KERESÉS search-close

színésznő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "színésznő"

A Barátok közt színésznője szembenézett a legnagyobb félelmével!

Nagy Alexandra a Szenzációs Négyes műsorában már bebizonyította, hogy a félelmeit legyőzve is képes a magasba légtáncolni – a hétvégén pedig a Magyar Nemzeti Cirkuszban teltház előtt debütált.

Bikiniben pózoltak a Barátok közt szexi színésznői!

A sorozat színésznőivel, Görgényi Fruzsinával, Bátyai Évával és Kardos Eszterrel minden hétköznap este találkozhatunk, de így még biztosan nem láttad őket. Mutatjuk!

Új oldaláról ismerhetjük meg a Barátok közt színésznőjét!

Mérai Kata az RTL Klub Reggelijében vallott a legújabb szenvedélyéről.

Egy újabb szereplő távozik a Barátok köztből!

Az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról Mezei Léda Réka, hogy miért hagyta ott több mint három év után a legendás sorozatot.

SZALAI KRISZTA: 11 millió forintot gyűjtött a 9 gyermekes asszonynak

Szalai Krisztát megrendítette a 9 gyermekes, kilakoltatás előtt álló asszony története. A színésznő  korábban gyűjtött már lélegeztetetőgépre is, majd pár napig az utcára is kiköltözött - csak hogy felhívja a figyelmet a hajléktalanok helyzetére. Most pedig a zsámboki család érdekében kezdett gyűjtést. Egy nappal később már kétmilliónál tartottak az adományok. A teLjes riportot megnézheti: ITT.

KÜZDŐSPORT OKTATÁS: Udvaros Dorottya módra

A Kossuth-díjas színésznőtől egyáltalán nem idegenek a küzdősportok, ezért Kati néniként is könnyedén helyt állt önvédelmi oktatóként. Erről és diákkori falusi élményeiről is mesélt stábunknak.

Te kitalálod, hány éves lett a Barátok közt színésznője!

Varga Iza a közösségi oldalára posztolta ki, hogy hányadik születésnapját is ünnepli.

ALVILÁG: Új kihívás elé állították Balsai Mónit

Balsai Mónit új kihívás elé állították az Alvilág forgatásán! Már eddig is sok próbatételen van túl: hosszan úszott és futott, hajót és teherautókat is vezetett. Most a jégpályán kellett teljesítenie.

 

Kilátástalannak érezték helyzetüket, Dublinba menekültek

Péter és Veronika Abu Dhabiban kezd új életet, hogyan tudnak beilleszkedni? | Dalmáék azt mondják, a kilátástalanság elől mentek Dublinba, megtalálták a számításaikat? | Hogyan lett a sorozatszínésznő Heniből menő ingatlanos Los Angelesben?

Top 9 - 5 százalék esélye volt, Fésűs Nelly mégis természetes úton esett teherbe

Listánk 9. helyezettje 31 évesen szülte meg első gyermekét, Csengét, és 42 éves volt, amikor második lányának életet adott. Fésűs Nelly teljesen véletlenül esett teherbe, párjával egyáltalán nem készültek gyermekáldásra. A színésznő az életkorából adódó hátrányokat egyáltalán nem érzi, nem félt az egészségügyi kockázatoktól, sőt jóval nyugodtabbnak tartja magát, mint első gyermeke születésekor.

Top 4 - Liptai Claudia, aki sohasem titkolta el, hogy 40 felett nem könnyű újra formába lendülni

Az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb nője, aki évek óta a képernyőn van, és a legtöbben már csak a keresztnevéről ismernek. „Claudiára” mindenki figyel, a magánéletéről mindenki tudni akar. Első gyermekét, Pankát 33 évesen szülte, 2016-ban pedig a fiát. Ekkor már 43 éves volt – ez nyilvánvalóan számára sem volt egyszerű dolog. Claudia sosem volt az a nádszál karcsú alkat, mégis kétségtelenül szexszimbólumnak számít. A terhesség előtti forma visszanyerése is nehezebb 40 felett, a kis Marci születése után neki sem volt könnyű dolga.

Top 10 - Szinetár Dórát sokan támadták, mert egyszer

Szinetár Dóra 19 éves volt, amikor életet adott első fiának, Marcinak. 11 évvel később már egy következő édesapától megszületett a lánya, Zorka. A legkisebb fia, Benjámin pedig másfél éves, közte és nagyfia között 21 év a korkülönbség. Dóri elmúlt már 40, mikor harmadik gyermeke megszületett. A színésznő sok támadást kapott. Hol azért, mert túl korán szült, most meg azért, mert túl későn.

