KERESÉS search-close

rtl 2

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rtl 2"

Így lett 12 ezer követője egy 79 fős falunak

Míg a Szelfi sztárjai arra használják a kamerát és az internetet, hogy az RTL 2 nézői bepillanthassanak a mindennapjaikba, addig egy cuki jódlizó bácsi egy apró svájci falunak szerez rajongókat vele.

Dallas - 3. évad, 2. rész - A bizalom köre

Elena visszatér a Ewing Globalhoz, de nem mint tulajdonos, hanem alkalmazott. Barnes kérésére és Nicolas segítségével az a feladata, hogy bizonyítékokat keressen Jockey cselszövésére, amellyel Cliff Barnes-ra kenték a meggyilkolását. Ryland kiszabadul a börtönből, az anyja Judith pedig szintén megjelenik, azzal, hogy visszaveszi tőle a cége irányítását. Az idős nő nem rest, és azonnal tárgyalni akar a drogkartellel, akiknek szállítják a kábítószert, hogy új egyességet kössenek. Kiderül, hogy Ryland közvetve a CIA-nek dolgozik.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

A két nagy rivális csapott össze a VV7 utolsó Párbaján. Laci és Dennis között már azóta érett ez az összecsapás, amióta megromlott a viszonyuk. De itt is csak egy nyerhetett, egyikük számára karnyújtásnyira a cél előtt, véget ért a ValóVilág.

Leighton Meester és Adam Brody elvitték családjukat ebédelni

A házaspárt a Reel Inn-ben látták családjukkal Malibu-ban.

Dr. Gyúrós az érzelmek mélyére nézett

A nagy partit még nagyobb érzelmek követték: száguldoztak a szerelmi vallomások és a búslakodó elvonulások. Persze a parti-éneklés sem maradhatott ki a bulizásból. Mindezt pedig Dr. Gyúrós fejelte meg egy jó kis lélekboncolgatással.

A Tökfejre került a zöld kendő

Véget ért az iskolahét, levizsgáztak a villalakók. Volt, aki olyan jól teljesített, hogy lila kendőt kapott érte, akadt azonban olyan is, aki megbukott. Az elégtelen osztályzatért pedig büntetés járt, de hogy ekkora azt még maga az érintett se sejtette.

Okosabb vagy, mint a villalakók?

Ezúttal az utca emberét vizsgáztattuk, azonban sokaknak még a legegyszerűbb kérdések megválaszolása is problémát okozott. Te tudnád a helyes megoldásokat?

"Csak a BKV!"


szerző:
2015.01.25. 15:11

Lacinak Kanadával, Dennisnek a prímszámokkal, Edinának a toldalékokkal, Daninak egy egyszerű szorzással, Robinnak Mátyás halálával, Fanninak az erényövekkel, Dórinak pedig egy színnel gyűlt meg a baja az iskolahetet záró vizsgán.

Edina kacérkodása kollektív büntit hozott

Már megint Edina, már megint nem engedelmeskedett, és megint miatta kaptak büntetést a villalakók. Fanni mindeközben megismerkedett Maci kunkori farkával és Dennis szájával.

Na de mi az a kvadrokopter?


szerző:
2015.01.17. 17:00
Na de mi az a kvadrokopter?

Dani szerint a kvadrokopter egy írógép. Hogy miként merült fel ez a kérdés, és hogy kerültek ezek a furcsa tárgyak a villába, illetve hogy kicsoda a háttérben látható titokzatos idegen, az kiderül a ma esti Összefoglalóból!

VV7 = szex


szerző:
2015.01.17. 15:30
VV7 = szex

Nem mi állítjuk, hanem Fanni, és ha valaki, hát ő biztosan tudja. Mellesleg őt még egy bagzó sertés látványa sem akadályozza meg abban, hogy jóízűen elfogyassza a reggelijét!

Dennis orálisan kényeztette Fannit

Fanni és Dennis ismét egy forró hangulatú éjszakát töltött együtt, ahol nyelv nem maradt szárazon. További részletek az Összefoglalóban este 22:00-kor az RTL II-n!

Dennis a volt barátnőjével álmodott

A Villa komisza, aki egykori barátnőjét élő adásban dobta ki, álmában tett pontot Jenniferrel való kapcsolata végére.

