KERESÉS search-close

szabályzat

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szabályzat"

Konyhafőnök nyereményjáték szabályzat

Az M-RTL Zrt. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.; a továbbiakban: „M-RTL”) által szervezett, 2019. május 05. 00:00 - 2019. június 16. 23:59 között lebonyolításra kerülő,  „A Konyhafőnök” című műsorhoz kapcsolódó nyereményjátékhoz (a továbbiakban: „Nyereményjáték”).

Disney Nap - Részvételi és Adatkezelési Szabályzat

Az M-RTL Zrt. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.; a továbbiakban: „M-RTL”) által szervezett, 2018. december 18. 17:00:00 - 2018. december 23. 23:59 között lebonyolításra kerülő, a „Disney Nap” elnevezésű nyereményjátékhoz (a továbbiakban: „Nyereményjáték”).

Szemfényvesztők kvíz - Részvételi és Adatkezelési Szabályzat (Részvételi Szabályzat)

Az M-RTL Zrt. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.; a továbbiakban: „M-RTL”) által szervezett, 2018. július 24. 00:00 - 2018. augusztus 12. 23:59 között lebonyolításra kerülő, a „Szemfényvesztők” című sorozathoz kapcsolódó nyereményjátékhoz (a továbbiakban: „Nyereményjáték”).

Marika: „Sajnos van egy anyósom”

Marikának elege lett leendő anyósából, hiszen az asszony magatartása végleg kicsapta nála a biztosítékot. A lány most egy „anyós szabályzattal” érkezett, és eldöntötte: ha párja édesanyja nem tartja be a pontokat, sajnos saját fia esküvőjén sem vehet részt!

Részvételi szabályzat

A „RTL Klub” azaz Magyar RTL Televízió Zrt. és a Telekom New Média Zrt. által szervezett

"CELEB vagyok ments ki innen" szolgáltatás leírása és szabályai

Megmutatjuk, hogyan tudsz szavazni a Comet jelöltjeire!

Szavazz kedvencedre a www.cometlive.hu/szavazas oldalon vagy az RTL24 applikáció segítségével! Mutatjuk, hogy hogyan!

A Verdák c. animációs filmhez kapcsolódó rajzpályázat - részvételi szabályzat

A pályázaton való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.

A Verdák c. animációs filmhez kapcsolódó kvízjáték - részvételi szabályzat

A Verdák c. animációs filmhez kapcsolódó kvízjátékon (a továbbiakban: Játék) való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.

Módosult a parkolási szabályzat!

Sokat bosszankodunk a parkolás miatt, főleg a fővárosban és különösen akkor, ha parkolójegyet is kell venni. Ám előfordul, hogy a jegyet nem veszi észre az ellenőr és még egy büntetést is kapunk a nyakunkba. A legújabb módosítás szerint, ilyenkor sem kell kétségbe esni.

Az RTL Klub csatornán futó Jégvarázs című filmhez kapcsolódó rajzpályázat

(A továbbiakban: „Pályázat”) szervezője a Magyar RTL Televízió Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29., a továbbiakban: “Szervező”).

A Jégvarázs c. filmhez kapcsolódó kvízjáték - részvételi szabályzat

A Jégvarázs műsorhoz kapcsolódó kvízjátékon (a továbbiakban: Játék) való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.

Villa Regula: a hierarchia hét szabályzata

Zsolti elfoglalta az őt megillető trónt, a többiek pedig az asztal köré gyűltek, hogy meghallgassák, mi vár rájuk a következő napokban. A szabályzatot Tivy prezentálta sajátságos stílusában.

Az állam hogyan befolyásolhatja a reklámpiacot?

A reklám nemzetgazdasági szinten továbbra is a legjobb befektetések egyike, mégis kevesebb az egy főre jutó reklámköltés. Pedig egy reklámforint hat forintot tesz hozzá a gazdasághoz. Viszont az állam megjelenése a piacon már most is komoly változásokat hozott.

Így épült a HGT első élő show-jának díszlete!

Már javában zajlanak az előkészületek a Hungary's Got Talent legelső élő show-jára. Ne feledjék, ma este 20 órától ismét színpadra állnak kedvenceik az RTL Klubon. Addig is kukkantsanak be a díszletek közé!

Nyitvatartás, nyakon vág – így helyes!

A nyitvatartást egybe, a nyakon vágást viszont külön kell írni szeptembertől. Csak két példa a Magyar Tudományos Akadémia új helyesírási szabályzatából. Változik több keresztnév helyesírása is, például ezentúl 3 n-nel és kötőjellel kell írni, hogy Mariann-nal. Az általunk megkérdezett magyartanár szerint több esetben átgondolatlan a változtatás, és ez megnehezíti majd a diákok életét is.

Nem akartak lövöldözni a megvert rendőrök

Egymást féltették, ezért nem rántottak egyből fegyvert az érdi rendőrök, amikor négyen támadtak rájuk szerda éjszaka.

Fókusz 11-01-18


szerző:
2011.01.18. 20:45
Fókusz 11-01-18

Fókusz: Időzített bomba - Egyre többen mesélik el, mit éltek át a diszkótragédia éjszakáján. A szülők összefogtak. A Király nyomában - Norbit nehéz utolérni, mi megpróbáltuk! Egy napig követtük őt mindenhová. Bűnös Villalakók - Egymás után szegik meg a show szabályait, egyre keményebb büntetést kapnak. De mi jöhet még? Jönnek a szigorodó Villatörvények!

Biciklis járőrök a Margitszigeten

A járőrök elsődleges feladata a terület tisztaságának óvása, valamint a közterület-használat szabályainak betartása.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való