Orbán Viktor személyesen vitte el Törőcsik Marinak a Kossuth Nagydíjat

A miniszterelnök személyesen vitte el Törőcsik Marinak a Kossuth Nagydíjat a színésznő velemi otthonába. A díjjal több évtizedes munkáját ismerték el, de betegsége miatt a nemzeti ünnepen nem tudta átvenni. 

Ismerd meg jobban a Barátok közt maffiózóját!

Takács Katalin a Reggeliben mesélt a sorozatbeli karakteréről, a forgatáson szerzett tapasztalatairól és a magánéletéről is.

 

Trokán Nóra a kamera mögött is megállja a helyét?

A Tanár gyönyörű színésznője a Fókusz stábjának elárulta, hogy a színészet mellett mi a szenvedélye...

Trokán Nóra a kamera mögött is otthon érzi magát!

Trokán Nóra soha nem unatkozik, mindig úton van. A Tanár csinos színésznője hol lovon, hol a kosárpályán kapcsolódik ki, aztán sokat van a kamera előtt is, de az egyik legnagyobb szenvedélyét a kamera mögött találta meg!

TROKÁN NÓRA: „Határozottan jobban szeretek a kamera mögött állni!”

A Tanárban Kovács Lillát alakító Trokán Nóráról kevesen tudják, hogy már a gimnáziumban is szeretett fényképeket készíteni, ám komolyabban 10 éve foglalkozik fotózással. Időközben azt is kitalálta, hogyan ötvözze két legnagyobb szenvedélyét, gyakran színész kollégáit kapja lencsevégre. Legutóbb Pokorny Lia érkezett hozzá.

Selma Blair komoly betegségben szenved

A Doktor Szöszi, az Édes kis semmiség és a Pokolfajzat filmekben főszerepet játszó Selma Blairnek komoly betegsége van. Tavaly ősszel robbant a hír, miszerint a színésznő sclerosis multiplexben szenved.

 

Ábrahám Edit egy teljesen új szerepben tündököl!

A Barátok közt Berényi Claudiája élete egyik legfontosabb szerepére készülődik...

Ezt biztos nem tudtad A mi kis falunk színésznőjéről!

Ripli Zsuzsi a Fókusz stábjának árult el egy olyan titkot, amit csak kevesen tudnak róla.

Nézd meg, milyen tündéri kislány volt a Barátok közt színésznője!

Te felismered Varga Izabellát ezen a fotón? Mutatjuk!

Gyebnár Csekka: „Nem leukémiáról van szó”

A Barátok közt színésznője őszintén mesélt az elmúlt két év nehézségeiről, fájdalmairól, és arról, mi is történt a párjával.

Gyebnár Csekka és férje életük egyik legnehezebb szakaszáról meséltek

Két évvel ezelőtt Csekka és férje félelmetes hírt kaptak az orvosuktól: a színésznő szerelménél leukémia gyanút állapítottak meg.

Nyári Dia komoly döntés előtt áll

A Barátok közt színésznője az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy kutyája eddig nagyon jól fogadta a kis Zétény érkezését, de most valami nagyon megváltozott...

A Barátok közt színésznőjének valóra vált az álma!

Görgényi Fruzsina egyszerűen nem tudta abbahagyni a sírást, amikor kiderült, milyen ajándékot kapott karácsonyra párjától, Vastag Csabától...

Törőcsik Mari: „Ne rólam szóljon, ez a lényeg!”

Még élek! Ezt mondta az RTL híradónak Törőcsik Mari, aki azt reméli, félreértés, hogy a kormány még az életében szeretne emlékházat elnevezni róla. A Magyar Közlönyben jelent meg, hogy állami tulajdonba veszik, és Törőcsik Mari házzá alakítják azt az épületet, amelyben a színésznő felnőtt a Heves megyei Pélyen. Törőcsik Mari abban bízik, hogy a felújítás után egy modern kulturális faluház lesz nagyapja mozijából.

Elképesztő fátyolmonstrumban esküdött Priyanka Chopra

22 méter hosszú fátylat húzott maga után a színésznő, miközben bevonult esküvői szertartására. A színésznő Nick Jonassal mondta ki hétvégén a boldogító igent. Ahhoz, hogy egy képre ráférjen az ara mennyasszonyi ruhája, amelyet 5 férfi segített vinni neki, egy drónt kellett fogadniuk.

