KERESÉS search-close

segélykiáltás

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "segélykiáltás"

Bíró Ica egyelőre fellélegezhet: megúszta a kilakoltatást

Bíró Ica tegnap délután még csak reménykedett, hogy be tud menni az otthonába. Ha november 14. éjfélig nem jön a végrehajtó, akkor megússza a kilakoltatást. Ezt mondta tegnap Ica, aki alig várta, hogy éjfélt üssön az óra. Nem jöttek éjfélig. Ica fellélegezett. A budai, XII. kerületi kétszintes családi házat ugyan tavasszal elárverezték a feje fölül, de ebben a szinte kilátástalan helyzetben is optimista maradt. Úgy érzi, az eljárás nem volt szabályos. Múlt heti segélykiáltása után több ügyvéd is felajánlotta a segítségét, akiknek sikerült hibákat is találni a végrehajtásban.

Eltévedt a család az erdőben

Eltévedtek, és az erdőben éjszakázott a háromgyerekes család a Bakonyban. Különváltak és szem elől tévesztették egymást. Az apa és 8 éves kislánya már csak az anya segélykiáltását hallotta, de rájuk sötétedett, és nem találták meg egymást. Végül a férfi a gyerekkel másnap reggel eljutott egy vendégházhoz, ott kértek segítséget. Az asszonyra, valamint 5 és 10 éves gyerekeikre a rendőrök találtak rá. Komolyabb sérülés nélkül megúszták a kalandot.

„Nagyon félünk, hogy megfagyunk!”

Évente harmincezer segélykérő levél érkezik a szervezethez, vagyis minden napra majdnem száz segélykiáltás jut! Senki sem kívánságlistát ír, sokan végső elkeseredésükben azt remélik, hogy valaki végre meghallja a hangjukat.

Besokalltak az orvosok, levelet írtak

Segítségkérő levelet írt 64 orvos. Azt kérik mindenkitől, hogy írjanak az egészségügyi államtitkárnak és kérdezzék meg tőle, például azt, hogy mikor kopik ki a rendszerből a hálapénz, vagy hogy mikor állítják meg az orvosok elvándorlását. A nyílt levelet az Index hírportálnak küldték el. Az államtitkárság szerint a rendszerváltás óta a legnagyobb fejlesztést hajtották végre az egészségügyben.

Összeomlott a Grammy-díjas énekesnő

Összeomlott Sinead O'Connor. Az ír éneksnő közösségi oldalán ad segélykiáltásokat. Azt mondja, élete romokban hever, és soha sem akar énekelni többé. Vasárnap búcsúüzenetet is hagyott, amelyben azt írta: túladagolja magát kábítószerrel. A mentősök azonban időben megtalálták, most kórházban van. A Grammy-díjas O'Connor tavasszal Budapesten is fellépett, a koncert utáni sajtótájékoztatója botrányba fulladt.

A Fókuszban kér segítséget egy fiatal énekesnő

Miközben Hajni nem szeretne mást, mint élményt adni az embereknek, szervei egymás után mondják fel a szolgálatot. Családtagjait, akikre számíthatna, szinte egymás után veszítette el, ideiglenes lakásából hamarosan mennie kell, és a barátok lehetőségei is elfogytak már. Reméljük, lesz, aki meghallja a szép hangja mögött egy bajbajutott, tehetséges lány segélykiáltását.

Ő csak énekelne, de szervei egymás után mondják fel a szolgálatot

Rajtunk keresztül kér segítséget egy fiatal énekesnő. Családtagjait, akikre számíthatna, szinte egymás után veszítette el, ideiglenes lakásából hamarosan mennie kell, és a barátok lehetőségei is elfogytak már. Reméljük, lesz, aki meghallja a szép hangja mögött egy bajbajutott, tehetséges lány segélykiáltását.

„Félek, hogy megfagyok, kérem, segítsenek!”

Ez állt azon a kézzel írt cetlin, amit valaki egy villanyoszlopra ragasztott. A segélykiáltás aztán felkerült az internetre, ezzel felgyorsultak az események. Felkerestük a levélírót, és mi magunk is megdöbbentünk. A budapesti sakkszövetség egykori főtitkárát az utolsó pillanatban mentették meg a fagyhaláltól. Az idei tél eddig 45 áldozatot szedett, többen a saját, fűtetlen otthonukban haltak meg.


 

Fókusz Plusz 12-08-04


szerző:
2012.08.04. 19:30
Fókusz Plusz 12-08-04

Fókusz Plusz: Segélykiáltás - Megverik, megalázzák őket. Két asszony megdöbbentő története abból a sok ezer magyar nőből, akiket párjuk bántalmaz zárt ajtók mögött. Kincs, ami nincs - Felbecsülhetetlen értékű ezüst, amely újból visszakerülhet hozzánk. De hogyan férkőzött egy magyar milliárdos a Seuso-kincsek közelébe?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való