KERESÉS search-close

repülőtér

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "repülőtér"

Másfél órás pályazár a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren

Utasok százai várakoztak órákig szerdán a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren, miután az egyetlen működő kifutópálya betonjának sérülése miatt másfél óráig nem közlekedtek a repülőgépek. A hibát kora estére kijavították, ám volt olyan légitársaság, amelynek az utasai részben a pályazár, részben a járat jelentős késése miatt több mint egy napja várakoznak arra, hogy elutazhassanak.

Különleges komolyzenei koncert a repülőtéren!

Komolyzenei hangverseny a Liszt Ferenc Repülőtéren! A Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik különleges koncertjét péntek este adták, rendhagyó módon az 1-es terminál utas csarnokában játszottak a debreceni Kodály Filharmonikusok. A műemléképület 2012 óta nem fogad utasokat, most azonban megtelt zenerajongokkal.

Több millió euró értékű készpénz-szállítmányt raboltak

Álarcos fegyveresek törtek be Albánia nemzetközi repülőterére, és raboltak el egy több millió euró értékű készpénz-szállítmányt. A rendőrök üldözőbe vették az autóval menekülő rablókat és tűzharcban megöltek egyet közülük. Társainak sikerült elmenekülniük, az albán hatóságok hajtóvadászatot indítottak az elfogásukra.

Lézerrel vakítottak el egy tanuló pilótát Békéscsabán

A pilóta éjszakai repülésre indult oktatójával. Már 300 méter magasan jártak, amikor egy férfi lézerrel elvakította. Az oktató vette át a kormányt, azonnal visszafordultak a reptérre. Olyan pontosan meg tudták mondani a lézerezés helyét, hogy a rendőrök megtalálták a férfit. A reptér vezetője szerint a lézerezés életveszélyes helyzetet okozhat!

Nem engedték ki wc-re a román utast, könnyített magán a repülőn!

Landolás közben nem engedték a mosdóba, szitkozódott aztán a könnyített magán egy román utas tegnap a Londonból Debrecenbe tartó járaton. Mivel a földre térés után sem nyugodott meg, a rendőrök őrizetbe vették. Gyorsított eljárásban vizsgálták az ügyét és ma már bíróság elé állították. Megbánta, amit tett.

Tornádó csapott le a csapatra

Nem volt szerencséjük a török riviérán tréningező magyar focicsapatoknak. A tíznapos edzőtábor után ugyanis tornádó kapta el őket. Volt olyan együttes, amelyikre a reptéren, induláskor csapott le az ítéletidő, és ezért csak nyolc óra késéssel jutottak haza. A felvételeken látszik, hogy a forgószél szabályosan letarolta az antalyai repülőteret.

Drónok miatt szünetel a forgalom egy brit reptéren

Drónok miatt szünetel a forgalom Nagy-Britannia második legnagyobb repterén, a Gatwicken. A leállás magyar járatokat is érint. A kényszerszünet miatt már eddig is több tízezer embernek kellett módosítania útitervét, sokan el sem indulhatnak.

LÁTVÁNYOS: Így készülnek az ünnepekre az egyenruhások

Az ünnepek közeledtével az egyenruhás testületek is igyekeznek megmutatni emberibb arcukat. Az Országos Mentőszolgálat karácsonyi videóján két mentős egymással versengve énekel ünnepi dalokat, a rendőrség pedig különleges szirénázó rendőrautókból kirajzolt karácsonyfával készül az ünnepekre.

Arcfelismerő programmal ellenőrzik az utasokat Atlantában

Arcfelismerő programmal ellenőrzik szombattól az utasokat a világ legnagyobb repülőterén, az amerikai Atlantában. A nemzetközi terminálon nem kell útlevél és nem kell elővenni a beszállókártyát sem. Elég belenézni a kamerába, megvárni a zöld jelzést, és máris tovább léphet az, akinél minden rendben.

