KERESÉS search-close

rosszullét

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rosszullét"

Rendész segített egy idős férfin Miskolcon

Térfigyelő kamera vette fel, ahogy egy önkormányzati rendész egy bajba jutott idős férfi segítségére siet Miskolcon. A férfi egy zebrán akart átmenni, amikor rosszul lett és elesett. Beverte a fejét, erősen vérzett, erre figyelt fel egy önkormányzati rendész, aki azonnal odarohant hozzá. Rögtön hívták a mentőket.

Rosszul lett a buszsofőr, az utasok a fának kormányozták a buszt

Az utasok kormányozták fának a buszt, miután rosszul lett a sofőr. A baleset csütörtök este történt Budapesten, egy súlyos és két könnyű sérültet láttak el a mentők. Egy dél-afrikai turistacsoportot vitt a busz. Az utasok először azt vették észre, hogy a sofőr nem kanyarodott be a szokott helyen a szállodához. Ekkor előre szaladtak, és látták, hogy a férfi már nem tudja irányítani a buszt.

Hibáztak: a mentők a riasztás után fél órával értek a helyszínre

Úgy tudjuk, meghalt az a fiatal fiú, aki még kedd délután esett össze Budapesten, a Nyugati téri metróaluljáróban. Görcsös rohama volt, a járókelők azonnal próbáltak segíteni rajta. Mentőt hívtak, az viszont csak fél óra múlva érkezett meg, miközben a közelben is van mentőállomás. Az Országos Mentőszolgálat vizsgálatot rendelt el. Közleményben azt írták, munkatársaik hibáztak, mert lett volna olyan esetkocsi, ami hamarabb a helyszínre érhetett volna. A mentésirányító és a mentésvezető a vizsgálat lezárásáig nem dolgozhat.

Pánik a Villában: „Azonnal küldjenek egy mentőt!”

Hatalmas pánik uralkodott a Villában, mikor Greg mozdulatlanul feküdt a földön. A történtekről a ma esti összefoglalóban részletesen is beszámolunk. ValóVilág9 powered by Big Brother 22 órától az RTLII-n.

Mi az az extrém terhességi rosszullét?

A terhesség bármennyire is áldott állapot, bizony olykor tényleg terhes lehet. Van, aki 4-5 kilót is fogy, napokig nem képes enni, de mi okozza a terhességi rosszullétet? Miért szenvedi végig egyik anyuka a kilenc hónapot a másik meg nem?

Csocsesz túlhajtotta magát, majdnem rosszul lett

Csocsesz ráfeszült az időre, emiatt folyamatosan rohangált a konyhában. A főzés végére azonban lefagyott, meg kellett állnia, mert nem érezte jól magát.

VV Roli rosszul lett a hazugságvizsgálaton

Zsuzsu felhasználva szuperképességét, Rolit küldte el poligráfos vizsgálatra. A fiú láthatóan kellemetlenül érezte magát a kérdések hallatán. Hogy pontosan miket kellett átélnie Rolinak, a ma esti adásból kiderül. ValóVilág9 powered by Big Brother ma 22 órától az RTLII-n.

10 nappal azután, hogy előadásáról a mentő vitte kórházba megszólal Kálloy Molnár Péter

Kálloy Molnár Péter a színpadon lett rosszul, de a felvonás végéig tartotta magát. Erős szorítást érzett a mellkasában, akár infarktusa is lehetett volna. A színész őszintén mesélt a Fókusz kamerájának a történtekről, akinek azt is át kell gondolnia, hogyan tud változtatni az életmódján és tempóján.

Rámehet Bori egészsége a dupla állására?

Borit egyre jobban megviselte, hogy egyszerre két helyen is dolgozik…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Amit az adásban nem láthattál: elkísértük Balázst az orvoshoz!

Balázs alig ivott vizet, ezért kiszáradás közeli állapotba került, és sürgős orvosi ellátásra szorult. Exkluzív videónkban megmutatjuk, hogy milyen vizsgálatokon esett át a klinikán az Agila játékosa!

Orvosi segítségre szorult az Agila játékosa!

