KERESÉS search-close

sínek

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sínek"

Felszedik a nemrég lerakott síneket Hódmezővásárhely és Szeged között

Felszedik a korábban már lerakott, használt síneket a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő, most épülő villamosvasút vonalán. Az építtető Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. korábban azzal magyarázta a máshonnan elbontott, 40 éves sínek használatát, hogy az erre a mellékvonalra még jó lesz, és költségeket is spórolnak vele.

A patak csak mossa, mossa… a sínek töltését

Már a villamosközlekedést is le kellett állítani az egyik vágányon a fővárosban a XXII. kerületben, mert veszélyesen kimosta a víz a töltést a sínek mellől. A lakók szerint 8 éve, egy nagy esőzés után kezdődtek a gondok a Hosszúréti-patak mentén…

Villamosok régen és ma

Minek a rengeteg sín és felső vezeték Budapestszerte, ha a villamosok helyett leginkább füstölgő buszok követik egymást? Budapest jó 50 éve egész másképp festett! Kék helyett sárga volt a domináns szín az utakon.   

Meg is halhatott volna


2017.11.24. 17:32
Meg is halhatott volna

Hatalmas szerencséje volt annak az ausztrál nőnek, aki a vonatsíneken próbált átkelni, ám a peronra már nem tudott egyedül felmászni. Az egyelőre még nem tisztázott, hogy mit keresett a síneken, a helyi média szerint ittas volt.

Másodperceken múlott az élete

Amikor látta, hogy záródik a sorompó, azonnal kiugrott az autóból - ezt mesélte Híradónknak az a idős ember, aki még csütörtök este akadt el autójával a síneken Üllőnél. Neki nem lett baja, a kocsi viszont totálkáros lett. A Blikk találta meg az idős férfit, aki most autó híján nem tudja mivel kezelésekre vinni súlyosan beteg feleségét.

Metróalagútba menekült, meghalt a tolvaj

A metróalagútban menekült volna el a tolvaj, szörnyethalt – értesült a Blikk. A férfit magasfeszültségű áram ütötte agyon, ami a sínek melletti vezetékben fut. A tolvaj korábban a Széll Kálmán téren telefont lopott, ezután próbált elmenekülni a metróban. A rendőrök és mentők is hiába próbálták újraéleszteni, ez nem sikerült. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakember szerint még a megközelíteni is életveszélyes az áram alatt lévő úgynevezett harmadik sínt.

Zenét hallgatott, elütötte a HÉV

Zenét hallgatott, és valószínűleg nem vette észre a HÉV-et az a nő, akit szerda este gázolt halálra az egyik szerelvény Budakalászon. Úgy tudjuk, tiltott helyen akart átmenni a síneken.

Előzetes: Halálra gázolt a vonat két 25 éves fiatalembert Szekszárd közelében

A sínek között, tiltott vasúti területen gyalogoltak, azt nem tudni, hová tartottak. A tragédia a szekszárdi állomástól mintegy fél kilométerre történt este 8 óra körül. A tragédia részletei 18:00-kor az RTL Híradóban.

Két hétre teljesen lezárják a Nyugati pályaudvart

290 milliót költenek el a Nyugati pályaudvarra, de a beázások nem fognak megszűnni, az épület teljes felújítása ugyanis több milliárd forintba kerülne. A hétfőn kezdődő rekonstrukció ideje alatt a MÁV kicseréli a síneket, a vezetékeket. Mindent, ami a biztonságos működéshez kell. A két hétig tartó munka ideje alatt a Nyugatit teljesen lezárják, az utasokat kisebb állomásokig viszik. Onnan a BKK járatain utazhatnak tovább.

Hatalmas kövek zuhantak a sínekre

Az omlást a Déli pályaudvar előtti alagút bejáratánál egy mozdonyvezető vette észre, miután a szerelvénye elsodorta az egyik követ. Reggelre kiderült, hogy még nagyobb a baj: az alagút feletti támfal is megcsúszott.

Sínek közé szorult, jött a vonat

Az utolsó pillanatban ugrott ki a sínek közé szorult autójából egy férfi vasárnap éjjel. A kocsit ezután maga alá gyűrte az érkező vonat, majd több száz méteren keresztül tolta maga előtt. A roncs darabjait még hétfőn is takarították.

Halálos vonatgázolás Tatán


szerző:
2011.07.17. 10:40
Halálos vonatgázolás Tatán

A család hazafelé sétált, amikor a szemből jövő tehervonat elgázolta őket. Az apa még el tudott ugrani, de az anya és a kisfiuk már nem.

Hősies megmentő húzta ki a metró elől

Madridban egy férfi beesett a metrósínek közé, akit egy a peronról a sínek közé beugró utas mentett ki.

Országszerte havazott


szerző:
2010.01.28. 17:53
Országszerte havazott

Eltörtek a sínek több helyen, mert nem bírták a hideget, ezért több vonalon késtek a vonatok.

A sínekre hajtott és meghalt egy autós

A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki a tiltó jelzés ellenére a sínekre hajtott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való