Sofia Vergara égig érő karácsonyfája!

Az Egyesült Államokban gyakran már december elején felállítják a karácsonyfát, hogy egész hónapban éke lehessen az otthonoknak. Sofia Vergara nem aprózta el méretet, a plafonig érő fenyőjét tetőtől-talpig feldíszítette, szinte az egész nappali fényárban úszik.

GALAMBOS ERZSI: „Azt kell mondanom, és büszkén, hogy nekem minden sikerült”

Galambos Erzsi ma is két darabban játszik, az egyikre, a Mici néni két életére minden hónapban rekordidő alatt fogynak el a jegyek. A színésznő pont ma 87 éves, korát sosem titkolta. Azt mondja, őt konzerválja a nézők szűnni nem akaró szeretete.

Ember Márk Michl Juli segítségére sietett!

A fiatal színészek között szoros barátság alakult ki az Oltári csajok forgatásra óta, aminek itt az újabb bizonyítéka.

Menne, de nem hívják: Esztergályos Cili csalódott

Esztergályos Cecília csalódott amiatt, hogy mostanában nem hívják nagyjátékfilmekbe szerepelni, de nem adta fel a reményt. Az utóbbi években egyre sikeresebb magyar filmgyártás sok színésznek lehetőséget ad, de Esztergályost továbbra is csak színházban és tévéfilmekben látni.

Ilyen egy hercegi lánykérés!

Egy évvel ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét a harminchat éves színésznőt, Meghan Markle-t. Harry saját tervezésű gyűrűt adott menyasszonyának, amelyből a gyémánt még Diana hercegnőé volt.

Nyári Dia: „Ez a kis pasas rendesen elcsavarta a fejem!”

Hogy mit is jelent édesanyának lenni, arról a Barátok közt gyönyörű színésznője megható és csodálatos gondolatokat osztott meg közösségi oldalán.

Te elhiszed, hogy ennyi idős lett a Barátok közt színésznője?

A Reggeli műsorvezetői kitörő örömmel köszöntötték fel Nagy Alexandrát, aki pontosan ma ünnepli a nagyon boldog születésnapját.

Ilyen egy reggeli ébresztő Peller Annáéknál!

Te is meg fogsz hatódni azon a képen, amit a gyönyörű színésznő osztott meg egy hajnali ébresztőről a közösségi oldalán.

Ez volt Varga Izabella legemlékezetesebb Barátok közt jelenete!

A híres sorozat a héten ünnepli 20. születésnapját, és ez alkalomból a Reggeli stúdióját elözönlötték a Mátyás király tér lakói.

Ónodi Adél, transznemű színésznő

Ónodi Adéllal 22 éves, transznemű színésznővel forgatott a Fókusz stábja, aki olyan utat járt már végig, ami sokkal több, mint egy újrakezdés. Göndör László rendezővel közösen most egy monodrámát készítenek Adél életéről, úgy hogy a valóságtól elemelt síkon egy mese formájában mutatják be a történetét. A színésznő pedig maga Adél.

Egyszerre több pasival kavar Scarlett Johansson?

Egy évvel ezelőtt, amikor kiderült, hogy Scarlett és férje szakítottak, több férfival is hírbe hozták a színésznőt. Állítólag azért nem volt ott az Emmy-díjátadón új, ügyvéd kedvesével, mert épp színész kollégájával, Chris Evans-el hetyegett egy szállodában.

Nagy Alexandra védőháló nélkül légtornázott A generációk csatájában?

A színésznő múlt vasárnap lélegzetelállító produkciót nyújtott a Szenzáció Négyes színpadán: a készülésről, és a kulisszatitkokról pedig a Reggeli stúdiójában mesélt.

Eltűnt Kína egyik leghíresebb színésznője

Eltűnt Kína egyik leghíresebb és a világ egyik leggazdagabb színésznője. A több hollywoodi produkcióból is ismert Fan Bingbing június eleje óta nem adott hírt magáról, pedig korábban nagyon gyakran posztolt közösségi oldalain. Meg nem erősített hírek szerint miután elterjedt róla, hogy adót csalt, a kínai hatóságok kényszerítették arra, hogy eltűnjön.