Balázs nem fogyasztott elég folyadékot, ezért kiszáradás közeli állapotba került és elájult. Az Agila játékosát ezért bevitték a klinikára, hogy kivizsgálják és hidratálják.

Balázs életveszélyes állapotba kerül?

Az Agila törzs tagja azonnali orvosi segítségre szorul: sem járni, sem beszélni nem tud. Részletek a ma esti adásban! Survivor - A túlélők viadala 19 órától az RTL Klubon!

Többszáz gyerek lett rosszul Szombathelyen

Többszáz gyerek lett rosszul Szombathelyen – mind ugyanazt ették az iskolai menzán. Szerdán éjjel jelentkeztek az első tünetek, hányásra, hasmenésre panaszkodtak a diákok. Mindenhova ugyanarról a főzőkonyháról viszik az ételt. Az ÁNTSZ és a NÉBIH is vizsgálatot indított.

 

Gyöngyi másnaposan hányt le egy esküvői ruhát

Tamara és Gyöngyi remek lehetőséget kaptak, hogy bizonyítsanak esküvői tanácsadóként, Gyöngyi azonban a leglényegesebb pillanatban lett rosszul…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland Annának: „Mi összetartozunk…”

Lilit kórházba került. Rolandban realizálódott, hogy Anna kiléphet az életéből. Orsi és Bence szorult helyzetben kerültek közelebb egymáshoz.

Tamásnál betelt a pohár: kidobta Szofit

Tamás meglepő dolgot talált Márk lakásán. Milán levélben akart Ayse-nak üzenni. Lili rosszul lett.

Orvost kellett hívni Rózsához

Rózsa meglátogatta Kornélt, azonban a lány hirtelen rosszul lett, és az aggódó fiú azonnal hívta az ügyeletet. Ekkor toppant be Lili és egy orvos, és magukkal vitték a kismamát.

A teljes adásért kattints IDE!

Vajon mi okozta Karola ájulását?

Éppen Kornéllal beszélgetett Karola, amikor hirtelen rosszul lett és a földre zuhant.

A teljes adásért kattints IDE!

Szulejmán élete veszélybe került?

Az uralkodót mostanában rengeteg minden nyomasztja: lánya válása, Musztafa eltitkolt házassága, Rüsztem felmondása, és közeleg a hadjárat. A mindig erős Szulejmán az egyik pillanatban összeesik, és úgy tűnik, nagyobb a baj, mint hinnénk.

Úristen! Mi történt Vili bácsival?

Valószínű nagyon nagy a baj…

Kórházba került a Konyhafőnök egyik játékosa!

Három évvel ezelőtt a Fókusz számolt be arról, hogy Czigléczky Tibor, a főzős műsor egyik versenyzője az adásfelvétel közben rosszul lett és szervezete nem bírta a terhelést, ezért fel kellett adnia a főzést.

Bálint:

A Buwaya törzsben is rosszul lett az egyik szigetlakó. Bálint gyomra nem bír több kókuszt és gyümölcsöt befogadni, mert ő a mindennapos főtt ételhez van hozzászokva. A srác beismerte, hogy már nem bírja sokáig...

Az Ibon egyik játékosa megtagadta az élelmet!

Nóri úgy ébredt egyik reggel, hogy hányingere volt és nem kívánt semmit, így hiába próbálták ananásszal és kókusszal kínálni a társai, a lány inkább koplalt a tengerparton fekve.

Szilviék megfogadják, hogy felhagynak a bulizással

Bécy Rolandékra bízta Rockyt, de ők ahelyett, hogy a kutyával foglalkoztak volna, folytatták a bulizást. Mikor Evelin hazament, látta, hogy Andorék alszanak, a kutya pedig egy piás üveg mellett gubbaszt, és gyorsan elvitték állatorvoshoz.

Vezetés közben lett rosszul

Akár egy játszótérre is behajthatott volna az az autó, amelynek sofőrje vezetés közben rosszul lett tegnap Szombathelyen. A 60 éves férfi a munkahelyéről kéredzkedett el, azt mondta nem érzi jól magát. A kocsiba beülve aztán nem is jutott messzire. Elveszítette uralmát a kocsi felett, autója áttért a szembe sávba, majd áthajtott a padkán és az ott található parkon is. Csak a szerencsének volt köszönhető, hogy a balesetben nem sérült meg senki.

