KERESÉS search-close

színészek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "színészek"

Közös munkából igaz szerelem? Több színész is a forgatásokon találta meg párját

Több szerelmespárról is tudjuk, hogy egy színdarab kapcsán szerettek egymásba. És vannak olyanok is, akik ezért szakítottak korábbi kedvesükkel. Nem egyedi eset ez a sztárvilágban. Külföldi és hazai példákat is mutatunk.

Bréking: kiderült, ki távozik a Barátok köztből!

Rengeteg pletyka röppent fel a legendás sorozattal kapcsolatban. A Fókusz most utánajárt, hogy mi is az igazság! Nézzétek!

Afroamerikainak vallották magukat az Operaház színészei

A Porgy és Bess című előadás szereplői nyilatkoztak erről az intézményvezetés kérésére. A darabban ugyanis a jogtulajdonosok szerint csak fekete színészek játszhatnának. Ókovács Szilveszter igazgató szerint ez az elvárás rasszizmus, és annyira abszurd, hogy ez rá a megfelelő válasz.

 

Kibogoztuk a Barátok közt kusza szerelmi szálait!

A híres sorozat színészeivel próbáltuk meg felgöngyölíteni a Mátyás király téren szőtt romantikus szálakat. Előre annyit elárulunk, hogy egyáltalán nem volt könnyű feladat!

A Barátok közt színészei így készülnek a karácsonyra!

Pásztor Virág és Bereczki Gergő már javában készülnek az ünnepekre, de nem is akárhogyan...

Nézd csak! így mesélnek viccet a Barátok közt szereplői!

A Story Extra stábja a 20 éves sorozat színészeit kérdezte arról, hogy szerintük milyen a Barátok köztös humora, azaz mondjanak egy jó viccet.

Hány igaz barátod van?


szerző:
2018.11.12. 16:20
Hány igaz barátod van?

Kíváncsiak voltuk, hogy a Barátok közt színészeinek hány igaz barátjuk van.

Neked ki a kedvenc Barátok közt karaktered?

A híres sorozat 20. születésnapi buliján a Story Extra feltette a nagy kérdést és megkérdezte a jelenlévőket, hogy kinek ki a legkedvesebb karaktere! Te kit választanál?

Itt az RTLII legújabb napi sorozata?

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy az RTLII saját gyártású telenovellája három, vidékről a fővárosba költözött lányról szól. Az Oltári csajok végül az egyik legsikeresebb napi sorozat lett az RTLII műsorán.

20 éves a Barátok közt: így ünnepeltek a sorozat színészei!

Megható volt látni a híres sorozat készítőit, a stábot és a színészeket, ahogy együtt ünnepeltek. A buli forgatagában megkérdeztük a szereplőket, hogy mit gondolnak a sorozatról, hogyan élik meg ezt a nem mindennapi eseményt, illetve azt is, mit üzennek a rajongóknak.

Nincs megállás: újabb izgalmas fordulatok a Barátok köztben!

Bátyai Éva az RTL Klub Reggeli műsorában többek között arról mesélt, hogyan élték meg a megdöbbentő jubileumi rész forgatását, illetve azt is elárulta, hogy a sorozatban semmi sem az, aminek látszik.

Így érkezett meg Nagy Tóbiás a Barátok köztbe!

A híres sorozat különleges karaktere nemsokára érzékeny búcsút vesz a Mátyás király tér lakóitól, de előtte egy nem mindennapi esemény részese lehet.

KÉPEKBEN: 20 éves a Barátok közt!

A híres sorozat 1998. október 26-án tűnt fel először az RTL Klub műsorán. A Mátyás király tér lakóit alakító színészek rendkívül cuki fotókkal emlékeztek meg a nem mindennapi évfordulóról.

Kire bíznád az életedet?


szerző:
2018.10.24. 16:20
Kire bíznád az életedet?

Igazán személyes vallomásra bírtuk rá a Barátok Közt színészeit. Többségüknek nem kellett sokat gondolkodni, hogy rávágják a választ, azonban volt valaki, aki közben annyira elérzékenyült, hogy még a könny is kicsordult a szeméből…

Rékasi Károly: „Az életemmel egyáltalán nem vagyok elégedett”

Azt gondolhatnánk, hogy az egyik legsikeresebb és legrégebb óta futó magyar sorozat színészei biztosan elégedettek életükkel. De ez tényleg így van? A Story Extra a Barátok közt sztárjait kérdezte erről.