Enyhítették a balesetet okozó pilóta ítéletét

Enyhítette a bíróság a pusztaszeri reptéren balesetet okozó pilóta büntetését. Még négy éve úgy repült el egy diákcsoport felett, hogy az egyik lány fejét eltalálta a kisgép kerekével. A most 22 éves lány súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett. A nyugalmazott vadászpilótát 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Zavartan viselkedett, kiürítették miatta a repteret

Zavartan viselkedő férfi miatt kiürítették délelőtt a Liszt Ferenc repülőtér 2A terminálját. Az utas a szemtanúk szerint berohant az épületbe, letette a táskáját és elment. Többen úgy látták, hogy imádkozni kezdett. A biztonságiak kivitték az épületből, a terminált pedig kiürítették.

Két hónap fogság a várótermekben

A film az életet másolja, s van úgy, hogy az élet visszamásolja a filmet. Csaknem két hónapon élt három város repterének várótermeiben egy 56 éves libanoni férfi, mert elveszett az útlevele. Ingyenkuponokat váltott be élelmiszerre, a vécében mosakodott, mosott, és a váróteremi ülőhelyeken aludt. Pont úgy, ahogy Tom Hanks a Terminál című játékfilmben.

A környezettudatos amszterdami reptér rejtelmei

Európa 3. legforgalmasabb repülőtere, az amszterdami Schiphol működésének kulisszái mögé kaptunk bepillantást és láthattuk mennyi minden változott az elmúlt években azért, hogy a repülés tényleg már bárki számára elérhető és fenntartható közlekedési forma legyen.

Zenétől lesz hangos a reptér


szerző:
2018.03.06. 08:54
Zenétől lesz hangos a reptér

Hamarosan újra zenétől lesz hangos a Ferihegyi Repülőtér 1-es terminálja. A különleges koncertet a debreceni Kodály Filharmonikusok előadásában hallhatják majd az érdeklődők az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál záró eseményeként.

Reptér: Nincsenek biztonságban a csomagjaink?

A napokban bejárta az internetet, hogy elszaporodtak a lopások a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. Egy koreai utas közzé is tette a történetét, amiben azt írja, gyűlöli ezt a repteret.

Fókusz 2018-01-19


szerző:
2018.01.19. 18:55
Káosz a legforgalmasabb reptéren

Az amerikai Atlanta nemzetközi légikikötőjében több mint ezer járatot töröltek, mivel egy tűz miatt több mint 10 órán keresztül nem volt áram. A földalatti áramelosztó központban csaptak fel a lángok. Több utas is arról panaszkodott, hogy miután gépe leszállt hét órán át várakozott étlen-szomjan, és mivel kevés volt a víz, a vécét is csak korlátozottan használhatták.

Fókusz 2017-07-20


szerző:
2017.07.20. 19:00
Felhevült a baba teste a repülőn

Beperli a United légitársaságot egy amerikai nő, aki szerint életveszélybe került 4 hónapos kisbabája egy járat fedélzetén. Akkora hőség volt ugyanis, hogy a több órán át a reptér betonján várakozó gépen kisfiának teste felhevült. A nő azt hitte, gyereke meg fog halni. Végül sikerült hívni a mentőket, a gyerek maradandó károsodás nélkül élte túl az esetet. A légitársaság bocsánatot kért és vizsgálatot indított.

Szörnyethalt az extrém sportoló

Lezuhant és szörnyethalt egy szlovén, szárnyasruhás extrém sportoló a Siófok-Kiliti repülőtér közelében. A rendőrök egyelőre vizsgálják, pontosan hogyan történt a baleset. A Híradónak nyilatkozó oktató szerint valószínűleg hibázott az áldozat. A szlovén férfi egyébként gyakorlott ejtőernyős volt, de szárnyasruhás ugrásban még nem volt nagy tapasztalata.

 

Nem fogod elhinni, mivel várta haza szerelme Istenes Bencét!

Véget ért az ötven napos várakozás! Csobot Adél és Istenes Bence végre átölelhették egymást a repülőtéren, ugyanis a műsorvezető hazatért a Survivor Fülöp-szigeteki forgatásáról.

Lelőtt egy kutyát – 25 ezer forintos büntetést kapott érte

Mindössze 25 ezer forintos büntetést kapott az a vadász, aki februárban Budapesten, a mátyásföldi repülőtéren rókának hitt egy kutyát és lelőtte puskájával. A rendőrség szerint indokolatlan volt a lövés, így lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértést vétett a vadász. Az engedélyei és a papírjai viszont rendben voltak, így a 150 ezer forintig terjedő büntetés összegét 25 ezerre csökkentették. A kutya gazdája az Index hírportálnak azt mondta, elszomorítónak tarja az enyhe büntetést.

