KERESÉS search-close

spórolás

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "spórolás"

Ezért mentek bele a Cápák az 1%-os ajánlatba!

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték a Smartkosár.hu-t prezentálók pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

Akár 33%-ot is megspórolhatsz minden bevásárlásnál!

A Smartkosár.hu egy élelmiszerár összehasonlító felület, azonban Vanda, Albert és Áron pénzbeli befektetés helyett szakmai támogatásért érkeztek a műsorba. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Hoppá! Dömsödi Gábor csúnyán beszólt Balázsnak...

Mikor a műsorvezető egy bizonyos kérdést feszegetett, Gábornak hirtelen az eszébe ötlött valami...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Spórolni akart a tüzelővel, szén-monoxid mérgezést kapott

Elzárta a kémény csövét, hogy spóroljon a tüzelővel. Szén-monoxid mérgezést kapott egy idős férfi Szigligeten. Szomszédja ájultan talált rá vasárnap délután a füsttel teli lakásban. Hiába hívtak hozzá mentőt, az életét már nem lehetett megmenteni.

Randizz, ha kedves az életed! (Ács Fruzsina)

Részlet a Showder Klub 22. évadának 3. részéből:

Fruzsi nem is a férfiak, hanem sokkal inkább az édesanyja reakciói alapján vezette le, hogyan is változik korosztályonként a randizás. Persze emellett az elköltözés és a digitális kor nem létező mondásai is előkerültek.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

„Légy részese az életemnek”

Gergő az apukájával, Miklóssal szeretne kibékülni, ám nem lesz ez olyan egyszerű, hiszen a férfi szerint a fia nem tud bánni a pénzzel, ráadásul nagyon felelőtlen is.

2=3 Óraátállítás!

4-5 milliárd forintot spórol Magyarország az óraátállítással. Vasárnap hajnalban kettőről háromra kell állítani az órát, ezzel elkezdődik a nyári időszámítás. Sokan ilyenkor arra panaszkodnak, hogy napokig nyűgösek, fáradékonyak és ingerlékenyek.

Spórolhat, ha jól választ

6 ezer forintot spórolhat, aki havi 20 ezres cafetéria-keretet kap, ha most jól választ. A cégek nagy részénél péntekig kell dönteni ki, milyen béren kívüli juttatást kér az idei bruttó kerete terhére. A legjobban az adómentes, új diákhitel vagy albérlet cafetériával járnak a dolgozók, ha jogosultak ezekre.

Olcsóbb lesz internetezni


szerző:
2018.01.02. 18:42
Olcsóbb lesz internetezni

Évente nagyjából 6-7 ezer forintot spórolhat egy átlagcsalád az interneten, miután a kormány január elsejével 5 százalékra csökkentette az internet-szolgáltatás ÁFÁ-ját. Az adócsökkentés a kormány szerint garantáltan megjelenik a fogyasztói árakban, mert azt ellenőrzi majd a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság.

MNB: Óvatosan a hitelekkel

Sok tízezer forintot spórolhatnak, ha jól választanak, de a Nemzeti Bank óvatosságra int mindenkit, aki kölcsönt vesz fel karácsonyra. Vannak olyan üzletek, amelyek 0 százalékos THM-et kínálnak, de a termékek árába építették be a hitelköltségeket.

 

Vásárlás helyett inkább kölcsönöznek

Kölcsönkenyér.hu. Győr környéki anyák álmodták meg, majd hozták létre azt a weboldalt, ahonnan bárki ingyen kölcsönözhet különböző tárgyakat, ha ő maga is felajánl néhányat. A két asszony pályázati pénzből hozta létre az oldalt. Az a céljuk ezzel, hogy megóvják a környezetet és az embereket közelebb hozzák egymáshoz.

Fókusz 2017-04-05


szerző:
2017.04.05. 17:25
Pénzről tanulhatnak az órákon

Hogyan kell spórolni vagy vállalkozni - ezt is megtanulhatják a diákok az órákon. Harmadik éve rendezik országszerte a tematikus pénzhetet, az oktatási államtitkár szerint az a cél, hogy a fiatalok már az iskolában szembesüljenek azzal, hogyan kell a pénzzel bánni. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezeténél viszont azt mondják, tematikus hét helyett a magolnivalót kellene lecserélni több, praktikus tudást adó tananyagra.

