KERESÉS search-close

riválisok

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "riválisok"

Ez volt a legnagyobb összecsapás a Hagyjál főzni! konyhájában!

Egy éve annak, hogy nem kevés vérveszteséggel, de nyertek Istenes Bence nagy kedvencei. A Hagyjál főzni! című műsor két szériájának győztesei egymás ellen keverhették a rántást. A két hipochonder páros nagyon egymásra talált, nem lehetett tudni, mi sülhet még ki a találkozásból.

Újra együtt a bajnokok


szerző:
2018.04.05. 18:52
Újra együtt a bajnokok

Benedek, Kásás, Kis, Szécsi. A többszörös olimpiai bajnokokból álló magyar vízilabdacsapat ismét vízbe száll és megküzd az egykori legnagyobb ellenfelekből álló világválogatottal. A pólótörténeti játékot a szerbek és a horvátok már vállalták. Kis Gergő Híradónknak azt mondta, kíváncsi, hogy milyen formában vannak a régi riválisok.

 

Milyen volt a valóságban Hürrem legfőbb ellenfele, Mahidevran Szultána?

A sorozatbeli Mahidevrannak nincs könnyű élete, ami a hűen tükrözi a valódi szultána életét és sorsát.

Két ősellenség a BeleValó stúdiójában

Zsuzsa és Reni beszélgetett Évával a villalétről, tervekről, barátságról.

Hazaérkeztek a dzsungellakó celebek!

Nemcsak a dzsungelben, itthon is felforrt köztük a levegő. Megérkeztek a Celeb vagyok, ments ki innen döntősei, akiket a Fókusz szembesített először a róluk szóló újságcikkekkel! Éva azonnal kiakadt, de vajon szemtől-szemben is vállalja a véleményét?

ÉVA&ANDI: A  riválisok együtt vallottak a dzsungel-életről

A Celeb vagyok, ments ki innen! győztese, Molnár Andi és a második helyezett Baukó Éva együtt meséltek a dzsungellétről, és a benti szivatásokról.

Nyerő széria vár az RTL Klub nézőire!

Vadonatúj sorozatok, filmsikerek, közkedvelt és új vetélkedők és a Dallas vadonatúj részei –az utóbbi idők egyik legizgalmasabb és legszórakoztatóbb műsorkínálatát ígéri az RTL.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való