Nyári Dia elárulta, mitől félt legjobban a baba érkezése előtt

A fiatal anyuka nemegyszer írt már arról közösségi oldalán, hogy szülőként milyen boldogságos helyzettel, avagy problémával találkoztak eddig – legutóbb pedig egy újabb családi titkot árult el a színésznő.

A Barátok közt színésznője ezzel a videóval futott be!

Nagy Alexandra élete 2011-ben hatalmas fordulatot vett, amikor besétált az RTL Klub székházába, hogy részt vegyen a sorozat szereplőválogatóján.

Fegyencnek állt a Barátok közt színésznője

Hat évvel ezelőtt mutattuk be, hogy Gyebnár Csekka különleges mozgásformának hódol, méghozzá a fegyencedzésnek. Az erősítő módszernek volt köszönhető, hogy a Barátok közt sztárja újra boldogan hordhatta régi ruháit.

Mérai Kata posztja a te arcodra is mosolyt fog csalni!

A Barátok közt színésznője igen jókedvűen indította a hetet, amit meg is osztott a rajongóival.

Jessica Biel élete egyik legnagyobb eseményére gyúr

A színésznő nagy eseményre készül: elnyerheti élete első Emmy-díját. Eközben természetesen Jessica híres férje is azon van, hogy  minden erejével támogassa gyönyörű feleségét. 

Az Emmy-gálára gyúr Jessica Biel

Jessica Biel egy ideje már nem csak színésznőként keresi kenyerét, hanem producerként is helytáll a szakmában. A legrangosabb televíziós díjátadón minden esetre egyelőre játékáért jelölték díjra: az Emmy-gálán élete első szobrát gyűjtheti be.

Az új magyar mozi a 30-asok párkapcsolati kérdéseit boncolgatja

Az, hogy egy menyasszony megszökik az esküvőjéről, elég szokatlan, a filmvásznon azonban nem ritka. Egy izgalmas helyzet, ahogy azt az Oltári nő vagy a Diploma előtt című filmekben is láthattuk. Tompos Kátya is hasonló szituációban találja magát egy készülő magyar filmben, a Most van mostban, aminek a forgatására mi is bepillanthattunk.

Olivia Newton John harmadjára is szembeszáll a rákkal!

Ismét rákot diagnosztizáltak Olivia Newton John-nál, 30 év alatt ez a harmadik alkalom. A Grease 69 éves sztárja először 1992-ben nézett szembe daganattal, majd 2013-ban, autóbalesete után találtak nála rosszindulatú elváltozást. Most egy tévéinterjúban mesélt arról, hogy ismét fel kell vennie a harcot a kórral.

Hasznos tippek Jennifer Garnertől

Aki azt hitte eddig, hogy a sztárok instagram-fotón csak hamisan csillogó életképeket találhatunk, tévedett, ezt most Jennifer Garner bizonyította be.

Nagyon cuki Eva Longoria kisbabája!

A színésznő több mint két hónapja adott életet kisfiának, akiről igazán megható képeket posztol a sztáranyuka.

Szexuális zaklatással vádolják Gerard Depardieu-t

Nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja Gerard Depardieu-t egy fiatal színésznő.

Nyári Dia: „Vállalom, hogy sírtam!”

A gyönyörű színésznő a közösségi oldalán osztotta meg azokat a csodálatos gondolatokat, amelyek rengeteg erőt adhatnak azoknak az édesanyáknak, akik hasonló cipőben járnak, mint Dia.

Te felismered a Szulejmán sorozat sztárját?

Meryem Uzerli igen megdöbbentő változáson ment keresztül. Az okokat pedig maga a színésznő árulta el közösségi oldalán.

Eljegyezték Görgényi Fruzsinát, vagy nem?!

A Barátok közt színésznője a Reggeliben véget vetett a róla szóló pletykáknak, és kiderült az igazság...

Szakított kedvesével Osvárt Andrea

Két év után véget ért Osvárt Andrea és olasz kedvese, Roberto kapcsolata. A színésznő-producer és párja még 2016-ban ismerkedtek meg.

 

Bemutatjuk a Barátok közt legújabb szereplőjét!

Mihályi Réka most debütált a Mátyás király téren. A színésznő a Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, miért kellett többször megszakítani a forgatásokat, és miért érzékenyül el, ha a sorozatra gondol.

Nicole Kidman férje oltári kínos helyzetbe került!

Sztárság ide, vagy oda, néha még velük is megesik egy olyan baki, mint ami a híres countryénekessel, Keith Urbannal történt a minap.