Idén is a külföldiek kedvelt úticélja Budapest

Budapest és Magyarország a TOP európai turisztikai célpontok közé került. 2015 után 2016 is rekord évet hozott az idegenforgalomban. A magyar növekedés a világátlag csaknem kétszerese volt tavaly. Az ország és a márkák is komolyan profitálhatnak ebből.

Taxis hiénák Ferihegyen

Dupla árat kért egy magát külföldinek kiadó utastól egy taxis hiéna a repülőtéren - a férfi mindezt mobillal rögzítette, majd eljuttatta az RTL Híradónak. A hiénáknak nevezett, taxitársaságokhoz nem tartozó fuvarozókkal évek óta küzd a repülőtér, ám tehetetlenek. A taxisok szerint a szigorúbb ellenőrzés oldhatná csak meg a problémát.

50 Cent másik arcát is megmutatta!

Csütörtökön számoltunk be róla, hogy milyen kegyetlenül sértegetett egy mentális sérült fiatal fiút a rapper. A 19 éves repülőtéri dolgozó szülei követelték, hogy kérjen bocsánatot, emellett jótékony célra áldozzon 10 000 dollárt. A bocsánatkérés azonnal megérkezett e-mailben, de az adományra sem kellett sokat várni.

Ilyenek lesznek a jövő repterei

Ma még sci-fi-be illik, de már megvan annak a repülőgépnek az ötlete, amivel 11 perc alatt jutnánk el New Yorkból Londonba. Nemsokára repülhetünk átlátszó gépen is, meg vészhelyzet esetén kidobható kabinúval. A jövő repülőtér-városaiban több nyelven beszélő robotok, önjáró bőröndök mellett vízesések, kaszinók, golfpályák között korcsolyázhatunk meg mozizhatunk is.

Brüsszel kezd felocsúdni

Táskák és csomagok ezrei a brüsszeli repülőtéren: azokhoz tartoznak, akik a reptéri merénylet idején a repülőgépeken ültek, de felszállni már nem tudtak a robbanások miatt. A légikikötő dolgozói mostanra tudták nagyjából rendezni a poggyászokat, hogy tulajdonosaik visszavehessék azokat.

KÉSZÜLTSÉG: TEK-esek a Liszt Ferenc repülőtéren

A brüsszeli támadások hatására, Magyarországon is megemelték a terrorkészültségi szintet, a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren megjelentek a Terrorelhárítási Központ páncélozott járművei.

Felhívás! Brüsszelben ragadt ismerőse, rokona?

A brüsszeli nemzetközi repülőtéren történt kettős robbantás miatt több járatot töröltek és visszafordítottak. A Budapestről Brüsszelbe tartó járat rendben megérkezett. Ha az Ön ismerőse, rokona is a gépen volt, vagy szemtanúja volt a robbantásoknak, kérjük, keressen minket az rtlhirek(kukac)rtl.hu email címen. Köszönjük!

Kettős robbanás a brüsszeli nemzetközi repülőtéren

Tovább nőtt a kedd reggeli brüsszeli terrortámadások áldozatainak száma: a legfrissebb hírek szerint 34 ember meghalt, több mint kétszázan pedig megsebesültek a belga fővárosban végrehajtott robbantásokban. A belga szövetségi ügyészség terrortámadásnak minősítette a történteket.


 

Íme Észak-Korea legújabb repülőtere, amit úgysem használhat senki

Ünnepélyesen megnyitotta Kim Dzsongun az észak-koreai Phenjani Nemzetközi Repülőtér legújabb terminálját, amibe bejutni nem egyszerű, de lehetséges. Mutatjuk hogyan!