Nádai Anikó rosszul lett Genitől, a madárpóktól

Anikó kíváncsi volt, Roland milyen pókokat hozott magával, így a srác kapva kapott az alkalmon, és bemutatta őket a műsorvezetőnek. Kiderült, hogy Anikónak pont olyan pókja volt, mint az Indiana Jones-ban látott madárpók, de sajnos hamar elpusztult. Miután a talk show háziasszonya megtudta, hogy a pókocska fenekén lévő két csáp a szövőszemölcs, megkérte Rolandot, hogy vigye oda hozzá a jószágot, így Anikó és Geni közelebbi viszonyba kerültek. 

Előző rész (2017. június 27.)

Barbi és Joe reggel kettesben maradnak a lakásban. Roland megkéri Bécyt, hogy adja vissza Grétinek a fotós állását. Milán még mindig szerelmi bánattól szenved.

 

Milán végleg elvágja magát Hajni előtt?

Milán kitalája, hogy balesetet színlel a lakóhajón, Győző pedig odahívja Hajnit a hajóra. A terv működni látszik, míg Milán végül el nem szúrja az egészet azzal, hogy meg akarja csókolni Hajnit.

Következő rész (2017. június 13.)

Barbi tegnap este óta folyamatosan émelyeg és rosszul van. Bori rajtakapja Rolandot az egyéjszakás kalandjával. Reggel Linda meglátogatja Emmát.

Hagyjál főzni! - „Bence mindjárt felfordul!”

Pont egy évvel ezelőtt a főzőműsorban Istenes Bence úgy döntött, egy kicsit megízlelgeti a dolgokat. Sajnos rossz szószt választott, és öklendezve mosta ki a száját.

Váratlan fordulat a Konyhafőnökben!

Két évvel ezelőtt, egy váratlan bejelentés rázta meg a főzőműsor nézőit, ugyanis adásfelvétel közben lett rosszul és feladta a játékot a Konyhafőnök versenyzője. Pacsa Sándor már akkor évek óta vesekővel küzdött, és már a verseny előtt érezte, hogy egyre súlyosabb görcsei vannak, amik aztán az izgalom hatására annyira felerősödtek, hogy távozni kényszerült a műsorból.

Stella váratlan rosszulléte megijeszti Gizit és Lacit

Stella már a vacsoránál is fájlalta a hasát. Gizi először nem vette komolyan a tűneteket, de mikor a kislány már állni sem tudott, azonnal mentőt hívtak hozzá. 

Mi történik Giziéknél? Stellának komoly baja van?

Ahogy egyre jobban közeledik Stella felvételije, úgy nő a feszültség Novák Laci családjában. A veszekedéseket aztán egy hirtelen rosszullét szakítja meg.

Előző rész (2017. március 30.)

Vajon hogy fogadja Kristóf apja váratlan rosszullétét? Aliz Bözsiék segítségével próbál pénzt szerezni a lakásvásárláshoz. Natasa különös megbízást kap a pszichológiai kutatást vezető professzortól. Hogy viseli Júlia, hogy ellopták az ötletét?

Következő rész (2017. március 30.)

Vajon hogy fogadja Kristóf apja váratlan rosszullétét? Aliz Bözsiék segítségével próbál pénzt szerezni a lakásvásárláshoz. Natasa különös megbízást kap a pszichológiai kutatást vezető professzortól. Hogy viseli Júlia, hogy ellopták az ötletét?

Gábor újra kockára teszi az egészségét Diáért

Gábor este újra elmegy bulizni Diával, és a lány barátaival, csak, hogy bebizonyítsa milyen fitt. Mikor Gáboron érzékelhető lesz a fáradság, és Diát megkörnyékezi Győző, Gábor akár csak az előző este, most is bekap egy bogyót …

Lali mentőt hív Gáborra

Gábor hagyja magát rábeszélni, hogy cuccozzon, ettől azonban estére összeomlik, és csak nagy erőfeszítések árán tudja leplezni Dia előtt, hogy ki van készülve.

