KERESÉS search-close

rtl magyarország

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rtl magyarország"

Az RTL vezérigazgatója a legbefolyásosabb

Megtartotta első helyét a legbefolyásosabb hazai médiaszemélyiségek között Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója. Az 50-es rangsorban is látszik, hogy milyen változások történtek a médiapiacon: a listán szereplők csaknem 40 %-a cserélődött. Idén először szerepel a listán Andy Vajna, miután megvette a TV2 csoportot.

Az RTL Magyarország üdvözli a Kormány döntését

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint az RTL Klub is jogosult programdíj beszedésére a jövőben a műsorterjesztőktől. Az RTL Magyarország üdvözli a Kormány döntését.

Bevésted mindet a naptárba?


szerző:
2016.03.04. 10:06
Bevésted mindet a naptárba?

Kíváncsi vagy, hogy márciusban és áprilisban milyen premierekkel és új műsorokkal készül az RTL Magyarország? Segítünk!

Reflektor 2015-09-04


szerző:
2015.09.05. 01:40
Reflektor 2015-09-04

Új műsorokkal ünnepel az RTL. Az RTL Magyarország hamarosan betölti 18. életévét, a jeles évfordulót pedig egy fergeteges partival ünnepelték meg az RTL Klub és az RTLII sztárjai. Az ünneplésből persze a nézőknek is kijut majd, hiszen a következő hetekben-hónapokban rengeteg új műsor indul mindkét csatornán. Farkasházi Réka kislánya iskolás lett. A színész-énekesnő nem tagadja, ő maga is nehezen hiszi el, hogy néhány napja már nemcsak a fia, de kislánya is az iskolapadot koptatja, és mint a szülők többsége, ő is elérzékenyült, amikor Rebekát elkísérte az évnyitóra.

Vidus Gabriella az RTL Magyarország új vezérigazgatója

Kolosi Pétert pedig vezérigazgató-helyettessé nevezte ki július elsejétől az RTL Group. Rudas András, aki továbbra is a társaság felügyelőbizottságának elnöke marad, azt mondta: Vidus Gabriellánnak kulcsszerepe volt abban, hogy az RTL csatornacsalád egyértelműen a magyar reklámpiac vezetője lett, dinamikus vezetői egyénisége új fejezetet nyit majd az RTL Magyarország sikersztorijában.

Muzsika TV: Új ritmus, új külső!


szerző:
2015.03.30. 11:04
Muzsika TV: Új ritmus, új külső!

Március 15-től az RTL Magyarország zenecsatornája, a Muzsika TV vadonatúj arculattal, logóval és 16:9-es képaránnyal sugározza közkedvelt műsorait.

Adónak álcázva akarja tönkretenni a kormány az RTL-t

Az RTL Magyarország megdöbbenéssel fogadta a médiaadóról szóló törvényjavaslatot, amely komolyan veszélyezteti a társaságunk gazdaságos működését.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való