KERESÉS search-close

száműzetés

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "száműzetés"

Reni: „Figyeljétek, most becsicskulok!”

Miután száműzetésbe vonult, úgy döntött eljátssza, hogy becsicskul a királynak... persze közben titokban lopott magának egy kis nasit.

Reni önkéntes száműzetésbe vonult

Reni kiakadt Roli faggatózása miatt, ezért ráült a király trónjára... ezek után nem várta meg a büntetést, magától vállalta a száműzetést.

Aureliónak szembesülnie kellett saját hibáival

Három évvel ezelőtt, a dzsungelben a játékosoknak egy döntést kellett hozniuk arról, hogy ki az a celeb, aki legkevésbé hasznos az afrikai „társadalomban”. Végül Aurelióra esett a választás, akit társai száműztek a táborból.

Szívszorító VIDEÓ – Szulejmán és Hürrem szerelme örök

A száműzetésben lévő szultána egyre nehezebben viseli szerelmének, az uralkodónak a hiányát. Többszöri sikertelen kísérlet után végre eljutott Hürrem levele Szulejmánhoz. A szultán nem is várt sokáig, ahogy elhagyta Mihrimah a szobát, már olvasta is a neki szánt üzenetet.

Fanni börtöne


szerző:
2015.01.27. 23:20
Fanni börtöne

Hat óra nem kevés idő, nézd meg, hogy Fanni mi mindennel kötötte le magát, amíg száműzetésben volt.

A fogkefét a vécébe, Fannit pedig a szaunába száműzték

Fanni és Laci már egyre nehezebben bír szót érteni a másikkal, egy apró kézmozdulat, egy rossz szó is elég ahhoz, hogy bepöccenjenek. A facér száműzte az édibédit, aki Edina fogkeféjén állt bosszút. A többiek figyelmét elvonta a nagy rejtély: vajon mit fürkésznek a fürkészek?

XXI. század 13-04-23


szerző:
2013.04.24. 00:00
XXI. század 13-04-23

XXI. század: Aranykanállal a szájában született, a kormányzó fia vette feleségül. Inasok szolgáltak föl neki, de rabságban volt. Száműzetésben, a portugáliai Estorilban fejezte be életét. Film Horthy menyével, gróf Edelsheim Gyulai Ilonával, a XXI. században.

XXI. század 12-04-11


szerző:
2012.04.11. 23:45
XXI. század 12-04-11

XXI. század: Titónak saját szigete volt. Brioniban vendégeket fogadott, de itt tárgyalt Hruscsovval Kádár és Magyarország sorsáról. Egy másik horvát szigetre, a kopár és lakatlan Goli otokra ellenfeleit és barátait száműzte. A nőcsábász marsall negyedik felesége Magyarországra járt ruhát csináltatni. Tito pedig volt partizántársától, attól a nőtől kért divattanácsokat, akit be akart börtönöztetni. Egy kommunista, akinek volt stílusa, a XXI. században.

XXI. század 10-08-24


szerző:
2010.08.24. 23:50
XXI. század 10-08-24

XXI. század: Hamisítvány ez a kép, provokáció a Szovjetunió ellen! - harsogta nemrégiben az aranyfogsorú kirgiz vezető, amikor megmutattuk neki Rákosi Mátyásnak, a magyar kommunisták egykori vezetőjének fényképét. Rákosit a kép a kirgíziai Tokmakban ábrázolja, amint két vödörben viszi a vizet a lakásba. Az egykori első titkár szerinte nem élhetett még száműzetésében sem ilyen körülmények között. Hogyan élt valójában Rákosi itthon, és hogyan a bukás után a Szovjetunióban?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való