Bömbi, szájkarate és egy féltve őrzött titok

Édibédi kezd elveszni az Ádám-Dennis-Fanni szerelmi háromszögben, Edinát pedig megtámadta a zöld szemű szörny, ráadásul kiderült, nem is alaptalanul! Nézd csak, hogy volt!

Kipakoltak a villalakók


szerző:
2014.12.09. 14:37
Kipakoltak a villalakók

A Főnök kiadta az első feladatot: távolítsanak el a villából minden ételt és italt, hiszen ezen a héten a lazsálás helyett kőkemény munka vár rájuk.

5 dolog, amiért Fanni hisztizik

Fanni elárulta a Főnöknek, mitől lesz hisztis. Nem meglepő, hogy igazán "Fannis" érvekkel állt elő!

Vikcsu búcsúlevele


szerző:
2014.12.09. 13:33
Vikcsu búcsúlevele

Vikcsu, a VV7 első kiesője levélben búcsúzott a villalakóktól. Fanni és Dóri sírva fogadta a lány sorait, Reni pedig megörökölte a kiváltságát.

Nem ért senkit meglepi, Zsuzsa mehet párbajozni

Túl vagyunk a VV7 első Kiválasztásán. A rafinált csaj úgy tűnik mindenkinél kihúzta a gyufát, mert 8 kiválasztó jellel ő lett a biztos befutó a Párbajra. De nem volt hiány lightos hisztiből és taktikázásból sem.
 

Homeland - 2. évad, 11. rész - Hajsza

Carrie értesíti a CIA-t, hogy Abu Nazir egy elhagyatott gyártelepen bujkál. A kommandósok átvizsgálják az épület minden zugát, de senkit sem találnak, ám Carrie biztos abban, hogy nem menekült el. Carrie eleinte arra gyanakszik, hogy valaki segített neki, majd visszamegy egy csapattal, és egy rács mögött meg is találják a rejtekhelyét, és lelövik. Estes hazugságvizsgálatnak veti alá Sault, és úgy alakítják a kérdéseket, hogy Saul felelőssé tehető legyen Aileen öngyilkossága miatt. Brody családja hazatérhet, de ő úgy dönt, ideje elmondani feleségének az igazat.

Gyilkos hajsza - 2. évad, 6. rész - Menekülés

A szenvedélyes együtt töltött éjszaka után Lily azt javasolja Joe-nak, hogy, mivel Ryan Hardy a nyomukban van, mindnyájan meneküljenek el Venezuelába, ahol szintén van egy birtoka. Joe vonakodva beleegyezik, de nem igazán tetszik neki a terv, ahogy Emmának sem. Mark eközben azon kapja Luke-ot, hogy Giselle holttestével beszélget az ágyban, mintha a lány még élne. Hardy felhívja Westont, és arra kéri, hogy riassza az FBI-t, és hatalmas erőkkel jöjjenek Connecticutba. Azonban Weston egyedül jelenik meg, mivel gyanakszik, hogy valaki az FBI-on belülről folyamatosan inofrmációkkal látja el Joe Carrollt. Sikerül elkapniuk Luke-ot, és Ryan felajánlja Lilynek, hogy visszakapja a fiát Joe Carrollért cserébe. Lily látszólag beleegyezik, de drogokkal elkábítja Joe-t, mivel egész más tervei vannak.

Szavazz Te is a VVapp-on!


szerző:
2014.05.11. 18:00
Szavazz Te is a VVapp-on!

Döntsd el Te, hogy ki legyen a VV6 győztese!

Megtört a jég, újra együtt a szerelmespár

Hosszú folyamat volt, de végül csak megérte. A szörnyű balhé után Iza rengeteget vezekelt, Krisztián pedig sokáig vívódott, végül csak megenyhült a szíve és adott szerelmének még egy utolsó lehetőséget.

Puskaporos szócsatával estek egymásnak a csapatok

A Párbajozók csapatai hadüzeneteket fogalmaztak, rímekkel és vádakkal tarkított monológokat vágtak az ellenfél fejéhez. A nagy szópárbaj végül Zsófi és Aurelio között élesedett ki. Az indulatok a rózsaszín és a fekete csapat oldalán is berobbantak.