Visszarepülnél az időben?


szerző:
2018.10.18. 16:20
Visszarepülnél az időben?

Az időutazás lehetőségét vetettük fel a Barátok közt színészeinek.

A szereplők gőzerővel készülnek a Barátok közt 20. szülinapi bulijára

Néhány nap múlva óriási bulival ünneplik meg a Barátok közt 20. születésnapját a színészek. Megnéztük ki, hogyan készül a partyra?

Átok sújtja a 20 éves Barátok közt szereplőit?

A napi több órás forgatás és az egyéb teendők mellett egyre több szereplő egészsége kerül veszélybe. De pontosan mi is történik a híres sorozat színészeivel?

Bréking: ma este szerepet cserélnek a Barátok közt szereplői!

Izgalmas epizódra készülhetnek a nézők, ugyanis a Mátyás király tér lakói egymás bőrébe bújnak!

Sztárok, akik átélték a legkínosabb színpadi bakikat!

Mi történik akkor, ha Nagy Sándor elfelejti a szövegét, netán Wolf Kati elesik a színpadon, vagy ha Scherer Péter eltéved a színfalak mögött, és lekési a nagy belépőjét? Mutatjuk!

Ilyen egy parádés ebéd Kevin James és Adam Sandler módra

A két filmsztár már évek óta barátok, ami az egyik közzétett Instagram-posztból is kiderül. Mutatjuk!

Józan Laci nagyon cuki ajándékkal lepte meg Kiss Ramónát!

A színész egy igazán kedves meglepetéssel köszöntötte a Reggeli műsorvezetőjét…

Újra képernyőn a Beugró X!


szerző:
2018.08.16. 10:00
Újra képernyőn a Beugró X!

Tavaly ősszel indult útjára az RTLII-n a Beugró jubileumi évada, a Beugró X. Augusztus 18-tól pedig most újra átélhetitek Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kállay Molnár Péter, Szabó Győző és Debreczeny Csaba mesteri rögtönzéseit.

Ők a leghíresebb filmcsillagok, akik egykor a sportteljesítményükkel is kitűntek

A focivébé végeztével elképzelhető, hogy a labdarúgás csillagai között ott van a jövő nagy filmcsillaga is. Mert bizony nem ez lenne az első alkalom, hogy kiderülne, valamelyik sportoló a vásznon is ugyanolyan remek teljesítményt tud nyújtani, mint a pályán.

Hol nyaralnak a Barátok közt színészei?

Beköszöntött a vakáció a Barátok közt szereplői számára. A profi nyaralásszervezők már a tengerparton süttetik magukat, de vannak azonban olyan színészek, akik még keresik a megfelelő helyszínt a kikapcsolódásra.

 

Extra videó: Aliz és Krisztián álomesküvőjén jártunk!

Eljött a várva várt nap Aliz és Krisztián életében: gyönyörű környezetben, egy hajón mondhatták ki a boldogító igent. Ahogy a sorozatban is láthatták a nézők, úgy a való életben is remek hangulatban telt a forgatás. A színészek pedig odáig merészkedtek, hogy egy percre elképzelték a saját esküvőjüket.

Nyári Dia utolsó forgatási napja megviselte a Barátok közt színészeit

Holmann Hanna drámai búcsúja nemcsak a nézőket viselte meg, hanem a sorozat szereplőit is.

Barátok közt: Vissza a régmúltba!

Tegnap este ismét kedvenc hőseink gyerekkorába repülhettünk vissza. Az alapkarakterek fiatalabb változatait ezúttal is a szereplők gyereki alakították.

Csodálatos meglepetéssel készültek a Barátok közt sztárjai!

A sorozat színészei minden évben meglátogatják a fóti Gyermekotthon lakóit. Ez most sem maradhatott el, viszont idén meghittebb hangulatban telt a közös délelőtt.

Meglátogatták a fóti gyermekváros lakóit a Barátok közt sztárjai

A Barátok közt szereplői a fóti gyermekvárosban jártak. Kicsik és nagyok egyformán lesték a színészek mozdulatait. Vili bácsi mesét olvasott, Mérai Kata együtt főzött a gyerekekkel.

A Barátok közt szereplőinek gyermekei a sorozatban

Ma este ismét visszarepülhetnek a régmúltba mindazok, akik a 20 éves Barátok köztöt választják. Az alapkarakterek fiatal változatait ezúttal is a szereplők gyerekei alakítják.

