KERESÉS search-close

sormás

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sormás"

Nem tudnák megakadályozni a táborok építését

Egy készülő rendelettel nemzetbiztonsági célú építményekké nyilvánítanák a menekülttáborokat, így azok építését semmilyen módon nem akadályozhatnák, vagy befolyásolhatnák a településeken élők.

Közösen tiltakoznak a menekülttábor ellen

Nem fogadta a zalai Sormás polgármestere Martonfa polgármesterét, aki a településükre tervezett menekülttáborok elleni összefogásról akart tárgyalni. A nem hivatalos egyezség szerint, akár polgári engedetlenséggel is küzdenek a befogadó állomások megnyitása ellen.

Hiába tiltakoztak a menekülttáborok ellen

Hiába tiltakoznak a helyiek, biztosan Martonfán és Sormáson lesz a két új befogadótábor. A települések polgármestereit kedden a Belügyminisztériumba hívták egyeztetésre, ott azonban már csak arról tárgyaltak velük, hogy segítenek nekik a rendőri és polgárőri jelenlét megszervezésében.

Nem szóltak nekik, hogy menekülttábor épül náluk

Több lesz a menekült, mint az ott élő azon a két településen, ahol új befogadó állomások épülnek. A Magyar Közlöny pénteki számából derült ki, hogy a kormány a baranyai Martonfán és a Zala megyei Sormáson épít tábort a menekülteknek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való