Nyűgnek érzik az óraátállítást

Hiába hasznos, csak nyűg a magyaroknak az óraátállítás - legalábbis ez derül ki az egyik legnagyobb szállásközvetítő online felméréséből. A megkérdezettek több mint 80 százaléka megszüntetné. Vasárnap hajnalban kell visszatekerni az órákat. A MAVIR számításai szerint évente nagyjából 4-5 milliárd forintot spórol az ország az átállítással.

Így spórolhatunk az iskolakezdésen

Átlagosan negyven és nyolcvanezer forint közötti összeget költenek a családok egy gyerek iskolakezdésére. Tehát sokan vannak, akik ennél kevesebbet. De, mit tud tenni az a szülő, akinek a havi fizetése sem elég a füzetekre, ceruzákra, iskolatáskára? Két nehéz helyzetben lévő anyuka spórolós praktikái suli előtt.

Kevés lesz a nyugdíj, mégsem spórolnak

Nyugdíjasként is dolgoznia kell majd - ettől tart a magyarok kétharmada. Egy felmérés szerint százból csak három magyar gondolja, hogy meg tud majd élni a nyugdíjából. Mégis, csak nagyon kevesen tesznek félre a nyugdíjas éveikre. A Pénzcentrum szakértője szerint a félelem jogos, a jelenlegi nyugdíjrendszert nem lehet fenntartani. Hozzátette: ezért akár a nyugdíjkorhatárt is emehetik majd a jövőben.

Kevés nyaraló köt utasbiztosítást

Spórolnak a magyarok az utasbiztosítással, az Utazási irodák Szövetségének adatai szerint, alig minden második magyar köt biztosítást, ha nyaral. Pedig ha távol történik Magyarországtól, akár egy lábtörés is több millió forintba kerülhet biztosítás nélkül.

Évi több tízezer forintot lehet megspórolni

25-30 százalékot, évi több tízezer forintot spórolhatna egy átlagos magyar a banki kiadásokon, ha körültekintőbb lenne - a Bankmonitor friss kutatása szerint. Az ügyfelek döntő többsége ugyanis kedvezőbbre cserélhetné a hitelét, és sürgősen bankszámlacsomagot is kellene váltania. Az emberek több mint negyede azt sem tudja, hogy a kölcsöne után mekkora kamatot fizet.

Óraátállítás: egy órával kevesebbet alszunk

Ne feledjék: szombat éjszaka óraátállítás. Rövidebb lesz a húsvét, hajnali kettőről három órára kell előre állítani az órákat. A villamos művek szerint ezzel sok pénzt és energiát lehet megtakarítani. A Kardiológus Társaság elnöke azonban a Híradónak azt mondta: kutatások alapján az óraátállítás megviseli a szívbetegeket, az első napokban általában tíz százalékkal emelkedik a szívrohamok száma.

Lehet, hogy gazdag vagy, csak nem tudsz róla!

Sőt, lehet, hogy a rokonaid is gazdagok, csak neked nem kötötték az orrodra! Felmérések szerint a gyászoló családtagok gyakran találnak nagy mennyiségű készpénzt vagy más vagyontárgyat nemrég elhunyt rokonuk személyes holmijai közt.

Megtanítják a családokat spórolni

Hogyan lehet beosztani a pénzt? - erre tanított meg 100 mélyszegénységben élő családot a Katolikus Karitasz. Az Akarom nevű programsorozat célja az volt, hogy nemcsak anyagilag, hanem ismeretterjesztő foglalkozásokkal segítsék a nehéz sorsú családokat.

Fejenként évi 6 ezer forint a spórolás a rezsin

Csupán 6 ezer forintot spórolt egy áltag magyar a rezsicsökkentésekkel tavaly - a KSH legfrissebb jelentése szerint. Az állami energiahivatal két hete azt közölte, hogy éves szinten a 100 ezer forintot is meghaladta családonkénti megtakarítás. Az LMP-nél azt mondják, elbukott a rezsiharc. A kormánypárt szerint a KSH más statisztikái őket igazolják. 

OECD: Egyre kevesebb pénz megy az oktatásra

Egyre kevesebbet költ Magyarország az oktatásra- ez derül ki az OECD, vagyis a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet legfrissebb tanulmányából. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint ráadásul a gyerekeken spórolnak, mert az egy tanulóra fordított összeg is csak a fele az OECD átlagnak.

Ünnepi túlköltekezés: mire figyeljünk?

