KERESÉS search-close

social média

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "social média"

Terrorista videók a Facebookon

Ugyanolyan készségesen készít videókat babazsúrokról, mint terrorista szervezetek feltöltéseiről a Facebook egyik automatikus algoritmusa. Ugyanis nem tud különbséget tenni a tartalmak között. A közösségi oldal alapítója szerint a mesterséges intelligencia lehet a megoldás az illegális tartalmak kiszűrésében.

Tóth Andival kiderítettük, milyenek lesznek az idei trendek!

Mit szabad és mit nem? Mi maradhat, és mit kell elfelejtenünk? Holdampf Linda és Tóth Andi trendfelderítésre indultak, de megnéztük azt is, vajon a social média sztárok, mire teszik le a voksukat, ha a divatról beszélünk.

Milyen hatása van ránk a social médiának? Takács Nórával kibeszéltük!

Fiatalok milliói követik a véleményvezérek által diktált divattrendeket. Az influencerek nagy hatással vannak az emberek világról alkotott képére és vásárlási döntéseikre is! Sőt, ez oda-vissza is működik. Ramiék Takács Nóra műsorvezetővel beszélték ki a tapasztalataikat.

Posztolj úgy, mint Istenes Bence!

A műsorvezető is jelölt az idei Cometen, de nézzük most meg közelebbről, miért annyira fontos jelenség ő a közösségi médiában is.

Kiélezett küzdelem a social média kategóriában

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Az Ti szavazataitokon múlik, hogy ki lesz idén a legjobb social média szereplő! Még mindig szavazhatsz kedvencedre az RTL24 applikáción keresztül és a www.cometlive.hu oldalon.

Istenes Bence:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Megmutatjuk a szavazás állását a legjobb social média szereplő kategóriában!

Szoros a verseny az idei Comet legjobb social média szereplő jelöltjei között! A szavazók Hosszú Katinka, Istenes Bence, Kasza Tibi, Majka vagy Sebestyén Balázs mellett tehetik le a voksukat 2017-ben ebben a kategóriában. Most megmutatjuk a szavazás állását!

Istenes Bence már a Cometre gyúr!


szerző:
2017.11.25. 23:00
Istenes Bence már a Cometre gyúr!

A műsorvezető gyorsan dobott egy szelfit az X-Faktor 12 döntősével, ugyanis Bence is jelölve van az idei Comet-gála legjobb social média szereplő kategóriájában. És nagyon kell igyekeznie, ha szeretné legyőzni Majkát, Sebestyén Balázst, Kasza Tibit és Hosszú Katinkát...

Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs körülbelül egy éve kezdett el Facebookozni, mert belátta, hogy ha szeretne minél több emberhez szólni, akkor bizony regisztrálnia kell a közösségi oldalon. A műsorvezető azóta több mint 406 ezer aktív követővel büszkélkedhet.

Hosszú Katinka:

Hosszú Katinka nemcsak a medencében sztár, hanem a közösségi médiában is. Facebookon közel 502 ezer lájkolója van, míg Instagramon több mint 283 ezer követővel büszkélkedhet.

Fókusz 2017-09-06


szerző:
2017.09.06. 17:20

Fókusz 2017-07-27


szerző:
2017.07.27. 19:00
Tényleg jó nekünk, hogy az internet az életünk szerves része?

Lévai Richárd social media szakember mesélt arról, mikor robbant hazánkban a közösségi media bomba, hogyan képzeljük el az internet kezdetét és, milyen lenne az életünk nélküle. Sőt, azt is elmondta, miért is jó nekünk, ha az internet mindent tud rólunk!

Dombóvári István nem kímélte a rajongókat – Szakított párjával?

A humorista nem aprózza el a poénokat, ha saját közösségi oldaláról van szó, sőt. Sokszor a féltett magánéletébe is beavatja követőit, akár egy jó viccről, akár valamilyen komolyabb dologról legyen szó.

Több százezer követőjük van, mivel nyűgözi le rajongóikat?

Az, hogy Kasza Tibinek majdnem 800 ezer követője van a Facebookon, már magában meglepő, és egyben érthető is. Ő vagy akár Istenes Bence napi szinten ad követnivalót a likeolóknak. Ennél persze összetettebb feladat a közösségi média kezelése és komoly felelősség is. Éppen ezért is lesz ilyen kategória a Cometen idén.

Comet 2016: Íme a social média jelöltjei!

A Story Extrában minden nap bemutatjuk a megújult Comet gála jelöltjeit, ugye összesen 45-en vannak, akik esélyesek a díjra. Lássuk, kikre lehet szavazni a Social média kategóriában!

Comet 2016: Íme a social média jelöltjei!

A Story Extrában minden nap bemutatjuk a megújult Comet gála jelöltjeit, ugye összesen 45-en vannak, akik esélyesek a díjra. Lássuk, kikre lehet szavazni a Social média kategóriában!

Mi az a mukbang?


szerző:
2015.09.21. 09:04
Mi az a mukbang?

A videó megosztó oldalakon egyre több olyan tartalmat találunk, ahol emberek nemes egyszerűséggel megebédelnek, vagy megvacsoráznak, az internet segítségével pedig csatlakozhatunk hozzájuk, hogy az evés ne teljen magányos hangulatban. A közösségi médiumok és az evés kapcsolatáról sztárvendégeinkkel, Adával, Józan Lászlóval és Josh-sal beszélgettünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való