KÁOSZ: Órákig nem moccant a sor a reptéren

Hiába a rengeteg utas, órákig nem moccant a sor reggel a Liszt Ferenc repülőtéren. A terminálon mintha megállt volna az élet. A csomagkezelő rendszer állt le, és utasfelvétel is. Aki már nagyon unta a várakozást a bőröndjére támaszkodott. Nem volt hangzavar, a legtöbben némán vártak vagy fotózták a tömeget. Akadt, aki kisgyerekkel a karján fel-alá sétált és mozgólépcsőzött, hogy gyorsabban teljen az idő.

Mi ez a nagy tömeg újabban Ferihegyen?

Zsúfolt volt az elmúlt napokban a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér: az utasok beszámolói szerint a 2B terminál hetek óta minden egyes napszakban zsúfolásig megtelik, a 2A viszont gyakran kong az ürességtől. Volt, aki hatalmas tumultussal szembesült. Mi áll a háttérben és egyáltalán naponta mekkora utasforgalmat bonyolítanak le a repülőtéren? Erről kérdeztük Hardy Mihályt, a Budapest Airport kommuniációs igazgatóját.

Bárki játszhat a reptéri zongorán

Egy zongora és egy játékos kedvű utas – ennyi kell csupán a mini koncerthez. London, Párizs, és Athén után már Budapesten is van a repülőtéren olyan zongora, amelyen bárki játszhat.

Repülés egy kisgéppel


szerző:
2015.06.13. 11:50
Repülés egy kisgéppel

A Kecskédi Repülőtéren egy Cessna 172-t próbálhattunk ki, amely még 1956-ban készült.

Előzetes: 55 milliós kokainfogás Ferihegyen

Egy brazil nő 328 gramm kokaint próbált Magyarországra csempészni, Svájcon keresztül érkezett Budapestre Dél-Amerikából. A drogot nem a csomagjai között, hanem a gyomrában találták. 30 darab, tojás nagyságú kapszulát nyelt le, ez 470 halálos adag kábítószernek felel meg. Ha csak egyetlen kapszula kilyukadt volna a gyomrában, azonnal szörnyethal. A nő a vámellenőrzésen bukott le. 6-kor az RTL Híradóban megtudhatják, hogy a pénzügyőröknek miért lett gyanús a kokaincsempész.

Fókusz 15-04-16


szerző:
2015.04.16. 18:00
Fókusz 15-04-16

Fókusz: Hiénák? - Ragadozónak tartják őket, pedig ők csak szeretnének megélni, azt mondják nem erőszakkal szerzik a fuvart. Ki fog fizetni? - Steiner Kristóf, Kelemen Anna is a pénzéért küzd, hova és miért tűnt el a könyvkiadó tulajdonosa? Extrém fazon - Béla frizurája kicsapta a biztosítékot, sok embernek tetszik, de nagyon sokan kopaszra nyírnák.

Biztonsági rések az amerikai reptereken

Nyolcszor próbált feljutni jegy nélkül repülőkre egy mentálisan sérült férfi forgalmas amerikai reptereken egy éven belül. Átmászott a kifutók kerítésén, így próbált gépre szállni. Őt minden alkalommal, még éppen elfogták. Az AP hírügynökség kiderítette, hogy az elmúlt 10 évben többszáz ehhez hasonló eset történt a reptereken, annak ellenére, hogy a szeptember 11-i merényletek óta többmillió dollárt költöttek a biztonsági rendszerek megerősítésére.

Felülvizsgálják az útdíjrendszert

Elképzelhető, hogy lekerülhet a fizetős útszakaszok listájáról a repülőtérre vezető körülbelül 800 méteres szakasz - ezt mondta a közlekedési helyettes államtitkár a HírTv-ben. Az új útdíjrendszert a hónap végén felülvizsgálják. Az M30-as út egy szakasza már most lekerült, igaz, egyébként sem lett volna fizetős: csak a matricás szakaszokat jelölő térképen hibáztak. Aki csak emiatt a szakasz miatt vett matricát, visszakapja a pénzét.

Európában már tombol a tél


szerző:
2014.12.27. 18:10
Európában már tombol a tél

Nagy-Britanniában néhány óra alatt annyi hó esett, hogy megbénult a közlekedés. Két repülőteret átmenetileg le kellett zárni, más légikikötőkben pedig jókora késések vannak. Havazik Franciaországban és több országban Kelet-Közép-Európában is.

