KERESÉS search-close

sértődés

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sértődés"

VV Csoki vérig sértődött

A srác csak úgy fürdőzik a hírnévben, ám egy görbe estén hiba került a gépezetbe.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bécy Tamásnak: „Azt akarod beadni, hogy jó vagyok neked f***lankasztónak?!”

Bécy megsértődött, amikor Tamás közölte vele, hogy a főnöke „nyugtató” hatással van a libidójára…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Fördős Zé megsértődött Risztov Évire

Évi végül egy olyan elemet sem tett fel a tányérjára, amit Zé készített el neki, amit a zsűritag ki is emelt az értékeléskor.

Zsuzsu teljesen kiakadt Hunorra

Zsuzsu vérig sértődött, mikor a fiú megjegyzést tett a fenekére. Alig győzte csillapítani magát...

Komoly sérülést szerezhetett volna Gigi a hozzávágott mikrofontól

Rónai Judit Mirjam saját bevallása szerint befutott énekesnő Amerikában és Londonban. Tehetségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hatalmas követői bázisa, ezért most eljött, hogy bemutatkozzon a mentoroknak is. Ez olyan jól sikerült, hogy kis híján életre szóló "emléket szerzett" az X-Faktor női mentorának.

 

Nézd meg újra Mirjam produkcióját!

Berni teljesen kiakadt, amiért nem őt tartja Ádám a világ legszebb nőjének

Berninek jól esett volna, ha Ádám azt mondja, hogy őt tartja a világ legjobb nőjének, azonban a színész másképp gondolkozott.

Óriási balhé kerekedett Tomi rosszul elsült viccéből

Tomi és Dóri csak későn vették észre, hogy a többiek az étkezőben vacsoráznak, ezért lemaradtak a lecsóról. Gáspár Laci felajánlotta az utolsó falatokat a fiatal párnak, Tomi azonban felkorbácsolta a kedélyeket viccével.

Így reagált Tomi és Dóri az őket ért negatív kritikákra

Dóri nem érti, hogy miért ők kapták a legtöbb negatív jelzőt Tomival, Tomi azonban fontosabbnak tartja a barátai véleményét, mint azoknak az embereknek a kritikáját, akiket mindössze néhány napja ismer.

Gáspár Laci: „Gjoni egy önző ember”

Gáspár Laci és Niki a kiszavazás másnapján is még Gjoniról beszéltek, Laci ráadásul bevallotta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy csalódott Delhusában.

„Ez nagyon megalázó volt!” Egy barátság véget ért?

Gáspár Laciék végül úgy döntöttek, hogy Sánta Lacit és Juliskát tartják bent a játékban. Gjoni a búcsúzáskor egy pacsival egyértelműen Laci tudtára adta, hogy mit gondol az énekes döntéséről...

ByeAlex vérig sértődött mentortársai élcelődése miatt

Az elején még úgy tűnt, ő is partner a tréfálkozásban, ám egy idő után látszott rajta, hogy „elszakadt nála a cérna”.

Nem fogjátok elhinni – Zsófi vallomást tesz

A Mátyás király téren nincs olyan nap, hogy ne történjen valami hihetetlen dolog. Pont egy évvel ezelőtt láthattuk azt a jelenetet, mikor Tóbiás benyit az irodába és félreérthető helyzetben találja Zsófit és Krisztiánt. Tóbi dührohamot kapott, és elmondta a lánynak, hogy ő így nem szeretne apajelölt lenni. Zsófi kiborult és olyan csúszott ki a száján, amit meggondolhatott volna jobban.

Gábor:

A félresikerült randi után Gábor döbbenten konstatálja, hogy Zoé azért rázta le őt, hogy egy másik pasival hetyegjen. Mikor a lány szemtelenül közli Gáborral, hogy a lehengerlő és udvarias viselkedésével nem tudja megtéveszteni, Gábor durván beszól Zoénak. 

Váratlan fordulat! – Bandi megütötte Petit?

A fiúk életükben először csúnyán összekaptak, aminek az lett a vége, hogy Bandi gondolt egyet és csúnyán behúzott a nála jóval idősebb Petinek.

Bence megsértődött, és csatlakozott Éviékhez

Bence hiába próbálta szóval tartani az ikreket, ők nem akartak csevegni, ezért a műsorvezető fogta magát, és felment Gyovaiékhoz. Éviék nagyon örültek Bence társaságának, de elárultak néhány olyan infót, amit talán nem kellett volna.

Niki és Gábor lebuknak Lali előtt

Miután a fiú véletlen szemtanúja lesz egy Niki és Gábor között elcsattanó csóknak. Gabi újabb hazugsággal próbálja kimagyarázni. De Nikinek végérvényesen elege lesz, és fellebbenti Lali előtt a titokról a fátylat.

Kertész Vilmos: „Engem az zavar, hogy spiclinek neveztél”

Egy barátságban megadatik, hogy a két fél épp nem ért egyet valamiben, de az már túlzás, amit Laci és Vili művel egymással. Majdnem verekedésbe torkollott Irma békítő szándéka…

Mici kigúnyolta Ginát, sértődés lett belőle

A villa-szerkesztőség párjai bábokkal játszhatták el, hogyan látták egymást a munka közben. Mici és Krisztián Ginát és Somát parodizálta. Gina szerint Mici túljátszotta a szerepét.

