KERESÉS search-close

súlyos testi sértés

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "súlyos testi sértés"

TÉVEDÉSBŐL VERTÉK MEG: „Azt láttam, hogy jön felém egy ököl”

A 32 éves férfi anyósával, feleségével és öt éves kislányával sétált a forgalmas siófoki sétányon. Azt meséli, elnyomta a cigarettacsikkét, ezért maradt le a többiektől, aztán hirtelen egy dulakodó tömeg közepén találta magát. Eltörték a szemüregcsontját, jobb szemére alig lát, dolgozni sem tud. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz.

Lökdösték, eltört a lába

Lökdösték a gyorsétterem biztonsági őrei, ezért tört el a lába. Ezt mondja egy férfi, akivel állítása szerint tavaly novemberben történt az eset, egy győri gyorsétteremben. Ott azt közölték, két férfi megsértette a házirendet, zavarták a dolgozók munkáját, ezért kellett intézkedni ellenük

Egy napig menekült gyerekeivel

Egy napig menekült gyermekeivel az a nő, aki brutálisan megverte hatéves kisfiát – mindezt videóra is vette egy ismerőse. A felvételt elsőként az RTL Híradóban mutattuk meg. Az nem derült ki, miért bántotta a gyermeket, de miután megtudta, hogy a verést mobillal felvették, mindkét gyerekével elmenekült. Egy nappal később egy közeli településen fogták el Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz, a gyerekeket nevelőszülőknél helyezték el.

Korábban is voltak gondok az edzővel

A gyanú szerint a bokszedző, úgy büntette a gyerekeket, hogy szíjjal kellett ütniük egymást. A Fókusznak adott telefonos interjút Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke. Azt mondta, hasonló okok miatt korábban már elmarasztalták a mesteredzőt, de a múltjáról nem tudtak. A fullánk.com írta meg elsőként, hogy a férfit elítélték nemi erőszak kísérlete és súlyos testi sértés miatt korábban. Most is verekedés miatt kell bíróságra járnia. A vád szerint ugyanis 2014-ben megvert egy 80 éves férfit.

Börtönbe kerülhetnek a verekedő fegyőrök

Akár 8 évre is börtönbe kerülhet az az egykori börtönőr, aki tavaly brutálisan megvert egy szegedi egyetemista lányt, mert annak színes bőrű barátját menekültnek nézte. A három verekedő férfi között volt még egy börtönőr, ellene csak garázdaság és súlyos testi sértés miatt indult eljárás, de ezekért ő is letöltendő börtönbüntetést kaphat. A Szegedi Fegyház és Börtön azonnal megszüntette a két férfi munkaviszonyát.

Véresen találtak rá a támadás után

Kutyák támadtak arra a férfira, akire véresen, egy szál pólóban az út közepén találtak rá Debrecenben még szombaton. Testét mindenhol sebek borították. Egy arra járó autós mentette meg az életét, aki a mentőállomásra vitte. A rendőrség megtalálta a kutyák gazdáját, aki ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt nyomoznak. Az állatokat a gyepmesteri telepre szállították.
 

Európai elfogatóparancsot adtak ki a francia férfi ellen

Súlyos testi sértés alapos gyanúja miatt európai elfogató parancsot adott ki pénteken a bíróság egy francia férfi ellen, aki Szombathelyen bántalmazta gyereke anyját, majd fiával ismeretlen helyre távozott. Az apa a kisfiúval feltehetően már külföldön van, az egyik közösségi oldalon olyan fotót posztolt, amelyen a gyerekkel együtt látható. Vendégünk Dr. Magyar György az anyja ügyvédje.

Megszólalt a 6 év börtönre ítélt Damu Roland

Első fokon 6 év letöltendő börtönbüntetést kapott Damu Roland. A színészt nemi erőszak, és súlyos testi sértés vádjában találták bűnösnek. A nyilvános ítélethirdetés után nyilatkozott a színművész és volt barátnője a Fókusznak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való