KERESÉS search-close

szűcs zoltán

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szűcs zoltán"

Új szuperprodukció érkezik az RTL Klubra!

Hogy hogyan is függ össze Szűcs Zoli, a Got Talent és az RTL Klub, arra ma reggel fény derült. De vendégünk volt még a tegnapi Párbaj vesztese, VV Fanni, s mellette ex-villalakók is érkeztek hozzánk, akik hamarosan újra beköltözhetnek a Villába. S hogy milyen témák voltak még hétfőn a 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

Új tehetségkutató érkezik az RTL Klubra!

Hogy vajon miről is szól ez a tehetségkutató, miben más ez, mint az eddigiek, és hogyan is függ össze Szűcs Zoli, a Got Talent és az RTL Klub, arról most lehullt a lepel!

Reflektor 15-02-03


szerző:
2015.02.04. 01:00
Reflektor 15-02-03

Reflektor: Polgár Kriszta második gyermekét várja. Világsztárok rendezőjével dolgozik az Attraction.

Egymilliárd embert varázsolt el az Attraction

Az idei év úgy tűnik szerencsét hoz az Attraction-nek, hiszen Kínában egymilliárd ember nézte végig legutóbbi műsorukat. A csoport alapítója, Szűcs Zoltán elmesélte mivel varázsolták el a kínaikat, s hogy mennyi munka volt a show mögött. Ráadásul még Jackie Chan-nel is találkoztak!

Szűcs Zolinak már vannak kiszemeltjei

Az Attraction árnyszínház castingot hirdetett, amire rengeteg fiatal jelentkezett. Elsősorban tehetséges táncosokat keresnek, de legalább annyira fontos, hogy a leendő tagok tökéletesen beilleszkedjenek kis családjukba. A válogatón a Reflektor kamerája is jelen volt.

Attraction: milyen az élet ideát?


szerző:
2013.07.02. 21:00
Attraction: milyen az élet ideát?

Először láthatjuk az Attraction vezetőjét családja gyűrűjében! Hogyan borította fel életüket az angliai győzelem, amely egy csapásra világsztárrá tette árnyékszínházukat? Mit láttak a gyerekek a papa diadalmenetéből, és miért készül a házaspár Las Vegas helyett Kazahsztánba?

Fókusz 13-07-02


szerző:
2013.07.02. 20:55
Fókusz 13-07-02

Fókusz: Az életét áldozta - Először áll kamera elé a hegymászó Kiss Péter édesapja. Szívbemarkoló felvételek és az édesanya búcsúlevele elhunyt fiának. Diadalmenet - Hogyan élte meg a család az Attraction sikerét? És miért indul a csapat Las Vegas helyett Kazahsztánba? Búcsú a barátoktól? - Ki éli túl a tragikus autóbalesetet? Esélylatolgatás a Barátok közt szereplőivel.

Szűcs Zoltán sikereit már nem érhették meg a szülei

Az Attraction vezetője úgy érzi, sohasem volt még ennyire boldog, az viszont fáj neki, hogy a szüleivel már nem osztozhat az örömében. Zoli a csapat terveiről mesélt riporterünknek, és a rosszindulatú vádakkal kapcsolatban is kifejtette a véleményét.

Az Attraction táncosai meg sem állnak a döntőig

Amióta a magyar tánccsoport megríkatta az angol tehetségkutató zsűrijét, az egész világ felfigyelt rájuk. Real Action, azaz Szűcs Zoltán, a csapat koreográfusa elárulta, eleinte nem is reméltek ekkora sikert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való