KERESÉS search-close

szekrény

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szekrény"

A szekrénnyel nincs baj, de hol a templom?

A polgármester hiába kapott támogatást a templom megépítésére, azt inkább másra költötte, és most kénytelen szembenézni a püspök számonkérő tekintetével. Vajon sikerül megúsznia a találkozást?

A püspök szó szerint fejfájást okozott Pajkaszeg polgármesterének

A polgármester hiába próbált meg elbújni a szekrényben a püspök elől, a szekrény keresztbe tett neki, ráadásul még a feje is bánta...

Ráborult a gyerekekre a szekrény

Minden szülő rémálma történt meg egy amerikai ikerpárral – játék közben egyikükre ráborult a komód. A kétéves kisfiúnak testvére segített kimászni a bútor alól. Az egészet rögzítette egy kamera. A gyerek megúszta, nem lett baja. De az Egyesült Államokban minden második héten tragédiát okoznak a nem megfelelően rögzített bútorok. Híradónk utánajárt, melyek a legveszélyesebb tárgyak a lakásban.

Házon kívül 15-02-25


szerző:
2015.02.25. 23:35
Házon kívül 15-02-25

Házon kívül: Bátorság - Újabb nővérek beszélnek a rettenetes kórházi körülményekről. Karrier - Másfél milliót keres, aki szerint meg lehet élni 47 ezer forintból. Segítenek - A szekrény, ahonnan bárki vehet, aki éhes.

Meghalt a szekrényben talált kisfiú

Eszméletlenül találtak rá szülei a szekrényben egy 10 éves kisfiúra Berettyóújfaluban szerda este.

Szekrényrazzia a tűzoltóknál


szerző:
2011.04.17. 17:22
Szekrényrazzia a tűzoltóknál

Több tűzoltó öltözőszekrényét is feltörték a szombati tüntetés alatt, hogy ellenőrizzék, a tiltás ellenére viselik-e a vonuló ruhájukat.

Nem volt rögzítve a Dominikra eső szekrény

Nem volt rögzítve a könyves szekrény, ezért zuhanhatott rá egy kisfiúra a Cseppkő utcai gyerekotthonban.

Fókusz 10-11-25


szerző:
2010.11.25. 20:40
Fókusz 10-11-25

Fókusz: Beköltöztek - Beindult a ValóVilág, az első bentlakókat a kapuig kísértük. Küzdelem az igazságért - 61 év börtön verekedésért! A temerini fiúk egyike a helyszínen idézte fel a drámai eseményeket. Agyhalál - Lekapcsolták a lélegeztetőgépről azt a kisfiút, akire szekrény dőlt egy gyermekotthonban. Ki dönthet a betegek sorsáról?

Ki dönthet élet és halál felett?

Lekapcsolták a lélegeztetőgépről azt a 3 éves kisfiút, akire szekrény dőlt egy budapesti gyermekotthonban múlt pénteken.

Szekrény zuhant egy hároméves kisfiúra

Szekrény esett egy hároméves gyerekre egy budapesti gyerekotthonban. A kisfiút újra kellett éleszteni, de csak fél óra után sikerült.

Konyhaszekrényben bujkált a börtön elől

A konyhaszekrényben fogtak el a rendőrök péntekenen egy férfit, aki "elfelejtett" bevonulni a börtönbe.

„Csontvázak márpedig nincsenek”

Tukacs István szerint a Fidesz a „csontvázak” emlegetésével csak azt akarja bizonyítani, hogy az ígéreteit miért nem tudja végrehajtani.

170 milliárdnyi „csontváz” a szekrényben

Varga Mihály szerint ez az összeg a Malév privatizációjából, a Vértesi Erőmű adósságaiból, és a munkapiaci támogatások rendszeréből áll össze.

Szekrénybe bújt a rendőrök elől, de elkapták

A vízóra szekrényben próbált meg elbújni a rendőrök elől az a többszörösen körözött férfi, akit a napokban kaptak el Budapesten.

Szekrény mögött bujkált egy férfi

Egy szekrény mögötti rejtekhelyen bujkált az a férfi akit otthonában fogtak el a rendőrök.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való