Mit tartogat a jövő Iza és Krisztián számára?

A múlt heti, örült köpködős veszekedés óta Iza és Krisztián kapcsolata helyrehozhatatlannak tűnik. Bár a jó csaj már nem egyszer bocsánatot kért szerelmétől, Krisztián szíve nem enyhül.

Izára tennék a legtöbben a kiválasztó jelet

Ezúttal azt kérdeztük Önöktől, hgy kire tennék a kiválasztó jelet?

Mutánslégy-támadás és hiszti a köbön

A cuki lányra rendesen rájárt a rúd, nem elég, hogy zacskóból kellett öltöznie, még egy zümmögő szörnyeteg is megtámadta. Közben mindenki visszatérhetett a Villába, és jó dolgukban rögtön el is kezdték furkálni egymást.

Iza és Krisztián bűnbe vitte Zsófit

A csíkosoktól elpártolt a szerencse, de míg a Villában éltek, kihasználták minden percét a jólétnek, főleg a jó csaj és az őszinte srác bátorodott fel a kiürült ágyban. Mikor megtudták, hogy újra nomád körülmények közé szorulnak, alkoholba fojtották bánatukat.

A nézők szerint számítani fog a csapatszellem a Kiválasztásnál

Ma azt kérdeztük önöktől, hogy vajon számítani fog-e a Kiválasztásnál, hogy ki kivel volt egy csapatban.

Krisztiánnál eltört a mécses

Az őszinte fiú annyit ivott a betyár bulin, hogy mikor meghallotta a Titanic főcímdalát zokogni kezdett. Zsolti próbálta megvigasztalni, de a fiú csak tovább zokogott.

A nagy sonka botrány és Aurelio újra megmutatta a

Egy újabb esemény dús napot tudhatnak maguk mögött a villalakók. Iza kiakadt, Zsófi sírt, és Aurelio újra mutogatott.

Krisztián nem adja fel, akkor is meghódítja Iza szívét

Az őszinte fiú elhatározta, ha kell, légkalapáccsal töri meg Iza szívét. Nem adja fel, és meghódítja a Villa jó csaját.

Összecsaptak a hullámok Aurelio feje felett

Előző este még a Villa csődöre volt, de másnap már csak az osztásokat kapta. A szájhős fiút nem csak Viki, de még csókpartnerei is helyre tették, és ha ez nem lenne elég, még egy műpók is az életére tört.

Csók-cunami a Villában


szerző:
2014.02.03. 22:55
Csók-cunami a Villában

Aurelionak még várnia kell, hogy „ráharapjanak a harcsájára”, de a Villa csókkirálya címét már elnyerte.

Krisztián pörgetheti tovább a szalonnát

A ValóVilág 6 első Párbaját az őszinte fiú, Krisztián nyerte meg. Így az örökifjú Lacinak kellett búcsúznia a Villaléttől.

Iza beleszeretett Krisztiánba?!

Újabb villarománc van kibontakozóban? Iza ugyanis szemet vetett Krisztiánra, amit eddig csak Vikinek mert bevallani.

Zsófi és Krisztián váltották Alexát

A nézők döntése értelmében Alexának távoznia kellett a Villából, helyette viszont rögtön két vetélytársat kaptak a főnyereményre hajtó, már bent lévő játékosok. Zsófival és Krisztiánnal tehát tizenkét fősre bővült a VV6 mezőnye.

Simont kihasználja a Villa férfifalója?

Társai aggódnak Simonért, ugyanis a hírhedt férfifalóként beköltözött Charlotte kivetette hálóját a csodabogárra, aki kezd őszinte érzéseket táplálni a lány iránt, viszont Iza, Dorka és Józsi szerint ez biztos, hogy nem kölcsönös.

Simon beleharapott a gumimacilányba

Szenvedés és féltékenység az egyik oldalon, szerelmes pillanatok a másikon. Miközben Aurelio megpróbálta túltenni magát Teo csókcsatáin, Simon a nyugiszobában Charlotte-hoz került egyre közelebb.

A Villában a féltékenységé lett a főszerep

Volt, aki búslakodva fogadta a vetélytársakat, mások dühöngő bikává változtak. Hancúr-porszívózás, és visszafogott fürdőszobai meztelenkedések övezték a kialakulóban lévő szerelmi háromszögeket.

