KERESÉS search-close

sárga csapat

74 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sárga csapat"

A sárgák végleg feladták?

A sárgáknál semmi sem akart összejönni: először a tészta, később pedig a karamell is beintett nekik. Annamari már annyira elkeseredett, hogy szíve szerint otthagyta volna az egészet.

A sárgákat megtámadta egy földönkívüli tészta

Annamari és Tomi valamit nagyon elrontottak a tápióka lisztes tésztájukban, hiszen egy nyúlós valami lett belőle. Ezután viszont még nagyobb lett a gond: nem maradt alapanyaguk, hogy kijavíthassák az ételüket.

Sovi a végtelen türelmű Mátét is kihozta a sodrából?

Nem volt feszültségmentes a sárgák közös főzése, hiszen a már összeszokott Zsófi-Emerencia-Sovi trióba Máté is próbált beilleszkedni. A birkatürelmű Mátét azonban még Sovinak is sikerült felbosszantania a folyamatos pörgésével.

Lávafolyamként terült el a sárgák tortája!

A sárgáknál megfordultak a harcok: kivételesen nem Dóra és Dávid vesztek össze, hiszen mindketten Péter lassúságán akadtak ki. A későn elkésült piskóta pedig úgy tűnt, megpecsételi a tortáik sorsát...

A sárgák félretették a vitákat a pontszerzésért?

A sárga csapatnak nemcsak az első feladat harcain kellett túllendülniük, de egy kellemetlen hátráltatáson is. Vajon a tésztáikkal újra visszatérhet a nyerő szériájuk?

A sárgáknál állt a bál: Dávid végig őrjöngte a főzést!

Dávid először nagyon örült neki, hogy ő irányíthatja a sárgákat a luxusszálloda éttermében... azonban hamar elszabadult a pokol. Lemaradtak a feladatokkal, a feszült Dávid pedig kontroll nélkül üvöltözött mindenkivel.

A sárga csapat pastái

A második feladatban a zsűri kedvenc tésztáit kellett elkészítneie a csapatoknak, Gianni útmutatása alapján. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a pasták? Nézd meg a kóstolást!

Dávidból újra önjelölt vezető lett - folytatódott a sárgák háborúja

Hiába volt Péter a konyhafőnök, Dávid megint átvette tőle a gyeplőt. Ez hiába zavarta Pétert, nem akart megint konfliktust a csapatban, ezért inkább csöndesen elviselte.

A zsűri megfejtette a sárgák vitáit: itt egy szerelmi dráma folyik...

Zé, Bea és a Séf egyszerűen nem tudták elképzelni, miért esnek egymásnak folyton a sárgák: Dóra és Dávid már az első feladat legelején összekaptak, és a helyzet a későbbiekben sem javult. Zének viszont leesett, mi is mehet itt igazából.

Dávid elpattant: káromkodva veszekedett a társaival

Dávid nagyon megijedt a desszertes feladattól, hiszen nem igazán érezte magát otthonosan ezen a terepen. Ennek ellenére viszonylag visszafogottan és veszekedés nélkül tudtak együtt dolgozni a csapatával... egészen az utolsó 10 percig. Akkor minden borult!

Dávid és Dóra harca egyre jobban elmérgesedett a sárgáknál

Dávid a második feladatban már odáig jutott, hogy Dórit semmibe véve (ő volt a konyhafőnök) osztogatta az utasításokat Péternek. A zsűri nem értette, hogy most akkor ki is náluk a főnök, ezért a Séf lement megnézni, mi a helyzet... sajnos a legrosszabbkor érkezett.

A sárga csapat piros főétele

A második feladatban egy piros pult várt a csapatokra. A fő feladatuk az volt, hogy piros színű főételt alkossanak. A Séf persze adott nekik pár tippet a főzés előtt. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a tányérok? Nézd meg itt a kóstolást!

Dóra: „Végleg felment a cukor, azt hittem, hogy felrobbanok!”

Hiába Péter volt a konyhafőnök, nem fogta eléggé erős kézzel a csapatát, ezért Dávid vette át a szerepét. A parancsolgatásával és a stílusával azonban annyira kiborította Dórit, hogy többször is egymásnak feszültek.

