KERESÉS search-close

ritka betegség

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ritka betegség"

ZOÉ APUKÁJA: Mindenki próbál segíteni, amiben csak tud

A 6 éves Zoét vasárnap mutattuk be, pár hete egy csomót vettek észre a lábán, kiderült, ritka csontdaganatos betegségben szenved, a tüdejében pedig áttét van. Azóta nagyon sokan segítettek a családnak, máris majdnem kétmillió forint gyűlt össze.

Ha Ön is segítene a családnak:
Gondoskodás Alapítvány számlaszám
1174405820070098 OTP BANK; közleménybe: Papp Zoé
Ha külföldről utalna
IBAN: HU80-10100716-33827000-01005001; BIC/SWIFT: BUDAHUHB, Papp Zsuzsanna

 

Zoénak ritka csontdaganata van, hosszú kezelés vár rá

Egy dudor volt a lábán, kiderült, ritka csontdaganata van annak a 6 éves kislánynak, akinek apukája kért segítséget a Facebookon. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő családnak ott kellett hagynia lakóhelyét, mert a kislányt csak Budapesten tudják kezelni. Az ötfős család átmenetileg egy budapesti garzonban húzza meg magát, az édesapa pedig a kislány kezelései miatt egy időre kiesett a munkából. Attól fél, nem tudja majd eltartani a családját, ha a kezelés hónapokig elhúzódik.
Ha segítene a családnak:
Gondoskodás Alapítvány számlaszám
1174405820070098 OTP BANK; közleménybe: Papp Zoé
Ha külföldről utalna
IBAN: HU80-10100716-33827000-01005001; BIC/SWIFT: BUDAHUHB, Papp Zsuzsanna

 

MARCI: Ritka betegsége miatt már 5 naposan kemoterápiát kapott

Marci ragyogó, nevető bogárszemeit nézve az ember egyszerűen nem tudja elhinni, hogy ennek a pici fiúnak öt naposan már kemoterápiás kezelésen kellett átesnie. Édesanyja, nagymamája és dédmamája váltják egymást a gondozásában, akik töretlenül bíznak abban, hogy Marci állapota javulhat. Bár a kisfiú és családja is emberfeletti harcot vívnak minden nap, nekik is elkél a segítség. Ha Ön is szeretne segíteni ITT megteheti.

Nyerni akar, aztán meghalni

Paralimpiai aranyat akar, utána pedig meghalni egy belga sportoló. A kerekesszékes Marieke Vervoort-nál 16 évvel ezelőtt diagnosztizáltak egy ritka betegséget, amely miatt lebénult. Állapota pedig folyamatosan romlik, erős fájdalmai vannak. Ennek ellenére négy éve aranyat nyert a paralimpián. Most megvédené címét és még egy aranyat akar, de már nem bír a fájdalmakkal élni. Figyelem, a következő téma sokakat érzékenyen érinthet.

Csak külföldön tudják gyógyítani a kisfiút

Nagyon ritka betegségben szenved egy 11 éves veszprémi kisfiú. Kiss Bálintnak 1,5 éves kora óta egy daganat növekszik az arcán. Családjával már szinte az egész országot bejárták, de mindenhol azt mondták nekik, nem tudnak segíteni. Hosszú évek óta most először esélye van a gyógyulásra, ugyanis egy izraeli klinikán vállalták, hogy megvizsgálják. A család csütörtökön utazik, a kezelések 8 millió forintba kerülnek. Azzal viszont nem számoltak, hogy a szállás naponta 42 ezer forintba kerül.

Hasfalhártya nélkül született a kisfiú

Egy nagyon ritka születési rendellenességgel jött a világra Zsolti. Több évig kutatták, hogy mi a baja, mire kiderült, hogy hasfalhártya nélkül született, a hastáji szerveit nem tartja egyben semmi. A betegség korrekciós műtéttel gyógyítható, ugyanakkor Magyarországon ezt a beavatkozást nem végzik, ezért a családnak Németországba kell utaznia, amihez segítségre lenne szükségük.

Szokatlan a betegség, ezért nem látják el

Magyarországon a ritka betegséggel élők csaknem egyötödének utasítják vissza a kezelését annak komplex volta miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való