Simon feladta a harcot és kibékült Zsolttal

Szent a béke a Villában. Simon és Zsolt Lacinak köszönhetően kibékült, de vajon meddig bírják veszekedés nélkül?

Gyúrós Józsi: Akinek nincs esze, az mire okos?

Gyúrós Józsi színt vallott Charlottenak. Elárulta, ő nem is buta, csak tetteti. Azt viszont nem érti a macho Zsolt mire arcoskodik, hiszen akinek nincsen esze, az mire okos?

Ha a Simon vonat elindul, akkor nincs megállás

Elkezdődött a ValóVilág 6-ban a kőkemény taktikázás. Simon tovább feszegette a határokat, amit ezúttal nem úszott meg büntetés nélkül.

Tombolnak a hormonok a Villában

Gyúrós Józsi izomzata egy kicsit összeesett, Aurelio férfiasságával szórakoztatta a villalányokat és beköltözött Dorka.

Lakótársai érzelmeivel játszik Simon és beköltözött gyúrós Józsi

Simon átvette az uralmat a lakók érzelmei felett és már az első este kiborította társait viselkedésével. Az adás végén pedig beköltözött Józsi, aki alig várja, hogy a villalányok „ráraboljanak a harcsájára”.

Vasárnap hat lakó költözik a ValóVilág Villába!

A ValóVilág hatodik szériája számtalan újdonságot és meglepetést tartogat. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy már az első adás alkalmával, azaz január 12-én, 19:00-kor beköltözik az első hat lakó.

Felejthetetlen visszatérés


szerző:
2013.11.19. 00:00
Felejthetetlen visszatérés

A második évad premierjére már nem kell sokat várnunk, s az garantált, hogy a Dollhouse – A felejtés ára következő évada olyan dolgokkal kecsegtet, amit semmilyen gép nem töröl majd ki az emlékezetünkből!

Matt Bomer és Willie Garson legjobb barátok

A két színész kapcsolatát egy a forgatások legelején bekövetkezett tragikus esemény fűzte szorosra.

Heti teve-hír


szerző:
2013.04.14. 23:05
Heti teve-hír

Míg Rangos Katalin csak hüledezett az állat feldolgozásán, addig a többiek képzeletben már főztek, Jáksó pedig naná, hogy viccekkel fűszerezte a témát.

A várva várt folytatás ma az RTL II-n

Mától minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTLII a Dallas második évadát.

Egy igazán összeszokott négyes

A Szombat Esti Láz zsűrije annyira összeszokott, hogy később is szívesen találkoznának így, négyen. A műsor végéhez közeledve elárulták, hogy kit mivel lehet levenni a lábáról, mit gondolnak a versenyzőkről, és mi az, amit a legjobban értékelnek a négy hónapja tartó kemény munkában.

Hol és mikor láthatjuk még Jockey-t?

Kern András és Jáksó László mindent megtett, hogy egy néző se maradjon le a Dallas következő évadáról.

Új taggal bővül a Győrfi család

Győrfi Pál feleségével és két gyermekével érkezett a 8:08 – Minden reggel stúdiójába, hogy elújságolja, hamarosan újabb taggal bővül a család.

Magyarországon először a Dallas 2. évfolyama az RTL II-n

Április 12-től minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTL II a Dallas második évadát.

Ábel Anita szex(mentes) helyei


szerző:
2013.04.01. 16:13
Ábel Anita szex(mentes) helyei

Egyre inkább terjed a módi, miszerint a párok a szállodákban előszeretettel szexelnek a szobákon kívül, nyilvános helyeken is. Jáksó Laci addig nyaggatta a színésznőt, amíg sikerült kihúzni belőle, hogy ő hol, merre szexelt már, vagy még nem...

Bajor Imrénél betelt a pohár

Bajor Imre ismét iszik – állítják a napokban róla megjelent cikkek. Imre cáfolja a pletykát és mélységesen fel van háborodva.

Kunal Nayyarnak a fejébe szállt a hírnév

Az Agymenők félénk, indiai csillagászát alakító Kunal Nayyar bevallota, hogy megkérdőjelezhető volt a viselkedése az első évad forgatása alatt.