A sárga csapat mangalica variációi

Az első feladatban két óriási féldisznót kaptak a csapatok, ezekből kellett háromféle húsrészt kivágniuk. Vajon hogyan teljesítettek? A kóstoláson kiderült!

Vigyázat! Támadnak a sárga cukkinik!

Dóra, Dávid és Péter alkotják a sárga csapatot a középdöntőben. Még gyorsan az első közös főzésük előtt elkaptuk őket, hogy meséljenek egy kicsit a triójukról. Persze, a lélekelemzések mellett arra is szakítottak időt, hogy elgondolkodjanak a tökéletes csapatnéven is.

Egy többéves házasság kezdete? A sárgák összevesztek!

Hangosra és igazán feszültre sikeredett Zsófi és Szovi második közös főzése. Semmiben sem értettek egyet, aminek az lett a vége, hogy a fánkhegyek között üvöltöztek egymással.

A sárga csapat fánkjai

A második feladatban a rettegett desszertek egyikével kellett szembenézniük a versenyzőknek: egy fánk pult várta őket. Csöröge, szalagos és képviselő fánkokat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Zsófi Sovinak: „Ne a lábad remegjen, hanem a kezed pörögjön!”

Szovi – szokásához híven – megint elkezdte túlpörgetni magát, így Zsófi elsődleges feladata az volt, hogy valahogy lenyugtassa csapattársát. Ez nem mindig jött össze… főleg, mert sosem értettek egyet.

A sárga csapat tekercsei

Az első feladatban ismét Ásziában kalandozhattak a versenyzők. Csapatokban kellett tavaszi és nyári tekercseket készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan teljesítettek? Nézd meg itt a kóstolást!

Szabados Ági bepánikolt!

Ági nagyon feszülten viselte, hogy ő a konyhafőnök, próbált kitartani a saját elképzelései mellett, de nehéz volt közben a két fiút is irányítani. A tálalásnál pedig szinte már teljesen elszakadt nála a cérna.
 

Lakatos Márk lenne a legnyugodtabb konyhafőnök?

Márk nemcsak Ágit nyugtatta meg a jelenlétével és a segítségével, de Rudi is folyamatosan odament hozzá, hogy mindent leellenőriztessen vele. A tálalást is időben elkezdték, csupán egyetlen kérdőjel maradt: jól tették, hogy lehűtötték a főelemüket a hűtőben?

Márk tollászott, dalolt és közben még főztek is egy kicsit!

Hiába kapták meg a hátrányt a sárgák, Márk próbálta viccesen kezelni, hogy egy egész fácánt meg kell pucolnia. Közben kiosztotta a feladatokat a többieknek és haladtak a munkával. Persze a pánik így is előjött a feladat vége felé.

Szabados Ági keményen fogta a fiúkat

A sárga csapatban eléggé vagány ételt készítettek: egy vegán hamburgert. A konyhafőnök pedig Ági volt, aki nem hagyta lustulni a fiúkat, folyamatosan pörgette a munkájukat. A stresszes pánik persze így is előjött a tálalás előtt.

Szabados Ági ostoros domina lesz konyhafőnökként?

A sárga csapat is túl van már két főzésen, ahol eddig a fiúk próbálhatták ki magukat konyhafőnökként. Nemcsak erről, a tortakínokról, de a csapatukról és a tökéletesen kialakult szerepekről is meséltek. Sőt, még arról is képzelegtek, vajon milyen főnök lesz majd Ági!

Vajon a csapatok sikeresen lemásolták a tortákat?

A második feladatban három tortával kellett szembenézniük a csapatoknak. A sárgák a legnehezebbet, a kékek a legkönnyebbet húzták ki maguknak. Vajon hogyan sikerültek?

Márkékat nemcsak a hátrány, de a temperálás is sokkolta?

A sárgák nagy küzdelmet folytattak a legnehezebb tortával: nem tudták, hogyan kellene temperálniuk a csokoládé díszítést, sőt félidőnél kettejüknek ki kellett állniuk a pultjaikból.

Lakatos Márk átvette a sárgák irányítását

Noha Rudi lett volna a konyhafőnök, inkább hagyta kibontakozni Márkot és a kreatív ötleteit. Azonban a tányérjuk főelemét magára vállalta: vajon sikerült lenyűgözniük a zsűrit?