Barátok közt: Ma este ismét a gyerekeké lesz a főszerep!

A sorozat ma este ismét egy olyan részhez ér, amelyben a színészek gyermekei lesznek majd láthatóak.

Dublőrök: a leghíresebb filmekben játszanak ismeretlenül

A Fókusz korábban New Yorkban járt egy reklámfilm forgatáson, amely Bruce Willis főszereplésével készült. Ott ismertük meg dublőrét, Ericet, aki bizony többet állt a kamera előtt, mint világhírű hasonmása.

 

Tóth Andi és Solti Ádám új szerepre készülnek

Az X-Faktor felfedezettjei számára nem ismeretlen a színházi munka, még is hatalmas megtiszteltetésnek tartják, hogy a Madách Színház, A nyomorultak című musicaljében játszhattak három évvel ezelőtt. A Fókusz stábja megkérdezte őket, hogy élik meg a próbákat, és milyen érzéssel várják a darabot.

Így forgatták az Oltári csajokat!

Az RTLII új, saját gyártású sorozatának forgatásaiba tavaly, ezen a napon pillanthattak be a nézők. A stúdiókban és a külső helyszíneken a 100 részes telenovella atyja, Kalamár Tamás kalauzolta el a Fókusz nézőit!

Megható videó: a Barátok közt színészei a fóti Gyermekotthonban jártak!

Idén is úgy döntöttek a sorozat szereplői, hogy mosolyt szeretnének csalni a fóti Károlyi István Gyermekotthon lakóinak arcára, és ellátogattak a nem mindennapi gyereknapra. Várkonyi András mesét mondott, Nagy Alexandra, Mezei Léda Réka, Koller Virág és Pásztor Virág különböző játékokkal készültek a nagy napra, amíg Mérai Katalin kókuszgolyót gyúrt a fiatalságnak. A megható pillanatokról pedig felvétel is készült, miközben a színészek elmondták, miért volt fontos számukra, hogy részt vegyenek ezen az eseményen.

Exkluzív: Nyári Diát elbúcsúztatták kollégái!

A gyönyörű színésznő egy időre elhagyja a híres sorozatot, ugyanis egy csodálatos dolog elé néz: hamarosan megszületik első gyermeke. Dia egyáltalán nem számított arra, hogy az utolsó munkanapján meglepi őt két kollégája, Aradi Balázs és Kiss Péter Balázs. A fiúk pedig rendkívül cuki ajándékkal készültek…

A Barátok közt egyik legveszélyesebb jelenetének forgatásán jártunk!

Egy kis lángból percek alatt óriási tűzvész keletkezhet. A híres sorozatban meg is történt a katasztrófa…

Józan László: „Rosszul érintett, hogy Kiss Ramóna elment!”

A Barátok közt színészei nagyon sok időt töltenek egymással a forgatásokon, és így elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki közöttük szimpátia. A Story Extrának erről meséltek őszintén a sorozat szereplői.

Ők a vicces

A Tanár című új sorozat amellett, hogy komoly problémákat boncolgat, tele van humorral és jófej szereplőkkel. A suli legviccesebb tanárait Ötvös András és Elek Ferenc alakítják.
 

Mérai Katalin: „Már biztos nem kellek senkinek!”

A Mátyás király tér lakóit alakító színészek a Story Extrának meglepő őszinteséggel meséltek legféltettebb gyengeségeikről...

A mi kis falunk: Volt, hogy a színészek sem bírták nevetés nélkül

Udvaros Dorottya koporsót cipel, Csuja Imre és Lengyel Tamás vidáman focizik, teszik mindezt egymástól néhány méternyire: erről számoltunk be pont egy évvel ezelőtt. A mi kis falunk első évadának utolsó részében láthatták, hogyan is alakult ki a fent említett abszurd helyzet. A sorozat történetének legtöbb embert megmozgató forgatása volt ez, az összes szereplő és két tucatnyi statiszta részvételével.

Mennyire ismerik egymást a Barátok közt párosai?

Várkonyi András és Szilágyi Zsuzsi a stúdió falain kívül hagyják a magánéleti zűröket. Nagy Alexandrára pedig legfőbb bizalmasaként tekint a sorozatbeli lánya. Teszteltük, hogy mennyire ismerik egymást a 20 esztendős Barátok közt legendás párosai?

20 éves a Barátok közt: így fest most a csapat!