Kellemetlen balesetet szenvedett Aurelio a második randin

A Céllövölde egyik áldozata Aurelio lett, akiről kiderült, hogy mivel rontotta el azt a bizonyos meghitt pillanatot.

Csúnyán átverték Gergely Robit

Hat évvel ezelőtt egy olyan vendégvárásában volt része az énekesnek, amit nem tudott könnyen elfelejteni. Nem történt más egyéb, csak annyi, meghívták Robit egy kedves kis főzőcskézős estére. A művész bevállalta, hogy hozott alapanyagból elkészíti a vacsorát, hiszen mindig is szeretett főzni. Egy dologra nem számított, kis időn belül a társaság rosszul lett, és az elfogyasztott étel csúnyán távozott belőlük…

 

Maja ezúttal túl messzire ment?

A lányok csajos estét tartanak, de Maja túlságosan a pohár fenekére néz, agresszív lesz, és magára marad. Otthon ezután még Kristóf szeretőjével, Angélával is egymásnak esnek, a részeg lány nem tud uralkodni magán és „meglepetést” hagy Angéla táskájában…

Előző rész (2016. november 11.)

Vajon milyen következményekkel jár Kristóf újabb rosszulléte? Vajon kap még egy esélyt Milán a KisSzékben? Krisztiánnak váratlan ötlete támad a Rózsa megmentésére. Mit szólnak a ház lakói Liza felbukkanásához?

Következő rész (2016. november 11.)

Vajon milyen következményekkel jár Kristóf újabb rosszulléte? Vajon kap még egy esélyt Milán a KisSzékben? Krisztiánnak váratlan ötlete támad a Rózsa megmentésére. Mit szólnak a ház lakói Liza felbukkanásához?

Kristóf majdnem összeesik

A tűzoltó nehéz időszakon van túl. Tóbiással kemény csatát vívtak Zsófival, emellett az egyik bevetésén történt egy kis baj. Talán emiatt, nem lehet tudni miért, de mostanság Kristófot furcsa rosszullétek gyötrik. 

Következő rész (2016. november 04.)

Rudi segíteni akar Krisztiánnak. Vajon Júlia a családot vagy a céget választja? Kiderül, mi áll Kristóf rosszulléteinek hátterében? Ágnesben újra éled a remény Liza szabadulására.

Sári attól tart, hogy teherbe esett Karesztől

Sári aggódik, mert késik a menstruációja és a fodrászatban is rosszul lesz. A lány jelenleg nem tudja elképzelni, hogy még egy gyermeket vállaljon. Végül Barbi bíztatására elvégez egy terhességi tesztet...

Míg Fördős Zé fürdőzött, addig Szabó Zsófi megkóstolta az antilop péniszt

Pontosan két évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor játékosai kemény napon mentek keresztül. Fördős Zé és Krasznai Tünde jutalomból "kényeztették" magukat a forró habokban, addig Madár és Szabó Zsófi bátorságpróbán voltak. A hősöknek turmixot kellett inniuk, de abban volt ám minden, vese, máj, szem és még egy antilopnak a férfiassága is.

Karoláékat váratlan dolog érte

Karola és Nimród boldogok voltak, és alig várták, hogy végre megszülessen közös gyermekük. Munka közben azonban Karolára hatalmas fájdalom tört rá, a lakásba érve pedig összeesett…

Hipós vizet ittak az oviban


szerző:
2016.08.01. 18:25
Hipós vizet ittak az oviban

Hipós vizet ivott és rosszul lett egy testvérpár a bősárkányi óvodában. Egy olvasó írt a Kisalföldnek, hogy a gyerekek a konyháról kihozott víztől émelyegni kezdtek. Egyikük arra panaszkodott, hogy ég a torka, a másik gyerek pedig hányt is, az óvónők mégsem hívtak orvost a kicsikhez. A polgármester azt mondta a lapnak, hogy a konyhán rosszul öblítették ki a vizes kancsót, így maradt benne tisztítószer. Az óvodában kamerán kívül letagadták, hogy rosszul lettek volna a gyerekek. A mulasztásért írásbeli figyelmeztetést kapott az egyik dolgozó.