A nők agya kisebb, de hatékonyabb?

Az örök kérdés: melyik nem az okosabb? Tájékozódás, autóvezetés, ki, miben jobb, erősebb… Kiderült, hogy akad férfi, aki ugyanúgy nem boldogul a gyakorlati kérdésekben.

Farkasházy Tivadar börtönbe került

Egy parkolási ügyből 5 nap börtön – egészen röviden így lehetne összefoglalni Farkasházy Tivadar kálváriáját. A Heti hetes oszlopos tagja a 8:08 adásába még egykori rabruháját is elhozta megmutatni, és részletesen elmesélte, hogy milyen volt a börtönélet.

Dundika lázasan készül az esküvői táncra

Majoros Hajnalka és Mészáros Máté búcsúzott a Szombat Esti Láztól, ám Dundika nem esett kétségbe, hiszen végre lesz ideje, hogy elég időt töltsön kisfiával.

Linda Gray kitálal


szerző:
2013.03.15. 00:00
Linda Gray kitálal

Íme pár dolog, amit nem tudtatok Larry-ről!

Keleti Andinak veszélyben a házassága?

Keleti Andrea ez alkalommal, mint zsűritag szerepel a Szombat Esti Láz című táncos vetélkedőben, míg férje a táncosokat felügyeli, ez pedig feszültséget szül a házastársak között.

A mentalista Gálvölgyi


szerző:
2013.03.11. 07:22
A mentalista Gálvölgyi

Földönkívüliek, jósok, természetfeletti erők – ahogy boncolgatták a témát, kiderült, Gálvölgyi János „gondolatolvasó” is.

Damian Lewis negatív rekordja

A színészből valószínűleg soha nem lesz autóversenyző.

Hogyan kerüljük el a lóhúst?


szerző:
2013.03.03. 23:10
Hogyan kerüljük el a lóhúst?

Az európai lóhús-botrányra reagáltak a hetesek. Mindenki elárulta, hogy melyik állatot és annak melyik részét eszi, illetve nem eszi.

A 2006-os év szépsége és férfiassága

A Heti hetes férfi szereplői igazán kellemesen érezték magukat, hiszen Ábel Anita mellé érkezett Magony Szilvia, akit 2006-ban választottak szépségkirálynőnek. Hajóst pedig valami egészen másnak…

Teddy „pinty-kóddal” vásárolt…

Farkasházy Tivadar nemcsak ahhoz ért, hogy hány évig él egy varjú, hanem hogy hogyan kell az egyik pintyet a másik után lecserélni úgy, hogy azt a gyerek még véletlenül se vegye észre.

Majka mégsem veszi feleségül Dundikát?

A Heti hetes újoncát Ábel Anita hozta szorult helyzetbe akaratán kívül. Majka elmesélte, miért nem akar nősülni.

Majka a stúdióban nézett szembe a diákokkal

A tüntető diákok a Heti hetes felvételén válaszoltak a Hetek kérdéseire. Azokra is, melyek kétségbe vonják a szándékaikat vagy a tüntetés komolyságát.

Elena Ramos - Jordana Brewster


szerző:
2013.01.21. 11:04
Elena Ramos - Jordana Brewster

Elena Ramos a Ewing család házvezetőnőjének lánya, aki együtt nőtt fel Jockey és Bobby fiával, Johnnal és Christopherrel.

John Ewing - Josh Henderson


szerző:
2013.01.21. 11:03
John Ewing - Josh Henderson

John Ewing, Samantha és Jockey ambiciózus fia.

Jockey Ewing - Larry Hagman


szerző:
2013.01.21. 11:02
Jockey Ewing - Larry Hagman

A színész, Larry Hagman ismét életre kelti a cselszövő J.R. Ewing, azaz „Jockey” karakterét a Dallas legújabb epizódjaiban.

Samantha Ewing - Linda Gray


szerző:
2013.01.21. 11:00
Samantha Ewing - Linda Gray

Az Emmy és Golden Globe díjra jelölt színésznő ismét Samantha Ewing szerepét tölti be.

Rebecca Sutter - Julie Gonzalo


szerző:
2013.01.21. 10:59
Rebecca Sutter - Julie Gonzalo

Rebecca Sutter Christopher Ewing gyönyörű és intelligens menyasszonya.