Nyakunkon a karácsony és ilyenkor nagyon sokan igényelnek hitelkártyát a bankjuktól, hogy meg tudják venni az ajándékokat a szeretteiknek. Ráadásul ebben az időszakban hajlamosak vagyunk a túlköltekezésre is. Hitelkártya birtokában ez pedig különösen veszélyes. Mire figyeljünk oda? Erre kaptunk választ Lovas Judittól azenpenzem  felelős szerkesztőjétől.
 

Spórolni kell, hogy ne legyen kevesebb a nyugdíj

79 százalékára zsugorodik az induló nyugdíj 2050-re - így számol az egyik legnagyobb biztosítótársaság. Vagyis a harminc éveseknek havi 10 ezer forintot kellene félrerakniuk, hogy ugyanakkora járadékot kapjanak, mint a most nyugdíjba vonulók.

Hajnalban visszaállítjuk az órát

Senki se feledje, hajnalban vissza kell állítani az órát 3-ról 2-re. 1980 óta van ez így. A Magyar Villamosenergia-ipari Rendszerirányító szerint az átállítással egy közepes város éves fogyasztását lehet megspórolni.

Olcsóbbak, de ugyanolyan hatékonyak az utángyártott gyógyszerek?

Rengeteg pénzt spórolhatunk, ha után gyártott gyógyszert vásárolunk, ám ezt semmi esetre sem szabad összekeverni a hamisítványokat. Hogy pontosan milyen szabályoknak kell megfelelnie egy után gyártott tablettának illetve, hogy mitől lehet olcsóbb ez a készítmény, arról Dr. Tóth Frank, gyógyszerésszel beszélgettünk.

Mit kell tudnunk az autóklímáról?

Nagy meleg, hőguta, és hát a klíma. Lassan ezek rokonfogalmakká válnak. De hogy hogyan is kell használnunk az autóban a klímát, azt most kiderítettük!

Hogyan spóroljunk a nyaraláson?

Túlélési tanácsadó adott költségcsökkentő tippeket, hogy tudatosan készülhessünk a nyaralásra.

Évente 280 ezer plusz jár a nyugdíjmegtakarításunkhoz?

Évente akár 280 ezer forintnyi adójóváírást is kérhetünk az államtól, ha időben elkezdünk félretenni a nyugdíjas éveinkre. Nem könnyű azonban félretenni, sem pedig átlátni a rendszert, sokan talán éppen ezért nem élnek a lehetőséggel. Vendégünk Sebestyén András, nyugdíjszakértő volt.

Vezetéstechnikai rovat: üzemanyag-spórolás

Vezetéstechnikai rovatunkban megtudtuk, hogyan lehet a leghatékonyabban üzemanyagot spórolni különböző vezetési stílusok segítségével.

Ön is aggódik a nyugdíja miatt?

Ki fizeti a jövő nyugdíjasait? Ön is annak a többségnek a része, amely aggódik, hogy esetleg nélkülözni fog nyugdíjasként? Ha sok fiatal kivándorol, ha oly sok gyerek nem születik meg, tehát az ország öregszik, ön csak magára számíthat: sorozatunk második részében szakértőket kérdezünk, mikortól és mennyit kell félretennünk ahhoz, hogy ne szegényedjünk el nyugdíjas éveinkben.

Ne dobjuk ki, fagyasszuk le!

Leginkább maradék készételt szoktunk a mélyhűtőbe tenni, pedig számos olyan gyümölcsöt, süteményt, vagy fűszernövényt lefagyaszthatunk, ami enélkül megromlana, és ki kellene dobni. Sokat spórolhatunk, a megfelelő tartósítás mellett, így most ehhez adott tippeket, tanácsokat Zoltai Anna, Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztály vezető, NÉBIH.

A legnépszerűbb megtakarítási formák: életbiztosítás, betét, készpénz

Számos olyan dolog van az ember életében, amire érdemes, sőt kell is pénzt megtakarítania.  Egy nemrég készült kutatás szerint, Magyarországon ma a lakosság több mint fele rendelkezik megtakarításokkal. A legtöbben a váratlan kiadásokra és a nyugdíjas évekre való felkészülés, valamint a gyermek iskoláztatására takarítanak meg. De honnan tudhatja a laikus ember, hogy mibe és mennyi ideig érdemes befektetnie megtakarításait? Ebben volt segítségünkre vendégünk Kozek András, az Allianz Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese.
 