Fókusz 2016-07-26


szerző:
2016.07.26. 18:55
A színpadon lett rosszul az Aerosmith gitárosa

Joe Perry ezúttal alkalmi együttesével lépett fel Brooklynban, egyes szemtanúk szerint már az első szám alatt látszott a mozgásán, hogy kissé bizonytalan. Aztán megtörtént a baj: megszédült, leült az emelvényre, majd elgyengülve próbált lesétálni a színpadról. A kihívott mentők a helyszínen stabilizálták az állapotát, de a biztonság kedvéért kórházba is szállították Perryt, akinek az első hírek szerint a keringésével akadtak gondok.

Kórházba szállították Gálvölgyi Jánost

Hirtelen rosszulléte miatt azonnal kórházba szállították a színészt. Sajnos a hétvégi előadását is le kellett mondani.

Gábor rosszul lett az utolsó Kiválasztáson

Fördős Zé vezényletével túl vannak a farmerek az utolsó kalapáláson. Gyorsan, és szinte zökkenőmentesen zajlott a Kiválasztás, leszámítva, mikor a műsorvezető észrevette Gábor rosszullétét...

Kiengedték a kórházból a gyerekeket

Gondatlan veszélyeztetés miatt indítottak nyomozást a rendőrök a csepeli tömeges mérgezés ügyében. Szerda délelőtt az úszásoktatáson az ötödikesek közül többen hánytak, szédültek. Összesen 39 gyereket vittek kórházba. Egynapos megfigyelés után csütörtökön már mindenki hazamehetett. De még mindig nem tudják, hogy mitől lettek rosszul.

Mi történik Julival?


szerző:
2016.04.28. 22:00
Mi történik Julival?

A fiúk örömmel látogatják meg Julit a börtönben. A boldog pillanatot viszont egy hirtelen jött rosszullét szakítja meg.

Megrázó jelenet – Juli összeesett

Végre örömteli pillanatokat élhet át Júlia, fiai meglátogatják őt a börtönben. A várva várt alkalom az egyik pillanatról a másikra rémálommá válik.

Bözsi majdnem összetöri magát

Vilmos sem hagyja magát, érzi, látja Bözsin, hogy valami nem stimmel. Bözsi mindent a fáradtságra, és a vendégekre fog, még akkor is, mikor a veszekedésük során majdnem elesik.

Pincébe zárta a mentősöket

Foglyul ejtett két mentőst egy férfi Budapesten. Rosszullétre hivatkozva hívta őket, majd a segítségére sietőket bezárta egy beszögelt ablakú pincébe. A mentőknél azt mondják; gyakran éri kollégáikat támadás, de ilyen még sosem történt velük. A férfi ellen büntetőeljárás indult, nem tudni, mi volt a célja azzal, hogy bezárta a mentősöket.

Rékasi Károly forgatás közben lett rosszul

Szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint az kiderült. Kórházba kellett szállítani a Barátok közt színészét.

Szén-monoxid miatt lettek rosszul


szerző:
2016.03.14. 18:10
Szén-monoxid miatt lettek rosszul

11 turistát, köztük négy gyermeket kellett kórházba vinni szén-monoxid-mérgezés miatt egy aggteleki vendégházból. Éjszaka szóltak a szállásadónak, hogy rosszul lettek. Először ételmérgezésre gyanakodtak, de kiderült, szén-monoxid terjeng a házban. Mindenkit a miskolci megyei kórházba vittek. A felnőtteket még ma kiengedik, a gyerekeket azonban egy napig bent tartják megfigyelésre.

Rosszullét miatt történhetett a karambol

Két sofőr is rosszullét miatt hallhatott meg. Hajnalban egy busz vezetője valószínűleg szívrohamot kapott, és ezért hajtott árokba Budapesten, az életét már nem tudták megmenteni. Azon a férfin sem lehetett segíteni, aki délután ütközött egy kamionnal Nagytéténynél. A szemtanúk szerint itt is rosszullét miatt karamboloztak. Más balesetek is történtek: délelőtt egy autó lángolt az M0-áson, éjszaka pedig szinte ugyanazon a helyen történt két súlyos karambol is.

