KERESÉS search-close

stratégia

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "stratégia"

BYE ALEX: bejött a mentor stratégiája!

Bye Alex elárulta a Fókusz stábjának, hogy miért ragaszkodott annyira az Ufólányokhoz! A mentor egy előre eltervezett stratégiát követett. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi volt az, akkor nézd meg extra videónkat!

Szerelem a Survivor szigetén?

Egy évvel ezelőtt pontosan 38 napot töltöttek együtt a szigeten: együtt éheztek, szenvedtek és küzdöttek a Survivorben. Hogyan alakult Gergő és Anita szerelme? Kiderül a Fókusz 2017-es riportjából!

Nóri: „Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen! Hogy lehet ekkora hibát véteni?”

Eszti bevallotta a lányoknak, hogy kikotyogta a tervüket Jérémynek. Nóri és Fanni teljesen kikészültek, hogy a naiv lány kiterítette a lapjaikat a fiúk előtt.

Eszti hatalmasat hibázott?


szerző:
2018.10.01. 20:12
Eszti hatalmasat hibázott?

Eszti mindent elmondott Jérémynek, amit a csajokkal megbeszéltek. Vajon Jérémy megőrzi a lány titkát, vagy Eszti óriási hibát követett el azzal, hogy kiterítette előtte a lapjaikat?

Van recept a kétharmad ellen?

Szavazási taktika és stratégia, hogy ki, hogyan használhatja két szavazatát április nyolcadikán.

 

Előző rész (2017. május 24.)

Nórának új stratégiához kell folyamodnia Bandi védelmében. Vajon fel tudja-e Vilmos és Bözsi dolgozni Aliz megváltozott terveit? Vajon mire készül Gigi Bencével kapcsolatban? Vajon beleesik-e Ágnes Brigitta csapdájába?

A Kihívás után azonnal kialakult a Párbaj hangulat

Miután Dávid Vivire tette a kék kendőt, meg is kezdődött a harc kettejük között. Utána a villalakók csapatokra oszlottak és kezdődhetett a stratégiák kiépítése.

Ez Ceglédi Zoltán kampányterve az októberi népszavazáshoz

Az újságíró nem éretette a miniszterelnök kijelentését, miszerint lehetett volna még hatásosabban kampányolni a népszavazás kapcsán. Ennek ellenére Ceglédi Zoltánnak is támadt egy-két ötlete...

Kelemen Anna ismét készül valamire!

Ismét nagy port kavart közösségi oldalára feltöltött képeivel. Nem beszélve legújabb videójáról, ahol fehérneműben szavalja a Nemzeti dalt. Talán sokan nem is gondolnák, ezek a posztok egy jól kigondolt stratégia szerves részei voltak.

Hogyan lehetünk biztonságban egy tömegrendezvényen?

A párizsi rock koncerten és kávéházban történt tömegmészárlás óta hogyan készülnek a rendezvények, fesztiválok szervezői és hogyan készüljünk mi? El merjünk -e indulni és mit tegyünk, ha egy terrortámadás közepén találjuk magunkat?

A tömegrendezvények lehetnek a terroristák legfőbb célpontjai

A párizsi rock koncerten és kávéházban történt tömegmészárlás óta hogyan készülnek a rendezvények, fesztiválok szervezői, és hogyan készüljünk mi? El merjünk -e indulni és mit tegyünk, ha egy terrortámadás közepén találjuk magunkat?

Alkohol: Stratégia nincs, gond rengeteg

Vannak gondjaink, amik annyira hozzánk nőttek, annyira benne vannak mindennapjainkban, hogy szinte részünkké váltak: ilyen a mértéktelen ivás. Szóval, az alkohol. Ezerféleképpen bizonyítható, hogy mennyi bajt okoz, de az elmúlt 25 évben egyetlen kormánynak sem sikerült épkézláb tervet kidolgozni. A baj állandósult. Most sem fogjuk megoldani, de legalább beszélünk róla.

Drogproblémák: szakértőkkel beszéljük át a helyzetet

Vészesen terjedő dizájnerdrogok, egyre kevesebb tűcsereprogram, a döntéshozatalból kizárt civil szervezetek és elképesztően kevés pénz. A kábítószerek világával a kormány annyira nem foglalkozik, hogy még saját stratégiáját sem tartja be. Minderre a szakma most fogta magát, és száz oldalban foglalta össze a problémákat. Átbeszéljük.

Laci Dórival is párbajozna


szerző:
2015.02.28. 21:12
Laci Dórival is párbajozna

Laci és Dennis is felsorolta a másik gyengeségét, erősségét, konfliktusait. Robin hiába Lacit támogatta, sokszor Dennis érveivel értett egyet.

Filmre viszik a Catan telepesei társasjátékot

A Torpedó után ismét egy népszerű játékhoz nyúl Hollywood, de reméljük ez a próbálkozás jobban sikerül, mint a legutóbbi...

Épüljön a stratégia, de úgy, hogy nem épül

A párbajozók cspatainak stratégiát kellett építenie a vasárnapi Párbajhoz. Az egyik oldalon Edina és Robin balhéztak, a másikon Laci katatón érdektelenségbe süllyedt.

Ilyen stratégiával készülnek a Párbajra

A két csapat félrevonult, hogy megbeszéljék az ellenfél gyengeségeit, erősségeit, és érveket is gyűjtöttek a vasárnapi Párbajra.

Így taktikáznak a kampánycsapatok

Ádám és Robin kampánycsapata is kialakult és felállították a stratégiát.

Kaméleon


szerző:
2011.05.15. 22:20
Új nukleáris stratégiája van Amerikának

Csak végső esetben, szélsőséges körülmények kialakulása esetén használna atomfegyvert az USA.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való