A sárga csapat vajbabos kagylója pakchoi-al és algába forgatott garnélával

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a sárgáktól, nézd meg a receptjüket.

A sárga csapat cannollijai

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a sárgáktól, nézd meg a receptjüket.

A sárga csapat karfiolos rizottója gyömbéres rákfasírttal

Izgalmas étel várt a kicsikre a középdöntő első feladatában: folyami rákból kellett főételt készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a sárgáktól, nézd meg a receptjüket.

Ádám átvette Tomi konyhafőnök szerepét?

Az első feladatban kecskéből kellett főételt készíteniük, azonban Tomi konyhafőnökként eléggé nehezen döntötte el, mit is készítsenek. Ádám próbált mindent megtenni: rengeteg ötlettel bombázta Tomit, hogy haladjanak.

Ádám: „A császárhús 20 percig teljes agyhalált okozott”

Ádám teljesen leblokkolt, hogy mit is kellene készíteni a császárhúsból és a körettel is meggyűlt a baja. Azonban a rengeteg kattogásnak meglett az eredménye: kitalálta, mit csináljanak!

A ponttal és az előnnyel extra erő is jár!

A második feladatban a sárgák egy kicsit fellélegezhettek, hiszen megszerezték a pontot! A reakció pedig nem maradt el!

Mitől is főzelék egy főzelék?

Ádám nagyon mérges lett, amikor meglátta, hogy a sóska főzelékük még inkább leves állapotban van. Parázott, hogy párbajozniuk kell.

Vajon hogyan sikerültek a csapatok főzelékei?

A sárgák a sóskát választották, a zöldeknek így pedig tökfőzeléket kellett készíteniük. A zsűri a kóstoláson értékelte a teljesítményüket.

Sült császárszalonna párolt káposztával, káposzta velutéval és fekete lencsével

Ádám teljesen leblokkolt, hogy mit is kellene készíteni a császárhúsból és a körettel is meggyűlt a baja. Azonban a rengeteg kattogásnak meglett az eredménye: kitalálta, mit csináljanak!

Sóska diós-parmezános ropogóssal és sült fügével

Ádám nagyon mérges lett, amikor meglátta, hogy a sóska főzelékük még inkább leves állapotban van. Parázott, hogy párbajozniuk kell.

A sárga csapat kecskéből készített étele

Az első feladatban kecskéből kellett főételt készíteniük, azonban Tomi konyhafőnökként eléggé nehezen döntötte el, mit is készítsenek. Ádám próbált mindent megtenni: rengeteg ötlettel bombázta Tomit, hogy haladjanak.

A luxus étteremben különleges ételeket készítettek a csapatok!

A sárga és a piros csapat is egy külső helyszínen bizonyított: egy luxus étteremben kellett elkészíteniük az ételeket. Hogy hogy kellett az adott fogásokat elkészíteniük, azt a séf mutatta be nekik.

A sárgák végre összekovácsolódtak a luxus étteremben?

Eddig még nem szereztek pontot, ezért Ádám konyhafőnökként mindenképpen össze akarta hozni valahogyan a csapatot. Ez be is jött. A kezdeti nehézségek ellenére jól mozogtak az idegen konyhában.

A sárgák megszerezték az első pontjukat!

Az eddigi feladatok során egyetlen pontot sem gyűjtötték, úgyhogy nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy végre megtört az átok.

László szigorú tekintetét semmi sem kerülhette el

László mindenképpen máshogyan akarta irányítani a csapatot, mint a korábbi konyhafőnök-alkalomkor. Emiatt semmi sem kerülhette el a figyelmét: Tomit folyamatosan ellenőrizte.

Vajon hogyan sikerültek a csapatok gabona főételei?

A csapatoknak gabonafélékből kellett főételt alkotniuk. A kérdés már csak az volt, hogyan tudnak bánni a többnyire ismeretlen alapanyagokkal. A kóstoláson eldőlt.

Ismét a sárgák jutottak előnyhöz és ezzel egy újabb ponthoz is!

Miután a zsűri megkóstolta, majd pedig kiértékelte a csapatok ételeit, a sárgáknak ítélték oda a pontot.

