KERESÉS search-close

segítő

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "segítő"

LENGYEL TAMÁS: Önkéntesnek jelentkezett, idén táboroztat először

Az RTL Klub népszerű sorozatainak sztárja, Lengyel Tamás idén vállal először "cimbora"-munkát a Bátor Táborban. Segítőnek jelentkezett, elmesélte, mit kellett tennie, hogy felvegyék.

Király Peti és kislánya pultja lett a nyugalom szigete… egy ideig

Peti egy igazi örömfőzést szeretett volna a lányával, és annyira élvezték a közös munkát, hogy csak a főzés végén esett le: tálalnia kell!

Anna befeszítette Mariannt a kérdezgetésével

Anna folyamatosan amiatt aggódott, hogy hátráltatni fogja Mariannt, ezért mindent megkérdezett. Testvére azonban éppen emiatt befeszült, és elbizonytalanodott mindenben.

Risztov Évi mindig stresszes helyzetbe keveri az anyukáját?

Évi az édesanyját kérte meg, hogy segítsen neki a mai főzésében, hiszen eddig az összes sikerénél ott volt mellette, és szerette volna, ha most is együtt csinálják végig.

Mariann és Anna megmutatják, milyen az igazi Peller virtus!

Mariann nővérével, az egykori Konyhafőnök VIP döntős Annával főz majd a továbbjutásért. A nagy kihívás előtt megbeszélték, milyen is az igazi Michelin-csillagos illat, és persze kettejük dinamikája mellett sem lehetett elmenni.

Risztov Évi anyukája az egyetlen, aki le tudja nyugtatni a lányát

Évi édesanyjával főz majd együtt, aki szerinte irtózatosan gyorsan mozog a konyhában. Anyukája elmondta, hogy nagyon büszke a lányára, de vajon mi lehet a titka, amivel képes lenyugtatni Évit?

Király Peti & kislánya: „Ő az egyetlen, akivel normálisan tudok együtt főzni”

Peti kislányával, Lilivel főz majd együtt a Konyhafőnök VIP-ben, akiről kiderült, hogy eléggé otthonosan mozog a palacsinták világában. Vajon mit szólt hozzá Lili, hogy apukája már a top 3-ban van?

Kórházi ágyakra gyűjt az édesapa

Összecsukható tábori ágyakat adományozna kórházaknak egy sárbogárdi édesapa azért, hogy így az egyik szülő is a beteg gyerek mellett maradhasson. A segítő a székesfehérvári kórházban tapasztalta, hogy sok szülő a földön vagy széken görnyedve tölti az éjszakát. A kórházfenntartótól azt írták, a székesfehérvári kórház vezetéséhez nem érkezett még panasz.

CSÁNGÓ DANI:

Dani 14 éve ül kerekesszékben, dolgozik, egyetemen tanít, saját projektjeit csinálja, társainak segít, fesztiválokra jár, csajozik, vagyis éli az életét, úgy, ahogy mindenki. Azonban hosszú út vezetett idáig.

Máté: „Anyu, kicsit elvesztem!”

Máté nagyon örült, hogy az anyukájával főzhet, azonban az egyik köretelem elrontása után valami elpattant benne, minden elromlott, amihez csak hozzákezdett. Édesanyja pedig már nem tudta, hogyan nyugtathatná meg a kisfiát.

Zsófi a lelkitársát választotta kiskuktának

Zsófi úgy volt vele, hogy nemcsak az számít, ki hogyan főz a konyhában, de az talán még annál is jobban, mennyire tudnak együtt dolgozni. Ez be is vált, hiszen Gyuri végig a keze alá dolgozott.

Tomi és Viki végig poénkodták az egész főzést?

Úgy tűnt, hogy Tomiék feszültségmentesen, kifejezettten nyugisan vették a közös akadályt. Vikivel jó hangulatban haladtak az ételeikkel. Vajon ez azt jelenti, hogy tarolnak majd a kóstoláson?

Máté: „Az én segítőm az az ember, akit a világon az egyik legjobban szeretek!”

Máté az édesanyját kérte meg, hogy segítsen neki a mai első főzésben. Beszélgettünk velük egy kicsit a gyerekkori főzős emlékeikről, a pici Mátéról, az ételek szeretetéről és persze arról az esetről, amikor Máté kiküldte a konyhából az anyukáját.

„Mindenre képes vagyok, hogy Zsófinak jó legyen!”

Zsófi egyik régi kollégájával és nagyon jó barátjával Gyurival főz majd ma este együtt a Konyhafőnökben. Vajon miért pont őt választotta? És mi az, amiben Gyuri a leginkább Zsófi segítségére lehet? Elmesélték!

„Tomi tipikusan az, aki konyhába való!”