BRÉKING: Kiss Ramóna babát vár!

Az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetője hatalmas hírt jelentett be a közösségi oldalán: minden jel arra utal, hogy a színésznő gyermeket vár!

Babát vár Julia Stiles?


szerző:
2018.08.02. 05:00
Babát vár Julia Stiles?

A Riviéra című sorozat sztárja közösségi oldalán egy fotóval jelentette be a hírt, pontosan egy évvel ezelőtt. A 37 éves amerikai színésznő 2001-ben tűnt fel a mozikban A szívem érted RAPes című alkotásban, később pedig a Bourne filmekben szerepelt Matt Damon oldalán.

Nyári Dia először mesélt a szülés élményéről

A Barátok közt színésznője július 16-án hozta világra első gyermekét. Az anyuka és a baba is jól vannak, azonban kiderült, egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok a szülőszobán, ahogy azt eltervezték, ugyanis Diát sürgősségi császárral tolták be a műtőbe.

Jennifer Lopez olyat villantott, amit még soha!

Az énekesnő most töltötte be 49. életévét, de alakját még egy 20 éves is megirigyelhetné. Pláne, ha a legutóbbi képére gondolunk, amit ő maga posztolt...

A Barátok közt egykori sztárja csodálatos meglepetésben részesült!

A Barátok közt egykori színésznője, Munkácsy Katával varázslatos dolog történt: párja, a Madách Színház művésze, Serbán Attila megkérte a kezét. Három évvel ezelőtt számoltunk be a nem mindennapi eljegyzés részleteiről.

A Barátok közt színésznője megmutatta gyönyörű alakját!

Mérai Kata most ünnepelte 46. születésnapját, amit nem nagyon hiszünk el, ugyanis a híres sorozat szereplője kirobbanó formában van.

Törőcsik Mari nem ad több interjút!

Törőcsik Mari a Nők Lapjának azt mondta, jó darabig nem szeretne nyilatkozni a sajtóban. A 82 éves színésznő úgy fogalmazott: "Locsogott ő már életében eleget, de most már fáradt, nincs mit mondania." Kivételt ez alól egy jótékonysági ügy képez, amelyet boldogan támogat, de inkább csöndesen töltené ki mindennapjait.

A Barátok közt színésznője 5 év után újra láthatja az édesapját!

Görgényi Fruzsinára idén különleges nyaralás vár, ugyanis fél évtized után meglátogatja Cipruson élő édesapját.

Kondizz úgy, mint az 51 éves Halle Berry!

A színésznő nem szégyenlős, többször is megmutatta már, mennyire jó formában van. Most viszont az is kiderült, hogyan lehetséges ez.

Újra babázik Farkasházi Réka!


szerző:
2018.07.11. 08:35
Újra babázik Farkasházi Réka!

Farkasházi Rékával Skype-on keresztül sikerült beszélni a Reggeliben! A színésznő a Barátok közt egykori sztárjait hang alapján is felismerte!

Kakasy Dóra érkezése felkavarta a Barátok közt állóvizét!

Kakasy Dóra Nikit formálta meg a Barátok köztben, és bár eredetileg csak pár hónapra érkezett, két évig maradt. Nosztalgikus pillanatok a színésznővel a Reggeliben!

Carrie Bradshaw magyar hangja külsőre is olyan, mint a Szex és New York főszereplője!

Spilák Klára hangja egybeforrt Carrie Bradshaw karakterével. Hogyan kérték fel a színésznőt a Szex és New York szinkronizálására, mit gondol a sorozatról és Sarah Jessica Parkerről? Többek között erről is mesélt a Reggeliben!

Hernádi Judit fergeteges hangulatot teremtett a Reggeli stúdiójában

A színésznő legutóbb akkor járt a Reggeli stúdiójában, mikor őt választották Psota Irén egyik legméltóbb mai utódjának. Ezúttal pedig zenés estje kapcsán volt Anna és Mariann vendége. 

Nehogy lemaradj Nyári Dia utolsó jeleneteiről!

Egy időre búcsút vesz Holmann Hanna a Mátyás király tértől, és a lakóktól...

Így tartja formában magát Nagy Alexandra

Nagy Alexandra a munka utáni jól megérdemelt pihenés helyett a futást választja. Ez részéről nem kis elhatározás, ugyanis valószínűleg nem a szíve csücske ez a sport.

 

Barátok közt: Kiss Ramóna lesz a ma esti meglepetésvendég!

