KERESÉS search-close

rossz út

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rossz út"

Rossz az út, nem jár a kukásautó

Nem viszi el a szemetet a helyi szolgáltató a Baranya megyei Keselyősfapusztáról. A cég arra hivatkozik, hogy olyan rossz út vezet a településre, hogy a kukásautó nem tud bemenni. Ezért a lakóknak a négy kilométerre található Matty községbe kell a szemetet elvinniük.

200 méteren ugyan aszfaltoztak, de miért?

Furcsa aszfaltozás - a Somogy megyei Lábod egyik utcájának közepén 250 méter hosszan javították ki a kátyúkat. Pedig az egész, mintegy egy kilométer hosszú utca tele van gödrökkel. A helyiek nem értik, miért így végezték el a felújítást. A polgármestert az RTL Híradó nem érte el, a helyieknek az önkormányzatnál azt állították, ennyire futotta a pénzből.

Az egyetlen út is járhatatlan

Egyetlen utcából áll, de az is járhatatlan. A Borsod megyei Ómassa lakosai régóta küzdenek a kátyús, balesetveszélyes úttal. A településen az erdőből lezúduló csapadék teljesen kimosta az aszfaltot. A lyukakat a legutóbbi esőzés után ugyan betömték kaviccsal, de a helyiek szerint nem lett jobb a helyzet.

 

Átúszta a pocsolyát, ezzel üzent a férfi

Átúszta a tócsákat, majd feltette az internetre – ezzel üzent az önkormányzatnak egy keceli fiatal szombaton, hogy ideje lenne rendbe tenni a földes utcájukat. A videót eddig 1 millió 200 ezren látták

Nemcsak a víz rossz, az út is

Még mindig koszos az ivóvíz Baján – a megoldás a Jobbik szerint a teljes csőcsere lenne. A párt országgyűlési képviselője ma azt mondta, ha a téli rezsicsökkentésre van pénz, akkor erre is lennie kell. A helyiek szerint a víz nem csak fürdésre alkalmatlan, van, aki a bajai halászlevet is ásványvízzel készíti.

 

Egymást érik a kátyúk az úton

Egymást érik a kátyúk, sok autósnak a kereke is kitört és kilométereken keresztül már csak egy sáv maradt, amin közlekedni lehet a Mosonszolnokot Albertkázmérpusztával összekötő úton. Két éve arról forgattunk, hogy egy helyi gazda felajánlott egy mangalicát annak a településnek, ahol több a kátyú, mint náluk. Stábunk visszatért a településre, ahol azt tapasztalták, hogy van olyan szakasz, ahol akkora kátyúk vannak, hogy egy ember is elfér benne.

Megindult a harc a mangalicáért


szerző:
2015.11.03. 18:30
Megindult a harc a mangalicáért

Néhány hete számolt be az RTL Híradó arról, hogy egy helyi gazda malacot ajánlott fel annak, aki kátyúsabb utat talál, mint ami Albertkázmérpusztán van. Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városból jelentkezett egy ott élő, aki szerint Nyírteleken van rosszabb út.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való