KERESÉS search-close

szelfizés

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szelfizés"

Függő lehetsz a túl sok szelfizéstől?

Egy éve járt utána a Fókusz: szelfizünk, ha egyedül vagyunk, ha másokkal találkozunk, mindig és mindenkor, mert ez jelenti azt, hogy nyomot hagyunk a világban, hogy élünk. A szelfi szó 2013-ban került bele az Oxford szótárba, és gyorsan kiderült, hogy nem csupán egy gyorsan elillanó divatról van szó…

Samuel L. Jackson imád sztárokkal szelfizni!

Nem is gondolnánk, de a színész közel jár már a 70-hez, de ennek ellenére még mindig szeret utazni, vitorlázni és szelfiket gyártani - magáról és más világsztárokról.

Szelfizés közben fulladt vízbe egy magyar lány Szardínián

Szelfizés közben fulladt vízbe egy 15 éves magyar lány Szardínián, a Corriere della Sera című olasz lap szerint. A lány egy sziklán állt, amikor elragadta egy hatalmas hullám. Testét a helyi tűzoltóság egyik helikoptere emelte ki a tengerből. A magyar külügyminiszter azt mondta: a lány kint élő nagynénje nem kért konzuli segítséget – ő maga intézi a holttest hazaszállítását.

VV Kinga: „Nem vagyok magamutogató”

A valóságshow ötödig szériájának egyik csinos szőkesége három évvel ezelőtt elmélkedett a Fókusz kameráinak arról, hogy mik az akkori trendek a szelfizés körében. Kinga szerint az okostelefonok világában sokkal könnyebb, mert lehet javítgatni az elkészült képeket. És mi hangzott el még? Itt most megtudhatod!

Szelfi-csapda:az új őrület veszélyekkel jár

Szelfizés. Talán nincs még egy szó, ami jobban jellemezné az Y generációt, a 2010-es éveket, a mostani fiatalokat és trendeket. De mint minden új őrületet, ezt is túlzásba lehet vinni, és ez különböző sérülésekhez vezethet.

Fókusz 2016-01-07


szerző:
2016.01.07. 18:55
Fókusz 2016-01-07

Veszélyes mánia - Halálos balesetek önfotózás közben. De mi a szelfizés lélektana és hogyan hat az önbecsülésünkre? Veszélyben vagyunk? - Hidrogénbombát robbantott Észak-Korea, a hullámokat magyar műszerek is érzékelték? Mire készül a világ legkiszámíthatatlanabb diktátora? Megverték a világot - Himnuszukat már több mint félmillióan töltötték le a netről. Hazaért a győztes ifi hoki válogatott.

A szelfi a lélek tükre?


szerző:
2016.01.07. 18:00
A szelfi a lélek tükre?

Szelfizés. Talán nincs még egy szó, ami jobban jellemezné az Y generációt, a 2010-es éveket, a mostani fiatalokat és trendeket. De mint minden új őrületet, ezt is túlzásba lehet vinni, és ez különböző sérülésekhez vezethet.

Kordáékat szétszedik a rajongók

Fél éve még életmentő műtétje volt, ma már újra állja a rajongók rohamát. Korda Gyuri bácsi hetvenhat évesen még a tűző napon is végigugrálta a koncertjét, és senkit nem hagyott autogram nélkül. De hogy csinálja? Fürge Anett riportja.

Szelfibajnok vagyok!


szerző:
2015.06.08. 09:06
Szelfibajnok vagyok!

Csobot Adél és Angyal András minden pillanatukat megörökítik: legérdekesebb önarcképeiket és a hozzájuk fűződő legérdekesebb történeteiket is. De vajon miért lett ennyire felkapott ez a műfaj, és mit akarunk ezzel kifejezni vagy esetleg tudatni a külvilággal?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való