Tivy csak Somára számíthat?

A tárgyalás után mindenki elmondta a sérelmeit, Ati és Zsolti is megsértődött Tivyre, amiből a párbajozó azt a következtetést vonta le, hogy már senkire sem számíthat.

Zsolti csalódást okozott Krisztiánnak a döntésével

Zsolti úgy döntött, hogy Tivyt támogatja a párbajon, ezzel azonban megbántotta Krisztiánt...

Balázs és Jani szembenézett a kritikákkal

Már három éve annak, hogy a Vundersőn és Zuperszexi első adására nagyon sokan voltak kíváncsiak, de ami igazán meglepte a műsorvezetőket, az a rengeteg kritika volt, amit akkor kaptak. A jó hír pedig az volt, hogy akkor épp a második adásra készültek a műsorvezetők.

Veszélyben Zsolti és Vivi produkciója?

Zsolti nem hajlandó tovább együtt dolgozni Vivivel, aki állítása szerint nem veszi elég komolyan a közös feladatot. Vivinek persze ez nagyon rosszul esik, és megsértődve elvonul a Sufniba. Hogy lesz ebből produkció?

Tóth Gabi faképnél hagyta mentortársait

Gáspár Laci megsértődött, mert Gabi félbeszakította őt értékelés közben. Az X-Faktor női mentora csak szerette volna pörgetni az eseményeket, ám Laci nem tudta szó nélkül hagyni a történteket, amit már Gabi sem tolerált.

Gréta sírva árulja el Rolandnak, ő tehet a balesetről

Amikor a lány felteszi magának a kérdést, hogy vajon szerelmes-e Rolandba, arra jut, hogy most már meg kell mondania neki, hogy ő okozta a balesetét…

Somát és Dávidot szétszedték a csajok

Amint az alkohol hatni kezdett, a lányok magasabb fokozatra kapcsoltak: Vivien betáncolta magát Dávid nyakába, majd elkapta szívszerelmét, Somát, aki azonban nemigen tudott Vivi ostromával foglalkozni, hiszen éppen Evelinnel évődtek.

Mici és Zsolti tisztázta a félreértéseket

A lány próbálja, mégis nehezen tudja elengedni, hogy az árnyéktánc-versenyben utolsó helyen végzett, ráadásul Zsolti a pontok összeszámolásánál hibázott, és Mici ezt is magára vette. Miután tiszta vizet öntöttek a pohárba, Atit ekézték.

Kristóf vissza akarja szerezni Maját

Kristóf először Szilvihez fordult segítségért, hogy ketten megbékítsék Maját. A pároshoz végül Evelin is csatlakozott, így hármasban ötöltek ki egy tervet a lány meggyőzésére…

Gergő elutasította Brigit az ágyban


szerző:
2016.05.06. 19:55
Gergő elutasította Brigit az ágyban

Brigi észrevette, hogy az este folyamán Gergő többször is felhúzta az orrát. Lehet, hogy nem véletlen?! Az viszont biztos, hogy a farmerlegény egyértelműen nemet mondott párja paplan alatti közeledésére...

Miklós beolvas Áginak


szerző:
2016.04.06. 22:00
Miklós beolvas Áginak

Miklós meglátogatja Ágit, ugyanis Ludwig Lizát akarja, és csak a fiatal nő tudhatja, hogy mere van a lány. Ági sírva fakad szinte, mert állítása szerint semmit sem tud lányáról. Mi lehet az igazság?

Aliz kiakad


szerző:
2016.01.29. 15:19
Mennyire szólhat bele a nagyszülő a gyereknevelésbe?

Kényes kérdés, hogy a szülő mennyire engedje, hogy a nagyszülők beleszóljanak a gyereknevelésre. Vékony mezsgye, amit nem könnyű megúszni sértődés nélkül, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a nagyszülők jelenléte egyértelműen fontos a gyerek életében, csak meg kell találni az egészséges határokat, de hogyan? Erről kérdeztük Bíró Eszter énekesnőt és Regős Judit családi tanácsadót.

Ada annak ellenére, hogy a csajokkal nyaral, állandóan a telefonját böngészi, hátha írt Máté. Mivel a srác ritkán válaszol, Ada teljesen kiakad és megsértődik. Kíváncsi vagy, hogy végződött Ada története? Akkor kattints ide!

Robin kiakadt Lacira


szerző:
2015.02.28. 21:58
Robin kiakadt Lacira

A BeleValó két műsorvezetője, Aurelio és Éva a Villából jelentkezett be, elbeszélgettek a villalakókkal. Laci egyik kijelentése kiverte a biztosítékot Robinnál, ezért Dennisnek öntötte ki a szívét.

Reflektor 12-05-25


szerző:
2012.05.26. 00:45
Reflektor 12-05-25

Reflektor: Kiszel Tünde megsértődött Puzsér Róbertre. Muri Enikő és Nagy Sanyi nem csak barátok.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-31

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Kiválasztás után elindult a találgatás, hogy kinek kell a leginkább tartania a szerdai Kihívástól, a villalakók többsége Shadit tartja a legesélyesebbnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való