Tomi: „Egy csapat vagyunk, úgyhogy próbáljunk meg egy csapatban dolgozni”

A sárga csapat Lenit választotta, így az oroszkrém tortát kellett elkészíteniük. A sütés nem volt feszültségmentes: László kételkedése kiakasztotta Tomit.

Meczker Tomi: „Iszonyat jó fejek vagyunk mi hárman, ha lehet ezt így mondani”

A sárga csapatot a luxus étteremről és az ottani főzésről kérdeztük. Az elsőre félelmetes feladatot végül pontra váltották, és a csapat is végre összeért ezen a kihíváson.

Kacsamell szelet quinoakásával, mazsolás-baconos bulgurfasírttal és parmezános quinoaropogóssal

László mindenképpen máshogyan akarta irányítani a csapatot, mint a korábbi konyhafőnök-alkalomkor. Emiatt semmi sem kerülhette el a figyelmét: Tomit folyamatosan ellenőrizte.

A sárgák lefagytak: mit készítsenek a kardhalból?

Az első feladatban László volt a konyhafőnök, és szíve szerint elcserélte volna ezt a posztot. Nem igazán tudták, mit kezdjenek a kardhallal: Ádám próbálta kierőszakolni Lászlóból a választ, de nem igazán jött a megoldás.

Ha túl sokáig bontod a csirkét, elúszol az idővel!

A második feladatban a sárgáknál tovább gyűrűzött a káosz: Ádám és László nem tudta, hogy Tomi mit is szeretne kezdeni a csirkével.

Hogyan értékelte a zsűri a csapatok 2. feladatban készített ételeit?

A második feladatban először a kékek választhattak, akik mangalica szűzzel dolgoztak, a sárgák pedig egy különleges csirkét kaptak. Hogy hogyan sikerültek? A zsűri kóstolt!

Séf:

A harmadik feladat során Ádám is nehezen tudta eldönteni, hogy mit is készítsenek a savanyított karfiolból és citromból. Az elkészült tányérokra végül egy-egy óriási hús került, ami elborzasztott a séfet.

A sárga csapat pontok nélkül maradt az első napján?

Az első és második feladatban a kékek szerezték meg a pontokat és a velük járó előnyöket. A 3. kihívás és a fermentált zöldségek után vajon megint ők örülhettek a zsűri döntésének?

A sárga csapat kardhal étele

A zsűri szerint borzasztó, hogy egy ennyire pasztell színű tányért készítettek. A halat sem tisztították le eléggé. A séf kijelentette: ez a tányér a középdöntőben kevés.

A sárga csapat bressey csirkevariációi

A zsűri megdicsérte az ötletes rétesüket, jó lett benne a gesztenye. Azonban Rozinának nem tetszett, hogy alufóliában sült húst kell ennie.

Salsában sült steak, tempurálban fermentált karfiol és burgonya

A séfet elborzasztott a sárga csapat tálalása, hiszen Ádámtól nem ezt szokta meg. Képzavart okozott a tányér, pedig az ízek rendben lettek volna.

Így jutott el a sárga csapat a középdöntőig!

12 versenyző már ott van a Konyhafőnök középdöntőjében, ezen a héten csapatokban küzdenek meg a kihívásokkal és pontokat gyűjtenek. A sárga csapat tagjai – Ádám, László és Tomi – az első elődöntőhéten bizonyítottak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanataikat.

Péter megelégelte Gábor irányítását

Miközben az első feladat során végig Gábor diktálta az iramot, a desszertek elkészítésénél Péter már nem hagyta magát.

Két csapat biztosan továbbjutott!

Miután végigvették, hogy kik teljesítettek a legjobban a második feladatban, kiderült, melyik két csapat juthat tovább biztosan a következő adásba.

A sárga csapat samosa receptjei

Az első feladat során elkészült töltött tészták töltelékét megdicsérte a zsűri, azonban inkább voltak batyuk, mint samosák. Nemcsak a forma volt probléma, ugyanis a tészták nem sültek át eléggé.