Gizi most tényleg nagy bajba került!

A véletlennek köszönhető, hogy Zsófival, és a babával nem történt nagy baj! A szerencse most Gizi mellé állt, pedig akár tragédiával is végződhetett volna az alkoholproblémából fakadó tehetetlensége. De mi is történt valójában?

Előző rész (2016. január 25.)

Ágnes megbocsájtja Ludwignak a tettét? Péternek randija lesz, amire Rudiék készítik fel. Gizella megiszik egy fél üveg vodkát, amikor Zsófi rosszul lesz, és neki kellene kórházba vinni.

Sok gyerek lett rosszul a menzai ebéd után

Több mint 150 gyerek lett rosszul Halásztelken. Iskolások, óvodások és néhány felnőtt is hányt és hasmenésre panaszkodott a pénteki ebéd után. Lebbencsleves, tökfőzelék, fasírt és csirkehús volt a menü. Az iskola és az óvoda ugyanarról a konyháról kapja az ételt. A Pest megyei településen annyian mentek az ügyeletre, hogy be kellett rendelni még egy orvost.

A nagy szilveszteri hányás-kódex

A Szilvesztertől mindenki túl sokat vár el: az év legjobb bulija kell legyen, a nap, amikor muszáj a legjobban érezzük magunkat.  Ezért általában van a társaságunkban minimum egy ember, aki túlzásba viszi a pia vagy a kaja fogyasztását. Szóval, ahogy nincs karácsony Kevin nélkül, úgy nincs szilveszter hányás nélkül. Biztos, hogy szilvesztereink során a hányásnak sok formájával találkozhattunk. 

Az egész család CO-mérgezést kapott

Egy egész család, köztük két gyerek kapott szén-monoxid mérgezést csütörtök este Fóton. Az egyik férfi éppen zuhanyozni készült, amikor rosszul lett és elájult. A gázbojler hibásodhatott meg. A családtagok még időben észrevették, azonnal riasztották a mentőket, de mindannyiuk vérében magas szén-monoxid szintet mértek.

A nagy visszatérő: Czigléczky Tibor a 3. szériában is ringbe száll

Czigléczky Tibor szinte már olyan biztos szereplője A konyhafőnöknek, akár a zsűri – ugyanis most harmadik alkalommal is megméretteti magát a versenyben.

Rosszul lett, kamionnak csapódott


szerző:
2015.09.18. 18:20
Rosszul lett, kamionnak csapódott

Rosszul lett vezetés közben, majd autójával nekiütközött a szalagkorlátnak, végül pedig egy kamionnak csapódott egy férfi kora reggel Dunaharasztinál. A balesetben a sofőr a helyszínen meghalt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért lett rosszul a férfi. A környéken reggel hatalmas volt a dugó, a főutat órákra lezárták.

Rendőrök mentették meg az idős ember életét

Rendőrök mentették meg egy 85 éves  férfi életét a napokban Ózdon. Mentőt hívtak a földön fekvő, zavart emberhez, aki séta közben eleshetett, és nem tudott felállni a városnak egy félreeső részén lévő garázssoron. Aznap nagyon meleg volt. A férfit azonnal kórházba vitték, kiszáradással kezelték, de már hazamehetett. Híradónk a lakásában felkereste az idős embert.

50 fok volt a gyárban, többen rosszul lettek

Tömeges rosszullét a hőség miatt! Többen elájultak kedden egy sopronkövesdi üzemben, annyira meleg volt. A gyárban nem volt szellőztetés. Majdnem 50 fok volt. 13 embert kellett kórházba vinni. Sokan szenvedtek a melegtől szerdán is, főleg azok, akiknek a tűző napon vagy légkondi nélküli helyen kell dolgozniuk. Már a Balaton vize sem hoz felfrissülést, 30 fokos.

Hogyan lehet túlélni az embertelen hőséget?