Elrepültek a celebek: kezdődhet a mentőakció

A kényelmet elfelejthetik, a finom falatoknak pedig egy pár hétre búcsút inthetnek. A Celeb vagyok, ments ki innen sztárjainak sorsa végleg megpecsételődött – a végállomás ugyanis Dél-Afrika, ahol belevágnak életük leghátborzongatóbb kalandtúrájába.
 

Elrepültek a celebek, kezdődhet a mentőakció

A kényelmet elfelejthetik, a finom falatoknak pedig egy pár hétre búcsút inthetnek. A Celeb vagyok, ments ki innen sztárjainak sorsa végleg megpecsételődött – a végállomás ugyanis Dél-Afrika, ahol belevágnak életük leghátborzongatóbb kalandtúrájába.
 

Újra dolgozik a tolvaj taxis


szerző:
2014.09.18. 14:24
Újra dolgozik a tolvaj taxis

Alig, hogy kiengedték a rendőrségről, újra a repülőtéren dolgozott az a taxis hiéna, aki néhány napja elvitte egy feledékeny utas bőröndjét – ezt mondják a Liszt Ferenc Repülőtéren legálisan dolgozó taxisok.

Párizsi kaland: modellek pózoltak Nánásinak

Egy magyar topmodell New Yorkból, egy válogatott kézilabdázó, immár Párizsból, egy gyönyörű lány Tiszaföldvárról, és három szerencsés kiválasztott Romániából, Lengyelországból és Csehországból.

Pataki Zita ujjára gyűrűt húzott szerelme

Az élet egyik legemlékezetesebb pillanata a lánykérés, nem csoda hát, ha a nők fülig érő szájjal mesélnek róla. Zita párja, Attila a nagy kérdést a repülőtéren, elutazása előtt tette fel szíve hölgyének, aki már a megismerkedésükkor tudta, megtalálta álmai férfiját.

Az afrikai „magyar” hazatért

Nem lehet meghatottság, örömkönnyek nélkül végignézni, hogyan találkozik anya és fia 12 év után először a Liszt Ferenc repülőtéren. Asthon megrázó történetét kollégánk 4 éve követi, örülünk, hogy a happy endnél is ott lehettünk.

Az 1-es terminál utolsó napjai

Az újságos, az éttermes és a többi dolgozó utolsó napja: 62 év után bezárt a Liszt Ferenc repülőtér 1-es terminálja. Ott voltunk az utolsó napokban és az utolsó percekben is, hogy megmutassuk, hogyan ért véget ez a történet.

Felszántották a repülőtér kifutóját

ismeretlenek megrongálták a szombathelyi repülőtér kifutópályáját. A légiközlekedés biztonsága elleni veszélyeztetés miatt indított eljárást a rendőrség.

Epilepsziás roham miatt kényszerleszállás

Megszakította útját Budapesten a török AtlasJet légitársaság Antalya és Drezda közötti járata vasárnap délelőtt.

A Farkas Budapestre látogatott


szerző:
2011.08.31. 21:45
A Farkas Budapestre látogatott

Egy reklámfilm forgatására Budapestre érkezett szerdán Hugh Jackman ausztrál színész.

Csempészett méhek röpködtek a repülőn

Kiszabadult két méhraj a távol-keleti Blagovescsenszkből Moszkvába, és onnan Spanyolországba tartó gépen.

Elfogták a gyilkos brit magyart


szerző:
2011.08.13. 19:18
Elfogták a gyilkos brit magyart

Elfogta a brit rendőrség egy magyar fiatalember és egy angol nő feltételezett gyilkosát. Az áldozatok 20 évesek voltak.

Béremelés nélkül nem szállnak fel

Káosz fenyeget a németországi repülőtereken, a repülésirányítók ugyanis keddre hirdették meg a múlt héten elmaradt sztrájkot.

Összeomlik a német légiforgalom?

A német repülésirányítók csütörtökre tervezett hat órás sztrájkja miatt hatalmas káosz fenyeget a németországi repülőtereken.

Reptéri lövöldözés Eindhovenben

Egy biztonsági kamera távoli felvétele szerint a rendőrök többször rálőttek egy férfira a terminál előtt.