A csokitorta és a morgóhal okozta a morgó versenyzők vesztét

Különleges halfélék és töménytelen mennyiségű csokimáz – ezek voltak a keddi versenynap főszereplői. És persze Csabi és Ádám, akik megint végigveszekedték a feladatokat.

Balhé a Konyhafőnök Juniorban!

A műsor során láttunk már apró összezörrenéseket, de olyat még nem, mint ami most Csaba és Ádám közt volt. Ha kíváncsi arra, hogy sikerült végül a sárga csapat sushi tála, akkor kattintson ide a teljes adásért!

Szikrázott a levegő a döntő első napján!

Végre, végre elkezdődött a döntő! Itt már a legkisebb bakik is végzetesek lehetnek, ugyanakkor minden egyes jó ötlettel közelebb lehet kerülni a fináléhoz. 

Csabit kirekesztették?

Csaba bár mindent megtett azért, hogy kivegye a részét a csapatmunkából, de bármihez is nyúlt, a lányok sorra belekötöttek...

Zé egy évvel öregebb lett, a zöldek pedig a döntőbe jutottak!

„Ma van a szülinapom” – kiáltotta el magát Fördős Zé partycuccban, és már kapta is a jobbnál jobb falatokat. Nem hiába, csupaszív junior szakácsokkal ünnepelhetett. 

Bizonyították a kékek: utolsókból lesznek az elsők!

A koncentráció rovására ment a nagy jókedv a sárgáknál, így mindkét feladatban alul maradtak. A kékekről viszont elmondható, hogy a keddi vereség csak erősebbé tette őket. 

Mózes megmentette a sárga csapatot?

Halmaradékokkal kellett dolgoznia a csapatoknak a nap utolsó feladatánál. A sárga csapatnak nagy szüksége volt az utolsó megszerezhető pontra, hiszen azzal lehet elkerülhették azt, hogy párbajozniuk kelljen.

Ilonát kirekesztették?

Bár a középdöntőben csapatként kell küzdenie a versenyzőknek, a sárgáknál a második versenynap során is rengeteg feszültség volt a fiúk és Ilona között, aminek meg is lett az eredménye...

Ki kapja a második pontot?

A zöld csapat grillezett ráját és wasabis burgonyapürét készített, valamint kolbászchipszet tálalt mellé. A sárgák pedig lecsóval töltött ráját szolgáltak fel a zsűrinek kapormártással.

A sárga csapat kettévált?

Az első feladatban malacpofával és garnélarákkal kellett dolgoznia a versenyzőknek. A sárga csapatban viszont súlyos gondok voltak az egységgel. Ilona kirekesztettnek érezte magát végig Mózes és Tamás mellett.

Mélyvízbe dobták a csapatokat!

A középdöntő első napján a kék és a sárga csapat mérte össze tudását. A küzdelem helyszíne az első feladatnál pedig nem a Konyhafőnök konyhája, hanem az egyik legnívósabb budapesti étterem volt. A versenyzőknek ráadásul nem a zsűrinek, hanem az étterem vendégeinek kellett főzniük!

Tudod a dolgodat?


szerző:
2015.05.11. 20:10
Tudod a dolgodat?

A harmadik feladatban a kék csapatnál Ljubov, a sárgánál pedig Tamás volt a Konyhafőnök. Nyúlhúsból kellett egy főételt készíteniük. A sárga csapatnál feszülten indult a munka, de a kék csapatnál is felpaprikázott hangulat uralkodott Ági és Ljubov miatt.

Citrusos tagliatelle bébipolipos hollandi mártással, nyárson grillezett rákkal és tárkonyos olívaolajjal

A tésztát Máté készítette, de mivel frissen akarták ételüket a zsűritagok elé tenni, ezért az utolsó pillanatban készült el a sárga csapat a tálalással.

Disznófül burgonyagratinnel

Disznó füle, farka, körme, lássuk mi készült belőle! Mózes és Ambrus disznófülből készítették az ételüket. A burgonyagratinjük azonban nem sült át rendesen, ezért feszülten szolgálták fel ételüket a zsűrinek.

A sárga csapat tavaszi tekercse

Tibor és Csaba már az elején komoly hibát vétett a rizslapokkal, így végig nagy volt köztük a feszültség. Az összhang hiánya pedig a tányérjukon is látszott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való