a pénzre nagy szükség van.

Megadóztatnák a borravalót


szerző:
2009.05.29. 07:19
Megadóztatnák a borravalót

A borravalót és a szervízdíjat is megadóztatná a kormány 2010-től.

Az átlagbért keresők jobban járnak?

A kormány számításai szerint az adózók 90 %-a a legalacsonyabb sávban fizetne adót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való