Katasztrófát szimuláltak a reptéren

Óriási robbanás és tűz kísérte a repülőgépek ütközését a Liszt Ferenc repülőtéren rendezett gyakorlaton.

Fókusz 11-07-25


szerző:
2011.07.25. 20:20
Fókusz 11-07-25

Fókusz: Gyilkosság történt? - A rajongók nem hiszik el, hogy Amy Winehouse-zal a drog és az alkohol végzett. Magyar túlélők - Az egyetemisták a közelben voltak, amikor a bomba robbant. Megtaláltuk a merénylő otthonát is. „Magyaros fogadtatás?” - A taxisok megpróbálták átverni a repülőtérre érkező külföldieket. A nagy leleplezés a Fókuszban!

Világrekorder légikikötő 60 négyzetméteren

A hamburgi modell 900 millió forintba került, miniatűr repülők szállnak fel és landolnak a kifutóin.

Változás a Malévval utazóknak


szerző:
2011.06.01. 06:01
Változás a Malévval utazóknak

Június elejétől a Malév utasai kizárólag a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminálján kezdhetik meg utazásukat.

Szunyókáló légiirányítók miatt távozott

Miután több légiirányító is elaludt munka közben, lemondott az amerikai polgári repülési hatóság magas rangú vezetője.

1200 adagnyi kokainnal a hasában bukott le

71 darab kokainkapszulát nyelt le egy macedón férfi, így próbálta meg az országba csempészni. Ez a mennyiség 1200 halálos adagnak felel meg.

Kutyák állták el a repülő útját

A leszállópályán tartózkodó kóbor kutyafalka miatt nem tudott leszállni egy utasszállító repülőgép az oroszországi Tomszkban.

Mégis van felvétel a frankfurti lövöldözésről

A merényletben az amerikai légierő két tagja meghalt.

Videótól pörgött be a merénylő

Az Afganisztán elleni amerikai katonai fellépésről látott felvétel miatt lövöldözött szerdán a frankfurti repülőtéren a 21 éves merénylő.

Reptérparti Ferihegyen


szerző:
2011.03.03. 15:20
Reptérparti Ferihegyen

Bárki bepillantást nyerhet a ferihegyi légikikötő kulisszái mögé március 19-én és 20-án, amikor megnyílnak a SkyCourt kapui.

Kényszerleszállás részeg utasok miatt

Bíróság elé állítottak hétfőn Srí Lanka fővárosában, Colombóban az 5 szaúdi állampolgárságú rendbontót.

Káosz a taxis hiénák miatt


szerző:
2011.02.06. 18:36
Káosz a taxis hiénák miatt

A belügyminisztertől kért segítséget a Budapest Airport, mert szerintük a Zóna taxisok zaklatják az utasokat.

Megtelt a kairói reptér, menekülnek a turisták

Egy hatalmas sátrat állítottak fel kedden a kairói nemzetközi repülőtér egyes terminálja előtt.

Kaukázusi volt a moszkvai merénylő

A moszkvai repülőtéren elkövetett öngyilkos robbantást egy észak-kaukázusi származású támadó követte el.

Hótakaró bénítja Amerika keleti partját

New Yorkban csütörtök éjjel két repülőteret is le kellett zárni. Sem a JFK sem pedig a newarki nem fogadott járatokat.

Kényszerleszállás vadászgépek kíséretében

Az egyik utas fenyegetőzött, ezért az Etihad arab légitársaság utasszállítója kénytelen volna leszállni.

Tudott a terrortámadásról az orosz titkosszolgálat?

Figyelmeztetés jött, hogy valamelyik reptéren terrortámadás lesz - közölte a RIA Novosztyi orosz hírügynökség.

Terrortámadás Moszkva legnagyobb repterén

Öngyilkos merénylő robbantotta fel magát egy moszkvai repülőtéren. 35-en haltak meg.

Halálos baleset a frankfurti repülőtérnél

Egy 24 éves nő a helyszínen életét vesztette, öten megsérültek.

Teljes káosz a spanyol repülőtereken

A légiirányítók sztrájkja miatt szinte teljesen megbénult a légiközlekedés.