Tomi a baráti tarsasága legügyesebb szakácsát választotta segítőnek, aki a frászt hozta rá, hiszen sokáig nem is reagált az üzenetére. Szerencsére, elérték egymást, de még így is fennáll a kérdés: melyikük lesz az igazi főnök a konyhában?

Elhunyt fia képeit keresi


szerző:
2017.11.19. 18:15
Elhunyt fia képeit keresi

Évek óta másokon segít – most ő kért segítséget. Elveszítette elhunyt fia pótolhatatlan fényképeit a Somogy megyei Balogh Márta. Az asszony egy vidraparkot felügyel, ahová elhagyott kölyök vidrákat fogad be. Nemrég egy májátültetésen átesett kisfiú kívánságát teljesítette, aki egy napot a telepen tölthetett. A pénztárcáját, benne a fényképekkel egy mosdóban hagyta, csak a képeket kérné vissza.

Csodálatos gondolatokat osztott meg Pál Feri atya!

Pál Feri atya három évvel ezelőtt azt mondta, nem ő választotta papi hivatását, hanem „meghívták” rá. A szerda az „embermentes”napja és ő sohasem magányos, csak szeret magával lenni és azon igyekszik, hogy jó társasága legyen saját magának. Pál Feri atya hasznos gondolatokat mondott el most is az életről, családról, párkapcsolatról, önmagunk és egymás elfogadásáról.

Fókusz Plusz 2017-05-27


szerző:
2017.05.27. 18:50
Családsegítő szervezet, ami most szintén segítségre szorul!

Vannak olyan szervezetek, akiknek az a küldetésük, hogy másokon segítsenek, de néha ők maguk is segítségre szorulhatnak.

A lehetetlen nem létezik


szerző:
2016.09.21. 17:45
A lehetetlen nem létezik

Már két gyereke van és már másodszor érkezett Magyarországra a világhírű, a kéz és láb nélkül született motivációs tréner. Nick Vujicic ezen a héten több előadást is tart Budapesten, többek között az online és iskolai zaklatások elleni küzdelemről is mesél. Azt mondja, tudja, miről beszél, hiszen át kellett élnie. Tíz évesen még el akart dobni magától az életet, most pedig millióknak segít abban, hogyan és miért ne adják fel.

Emelik a segítők bérét januártól

Emelik a nevelést-oktatást segítők bérét jövő januártól- ezt a köznevelésért felelős helyettes államtitkár jelentette be. A Pedagógusok Szakszervezeténél viszont azt mondják, még sok a kérdőjel a nagyjából 10 százalékos emeléssel kapcsolatban, például azért, mert nem egyformán fogják megkapni egy részét, hanem differenciáltan. Márpedig a nekünk nyilatkozó dajkák szerint az ő fizetésük még a megélhetéshez is kevés.

Rendhagyó az ötödik Párbaj


szerző:
2016.04.23. 21:35
Rendhagyó az ötödik Párbaj

Ilyen még nem történt a Farmon. Levelet kaptak a játékosok, amiben az állt, hogy mind a két párbajozónak választania kell egy-egy segítőt. Sanya és Heni választása még inkább különössé tették ezt az amúgy is furcsa felállást.

Feltételesen volt szabadlábon a merénylő

Ügyvédje szerint nem tudott a brüsszeli merényletről Salah Abdeslam. A tavaly novemberi párizsi merényletek kulcsfigurája - akit a múlt hét pénteken fogtak el - már nem működik együtt a belga hatóságokkal, és azt szeretné, ha mihamarabb kiadnák Franciaországnak. Közben belga és francia sajtóértesülések szerint a metrón robbantó merénylőnek segítője is volt, akit a biztonsági kamerák fel is vettek.

Danika elhatározta, hogy meggyógyítja nagyiját

Danika apját nem ismeri, anyja elhagyta, az őt nevelő Juci mama pedig agyvérzést kapott. A kisfiú fejébe vette, hogy meggyógyítja nagyiját. Órákat foglalkozik vele, beszélni tanítja akárcsak egy logopédus, eteti, és labdázik vele, mint egy gyógytornász. Ő a férfi a családban, de a felhőtlen gyerekkort ki adja vissza neki?

Emberségből jeles: rendőr segített a veszélyeztetett terhes kismamán

Mit tegyen az ember, ha a feleségével rohan a szülőszobára, de már az autópályán megindulnak az események? Óriási szerencséje volt Zsuzsáéknak, hogy az M7-esen épp arra járt Török Balázs törzs-szászlós. Azonnal rendőrautóba ültette a vajúdó kismamát, és ezzel valószínűleg megmentette kisbabája életét.

