KERESÉS search-close

rosszul lett

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rosszul lett"

Rosszul lett Angela Merkel a nagy melegben

A német kancellár éppen a nemrég megválasztott ukrán elnököt fogadta Berlinben, amikor a német himnusz alatt teljes testében rázkódni kezdett.

Rosszul lett a német kancellár a nagy melegben

Rosszul lett Angela Merkel a nagy melegben. A német kancellár éppen a nemrég megválasztott ukrán elnököt fogadta Berlinben, amikor a német himnusz alatt teljes testében rázkódni kezdett.

Galambos Lajost mentő vitte el a bíróságról

Kórházi ágyán, infúzióval bekötve mesélte el Galambos Lajos mi történt vele pénteken, tárgyalása előtt rosszul lett és mentővel kórházba vitték. További vizsgálatokra pedig még bent is fogják tartani. Lajcsi azt mondta, fizikailag már jobban van, de mentálisan nem. Rosszulléte után átértékelte az életét.

Előadás közben lett rosszul Kálloy Molnár Péter

Hétfőn előadás közben lett rosszul Kálloy Molnár Péter, mentők szállították kórházba. A színész az Operettben lépett fel, a szünetben viszont szúró fájdalmat érzett a mellkasában, ezért kellett orvost hívni hozzá.

Felháborodott az ítéleten a motoros balesetben meghalt nő családja

Ma első fokon 1 év 10 hónapra ítélték – amit 4 évre felfüggesztettek – azt a 21 éves fiatalt, aki autójával még 2016 májusában Gyulafirátótnál egy motoros konvoj közé hajtott. Egy 41 éves óvónő meghalt, a mögötte ülő 24 éves lány nyaktól lefelé lebénult, egy harmadik motorosnak szintén maradandó sérülései lettek.

Egy rendőr és két járókelő élesztette újra a sofőrt

Egy rendőr és két járókelő élesztette újra azt a sofőrt, aki menet közben fának csapódott kocsijával Esztergomban, hétfőn. A beavatkozás sikeres volt: életben tudták tartani a férfit, amíg kiértek a mentők. A kocsi vezetője kórházba került, úgy tudjuk: jelenleg kómában van.

Repülés közben lett rosszul

Repülés közben rosszul lett, fiával zuhant le az apa Hajdúszoboszlón. Vasárnap késő délután szálltak fel egy sárkányrepülővel, úgy tudjuk az apa hirtelen rosszul lett és megpróbálta letenni a gépet. A pilótát mentőhelikopterrel vitték kórházba, fia sérülések nélkül megúszta a balesetet.

 

Súlyos állapotban került kórházba Matthew Perry

A Jóbarátok sztárját alhasi fájdalmakkal szállították be, azonnal megoperálták, a beavatkozás pedig állítólag jól sikerült, Matthew egy közleményben köszönte meg az aggódó üzeneteket, de hozzátette, örülne, ha nem háborgatnák.

 

Rosszul lehetett a baleset előtt

Sokáig küzdöttek a mentősök annak az autósnak az életéért, aki Soltvadkert és Pirtó között szenvedett balesetet. A középkorú férfi lehajtott az útról, és egyenesen egy fának csapódott. A helyszínre még mentőhelikoptert is riasztottak, az autós életét azonban nem sikerült megmenteni.

Túlélték a CO mérgezést

Szabadnapos tűzoltó mentett életet Tiszafüreden Szilveszterkor. Egy öttagú család házába ment be, ahol mindenki rosszul volt. Azonnal segítséget hívott és szellőztetni kezdett. Kiderült szén-monoxid mérgezést kapott a család. Mindenki kórházba került, a szülőket már kiengedték, a gyerekeket még bent tartják. 2017 utolsó napján, Pécsen is történt szén-monoxid mérgezés, egy 10 éves kisfiú lett rosszul a nagyszüleinél.

Lemondták a városi programokat

Lemondták a szilveszter-esti programokat Tapolcán, ahol tragikus hirtelenséggel meghalt az olimpiai bronzérmes és hétszeres világbajnok párbajtőrvívó, Szalay Gyöngyi. A sportoló egy kolbásztöltő fesztivál eredményhirdetése után rosszul lett. Bár a helyszínen rövid időre sikerült újraéleszteni, a kórházban életét vesztette.

