KERESÉS search-close

sokszínűség

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sokszínűség"

Egyre többen szeretnének tenni a nyitottságért

Fenyvesi Zoltán, Makranczi Zalán, Döbrösi Laura, Pusztai Olivér, Lang Györgyi, Szinetár Dóra, csak néhányan azok közül, akik csatlakoztak a Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet kezdeményezéséhez. Miklós Melinda ügyvezető elmesélte, hogy a szervezetet hat éve három cég hozta létre, és azóta több mint ezer olyan cégnek és szervezetnek a közössége, aki mind alapértékének tekinti a nyitottságot.

FENYVESI ZOLTÁN: „Nem értettem, hogy miért kezelnek másként”

Fenyvesi Zoltán, Makranczi Zalán, Döbrösi Laura, csak néhányan azok közül, akik csatlakoztak a Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet kezdeményezéséhez. Zoli egész életét kerekesszékben töltötte, soha nem tudott járni. Sajnos sokszor megtapasztalta már, milyen az, amikor másként kezelik az emberek.

 

Együtt a sokszínűségért!


szerző:
2018.07.02. 09:10
Együtt a sokszínűségért!

A sokszínűségről és elfogadásról szól majd a hétvége. Fontos, hogy ez ne csak két napra korlátozódjon, hanem mindenkit fogadjunk el olyannak amilyen. Ezt vallják a Rainbow Party szervezői is. Vendégeink Szkiba Zsuzska író, és Erdélyi Ferenc programigazgató!

Óriási buli lesz a 23. Budapest Pride-on

Lelkes videóüzenetben üdvözölte Conchita Wurst a magyar rajongóit! Conchita a 23. Budapest Pride záróeseményére érkezik hozzánk, ahol többek között fellép majd a The Biebers is.

Jót tesz a nyitottság a munkának

A nyitottság és az elfogadás is megoldás lehet a munkaerőhiányra, ezt mondta egy sokszínűségről szóló nemzetközi konferencia szervezője. Külföldi és magyar cégvezetők beszéltek arról, hogy ha nem tesznek különbséget a dolgozóik között nem, bőrszín vagy szexuális orientáció alapján, a cégek teljesítménye is nőhet.

Multikulturális ország-e hazánk?

Magyarországot a sokszínűség teszi erőssé. Így reagáltak a kisebbségek Orbán Viktor mondatára, amely szerint Magyarország nem volt, és most sem multikulturális társadalom. A kormányszóvivő szerint viszont egy éve már a német kancellár is arról beszélt: a multikulturalizmus Németországban megbukott. De szerinte a multikulturális szó alatt nem a soknemzetiségű társadalmat, hanem a más kultúrát képviselő bevándorlókat kell érteni.

A cigányság értékes része a társadalomnak

A szervezők szerint ezt szeretnék megmutatni a nemzetközi roma napon. 1971-ben április 8-án ült össze az első Roma Világkongresszus.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való