Hogyan neveljük rá a gyereket a spórolásra?

Azok a szülők, akik megtehetik, hogy zsebpénzt adjanak a gyereküknek, sokszor bizonytalanok, hogy mi az az összeg, amivel fegyelmezni, büntetni, vagy éppen motiválni tudnak. De ettől függetlenül is minden családban fel kell hogy merüljön a kérdés: hogyan nevelhetjük  rá gyerekünket arra, hogy ne féljen a pénzügyektől, próbáljon meg beosztani, tervezni, és később nagyobb álmokat megvalósítani. Polyák Alexandra riportja.

Mennyi zsebpénzt adjunk a gyereknek?

50 forint, vagy 500? Hetente, vagy havonta? Azok a szülők, akik megtehetik, hogy zsebpénzt adjanak a gyereküknek, sokszor bizonytalanok, hogy mi az az összeg, amivel fegyelmezni, büntetni, vagy éppen motiválni tudnak. De ettől függetlenül is minden családban fel kell hogy merüljön a kérdés: hogyan nevelhetjük  rá gyerekünket arra, hogy ne féljen a pénzügyektől, próbáljon meg beosztani, tervezni, és később nagyobb álmokat megvalósítani. Polyák Alexandra riportja.

Óraátállítás helyett időzóna-váltás?

Hajnali kettőről három órára kell átállítani éjszaka az órákat, ezzel megkezdődik a nyári időszámítás. Egy Facebook-csoport tagjai azt szeretnék, ha nemcsak az órát állítanánk át, hanem Magyarország átkerülne egy másik időzónába. Szerintük így milliárdokat lehetne megspórolni. A szakemberek azonban azt mondják, ezt nem lehet kiszámolni.

Spórolni kell a 3-as metró felújításán?

Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a korábban ígért 125 milliárd forintos uniós támogatás nem fedezi az északi-déli metró újjá építését, ezért most azt számolják a Budapesti Közlekedési Központban, mit lehetne elhalasztani vagy kihagyni a felújításból. Információink szerint például nem épülne minden megállóhoz lift.

Így spóroljunk akár több ezret is a fűtésen

Egy kis odafigyeléssel és pár apró trükkel, akár több ezer forintot is lefaraghatunk a fűtésszámla összegéből. Szakértőnk elárulta, hogy pontosan mivel is érhetjük ezt el!

150 embert küldhetnek el


szerző:
2014.12.25. 18:40
150 embert küldhetnek el

Százötven embert bocsáthatnak el jövőre az egészségügyi kormányzat háttérintézményeiből a Népszabadság információi szerint. 15 intézményt alakítanak át vagy vonnak össze. A lap szerint a kormány félmilliárd forintot takarítana meg ezzel. A szocialisták azt mondják, az egészségügybe befektetni kellene, nem spórolni rajta.

Fókusz 14-12-03


szerző:
2014.12.03. 19:25
Fókusz 14-12-03

Fókusz: Tájkép csata után - Kidőlt fák, leszakadt vezetékek, mintha bomba robbant volna. Visszamentünk mindenhová, ahol kedden drámai felvételek készültek. Óriási különbségek - Hogyan él egy magyar és miként egy európai nyugdíjas? Van, aki milliókból élvezi az életet, és aki spórolásból ki sem mozdul otthonról. Bundaőrület- Az Éjjel Nappal Budapest szereplői tesztelték az idei tél legnagyobb slágerét!

Csoda vagy átverés? Utánajártunk!

Bemutatjuk, amely állítólag áramot spórol nekünk! A csodakütyüt tízezerért viszik, mint a cukrot, miközben az nemhogy csökkenti, éppen, hogy növeli a villanyszámlát! Riporterünk bevizsgáltatta a szerkezetet, és leleplezte a pofátlan átverést!
 

Bemutatjuk a készüléket, amely állítólag áramot spórol nekünk. A csodakütyüt tízezerért viszik, mint a cukrot, miközben az nemhogy csökkenti, éppen, hogy növeli a villanyszámlát! Riporterünk bevizsgáltatta a szerkezetet, és leleplezte a pofátlan átverést.

 

Nincs csavarhúzó? Kérjen a szomszédtól!

Öt fiatal egy éve elindított egy kezdeményezést, céljuk, hogy közelebb hozzák egymáshoz a szomszédokat, akik így spórolhatnak és számíthatnak egymásra.
 