Rosszul lett a sofőr, árokba hajtott egy BKV busszal

Rosszul lett a sofőr, árokba hajtott egy BKV busz reggel Budapesten. Letarolta az út menti bokrokat és egy fát is kidöntött. Senki nem sérült meg. Nem sokkal később egy másik buszt is baleset ért a fővárosban. A 10-dik kerületben ütközött egy autóval, ketten sérültek meg.

 

Intenzívre került Elton John


szerző:
2017.04.25. 17:25
Intenzívre került Elton John

Elton John magángépén lett rosszul pár nappal korábban, a helyzet annyira súlyos volt, hogy leszállás után azonnal az intenzív osztályra szállították. Az énekes közleménye szerint Dél-Amerikában kapott el egy bakteriális fertőzést: április elején ugyanis Chilében koncertezett. Az orvosok tájékoztatása szerint akár bele is halhatott volna a tünetekben, ha nem kap időben megfelelő kezelést.

Menet közben halt meg a sofőr

Menet közben halt meg egy buszvezető a Fejér megyei Bicskén. A járművön gyerekek voltak. A busz elsodort egy kocsit, áthajtott egy árkon, végül egy kerítés fogta meg. Hat gyerek utazott a buszon, ők nem sérültek meg. A sofőr valószínűleg már az ütközés előtt meghalt. A gyerekeket a rendőrségre szállították, onnan vihették őket haza a szüleik.

Rosszul lett az ütközés előtt

Valószínűleg rosszul lett az az 54 éves nő, aki kocsijával áttért a szembejövő sávba, és frontálisan ütközött egy busszal szerdán délután Vámosatyánál Szabolcs Megyében. Az asszony a roncsok közé szorult és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mire a tűzoltók kiszabadították, meghalt. A buszon nyolc munkás ült. Ők nem sérültek meg.

Story Extra 2016-09-08


szerző:
2016.09.08. 16:55
Rosszul lett a sofőr karamboloztak

Életveszélyes állapotban szállította mentőhelikopter kórházba azt a sofőrt, aki hétfőn vezetés közben lett rosszul, majd autójával egy betonkockának ütközött Szentes mellett. A kocsiban hárman ültek, két nő súlyosan megsérült. A tűzoltóknak fél óra kellett, hogy kiszabadítsák a beszorult férfit.

A buszsofőr szerint ő nem hibázott

Nem érzi magát bűnösnek az a buszsofőr, aki tavaly júniusban árokba hajtott egy utasokkal teli járattal Királyegyháza mellett. Az első tárgyaláson azt mondta, a balesetből semmire sem emlékszik, azért történhetett, mert rosszul lett. Az ügyészség tömegszerencsétlenséget eredményező baleset okozásával vádolja a sofőrt, akár 3 év börtönt is kaphat.

Előadás közben lett rosszul a színész

Rosszul lett a Nemzeti Színház színésze a színpadon. Emiatt félbe kellett szakítani az előadást kedd este. Fehér Tibor a Szentivánéji Álom egyik főszerepét játszotta, amikor egy hirtelen rossz mozdulat miatt kiújult korábbi porckorongsérve. Fájdalmai miatt mozdulni sem tudott, ezért nem tudták folytatni az előadást.

Rosszul lett vezetés közben, meghalt a sofőr

Rosszul lett a sofőr, ezért csapódhatott kisteherautójával egy fának Ercsiben. A nyílegyenes úton egyszercsak áttért a szemközti sávba, ezután történt a baleset. A furgon térköveket és téglákat szállított, ezek az ütközés erejétől rádőltek a kabinra. A sofőr meghalt, utasát kisebb sérülésekkel ellátták.

Szabadnapos nővérek mentettek életet

Éppen az egyik medencében fürdőztek az egri strandon, amikor segélykiáltást hallottak. Egy 60 éves szlovák férfi lett rosszul. Mire kihúzták a vízből már nem lélegzett, és a szíve is leállt.

