KERESÉS search-close

saját gyermekét

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "saját gyermekét"

Hét hónapos terhesen verte halálra másik fiát

A 32 éves nő a Fókusz kamerája előtt találkozott újra kisfiával. Kisfiát, Tomit egyhetes korában elvették tőle. Mónika két éve héthónapos terhes volt, amikor halálra verte másik fiát, mert a gyerek szerinte túlságosan sírt. Most ezért áll bíróság előtt.

Videón a brutális gyerekverés

Videón a brutális verés! Üti, rúgja és többször a földhöz veri hat éves kisfiát egy nő. Híradónk megszerezte a mobillal rögzített videót, amin a 27 éves nő kegyetlenül megveri gyerekét. Az anya ellen büntetőeljárás indult, a bíróság hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte. Megrázó felvétel következik!

Megölte a babát, 10 évet kapott


szerző:
2017.03.13. 18:03
Megölte a babát, 10 évet kapott

Zokogott, amikor meghallotta az ítéletet az a taktaharkányi nő, akit tíz év börtönbüntetésre ítélt a bíróság, mert megölte újszülött csecsemőjét tavaly januárban. Az asszonynak már volt három gyereke. A vád szerint titokban szülte meg negyedik, egészséges kislányát, majd a kerti vécébe dobta. A bíróság szerint szándékosan ölte meg a csecsemőt. Megrázó történetet láthatnak!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való