Ann Ewing - Brenda Strong


szerző:
2013.01.21. 10:58
Ann Ewing - Brenda Strong

Brenda Strong Bobby Ewing harmadik felesége.

Christopher Ewing - Jesse Metcalfe


szerző:
2013.01.21. 10:57
Christopher Ewing - Jesse Metcalfe

A Dallas legújabb epizódjaiban Jesse Metcalfe játssza Bobby Ewing fogadott fiát, Christopher Ewingot.

Bobby Ewing - Patrick Duffy


szerző:
2013.01.21. 10:56
Bobby Ewing - Patrick Duffy

Patrcik Duffy számára az elsöprő sikert Bobby Ewing szerepe hozta meg.

Matt Bomer divattervező lett

A nagy svindli sztárja saját ruhakollekciót dob piacra.

Elizabet Dushkunak nincs szabadideje

Nagyon elfoglalt a Dollhouse csinos sztárja.

Courteney Cox nem randizik


szerző:
2013.01.14. 21:00
Courteney Cox nem randizik

A Jóbarátok egykori sztárja, mióta elvált férjétől David Arquette-től, randizás helyett lányával Coco-val és tv-s karrierjével foglalkozik.

A Dollhouse sztárja sorozatgyilkos áldozata lett

A Dollhouse - A felejtés ára sztárja, Enver Gjokaj sorozatgyilkos célpontja lett, de nem kell megijedni a színész csak egy epizódszerep erejéig vált áldozattá.

Jennifer Aniston terhes?


szerző:
2013.01.08. 20:10
Jennifer Aniston terhes?

Elképzelhető, hogy a Jóbarátok egykori sztárja, Jennifer Antiston kismamaruhában lép majd az oltárhoz.

Jesse Metcalfe nem árulja el, mikor lesz az esküvője

Az Életre-halálra sztárja már több mint egy éve eljegyezte a barátnőjét.

Dollhouse – A felejtés ára - 2. rész

Kalandtúrához kér útitársat, Richard, a dúsgazdag üzletember.

Dollhouse – A felejtés ára - 1. rész

Gabriel lányát elrabolják, ezért felkeresi a Babaházat, hogy felbérelje a tökéletes tárgyalót.

Eliza Dushku Roger Moore-ral dolgozik

Elkészítik Az Angyal című nagysikerű sorozat új feldolgozását.

A nagy svindli színésznője fel van háborodva

Tiffani Thiessen többet nem használ Instagramot.

Matt Bomer karácsonyi ajándék ötleteket ad a rajongóinak

A nagy svindli sztárja tippeket ad azoknak, akik tanácstalanok a karácsonyi vásárlás terén.

Szobrot kapott Jennifer Aniston


szerző:
2012.12.21. 21:00
Szobrot kapott Jennifer Aniston

A Jóbarátok sztárjának viaszszobrát kiállította Madam Tussaud New York-i panoptikuma.

Teddy dühöngött, a pápa interneten csiripel

Farkasházy felháborodott, amiért megszólták pulcsis öltözködését, miközben ő már 3 évesen farmert hordott és neki volt először baseball sapkája Budapesten. Kern hozott egy jelenetet a twitterező pápáról.

Izgalmak és szenvedélyek vihara tombol az RTL II-n

Hétfő délután kettőkor elindult az RTL II, ahol jönnek a jobbnál jobb sorozatok. Van itt minden: a romantikától kezdve az izgalmas bűnügyeken át egészen a világ legdrágább produkciójáig, világsztárokkal fűszerezve.

Lehull a lepel az RTL II műsorairól

Egy ország találgatta kik lesznek majd az RTL II műsorvezetői, és hogy a közönségkedvenc műsorok közül lesz -e olyan, amely visszatér.

Ismét hódítani kész a Dallas!


szerző:
2012.06.15. 19:40
Ismét hódítani kész a Dallas!

Jockey, Bobby és Samantha főszereplésével elkészült a Dallas újkori verziójának első évada, amely június 14-én 7 milliós, kábeltévés premiernézettségi-rekorddal nyitott az USA-ban, és nyár végétől az RTL is műsorára tűzi.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való