Előzetes: Rosszul lett a tárgyaláson

Nem érdekli az ítélet indoklása, ki akar menni a tárgyalóból - ezt mondta a bíróságon az a fiatalember, aki az ügyészség szerint évekkel ezelőtt tömeggyilkosságra készült az ELTE jogi karán. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Rosszul lett Törőcsik Mari


szerző:
2015.06.11. 18:50
Rosszul lett Törőcsik Mari

Rosszul lett Törőcsik Mari, ezért kedden elmaradt a Nemzeti Színház versenyelőadása a Pécsi Országos Színházi Találkozón. A színésznő csütörtökön telefonon az RTL Híradónak elmondta, kórházba vitték és infúziót kapott. A bajt orvosai szerint az okozhatta, hogy két évig szedett egy olyan gyógyszert, amit csak fél évig lett volna szabad. Törőcsik Mari már otthon van, és azt üzeni rajongóinak, hogy jól van.

Szántóföldön állt meg az utasokkal teli busz

Menet közben lett rosszul egy busz sofőrje, és nekiment egy szembe jövő autónak. A Vámospércs és Debrecen között közlekedő menetrend szerinti járat vezetője elvesztette uralmát a jármű fölött, az autósnak esélye sem volt elkerülni az ütközést. A busz tele volt utasokkal. Kész csoda, hogy legtöbben csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. A mentők végül öt embert szállítottak kórházba, köztük a vétlen autó sofőrjét is.

BELEROHANT: Rosszul lett a sofőr, belehajtott egy kocsiba

A rét közepén állt meg a busz a baleset után. Úgy tudjuk a sofőr rosszul lett, ezért hajthatott át a másik sávba, ahol egyenesen ennek az autónak ütközött. A motorháztető felgyűrődött, a kerék is kifordult a helyéről. A sofőr oldali rész teljesen összetört. Itt csapódott bele a busz, amin legalább harmincan utaztak, közülük többen is megsérültek a kitört ablakok üvegszilánkjai miatt.

Próbálta elkerülni a nagyobb bajt

Rosszul lett és meghalt vezetés közben szombat délelőtt egy ukrán kamionos az M3-as autópályán, Gelejnél. Az utolsó pillanatban még el tudta rántani a kormányt, és az árokba csapódott, aztán elvesztette az eszméletét. A kamion sebességtartó berendezése be volt kapcsolva, ezért még több mint háromszáz méteren át robogott az út mellett, mire megállt.

Folytathatja Maci a ValóVilágot?


szerző:
2015.01.12. 19:20
Folytathatja Maci a ValóVilágot?

A ValóVilág7 műsorvezetője, Istenes Bence is meglátogatta Macit a kórházban, hogy valóvilágos jövőjéről beszéljenek.

Bréking! Maci kórházba került!

A Kiválasztás napján Maci rosszul lett, epegörcsökkel küzdött, ezért sürgősen el kellett hagynia a Villát. A villalakók ettől függetlenül kijelölték, kivel nem akarnak együtt élni, ám ezúttal két emberre nem lehetett jelet tenni. Hogy miért? Kiderül a cikkből!

Búvártragédia egy II. kerületi barlangban

Halálos balesetet szenvedett egy kutatóbúvár a Molnár János-barlangban szerdán.

Klórgáz miatt lettek rosszul öten

Klórgázt találtak egy fővárosi bérházban, öt ember szorult ápolásra.

Erdőtűz: oltás közben lett rosszul a tűzoltó

10 órán át 50 tűzoltó küzdött a Telki és Budajenő között pusztító erdőtűzzel, egyikük rosszul lett a kimerültségtől.

Begyógyszerezett diákok kerültek kórházba

Kórházba szállítottak öt diákot Nyíregyházán, mert energiaitalba kevert nyugtatót fogyasztottak.

Gyomorrontás miatt vitték be Jimmy Cartert

Jól van Jimmy Carter, és jövő héten már folytatja legújabb könyvének bemutató-körútját.

Rosszul lett és meghalt a sofőr


szerző:
2009.09.15. 10:27
Nem segítettek a a rosszul lett asszonyon

A járókelők a segítségére siettek, egyikük berohant a közeli klinikára, de nem segítettek.

Hipószármazék volt az ásványvízben

Egy nő a Szolnok felé tartó InterCity büfékocsijában vásárolt két üveg ásványvizet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való