Mint minden évben, idén is elkészült a szereplőkkel készült közös tablófotó, melyet örömmel osztunk meg veletek!

Ő az a magyar statiszta, aki már több Oscar-díjas filmben is szerepelt!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be a két Oscar-díjas statisztát: Károlyt lassan kabalaként használhatnának azok a rendezők, akik az Oscar szoborra pályáznak. Riportunk főhőse nem színész, mégis számos hollywoodi filmben kapott már szerepet. Úgy tűnik tökélyre fejlesztette a statisztálást. Károly pontosan tudja, miért szeretnek vele és magyar társaival dolgozni a leghíresebb rendezők is.

Balsai és Scherer - a Válótársak népszerű házaspárja

Scherer Pétert Jancsó Miklós filmjeiből már sokan ismerték, de mostanában igazán népszerű, köszönhető ez az RTL Válótársak című sorozatának is, amelyben Balsai Mónival láthatták, akinek szintén meredeken felfelé ível a karrierje az elmúlt években. Felkerestük a filmbéli „házaspárt”.

Március 4-én tartják az idei Oscar-gálát

Már az Oscar gála sem lesz a régi? Javában zajlik a „me too” kampány, a filmes díjátadó meghívottjainak nagy százaléka érintett az ügyben. De vajon botrány nélkül lezajlik a rangos esemény?

Figyelem: változások a Barátok közt háza táján!

Egy évvel ezelőtt rengeteg pletyka röppent fel a sorozattal kapcsolatban. Kiderült azonban, hogy csak kisebb változások várhatók a Barátok köztben, és a megjelent hírekkel szemben Gubík Ági nem hagyta el a sorozatot, és Nyári Dia is csak ideiglenesen távozott a történetből.

Barátok közt hangolódtak a Story-gálára

A Barátok közt színésznői idén is együtt hangolódtak a Story-gálára. Már délben összegyűltek második otthonukban, hogy a sorozat sminkese és fodrásza hercegnőt varázsoljon belőlük.

Utánajártunk, miért sikeres ennyire A mi kis falunk

Óriási nézettséggel tért vissza A mi kis falunk az RTL képernyőjére. Vajon tényleg sok olyan polgármester van, mint amilyet Csuja Imre alakít? És Gyuriból is akad minden faluban? A szereplők is elmesélik a siker titkát. (Ha ide kattint még többet megtudhat.)

 

A MI KIS FALUNK: Ki, miért szereti

A mi kis falunk alkotói úgy érzik, abban rejlik a sorozat sikere, hogy ők teljesen hétköznapi figurákat és helyzeteket mutatnak meg, csak egy kicsit karikírozva. Most Csuja Imre és Lovas Rozi avatnak be minket a sorozat titkába.

Várkonyi András és Szilágyi Zsuzsa imádnak együtt dolgozni!

Októberben lesz 20 éve, hogy a színész Vili bácsit alakítja a Mátyás király téren. András elárulta, hogyan készült Kertész Vilmos karakterének megvalósítására, illetve az is kiderült, Zsuzsa miért szeret a színésszel együtt dolgozni.

Az életben is tökéletes páros Solti Ádám és Görgényi Fruzsina!

A színészek nemcsak a sorozatban értik meg olyan tökéletesen egymást, hanem a való életben is. Hogy ennek mi a titka, illetve hogyan érezték magukat a fotózáson, arról Fruzsi és Ádám is örömmel meséltek nekünk.

Fókusz 2018-02-05


szerző:
2018.02.05. 17:25
Korcsolyát húztak az Oscar-díjas sztárok!

Oscar díjas sztárok – és Justin Bieber is pont egy évvel ezelőtt korcsolyát húzott az NHL jégkorong liga gáláján. Tim Robbins, Cuba Gooding Jr. és a kanadai származású énekes is Wayne Gretzky csapatát erősítette, és Bieber esetében ezt lehetett szó szerint venni. A sokak által kritizált popsztár ugyanis kifejezetten sportos, nagyon ügyesen korizott, és jól bánt a bottal is.

Hogy lehet zavarba hozni?


szerző:
2018.01.17. 16:59
Hogy lehet zavarba hozni?

Vajon az Oltári csajok szereplőit zavarba lehet hozni? Mondjuk egy intim jelenettel, vagy esetleg egy csinos vagy jóképű partnerrel? Ez a nap kérdése!