Közmunkásokkal dolgoztat az állami média

220 közmunkás dolgozik az állami médiánál. Mindannyian az archívumban. A 78 milliárd forintból működő MTVA pénzt is spórol, hiszen az állam fizeti a közmunkások bérét.

Milyen trükkökkel spórolhatunk az üzemanyagon?

Székely Gyula vezetéstechnikai oktatót kérdeztük, hogyan spórolhatunk üzemanyagot.  Az első szempont az, hogy minél kisebb az autó össztömege, annál kisebb a fogyasztás. A klímát csak indokoltan kapcsoljuk be, és az egyenletes haladásra érdemes építeni, hiszen ekkor motorfékkel tudjuk lassítani az autót, ami nagyon takarékos. Amennyiben figyelembe vesszük ezt a néhány szempontot, akár huszonöt százalékot is spórolhatunk az üzemanyagon.
 

Betilthatják a háztartási eszközöket

Az Európai Unió kezdetben a hagyományos izzók, majd az ezerhatszáz wattnál nagyobb teljesítményű porszívók ellen folytatott intézkedéseket. Következő lépésként a kenyérpirítókat, hajszárítókat és vízforralókat is eltüntetnék a bevásárlóközpontok polcairól, hogy 2030-ra harminc százalékkal csökkenjen az EU energiafelhasználása.

Gazdálkodj okosan! 13-09-12

Gazdálkodj okosan!: A Deluxe Dollz lányai a Gazdálkodj okosan stábjához fordultak: segítsünk nekik, hogy profi vállalkozássá alakulhassanak. Nedda és Eszter álmodozó, kreatív, igazi művészlélek. És mindketten ugyanabba a dologba szerettek bele.

Gazdálkodj okosan! 13-09-05

Gazdálkodj okosan!: Saidi Mejdiék szintén nagycsaládosok. Tunéziai férj magyar feleségével Balatonszabadiban él. Három generáció egy családi házban. 13 milliós forintos lakáshitelt próbálnak rendezni egy keresetből, de másfél éve képtelenek fizetni. A családnak mérlegelni kellett: törlesztik tovább az adósságukat, vagy a napi megélhetésüket biztosítják? Döntöttek, törlesztenének. Össze is gyűjtöttek hatmillió forintot, abban a reményben, hogy befizetik és le tudják zárni a hitelüket. A bank viszont köszönte szépen, de nem fogadta el a pénzüket. Mi történt, mit lehet ilyenkor tenni?

Az adó, aminek a szexmunkások is örülnek

Sokat spórolhatnak a kisvállalkozók a KATÁ-val, az adóval, amit jövő évtől vehetnek igénybe. Kiszámoltunk, ki mennyit nyerhet vele.

Házon kívül 12-10-24


szerző:
2012.10.24. 23:10
Házon kívül 12-10-24

Házon kívül: Apró kütyük, és tízezrekkel csökkenhet a rezsi. Mennyi marad 2013-ban a pénztárcában?

Reggeli - Csak csajok 12-10-01

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-06-11

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Házon kívül 12-03-21


szerző:
2012.03.21. 23:05
Házon kívül 12-03-21

Házon kívül: Ki a nyaraláson, ki a húson vagy a tojáson spórol. És mire költ az, akinek már eddig is luxusruhák lógtak a gardróbban? A válság mérlege. - Az adó, amelyet az ingatlan után fizetünk, de nem ingatlanadó. Mire költik, mennyit kell fizetni és ki számíthat még rá?

Házon kívül 12-01-24


szerző:
2012.01.24. 22:40
Házon kívül 12-01-24

Házon kívül: Hátborzongató interjú a machetés mészárossal. Mit tegyünk, ha már alig bírjuk fizetni a tankolást? A tehetősek mentsvára az új GYED?

Reggeli - Csak csajok 12-01-23

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Hosszabb lesz az éjszaka


szerző:
2011.10.29. 11:34
Hosszabb lesz az éjszaka

Vasárnap egy órával többet alhatunk, hajnalban vissza kell állítani az órákat, 3 órakor 2 órára.

Szemét ügyek pénztárca- és környezetbarát módon

Teljesen átalakulna a szemétszállítás Budapesten. Négy kerületben már működik a rendszer, ott bevált.

Radikálisan csökkentenék a keretszámokat

Több szakon is megszűnne az államilag támogatott képzés - az oktatási államtitkárság kiszivárgott tervei szerint.