Tikkasztó kánikula, harmadfokú, vörös riasztás az ország egész területén. A mai nap folyamán a mentőket csak délig háromszázan riasztották rosszullét miatt. Az elképesztő hőséget nem csak mi, emberek viseljük nehezen. Polyák Alexandra riportja.

Tömeggyilkosságra készült, 2,5 évet kapott

Nem érdekli az ítélet indoklása. Ezt mondta a bíróságon az a fiatalember, aki az ügyészség szerint évekkel ezelőtt tömeggyilkosságra készült Budapesten. A Kúrián két és fél év börtönt kapott emberölés előkészületéért. Az egykori jogászhallgatót láthatóan megviselte az ítélet. Végül rosszullétre hivatkozva ott is hagyta a tárgyalást.

Éjszakánként sem sokat hűl a levegő

Országszerte tombol a kánikula, és az igazi forróság még csak ezután jön. Már éjjelente sem csökken a levegő hőmérséklete 25 fok alá. Ezért az országos tisztifőorvos másodfokú hőségriasztást rendelt el hétfő éjfélig. A legmelegebb nap vasárnap lehet: az előrejelzések szerint 36 fok lesz.

200 gyerek betegedett meg


szerző:
2015.05.08. 18:10
200 gyerek betegedett meg

Csaknem kétszáz gyerek lett rosszul az elmúlt két napban az egyik szegedi általános iskolában. Mindannyian hasfájásra, hányásra panaszkodtak. Három gyereket kórházban kezelnek. Az első minták alapján calici vírus okozhatta a tömeges rosszulléteket. A tisztiorvosi szolgálat az egész iskolát fertőtlenítette.

Rátörték az ajtót, megmentették az életét

Rendőrök mentették meg egy idős ember életét a Borsod megyei Mezőkövesden. A 81 éves férfi otthon lett rosszul, összeesett és nem tudott segítséget hívni. Több mint egy napja feküdt magatehetetlenül a padlón, amikor megtalálták. A lánya többször is hívta telefonon, de nem vette fel és a szomszédok is hiába csöngettek az ajtaján – emiatt gondolták, hogy baj van. Végül rendőrt hívtak. A járőrök betörték az ajtót, így találtak rá, még épp idejében. Kórházba vitték, már jobban van.

Nyugtatót vitt az iskolába a diák

A nyolcadikos fiú egyik társának is adott a szerből. A kamaszok rosszul lettek, egyikükért később mentőautót is hívtak a szülei. Az iskola igazgatója nem akart nyilatkozni, de elismerte a történteket. Az egyik helyi édesanya azt mondta, pont azért íratta kisfiát a csendes környéken lévő iskolába, hogy ne történjenek ehhez hasonló esetek.

Napi Doktor: Pánikbetegség! Vagy mégsem?

Minden harmadik ember átélt már olyan különös rosszullétet, amikor látszólag minden ok nélkül levesen kezd verni a szíve, szédül, hányingere van, és azt hiszi, vége mindennek. Dr. Belső Nóra pszichiáterrel beszélgettünk a pánikroham és a pánikbetegség tüneteiről, merthogy a kettő nem ugyanaz.

Reflektor 15-01-13


szerző:
2015.01.13. 23:35
Reflektor 15-01-13

Reflektor: Maci számára véget ért a ValóVilág7. Leonardo DiCaprio Rihannával csókolózott. Dobó Kata újra szerelmes. Az Éjjel-Nappal Budapest Karolája betegségéről vall.

Vadon Jani túl van a nehezén

 Három nap után végre kiengedték a kórházból Vadon Janit, aki alaposan ráijesztett mindenkire. Elsőként a Fókusznak mesélte el, min ment keresztül.
 

Klórgáz szivárgás volt Újpesten

A lakók szúrós szagot éreztek, később sokan szédülni és köhögni kezdtek. Egyelőre nem tudni, ki öntött klórmeszet a pincébe, ami vízzel keveredve maró gázzá alakult.