Ők kapták az Arany Málna-díjat!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon hozták nyilvánosságra az Arany Málna-díj listáját, amely sorra vette a 2015-ös év legrosszabbnak ítélt filmjeit, színészeit, rendezőit és megvalósításait. Az egyik legtöbb jelöléssel, vagyis hattal, a Szürke ötven árnyalata büszkélkedhet.

A Barátok közt fiatal színészei különös szilveszterre készülnek!

Peti idén is folytatja majd a különleges hagyományt, így még 2017-ben megmerítkezik a jeges Balatonban. Ellenben Dia teljesen más szilveszterre készül a barátaival.

Így töltik a karácsonyt a Barátok közt sztárjai!

Három évvel ezelőtt, a híres sorozat szereplőit megleste a Fókusz, miközben játszottak, etettek, ittak. Mivel akkor már egy hét sem volt karácsonyig, arról is meséltek nekünk, hogy töltik majd ünnepeket!

Válótársak: Így hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit

Két évvel ezelőtt volt, hogy az egyik csütörtök este elindult az RTL vadonatúj sorozata! Riporterünk akkor végigkövette a Válótársak forgatását, a kulisszák mögött sok mindennek volt szem- és fültanúja. Hogy például hogyan hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit, és mi köze van Chuck Norrisnak a sorozathoz.

Egy újabb világsztárt vádolnak szexuális zaklatással!

Kevin Spacey után most John Travoltát vádolják azzal, hogy 2000-ben molesztált egy fiatalembert.

Először állt kamera elé a Barátok közt színésze és új szerelme!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon jött el a nap, amire sokan vártak, kivéve talán éppen maguk az érintettek: együtt állt a nyilvánosság elé Rékasi Károly és új párja, Pikali Gerda. A Fókusznak adtak először együtt interjút.

Kattints ide a többi Fókusz tartalomért

Vadonatúj részekkel folytatódik a Beugró az RTLII-n!

Újra itt a Beugró! Jubileumi évaddal, Beugró X néven tér vissza a tévébe a rögtönzések díjnyertes klasszikusa. Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és a műsorvezető, Novák Péter 10 éve lépett először a világot jelentő improvizációs deszkára, hogy később Debreczeny Csabával kiegészülve meghódítsák a nézőket. A Beugró X október 27-től minden pénteken, 22:00-től lesz látható az RTLII műsorán. 

70 éve kalandosan készült a Valahol Európában

Szenteltvíztartóból ivó gyermekek, cigánytáborban elrejtett gépek, tetűirtóval felszerelt filmesek: 70 éve kalandosan készült a Valahol Európában. A film és filmesek története a XXI. században.

Szulejmán-rajongóknak: tudod, ki van a képen?

Teszteld magad! Hétköznapi öltözékben is felismered kedvenceidet?

Ritkán látott romantikus pillanatok a Barátok köztben!

Öt éve már annak, hogy Illés Juli egy olyan viszonyba kezdett, ami megváltoztatta mindenkinek az életét. Hiába volt férjnél, egyszerűen Juli nem tudott Attilának ellenállni, hiába is próbált minden erejével küzdeni. Aztán egyik nap Attila váratlanul beállít egy hihetetlen ajándékkal…

A Barátok közt sztárjai hatalmas kalandba keveredtek!

A három évvel ezelőtti nyári szünet alatt a Reflektor magazin utánajárt annak, hogy a Barátok közt sztárjainak többsége a tenger partján pihente ki az év fáradalmait. Kiderült, míg Várkonyi András második nászútra vitte a feleségét, addig Gömöri András Máté Törökországban búvárkodott.

Így kell ezt csinálni: összefogtak Hollywood akcióhősei

A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Mutatjuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.

Íme, 10 szemtelenül fiatal és dühítően szexi színész, akit jobb megjegyeznünk!

Persze a srácok hihetetlenül tehetségesek is. Éppen ezért lássuk a listánkat a reménységekről, akik bármikor kiüthetik Ryan Goslingot, vagy akár Brad Pittet is!

A The Biebers új klipjében Eke Angéla játssza Puskás Petit!

A The Biebers készítette a Színházak Éjszakája hivatalos dalát! A klipben a fiúkat színésznők alakították, Puskás Petit például párja, Eke Angéla. A szerelmesek meséltek a közös munkáról és a klip forgatásról, Angéla pedig elárulta, hogy debütált rendezőként Puskás Peti.

