KERESÉS search-close

sulikezdés

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sulikezdés"

Tanévkezdés: nem csak a gyerekeknél, a szülőknél is nagy az izgalom

Hujber Ferencék izgatottan várják a holnap reggelt. Csaknem 1,2 millió általános- és középiskolás diák számára kezdődik meg a tanév, közülük pedig 74 121-en lesznek első osztályosak.

START: Így várják a sulikezdést Hujber Feriéknél

A színész kisifa, Noel, holnap először lépi át az iskola kapuját. Míg apukájában félelem van, hogy hogyan fogják szervezni az életüket, addig a kis lurkó izgalommal várja a nagy napot. Ahogy lökte a sódert, biztosak vagyunk benne, a beilleszkedéssel nem lesz baja!

Hogyan könnyítsük meg a gyereknek a sulikezdést?

Jövő héttől ismét iskola és ez bizony nem könnyű időszak sem a gyerekeknek, sem pedig a szülőknek. A gyerekeknek éppúgy, mint nekünk felnőtteknek a szabadság után, bizony visszakell szokni a “mókuskerékbe”: suli, lecke, különórák. Ez pedig korántsem egyeszerű nekik sem, éppúgy, mint nekünk. Ebben szerettünk volna most a szülők és a gyerekeik segítségére lenni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való