Tréfarakéta egy maléves kocsin


szerző:
2010.11.28. 18:20
Tréfarakéta egy maléves kocsin

Rakétamakettet szereltek a Malév egyik földi kiszolgáló járművére.

Motorosok ökölharca a zágrábi reptéren

A Hells Angels és a Gremium nevű motoros bandák tagjai estek egymásnak a horvát főváros repülőterén, 15 embert őrizetbe vettek.

Újra biztonságos Ferihegy


szerző:
2010.11.12. 18:07
Újra biztonságos Ferihegy

Újra biztonságos európai repülőtérnek számít Ferihegy, miután a Budapest Airport megkapta az erről szóló értesítést az uniós hatóságoktól.

A City gurulhat be Ferihegyre?


szerző:
2010.11.10. 08:58
A City gurulhat be Ferihegyre?

Három cégnek van esélye arra, hogy elnyerje a repülőtéri taxiszolgáltatásra kiírt pályázatot.

Üzemanyag krach a franciáknál?


szerző:
2010.10.17. 16:08
Üzemanyag krach a franciáknál?

Közleményben cáfolta azokat a híreket a kormány, amelyek szerint kerozinhiány van a francia repülőtereken.

Reptér kellett a gigazászló kiterítéséhez

Elkészült a világ legnagyobb nemzeti lobogója Libanonban. A zászló 65 ezer négyzetméteres.

Járattörlések Ferihegyen


szerző:
2010.09.28. 17:57
Járattörlések Ferihegyen

Összesen három járatpárt töröltek a brüsszeli légiirányítók sztrájkja miatt kedden.

Feltartóztatták Tokióban Paris Hiltont

Az örökösnő kétszer hathónapos, felfüggesztett büntetést kapott, ezért kérdezték ki Tokióban úticéljáról.

Előkerült a szemét közt talált gyerek anyja

Munkaadója megerőszakolta, ezután lett terhes, ezért hagyta egy repülő szemetesében gyermekét egy Fülöp-szigeteki asszony.

Csecsemő a reptéri szemét között

Szemeteszsákba csomagolva találtak egy újszülött babát Manila repülőterén.

Sztrájkolnak a pilóták Ferihegyen

Hétfőn 11 órától két órás figyelmeztető sztrájkot tartanak a pilóták a repülőtér 1-es terminálja előtt.

Tűzszerészek kutattak át egy WizzAir-gépet

Az eindhoveni járatot nem engedték felszállni Ferihegyről, de a tűzszerészek semmi gyanúsat nem találtak.

Őszre kiköszörülik a csorbát Ferihegyen

Ha kijavítják a biztonsági hibákat, visszakaphatja a biztonságos státuszt a rapülőtér.

Kényszerleszállás Ferihegyen


szerző:
2010.07.30. 07:47
Kényszerleszállás Ferihegyen

A Malév-gép motorhiba miatt landolt a budapesti repülőtéren néhány perccel éjfél után.

Visszatért a bombával fenyegetőző férfi

Repülőgépek felrobbantásával fenyegetőzött korábban az a férfi, akit kedden délután fogtak el.

Hónapokig tarthat Ferihegy „megtisztítása”

Előfordulhat, hogy 3 hónap is eltelhet addig, amíg rendeződik a repülőtér biztonsági helyzete.

Megszökött a Budapest felé elfogott kém?

A ciprusi Larnaca repülőtéren őrizetbe vett férfi feltehetőleg egy orosz kémhálózat tagja.

Megismételték a történelmi repülést

Egy Li-2-es típusú gép repült át Budaörsről a nemzetközi repülőtérre, megismételve az első leszállást.

Több repülő indulhat útnak Európában

Az uniós légügyi hatóságok úgy döntöttek, hogy három zónára osztják a kontinens légterét.

Legalább 150 ezer francia rekedt külföldön

Zárva marad kedd reggelig a párizsi Charles de Gaulle és az Orly repülőtér. Megnyílt viszont csaknem az összes horvát légikikötő.

Ismét szárnyalhat a sármelléki reptér

Csütörtökön féléves szünet után újra kinyit a sármelléki repülőtér. Az első járat április 10-én érkezik a reptérre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való