Spórolás állami segítséggel

Ablak- és ajtócseréhez, hőszigeteléshez, fűtésrendszerek korszerűsítéséhez lehet pénzt igényelni.

Az olaszok is meghúzzák a nadrágszíjat

A parlament két háza péntekig szavaz arról a csomagról, amellyel 48 milliárd eurót akar Róma megtakarítani.

Egy napnyi energiát nyerünk az átállítással

Szombat éjjel kettőkor három órára kell előreállítani az órákat.

Négy kerék drága, két kerék jó

Miskolcon egy informatikus döntött úgy, hogy biciklire pattan, így tud havonta több ezer forintot megspórolni.

Elszálló utazási kedvezmények


szerző:
2011.02.15. 18:05
Elszálló utazási kedvezmények

10 milliárd forinttal kevesebb jut idén az utazási kedvezményekre.

Fókusz 11-01-20


szerző:
2011.01.20. 20:45
Fókusz 11-01-20

Fókusz: Piedone testközelből - Hosszas szervezés után Rómában látta vendégül a Fókuszt Bud Spencer. Spórolás pedálokkal - Csúcson a benzinár, de akár 30 százalékot is spórolhatunk. Megmutatjuk, hogyan! Vegaveszélyek - Káros-e, ha valaki nem eszik húst? Vegetáriánusok aranyszabályai és hírességek vallomása az átállás okairól.

Hogyan spóroljunk a benzinnel?


szerző:
2011.01.20. 19:44
Hogyan spóroljunk a benzinnel?

Fókuszban a spórolási trükkök! Szakértőnk szerint elég, ha változtatunk vezetési stílusunkon és akár harminc százalékkal is csökkenthetjük a fogyasztásunkat.

Reform vagy megszorítás?


szerző:
2011.01.13. 18:30
Reform vagy megszorítás?

A nyugdíjkiadásokon, a gyógyszerkasszán, a munkanélküli járadékokon és a közösségi közlekedés átalakításán spórolna a kormány.

Önként fagyoskodnak egy panelházban

Kikapcsolták a fűtést egy 10 emeletes panelházban Gyulán. Maguk a lakók döntöttek így.

Síszünettel spórolnak a fűtésen

Négynapos munkahét és síszünet az iskolában. Így spórol a fűtésen hat szigetközi önkormányzat.

Egy órával tovább tart az éjjel

Az órákat szombatról vasárnapra virradóra hajnali 3 órakor 2 órára kell visszaállítani.

Reggeli 10-10-27


szerző:
2010.10.27. 09:05
Reggeli 10-10-27

Reggeli: A Reggeliben olyan trükköket és módszereket mutattunk meg, amelyekkel több ezer forintot is spórolhatunk a gázszámlán, de vendégül láttunk egy magyar kaszkadőrlányt, aki forgatott Angelina Jolieval is.

Nem lesz újabb pilótasztrájk


szerző:
2010.09.13. 16:55
Nem lesz újabb pilótasztrájk

A Malév csaknem másfél milliárd forintot akart évente megspórolni pilótáin.

Meghúzza a nadrágszíjat az új kormány

A bútor és az autócsere stop mellett a jutalmak kifizetését és a külsős szerződéseket is leállította a kormány.

10 ezer fős leépítés lehet a közszférában

Százhúsz milliárd forintot spórolna a kormány a közszférán. A költségstoppal, a bérkifizetések 15 százalékos csökkentését jelentette be a miniszterelnök.

Az álomholdbázis törölve


szerző:
2010.02.02. 11:47
Az álomholdbázis törölve

A George Bush által korábban bejelentett nagyszabású űrtervek estek áldozatul Obama megszorító költségvetésének.

Vásárlás helyett a családdal foglalkozunk

Kevesebbet vásárolnak a gazdasági válság hatására a magyarok.

Az állam az önkormányzatokon spórolna

120 milliárd forintot lehetne megtakarítani az önkormányzatokon 2010-ben.

Diákként is nehéz elhelyezkedni


szerző:
2009.05.19. 17:31
Diákként is nehéz elhelyezkedni

Egyre több fiatal keres magának állást a diákmunka-közvetítő cégek szerint.

Óvszer és csoki a válságra


szerző:
2009.05.19. 17:15
Óvszer és csoki a válságra

Boldogság hormonokkal és új spórolási technikákkal reagáltak a bajorok a válságra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való