Fókusz 14-07-09


szerző:
2014.07.09. 19:45
Fókusz 14-07-09

Fókusz: Túlélte! - Megszólal a kisfiú, akit édesapja mentett ki az égő házukból. A családfő meghalt, Kristóf anyukája továbbra is kórházban. Bazi nagy bukta - Hogyan ünnepelték a gigagyőzelmet a németek, és hogy vannak a nálunk élő brazilok? Különös terápia - Gábor először önmagát gyógyította meg, azóta másokon segít. Daganat és cukorbaj is szerepel a listáján.

Időjárás: kínoznak a frontok


szerző:
2014.07.09. 17:00
Időjárás: kínoznak a frontok

Legyen szó óvodásról, fiatalról, idősebb emberről, férfiról vagy nőről, egészségesről vagy betegről az időjárási frontátvonulások különböző módon, de beleavatkoznak mindennapi életünkbe.

Rengeteg a szülés a hidegfront miatt

Kétszer annyi szülés, a szokásosnál jóval több rosszullét. Ezzel jár a hirtelen jött hidegfront és a hűvös idő.

Újraélesztették a Hooligans gitárosát

A Hooligans együttes gitárosához az újságok szerint mentőt kellett hívni, mert eszméletét vesztette. Utánajártunk, mi történt Késmárki Zsolttal.

Kórházba kerültek az elszívott gyógynövénytől

Eszméletvesztés és rosszullét miatt szállítottak a kiskunhalasi kórházba nyolc fiatalt a kunfehértói Gyermekotthonból még csütörtök délután.

Egy műszaknyi ember betegedett le

Harminckét dolgozó lett rosszul a rácalmási Hankook gyárban, közülük kettőt kórházban ápolnak.

Még nem azonosították a tábori kórokozót

Még mindig nem tudják, mi okozta a fertőzést a káptalanfüredi táborban.

44 táborozó került kórházba a Balatonnál

Még mindig nem tudni, mi okozhatta a járványt, annyi biztos, hogy a két tábornak közös konyhája volt.

Halál a BKV-buszon


szerző:
2011.03.20. 12:32
Halál a BKV-buszon

Rosszul lett és meghalt egy idős nő az egyik BKV-buszon vasárnap délben.

Gyerek vezette autót intettek le a rendőrök

Tizenhárom éves kislány vezette azt a kocsit, amit a napokban igazoltattak a sümegi rendőrök a 84-es főúton.

Marihuánás cigi juttatta kórházba a tiniket

Három fiatal lett rosszul a Nyíregyházára érkező vonaton még szombaton.

Összeesett előadás közben Chuck Berry

A 84 éves zenész hosszú perceken át mozdulatlan volt, mielőtt magához tért.

Ételmérgezést kaptak hajléktalanok

Rosszul lett nyolc hajléktalan egy debreceni átmeneti szállón, de nem tudni, mitől.

Kínos: hányás élő egyenes adásban

Az élőadás varázsa, pontosabban kínos jelenet élőben.

Romlott rizses hús „győzte le” a focistákat

Az éjszakára kint hagyott ételben elszaporodó baktériumok okozhattak tömeges ételmérgezést a Puskás akadémián.

Ételmérgezés a fociakadémián


szerző:
2010.11.22. 15:22
Ételmérgezés a fociakadémián

88-an betegedtek meg a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kollégiumában, 84 gyerek és 4 felnőtt.

Esés és rosszullétek a szavazáson

Egy választó elesett, egy másik és egy jegyzőkönyvvezető pedig rosszul lett.

Falusi Mariann már jobban van


szerző:
2010.09.07. 07:30
Falusi Mariann már jobban van

Az énekesnőről felröppentek a hírek, miszerint komoly egészségügyi gondjai vannak. Jelenleg egy szanatóriumban kezelik és életmódváltásra készül.

Rosszul lettek egy levéltől a nagykövetségen

Gyanús port tartalmazó levelet találtak a párizsi amerikai nagykövetségen.

Csecsemőként ápolják a martfűi focistát

Mindenki azt hitte, hogy a 190 centis fiú majd igazi támasza lesz édesanyjának és testvéreinek, de Sanyi 16 évesen váratlanul összeesett a focipályán. Azóta a család élete teljesen megváltozott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való