KERESÉS search-close

szökőkút

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szökőkút"

Szökőkútban szexelt egy pár vasárnap éjszaka Győrben

A városháza előtti szökőkútban szexelt egy pár vasárnap éjszaka Győrben. Az együttlétről valaki videót is készített. Ezen látszik, hogy a szokatlan belvárosi jelenetnek nézőközönsége is volt, többen tapsoltak és biztatták a párt. Őket azonban ez cseppet sem zavarta. A rendőrség közerkölcs megsértése miatt indított eljárást.

Percekig fuldoklott, mégsem segített senki

Percekig fuldoklott mégsem segített senki – önkormányzati rendészek mentették meg egy hajléktalan életét Miskolcon. A férfi epilepsziás rohamot kapott és egy szökőkútba esett, a feje a víz alá merült. A közeli villamosmegállóban többen is várakoztak, de senki sem ment oda hozzá, csak az épp arra járó rendészek. A történteket egy térfigyelő kamera rögzítette.

4 milliós kárt okoztak a harkányi szökőkútban

Vandálok verték szét Harkány egyik nevezetességét, a Harka-kutat szerdán éjjel. A szökőkutat védő téli burkolat szerelőnyílását nyitották fel, és azon keresztül másztak be a Zsolnay díszkúthoz, melynek több elemét is darabokra törték. A kár több mint 4 millió forint, a rendőrség keresi a rongálókat.

NÉZŐI: Szőkőkútban mosakodott a férfi

 Szappannal, a járókelők szeme láttára mosott lábat egy férfi az egyik debreceni szökőkútban. A nem mindennapi mosakodást egyik nézőnk videóra is vette. A közterület felügyelet szerint szigorúan tilos erre használni a szökőkutak vizét.

Strandnak használják a szökőkutakat Pécsen

A városban több mint 20 köztéri szökőkút üzemel, szinte mindegyikben fürödtek már. Ez nemcsak szabálytalan, de veszélyes is: bőrbetegséget vagy más fertőzést is össze lehet szedni, ezért a szakemberek nem javasolják a felfrissülésnek ezt a módját.

Szenzáció lett a habzó szökőkút

Akár egy habostorta, olyan volt a szökőkút Balatonalmádi belvárosában. Valaki ugyanis jó tréfának tartotta, hogy valamilyen erősen habzó szert öntsön a vízbe. A szemközti fagyizó dolgozói meglepődtek, miután a szökőkút habtengerként öntött ki vasárnap reggel. Szenzációnak számított a városban: volt aki fényképezkedett, mások a habbal játszottak. A városüzemeltetőnek viszont nem volt tréfás, egész délelőtt takarítaniuk kellett.

Elkészült, de még nem adták át

Szökőkút, különleges LED csíkok, rengeteg pad. 5,3 milliárd forintból, másfél év építkezés után készült el a Széll Kálmán tér átalakítása. Az RTL Híradónak nyilatkozók többségének tetszik az új arculat, de akad olyan is, aki hiányolja a térről a régi órát, ami a budapestiek népszerű találkozási helye volt. Bár a tér kedden hivatalosan elkészült, pénteken mégis újra munkások dolgoztak rajta. A főpolgármester szerint garanciális javítást végeznek és a teret még amúgy sem adták át.

VÉLEMÉNY: ilyen lett a Széll Kálmán tér 5,3 milliárd forintból

Párolgó szökőkút, különleges LED csíkok, rengeteg pad. Az egykori Moszkva teret márcsak jellegzetes háromszög alakjáról lehet felismerni. A vízpárás szökőkút máris a gyerekek nagy kedvence lett, az idősek a régi órát hiányolják, a legtöbb  járókelő mégis elégedetett a 45 év után felújított Széll Kálmán térrel.

 

ŐRÜLET: Így csinálj sárszökőkutat motorral, ha épp cunami van a Balatonon

A videó a balatonkenesei motorostalálkozón, szombaton készült. Soós Gábor nézőnk küldte el szerkesztőségünknek a felvételt.

Hétfőn is a kánikula az úr


szerző:
2011.07.11. 18:18
Hétfőn is a kánikula az úr

Továbbra is tombol a kánikula. Hétfőn is sok helyen mértek 35-36 fokot árnyékban.

Szappannal bolondították meg a szökőkutat

Habzik egy kisváros szökőkútja az Egyesült Államokban. A hatóságok keresik a viccelődőket.

Fertőzést okozhat a szökőkút


szerző:
2010.07.12. 18:52
Fertőzést okozhat a szökőkút

Közfürdő lett a győri Széchenyi térből, állítják a helyiek.

Biztonságiak őrzik a győri szökőkutakat

Arra ügyelnek, hogy a téren felállított szökőkutakat senki se használja fürdőzésre.

Hófehér álomparti Budapesten!


szerző:
2009.05.16. 08:50
Hófehér álomparti Budapesten!

Óceánt idéző színpad, szökőkutak, zátonyok és óriási medúzák a Sensation White-on.

Autók a háztetőn és a szökőkútban

Mindegyik baleset inkább komikus volt, mint komoly, miután senkinek sem lett baja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való