Tagadja a barátnő, hogy segített volna

Tagadja, hogy segített volna barátjának bújkálni az a fiatal nő, akinek élettársa még vasárnap szökött meg a tököli börtönből. Kétnapos hajtóvadászat után találták meg a párost egy dömsödi hétvégi házban, ahol meghúzták magukat. A párnak egy másfél éves gyereke is van. A nő ellen több büntetőeljárás is folyamatban van. Ma harminc napra elrendelték előzetes letartóztatását.

Ingyen masszíroz, hogy segítsen


szerző:
2015.05.18. 18:30
Ingyen masszíroz, hogy segítsen

Masszázzsal a hajléktalanokért. Ingyen masszíroz egy győri fiatal öt napon keresztül. Kósa Gyula a szalonban becsületkasszát helyezett el, amibe mindenki annyi pénzt dob, amennyit gondol. A kasszát pénteken nyitja fel, és a befolyt összegből a győri hajléktalanokat segíti majd. Az egyetemista fiú június elején elhagyja az országot, külföldre megy dolgozni, ezért döntött úgy, hogy az utolsó heteket arra szánja, hogy segítsen.

Mindent feladott, hogy beteg testvérével legyen

Egyedül gondoskodik fogyatékkal élő bátyjáról, napszámot vállal, hogy legyen mit enniük, közben verseket ír, könyve bevételéből pedig beteg gyerekeket támogat egy zalai fiatalember. Korábban középvezető volt egy nagy elektronikai cégnél, de teljesen megváltozott az élete, amikor édesapja meghalt, és magához vette a testvérét. Azt mondja, a házukat valószínűleg elárverezi a bank, mert nem tudja fizetni a hitelt, de mivel másoknak még rosszabb a sorsuk, így próbál nekik is segíteni.

Jól szituált fiatalok a mélyszegénységben élőknél

Tóth Ákos is segítő. A fiatalember gyermekvédelmi szakember, masszőr, és egy alapítvány vezetője. Családja nincs, az élete arról szól, hogy mélyszegénységben élő gyerekeknek segít. Amikor Moskovics Judit találkozott vele, éppen budapesti, jól szituált családokból származó fiatalokkal ment Toldra, az ország egyik legszegényebb településére. Adományokat vittek, és a gyerekek Ákos szerint tanultak is. Azzal, hogy látták, hová kerül az, amit összegyűjtöttek.


 

Levelezőpartnerből önkéntes és odaadó segítő

Levelezőpartnerek voltak, személyesen sosem találkoztak, de egy tragédia összehozta őket. Így lett az internetes barát a család legfőbb támogatója.

Viktor, aki álmokat vált valóra

Munkaidőben trolivezető, de amikor végez, olyan programokat szervez kerekesszékeseknek, amelyeket senki más. Mindezt csak azért, mert jót akar tenni. Hogy miért? Ő maga meséli majd el.

Fókusz 11-08-23


szerző:
2011.08.23. 20:30
Fókusz 11-08-23

Fókusz: Győzike régóta tartja versenysúlyát, de most már lányára sem lehet ismerni, Evelin 17 kilót fogyott. És míg Bajor Imre, Tóth Tibi és Mádai Vivien is megszabadult a feleslegtől, az egykori szépségkirálynő inkább hízni szeretne! Fennállásunk egyik legmeghatóbb pillanata: Zsolt a Fókuszban látta egy bajbajutott nő történetét. Segíteni indult, de szerelem lett belőle. És sikerült a bravúr: Vastag Csaba és Vastag Tomi leforgatták közös videóklipjüket.

Egyre népszerűbb az önzetlenség

Körülbelül ötödével nőtt az önkéntes munkák iránt érdeklődők száma Magyarországon az utóbbi fél évben.

Elővehetik Ratko Mladics bujtatóit

Mindenkit felelősségre vonnak, aki segítette a háborús bűnös bujkálását az elmúlt években.

Segítettek a kutyákon, hogy segíthessenek

Összegyűlt a pénz a fogyatékos gyerekekkel foglalkozó kutyák vizsgáztatására.

Négylábú IQ-bajnokok


szerző:
2011.01.27. 19:07
Négylábú IQ-bajnokok

Felkapcsolják a lámpát, felveszik a telefont, öltöztetnek, vagy épp vetkőztetnek. Az ország legokosabb kutyái a Fókuszban!

Nincs köze a halálbrigádnak a romagyilkosokhoz

Cáfolták, hogy a rendőrök a romagyilkosság-sorozattal összefüggésben tartóztattak volna le két újabb gyanúsítottat.

Megnyílnak az ajtók a segítő kutyák előtt

Minisztériumi rendelet alapján decembertől minden segítő kutyát be kell engedni az üzletekbe.

Közfoglalkoztatott segíti az időseket

Az idősek biztonságban érzik magukat az asszonynak köszönhetően.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való