A gyönyörű színésznő újra Szentmihályi Zsófi bőrébe bújik, így nemcsak Tóbiásnak és Kristófnak, de a nézőknek is meglepetést fog okozni. 

70 felé is energiabomba


szerző:
2018.06.12. 16:15
70 felé is energiabomba

Képtelen leállni és megpihenni a hatvanhat éves Oszvald Marika. Vajon miből meríti erejét? 

Súlyos betegségből épült fel Pokorny Lia

Újra munkában a színésznő, akinek hangszálgyulladása miatt korábban több előadást is le kellett mondania.

 Oscar-díjasokkal játszott a magyar tehetség

Bár számos magyar színésznő próbált már befutni az amerikai filmiparban, néhány ígéretes szereplésen kívül senkinek sem sikerült az áttörés. Bordán Lilinek viszont, nagyon úgy tűnik, hogy összejött.

Polyák Lilla titokzatosan fogalmazott vőlegényével kapcsolatban!

Polyák Lilla a Reggeliben mesélt vőlegényéről, akivel már tervezik, hogy komolyabb szintre emelik a kapcsolatukat. Továbbá arra is fény derült, hogy milyen a kapcsolata Máténak a két fiúval.

Béres Ilona pályája: megbicsaklások és sikerek

15 éven át nem készíthetett filmet, mert beperelte a filmgyárat. De a nézők nem felejtették el. A fantasztikus életpálya bemutatása mellett azért volt fontos, hogy foglalkozzunk vele, mert nemcsak  a múltról nosztalgiáztunk, hanem a jelenről is beszélgettünk.

Ezt biztosan nem tudtad Kiss Ramónáról!

Az X-Faktor műsorvezetője négy évvel ezelőtt bevallotta, hogy szenvedélyesen szereti az autózást, sőt egy évadon keresztül még versenyzett is. Azt mondja, kifejezetten élvezi, amikor a férfiak először kicsit szkeptikusan ülnek be mellé, majd az első kanyarban, az ölében landolnak.

Megható üzeneteket kap Ubrankovics Júlia

A Tanár gyönyörű színésznője volt ma a Kifőzde vendége a Reggeliben. Sikeres karrierjéről, magánéletéről és az RTL Klub sorozatának köszönhető élményeiről is mesélt Annának és Mariannak

Íme az Az 2 szereplőgárdája!


szerző:
2018.05.17. 16:27
Íme az Az 2 szereplőgárdája!

Abban már eddig is teljesen biztosak voltunk, hogy Jessica Chastain fogja alakítani a felnőtt Beverly-t, most azonban a többi felnőtt szereplő neve is kiderült!

Eke Angéla a divat szerelmese


szerző:
2018.05.10. 09:11
Eke Angéla a divat szerelmese

A színésznő nem csak a színpadért rajong. Számára a divat egy önkifejezési forma, amit nagyon élvez. Angéla többek között vadonatúj premierjéről is mesélt a Reggeliben.

Som-Balogh Edina boldogabb, mint valaha!

A Barátok közt egykori szereplőjének kislánya, Lilien már több mint egy éve látta meg a napvilágot. Edina tavaly a Fókusznak elmesélte, hogy szerencsére hírből sem ismeri a szülés utáni depressziót. Eleinte izgult, hogy túl sok lesz a gyerekek közötti négy év korkülönbség, de egyből kiderült, hogy Noel egyszerűen imádja a húgát.

Elhunyt Várkonyi Andrea, színésznő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után elhunyt Várkonyi Andrea. A  színésznő a Győri Nemzeti Színház tagja volt, ott olyan darabokban szerepelt, mint az Anconai szerelmesek vagy A vöröslámpás ház. Emellett szinkronszínészként is ismert volt.

Elhunyt Várkonyi Andrea színésznő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea, Várkonyi András lánya. A színésznő ezen a héten ünnepelte volna 39. születésnapját.

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Ábel Anita és Gubás Gabi válaszol!

Sikeres nők, boldog édesanyák. De vajon mennyire változtatta meg az életüket az anyaság? Ábel Anita és Gubás Gabi mesélt a Reggeliben az anyaság örömeiről!

Milyen nagymama Papadimitriu Athina? Trokán Anna válaszol!

2017-ben született meg Károly, Trokán Anna kisfia. A szerdai Reggeliben Trokán Anna mesélt a névválasztásról, a közelgő anyák napja alkalmából pedig Papadimitriu Athina mesélt az anyaságról és a nagymamaságról.