A Barátok közt színésznője már többször elmenekült az oltár elől

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja felelevenítette a sorozat záróepizódjának fontos momentumait. Kiderült, hogy rengeteg elvarratlan szállal zárult a Mátyás király tér élete, illetve maguk a szereplők gondolkodtak hangosan, hogy mi is lesz a karakterükkel később. Pont úgy, mint Mérai Katalin is az általa alakított Juliról mesélt, mikor elárult egy nagyon bensőséges titkot a magánéletéről.

Brazilok - Mozizott az egész falu!

A Brazilokat már több mint 70.000-en nézték meg a mozikban, amivel bizony feliratkozott a magyar sikerfilmek listájára. Hétvégén pedig egész Acsa soron kívül láthatta. A film fő helyszínén összegyűlt az egész falu, kiegészült a film sztárjaival, no meg persze velünk, és kezdődhetett is a vetítés! Előtte azért Banki Gergő, Schell Judit, és a készítők még elárultak néhány kulisszatitkot nekünk!

 

Cannes: Ki lábat, ki dekoltázst mutatott többet

Ki lábat, ki dekoltázst mutatott többet a vörös szőnyegen tegnap a legfontosabb európai filmes fesztiválon. Axente Vanessa igazi divatikon oldalán vonult fel Cannesban - és elragadó volt, mint mindig. A 21 éves nagylengyeli lány Jean Paul Gaultier ruháját a divattervező mellett vonulva mutatta be – igazi megtiszteltetés – írta Instagramján. Palvin Barbi sem maradt észrevétlen a filmcsillagok között - ő inkább félig nyitott felsőrészű ruháját hívta segítségül. "csodálatos volt a tegnap este - írta közösségi oldalán. a 180 000 like pedig azt mutatja, ezért a szupermodell is sokat tett.

 

Story Extra 2017-05-12


szerző:
2017.05.12. 16:55
Barátok közt! Te melyik lakóhoz költöznél be? Válassz!

Tegyük fel, ha pár napig be kéne költöznöd a Mátyás király tér valamelyik lakójához, te kit választanál? Ne gondolkozz sokat, inkább szavazz!

Így tartják formában magukat a Barátok közt sármos sztárjai!

A Reggeli mai vendégei nemcsak Annát hozták zavarba, hanem a nézőket is, ugyanis Csórics Balázs és Pribelszki Norbi után bizony megfordulnak a hölgyek. Most elárulták, mennyit dolgoznak mindezért!

Fókusz Pluszban a Szulejmán sztárjai! – INTERJÚ!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz Plusz nézői egy hihetetlen meglepetésben részesültek, ugyanis a híres Szulejmán sorozat főszereplőivel láthattak egy fantasztikus riportot. A beszélgetésből kiderült, hogy Hürremet alakító színésznő, Meryem Uzerli sosem volt még annyira boldog, mint mikor megtudta, hogy ő alakíthatja majd a sorozat női főszerepét. 

Ez történik a Barátok közt stúdiójában, ha már nem forog a kamera! - Kulisszafotók!

Több órás forgatás után egyáltalán nem csoda, ha színészek a leállást követően kicsit elengedik magukat. Ezekből a helyzetekből adódnak a leghumorosabb pillanatok. Mutatjuk!

Semir új társat kap!


szerző:
2017.04.21. 17:25
Semir új társat kap!

A Cobra 11 vasárnapi epizódjában új társ tűnik fel Semir mellett Paul személyében. A pörgős akciósorozatban kardinális kérdés, hogy milyen kettős göngyölíti fel a bűneseteket. Hogy milyen akcióba keveredik a rendőrkettős, az kiderül a Cobra 11 vasárnapi részéből, 18:50perctől az RTL Klubon!

 

Vajon a Barátok közt szereplőinek mit hozott a nyuszi?

Hat évvel ezelőtt olyan szerencsében volt részünk, hogy a híres sorozat kulisszái mögött - egy kamera társaságával – beleshettünk a szereplőkhöz. Kiderült, nem mindenki tudott locsolóverset mondani, és arra is fényderült, ki tud spontán bolondozni és vagánykodni.

Színfalak mögött! Ilyen az élet a Barátok közt stúdiójában – VIDEÓ!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a híres sorozat egyik színésze, Aradi Balázs fogta a kézi kameráját és beosont a Barátok közt stúdiójába. Szerencséjére az éppen szünetelő kollégák kaphatóak voltak minden bolondságra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való