Lorán Lenkére emlékezünk


szerző:
2018.05.01. 06:00
Lorán Lenkére emlékezünk

Egy évvel ezelőtt a színésznőt a kórházban köszöntötték születésnapján, ahol február óta feküdt. Egy műtét miatt kellett bemennie, és sokáig nem lehetett tudni az állapotáról. Kollégái bulit szerettek volna szervezni a mindig vidám színésznőnek, de csak néhány barát mehetett be hozzá a kórházba felköszönteni. Csonka András virággal kedveskedett Lorán Lenkének, aki idén lenne 91 éves.

Ilyen szerelmes fotót nem láttál még Varga Izáról!

A Barátok közt gyönyörű színésznője egy igen romantikus képet posztolt magáról és férjéről a minap...

Klaudia tanárnő – aki civilben bejárta a fél világot

Van valami világlátott különcség Ubrankovics Júliában. Ő alakítja Klaudia tanárnőt az RTL vadonatúj sorozatában. Nagyon sok országban volt már színésznő, pedig 14 évesen még úgy nézett ki, német-magyar tolmács lesz belőle…

Könnyek között búcsúzott a Barátok közt színésznője

Kiss Ramóna több mint másfél évtizede alakítja Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben. Pont egy évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak, és kiderült, hogy egyelőre befejezi a Mátyás király téri életét. Könnyek között mesélt az érzéseiről, és a búcsú nehéz perceiről.

Ismerd meg A Tanár gyönyörű női főszereplőjét

Tudtad, hogy Ubrankovics Júlia, a sorozat csinos magyar tanárnője Los Angelesben és Hawaiin is élt már? A színésznő elárulta, melyik országot érzi igazán otthonának, miért érzi fontosnak sorozatbéli karaktere üzenetét, és jelenlegi terveiről is mesélt.

A gyönyörű színésznő végleg befejezte karrierjét

Cameron Diaz örökre visszavonul. Habár korábban úgy tűnt, csak viccelődnek ez ügyben, de most tiszta vizet öntött a pohárba a színésznő.

Sztárszelfi egy kenguruval


szerző:
2018.03.20. 16:50
Sztárszelfi egy kenguruval

Margot Robbie, az Én Tonja színésznője egy Quokka-val azaz kurta farkú kenguruval találkozott, és ha már így történt, egy közös szelfi is került az instagramra.

Szelfi a színfalak mögött


szerző:
2018.03.19. 16:50
Szelfi a színfalak mögött

Egy színész számára mindig az előadás a nap fénypontja. Ebben a megváltozott tudatállapotban játszott Mérai Kata is a hosszú hévégén. Molnár Ferenc darabjában, az Üvegcipőben alakítja Adélt kollégáival épp a második felvonást várták a színfalak mögött, amikor a Barátok közt színésznője előkapta a telefonját és gyorsan összerántotta őket egy szelfire.

 

Magyar lány Hollywoodban

Coco König néhány napja tűnt fel az Oltári csajokban. A színésznő Londonban él, mi pedig elkísértük egy napjára.

Felismered a vörös hajú színésznőt?

Egészen szokatlan frizurájú színészek lepték el Reese Witherspoon Instagramját az utóbbi napokban. Legújabb filmje premierjéhez közeledve bányászott elő pár képet telefonjából.

 

Básti Juli: egy született színésznő történetei

Az életét sem a gyermekei, sem a színház nélkül nem tudná elképzelni. Imád belebújni mások bőrébe, pedig ez nap, mint nap, iszonyatosan megterhelő. Egy nagyon büszke anyuka, egy igazi nő a Portréban!

Világhírű külföldi színésznő az Oltári csajokban!

Magyar származású osztrák színészcsillag tűnt fel az Oltári csajok pénteki, 86. epizódjában! A 22 éves Coco König Bécsben született színésznő, aki a színházi sikerei után mozifilmekre is kapott felkéréseket. Ennek köszönhetően, már több hollywoodi szupersztárral is dolgozott.

Osztrák színészcsillag az Oltári csajokban!

Magyar származású osztrák színészcsillag tűnik fel az Oltári csajok mai epizódjában! A 22 éves Coco König Bécsben született színésznő, színházi sikerei után kapott felkéréseket mozifilmekre is, amiben  Hollywood-i szupersztárokkal játszott együtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való